Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marvels: Teaser

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: maddy1111
Spíš si prostě počkám na reálný předpovědi / samotný tržby. Příklad jsem dal, protože mě už úspěch té postavy jednou překvapil, a to to ani nebyl tak dobrý film (hejt na Brie Larson navíc existoval už tehdy při premiéře). Nicméně kdybych si měl tipnout, tak to dá víc jak třetí Ant-Man. :)
864978
Spíš si prostě počkám na reálný předpovědi / samotný tržby. Příklad jsem dal, protože mě už úspěch té postavy jednou překvapil, a to to ani nebyl tak dobrý film (hejt na Brie Larson navíc existoval už tehdy při premiéře). Nicméně kdybych si měl tipnout, tak to dá víc jak třetí Ant-Man. *:)*
864972
5 -3
reagují: maddy1111
reagovat
Po přečtení diskuze musím konstatovat, že jsem asi viděl trochu jiný teaser než většina ostatních, protože mě to relativně bavilo. Samozřejmě výsledek může skončit stejně špatně jako třetí Ant-Man nebo čtvrtý Thor. Úspěch to, ale mít nebude, protože tam kromě Furyho není žádná oblíbená postava a hlavně se neblíží nic tak očekávaného jako Avengers: Endgame v době, kdy do kin šla Captaine Marvel. 8) 
864975
Po přečtení diskuze musím konstatovat, že jsem asi viděl trochu jiný teaser než většina ostatních, protože mě to relativně bavilo. Samozřejmě výsledek může skončit stejně špatně jako třetí Ant-Man nebo čtvrtý Thor. Úspěch to, ale mít nebude, protože tam kromě Furyho není žádná oblíbená postava a hlavně se neblíží nic tak očekávaného jako Avengers: Endgame v době, kdy do kin šla Captaine Marvel. *8)* 
7 -10
reagovat
Zatím nejlepší zábava z tohoto traileru byly cynicky sledovat výměnu názorů na moviezone.
864974
Zatím nejlepší zábava z tohoto traileru byly cynicky sledovat výměnu názorů na moviezone.
8 0
reagovat
Tak nevím co je debilnější, jestli trailer na Marvels nebo rádoby vtipné grilování do_Oda....
864973
Tak nevím co je debilnější, jestli trailer na Marvels nebo rádoby vtipné grilování do_Oda....
8 -6
reagovat
reaguje na: do_Od
"U Captain Marvel si taky nikdo nemyslel, že to dá miliardu."

Hej, ale Captain Marvel prišla v heyday Marvel tvorby kedy bolo hitom všetko čo Marvel pustil do sveta, pokračovanie The Marvels prichádza v dobe úpadku a po Ant-Manovi 3 a s postavami, ktoré nie nie sú u divákov nijako obľúbené. Pokiaľ si vážne myslíš po tomto teaseri, že toto neprepadne a ako argument vytiahneš Captain Marvel (asi najneobľúbenejšiu postavu v rámci MCU), tak ten zaslepený fanboy skôr budeš ;)
864972
"U Captain Marvel si taky nikdo nemyslel, že to dá miliardu." Hej, ale Captain Marvel prišla v heyday Marvel tvorby kedy bolo hitom všetko čo Marvel pustil do sveta, pokračovanie The Marvels prichádza v dobe úpadku a po Ant-Manovi 3 a s postavami, ktoré nie nie sú u divákov nijako obľúbené. Pokiaľ si vážne myslíš po tomto teaseri, že toto neprepadne a ako argument vytiahneš Captain Marvel (asi najneobľúbenejšiu postavu v rámci MCU), tak ten zaslepený fanboy skôr budeš *;)*
864968
9 -3
reagují: do_Od
reagovat
Mám takový silný pocit že to vydělá ještě méně než třetí Ant-mam. Doopravdy to někoho zajímá? Brzy se ukáže co zmůžou třetí Strážci. To je podle mě to jediné co pořádně vydělá.
864970
Mám takový silný pocit že to vydělá ještě méně než třetí Ant-mam. Doopravdy to někoho zajímá? Brzy se ukáže co zmůžou třetí Strážci. To je podle mě to jediné co pořádně vydělá.
1 0
reagují: BlackAdder
reagovat
Nebrecte, neplacte, nestazujte si. Kvality filmu dnes nie su dolezite. Dolezita je farba pleti hlavnej hrdinky, sexualna orientacia, najlepsie nebinarna atd..
864969
Nebrecte, neplacte, nestazujte si. Kvality filmu dnes nie su dolezite. Dolezita je farba pleti hlavnej hrdinky, sexualna orientacia, najlepsie nebinarna atd..
12 -18
reagují: Vetrelec_v_tepl
reagovat
reaguje na: maddy1111
U Captain Marvel si taky nikdo nemyslel, že to dá miliardu.

Jinak pozor, já netvrdím, že je u Marvelu všechno stále v nejlepším pořádku. Chápu, že je těžké to zaregistrovat, když na všechno jenom konstantně nenadávám, ale zklamal měl druhý Strange, Falcon a Winter Soldier, Moon Knight, do nějaké míry i ten Black Panther, protože jsem od toho čekal top tier marvelovku, Loki i Ms. Marvel. To je drtivá většina té seriálové fronty a dva filmy, na který jsem se za poslední roky od Marvelu těšil nejvíc. Čili k zaslepenému fanboyovi mám fakt daleko. Jen prostě nemám potřebu to tady hrotit jako někteří.
864968
U Captain Marvel si taky nikdo nemyslel, že to dá miliardu. Jinak pozor, já netvrdím, že je u Marvelu všechno stále v nejlepším pořádku. Chápu, že je těžké to zaregistrovat, když na všechno jenom konstantně nenadávám, ale zklamal měl druhý Strange, Falcon a Winter Soldier, Moon Knight, do nějaké míry i ten Black Panther, protože jsem od toho čekal top tier marvelovku, Loki i Ms. Marvel. To je drtivá většina té seriálové fronty a dva filmy, na který jsem se za poslední roky od Marvelu těšil nejvíc. Čili k zaslepenému fanboyovi mám fakt daleko. Jen prostě nemám potřebu to tady hrotit jako někteří.
864961
8 -6
reagují: TedGeorge, maddy1111
reagovat
reaguje na: duro
Tak to si si moc dovolil. BAN!
864967
Tak to si si moc dovolil. BAN!
864963
5 0
reagovat
#zarámovať

PS: a ako právnika ma celkom prekvapuje vnímanie práva a to, že niekto dokáže She-Hulk označiť za "právničinu" :D To bola možno Ally McBealová, ale rozhodne nie She-Hulk, ktorá má s právom spoločné jedine to, že hlavná postava je advokátka, čo však ani raz za celý film nepredvedie. To je rovnaké ako označiť film, kde hlavná postava je kuchár za reláciu o varení. :)
864965
[b]#zarámovať[/b] PS: a ako právnika ma celkom prekvapuje vnímanie práva a to, že niekto dokáže She-Hulk označiť za "právničinu" *:D* To bola možno Ally McBealová, ale rozhodne nie She-Hulk, ktorá má s právom spoločné jedine to, že hlavná postava je advokátka, čo však ani raz za celý film nepredvedie. To je rovnaké ako označiť film, kde hlavná postava je kuchár za reláciu o varení. *:)*
9 0
reagovat
She-Hulk nebola právničina cielená na ženské publikum. Bola to akože komédia o starnúcej, promiskuitnej a totálne zúfalej alkoholičke, ktorá je zamestnaná v oblasti práva, ale za celý seriál ani v jedinej scéne neukázala, prečo je vlastne "uznávanou advokátkou", ani prečo ju tam trpia a dokonca jej dávajú vedúce pozície. Ešte k tomu napísaná starnúcou, promiskuitnou, zúfalou alkoholičkou, ktorá z neznámeho dôvodu dostala príležitosť vygrcať svoje frustrácie do seriálu, čo sa odohrával vo svete Marvel superhrdinov. Nihilistická, cynická pičovina, v ktorej vôbec o nič nejde, nie je tam žiadny protivník ani žiadne ideály typické pre komiksové príbehy a tá meta-trápnosť vo finále iba podtrhla dokonalú impotenciu tvorivého tímu. Toto môže baviť len rovnako prázdnych ľudí, ako sú oni, všetkých tých požieračov umelých twitterových drám a rolovačov Instagramu, bez srandy.

Mrs. Marvel bola vedľa toho absolútne veľdielo, milý babský Spider-Man, ale sledovanosť to malo zhruba na rovnakej úrovni.
864963
She-Hulk nebola právničina cielená na ženské publikum. Bola to akože komédia o starnúcej, promiskuitnej a totálne zúfalej alkoholičke, ktorá je zamestnaná v oblasti práva, ale za celý seriál ani v jedinej scéne neukázala, prečo je vlastne "uznávanou advokátkou", ani prečo ju tam trpia a dokonca jej dávajú vedúce pozície. Ešte k tomu napísaná starnúcou, promiskuitnou, zúfalou alkoholičkou, ktorá z neznámeho dôvodu dostala príležitosť vygrcať svoje frustrácie do seriálu, čo sa odohrával vo svete Marvel superhrdinov. Nihilistická, cynická pičovina, v ktorej vôbec o nič nejde, nie je tam žiadny protivník ani žiadne ideály typické pre komiksové príbehy a tá meta-trápnosť vo finále iba podtrhla dokonalú impotenciu tvorivého tímu. Toto môže baviť len rovnako prázdnych ľudí, ako sú oni, všetkých tých požieračov umelých twitterových drám a rolovačov Instagramu, bez srandy. Mrs. Marvel bola vedľa toho absolútne veľdielo, milý babský Spider-Man, ale sledovanosť to malo zhruba na rovnakej úrovni.
24 -2
reagují: drive
reagovat
reaguje na: Ykebb
V tomhle věku dokážou zaostřit leda na chrastítko a těch tam moc není, co ? :D Mimochodem chceš, aby ty děcka měli psychickou doživotní újmu z koček ? :- Mohl sis vybrat jakýkoliv věk, ale tys musel napsat to nejstupidnější co šlo... :D Gratulace a upaluj si hrát s ostatníma do družiny. 8)
864962
V tomhle věku dokážou zaostřit leda na chrastítko a těch tam moc není, co ? *:D* Mimochodem chceš, aby ty děcka měli psychickou doživotní újmu z koček ? *:-* Mohl sis vybrat jakýkoliv věk, ale tys musel napsat to nejstupidnější co šlo... *:D* Gratulace a upaluj si hrát s ostatníma do družiny. *8)*
864955
3 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
No vidíš a podľa mňa to vôbec nie je také ťažké. Marvelovky z prvých troch fáz sa totiž od seba odlišovali omnoho výraznejšie ako tie zo štvrtej a piatej fázy. Samozrejme, neboli to úplne iné žánre, a "to, že mají v jádru stejnou strukturu" platilo, stále to boli komixovky s hrdinom v maske a nejakým záporákom, ale nesúhlasím, že "to je prostě dáno, to mají prakticky všechny akční/komiksové filmy." To je nadmerné zveličovanie čo môžeš prakticky vyhlásiť o každom žánri, rovnako ako by si povedal, že všetky drámy sú "na jedno brdo", pretože sa v nich "moc mluví", no bude to len nič nehovoriaca, prázdna fráza bez akéhokoľvek zdôvodnenia.
Avšak keď sa pozrieš na prvú-tretiu fázu Marvel Universa, tak tí hrdinovia a tie filmy boli od seba výrazne odlišné. Thor bola jediná čistokrvná fantasy, Captain America sa v druhom a treťom filme snažil o niečo na štýl Bourna, Guardians of the Galaxy bolo jediné odľahčené sci-fíčko, Iron-Man mal zase bližšie k techno thrilleru, taký Ant-Man mal v prvom, aj druhom filme menšie merítko oproti ostatným Marvel komixovkám a bol omnoho viac čistokrvným celorodinným filmom, Black Panther bol silne ozvláštnený africkými tradíciami a kultúrou a pod. Niekde bolo viac humoru (GotG), niekde ho bolo pomenej (Captain America), inde bola akcia zemitejšia (CA, BP), inde viac komixová (GotG, Thor) a tak ďalej. Ale rozhodne to neboli filmy ako cez kopirák ako je tomu teraz. "u Marvelu ten zbytek mění" už dávno neplatí a keď sa pozrieš na ich súčasnú tvorbu (Thor 4, Strange 2, Ant-Man 3, Eternals, Panther 2 ...) tak to sú už vážne filmy podľa jednej šablóny a štruktúry, bez akéhokoľvek vlastného  ksichtu. Všade je ten istý prehnane infantilný humor, rovnaký typ prehnane digitálnej akcie v jednom a tom istom štýle, a žiaden ten film sa ani nesnaží odlíšiť od predošlého. Veľkopásová výroba, kde nahádžeš suroviny na seba a vyjde ti viac menej stále ten istý film. Asi nie nadarmo je na internete toľko článkov na tému "What went wrong" ohľadom štvrtej a piatej fázy Marvelu. Ale pokiaľ si chceš nahovárať, že všetko je stále v najlepšom poriadku, tak budiš, ale box office čísla to už začínajú ukazovať nekompromisne (Thor 4 a Panther 2 nedosiahli očakávaní, Ant-Man 3 je vyslovene prepadák, pri Eternals a Black Widow sa môžu vyhovárať na pandémiu, ale nalejme si čistého vína čiby tie čísla trhali rekordy mimo pandémie, a pokojne sa tu s tebou stavím, že bude horšie, napríklad v prípade The Marvels)
864961
No vidíš a podľa mňa to vôbec nie je také ťažké. Marvelovky z prvých troch fáz sa totiž od seba odlišovali omnoho výraznejšie ako tie zo štvrtej a piatej fázy. Samozrejme, neboli to úplne iné žánre, a "t[i]o, že mají v jádru stejnou strukturu[/i]" platilo, stále to boli komixovky s hrdinom v maske a nejakým záporákom, ale nesúhlasím, že "[i]to je prostě dáno, to mají prakticky všechny akční/komiksové filmy[/i]." To je nadmerné zveličovanie čo môžeš prakticky vyhlásiť o každom žánri, rovnako ako by si povedal, že všetky drámy sú "na jedno brdo", pretože sa v nich "moc mluví", no bude to len nič nehovoriaca, prázdna fráza bez akéhokoľvek zdôvodnenia. Avšak keď sa pozrieš na prvú-tretiu fázu Marvel Universa, tak tí hrdinovia a tie filmy boli od seba výrazne odlišné. Thor bola jediná čistokrvná fantasy, Captain America sa v druhom a treťom filme snažil o niečo na štýl Bourna, Guardians of the Galaxy bolo jediné odľahčené sci-fíčko, Iron-Man mal zase bližšie k techno thrilleru, taký Ant-Man mal v prvom, aj druhom filme menšie merítko oproti ostatným Marvel komixovkám a bol omnoho viac čistokrvným celorodinným filmom, Black Panther bol silne ozvláštnený africkými tradíciami a kultúrou a pod. Niekde bolo viac humoru (GotG), niekde ho bolo pomenej (Captain America), inde bola akcia zemitejšia (CA, BP), inde viac komixová (GotG, Thor) a tak ďalej. Ale rozhodne to neboli filmy ako cez kopirák ako je tomu teraz. "[i]u Marvelu ten zbytek mění[/i]" už dávno neplatí a keď sa pozrieš na ich súčasnú tvorbu (Thor 4, Strange 2, Ant-Man 3, Eternals, Panther 2 ...) tak to sú už vážne filmy podľa jednej šablóny a štruktúry, bez akéhokoľvek vlastného  ksichtu. Všade je ten istý prehnane infantilný humor, rovnaký typ prehnane digitálnej akcie v jednom a tom istom štýle, a žiaden ten film sa ani nesnaží odlíšiť od predošlého. Veľkopásová výroba, kde nahádžeš suroviny na seba a vyjde ti viac menej stále ten istý film. Asi nie nadarmo je na internete toľko článkov na tému "What went wrong" ohľadom štvrtej a piatej fázy Marvelu. Ale pokiaľ si chceš nahovárať, že všetko je stále v najlepšom poriadku, tak budiš, ale box office čísla to už začínajú ukazovať nekompromisne (Thor 4 a Panther 2 nedosiahli očakávaní, Ant-Man 3 je vyslovene prepadák, pri Eternals a Black Widow sa môžu vyhovárať na pandémiu, ale nalejme si čistého vína čiby tie čísla trhali rekordy mimo pandémie, a pokojne sa tu s tebou stavím, že bude horšie, napríklad v prípade The Marvels)
864957
7 -2
reagují: do_Od
reagovat
nie je to zlé, ale problém je v tom, že ja tomu marvelu už proste neverím. čiže si to dám na VOD a thats it.
864958
nie je to zlé, ale problém je v tom, že ja tomu marvelu už proste neverím. čiže si to dám na VOD a thats it.
2 -1
reagovat
reaguje na: maddy1111
Ano, když budeme ignorovat všechny motivace hrdinů i záporáků, zasazení, lokace, vizuální pojetí (antmanovskej všudypřítomnej greenscreen vs. reálný lokace u Black Panthera), práci s vedlejšíma postavama atd., tak jsou všechny ty film opravdu stejný. :) To, že mají v jádru stejnou strukturu, to je prostě dáno, to mají prakticky všechny akční/komiksové filmy. Ale je to všechno to ostatní, co je nějakým způsobem odlišuje. Což je třeba důvod, proč už se poslední čtyři díly Rychle a zběsile tak nudím, protože tam se vedle struktury opakuje i ten zbytek, u Marvelu ten zbytek mění. Můžeš mi namítat, že k horšímu, a já ti to nebudu rozporovat. Ale stěžovat na strukturu, která se nezměnila od prvního Iron Mana, to je pak těžké...
864957
Ano, když budeme ignorovat všechny motivace hrdinů i záporáků, zasazení, lokace, vizuální pojetí (antmanovskej všudypřítomnej greenscreen vs. reálný lokace u Black Panthera), práci s vedlejšíma postavama atd., tak jsou všechny ty film opravdu stejný. *:)* To, že mají v jádru stejnou strukturu, to je prostě dáno, to mají prakticky všechny akční/komiksové filmy. Ale je to všechno to ostatní, co je nějakým způsobem odlišuje. Což je třeba důvod, proč už se poslední čtyři díly Rychle a zběsile tak nudím, protože tam se vedle struktury opakuje i ten zbytek, u Marvelu ten zbytek mění. Můžeš mi namítat, že k horšímu, a já ti to nebudu rozporovat. Ale stěžovat na strukturu, která se nezměnila od prvního Iron Mana, to je pak těžké...
864953
8 -17
reagují: maddy1111
reagovat
reaguje na: do_Od
She-Hulk měl být žánrově jiný seriál cílící na jinu cílovku, v tom máš pravdu. Akorát to primárně určitě nebylo postavené jako něco, co bude trolit publikum :D. Měla to být kombinace sitcomu, vztahovky pro ženské a scifi komiksárny, která ale absolutně selhala na všech frontách a naprosto zaslouženě dostala hate. 

A s těma boomerama, včetně neustálého obivňováním lidí okolo z všelijakých předsudků, už jdi do prdele.
864956
She-Hulk měl být žánrově jiný seriál cílící na jinu cílovku, v tom máš pravdu. Akorát to primárně určitě nebylo postavené jako něco, co bude trolit publikum *:D*. Měla to být kombinace sitcomu, vztahovky pro ženské a scifi komiksárny, která ale absolutně selhala na všech frontách a naprosto zaslouženě dostala hate.  A s těma boomerama, včetně neustálého obivňováním lidí okolo z všelijakých předsudků, už jdi do prdele.
864942
23 -3
reagovat
To snad nemysli vazne!!!!!  To je pro deti od 2 mesicu az po 2 mesicu a jedna minuta. Hrozny!
864955
To snad nemysli vazne!!!!!  To je pro deti od 2 mesicu az po 2 mesicu a jedna minuta. Hrozny!
2 -5
reagují: starpep
reagovat
Co se týče Fáze 4, byl jsem jeden z mála zastánco Waititiho Thora, protože mi přišlo sympatické, že samou vážností nesral mramor a nehrál
si na nějakou osudovost, která sice byla fajn v Avengerech, ale
donekonečna se na tuhle atmosféru hrát nedá, protože by dříve nebo
později každého už nudila. Změna je holt život. Ale TOHLE (!!!), to je
změna, kterou fakt u série, která nabídla pohnuté osudy Iron Mana a
sympatickou nostalgii se starými Spider-Many, už fakt nechci. Tohle je absolutní infantilní peklo pro instagramové týnejndžerky. Jedno osudové a emocionální lusknutí prstem Tonyho Starka pochcali většinou toho, co
nabídli po Black Widow a tímhle trailerem to dosrali totálně. Ještě, že
máme svobodnou volbu, takže mě v kině neuviděj :o)
PS: Na Gunnovy ´Strážce´se ale pořád těším.
864954
Co se týče Fáze 4, byl jsem jeden z mála zastánco Waititiho Thora, protože mi přišlo sympatické, že samou vážností nesral mramor a nehrál si na nějakou osudovost, která sice byla fajn v Avengerech, ale donekonečna se na tuhle atmosféru hrát nedá, protože by dříve nebo později každého už nudila. Změna je holt život. Ale TOHLE (!!!), to je změna, kterou fakt u série, která nabídla pohnuté osudy Iron Mana a sympatickou nostalgii se starými Spider-Many, už fakt nechci. [b]Tohle je absolutní infantilní peklo pro instagramové týnejndžerky. [/b]Jedno osudové a emocionální lusknutí prstem Tonyho Starka pochcali většinou toho, co nabídli po Black Widow a tímhle trailerem to dosrali totálně. Ještě, že máme svobodnou volbu, takže mě v kině neuviděj :o) PS: Na Gunnovy ´Strážce´se ale pořád těším.
14 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Fakt nevidíš, že tie filmy sú na jedno kopyto? Tretí Ant-Man, štvrtý Thor, druhý Strange, prakticky aj druhý Black Panther (i keď tam aspoň o niečo ubudlo infantilného humoru), mení sa len meno hlavného hrdinu, ale prakticky máju tie filmy stále totožnú štruktúru ako cez kopirák (a aj tie isté chyby, ktoré sa celej štvrtej a piatej fáze vyčítajú), o striedaní žánrov/štýlov skutočne nemôže byť reč (to, že sa v dvoch scénach [neúspešne] snažíš o "hororovejšie" scény ako v Strange 2, ale zvyšok filmu je tá najtypickejšia [a priemerná] Marvelovka fakt ešte iný žáner nerobí) 
864953
Fakt nevidíš, že tie filmy sú na jedno kopyto? Tretí Ant-Man, štvrtý Thor, druhý Strange, prakticky aj druhý Black Panther (i keď tam aspoň o niečo ubudlo infantilného humoru), mení sa len meno hlavného hrdinu, ale prakticky máju tie filmy stále totožnú štruktúru ako cez kopirák (a aj tie isté chyby, ktoré sa celej štvrtej a piatej fáze vyčítajú), o striedaní žánrov/štýlov skutočne nemôže byť reč (to, že sa v dvoch scénach [neúspešne] snažíš o "hororovejšie" scény ako v Strange 2, ale zvyšok filmu je tá najtypickejšia [a priemerná] Marvelovka fakt ešte iný žáner nerobí) 
864950
6 -4
reagují: do_Od
reagovat
Pro mě teaser , postavy a celkově zápletka vypadá absolutně nezajímavě. U první Cap. Marvel sem dost trpěl, serial sem neviděl. Za mě to nevypada líp jak trailer na Blue Beetlla, a ten vypadal jak ukázka na Power Rangers.. Fakt sem zvědavý kolik tohle vydělá :D 

PS; Trailer na Flashe je jinde 8)
864952
Pro mě teaser , postavy a celkově zápletka vypadá absolutně nezajímavě. U první Cap. Marvel sem dost trpěl, serial sem neviděl. Za mě to nevypada líp jak trailer na Blue Beetlla, a ten vypadal jak ukázka na Power Rangers.. Fakt sem zvědavý kolik tohle vydělá *:D*  PS; Trailer na Flashe je jinde *8)*
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se