Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marvels: Teaser

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: kfk
Vtipný je, že se pořád radši budu bavit s lidma, co mě označují za levičáka, než s tebou. Vytvořil jsem tím dostatečný podhoubí, abys na mě příště vůbec nereagoval? :)
865099
Vtipný je, že se pořád radši budu bavit s lidma, co mě označují za levičáka, než s tebou. Vytvořil jsem tím dostatečný podhoubí, abys na mě příště vůbec nereagoval? *:)*
865097
9 -8
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: do_Od
"A všichni co mají jiný názor než ty jsou levičáci?" - přesně viz:
"Bylo to zbytečný rýpnutí u věci, kde bylo dopředu jasný, že se pojede negativní diskuze?"
To je ten problém - anticipace. Tím vytváříš negativní podhoubí. Místo toho, abys dal lidem prostor v názoru, jsi je ohraničil v rigidním stavu (nesouhlas = boomer; nesouhlas = levičáci).
Je to kognitivní zkreslení.

Teaser se mi zdá hezky střiženej a příjemně dynamickej, ale cílovka nejsem.
865097
"A všichni co mají jiný názor než ty jsou levičáci?" - přesně viz: "Bylo to zbytečný rýpnutí u věci, kde bylo dopředu jasný, že se pojede negativní diskuze?" To je ten problém - anticipace. Tím vytváříš negativní podhoubí. Místo toho, abys dal lidem prostor v názoru, jsi je ohraničil v rigidním stavu (nesouhlas = boomer; nesouhlas = levičáci). Je to kognitivní zkreslení. Teaser se mi zdá hezky střiženej a příjemně dynamickej, ale cílovka nejsem.
865043
6 -6
reagují: do_Od
reagovat
Vypadá to jako kravina i kdyby tam hráli v hlavní roli tři bílý heterosexuální muži.
865089
Vypadá to jako kravina i kdyby tam hráli v hlavní roli tři bílý heterosexuální muži.
5 -1
reagovat
Je to (ten teaser a nejspíš i film) tak strašně moc nezajímavý :-, že mě udivuje jak obsáhlá diskuze kolem toho tady vyrostla 8)
865079
Je to (ten teaser a nejspíš i film) tak strašně moc nezajímavý *:-*, že mě udivuje jak obsáhlá diskuze kolem toho tady vyrostla *8)*
9 0
reagovat
To je zase blitek ty vole.
Trailer je OK, za mě 3*. A cílení je jasný, takže v kině budu se svojí 7 letou dcerou, který visí plakát komiksové Captain Marvel na stěně.
Když si to vezme to nejlepší z ms. Marvel (hlavně co se týče vizuálních vypíčenin) budu asi spoko - snad i jako divák a ne jenom jako fotr, co trávil 2 hodiny v kině s dcerou a nemusel koukat na oživlý žlutý ovály s diagnostikovanou středně těžkou mentální subnormalitou. 
865078
To je zase blitek ty vole. Trailer je OK, za mě 3*. A cílení je jasný, takže v kině budu se svojí 7 letou dcerou, který visí plakát komiksové Captain Marvel na stěně. Když si to vezme to nejlepší z ms. Marvel (hlavně co se týče vizuálních vypíčenin) budu asi spoko - snad i jako divák a ne jenom jako fotr, co trávil 2 hodiny v kině s dcerou a nemusel koukat na oživlý žlutý ovály s diagnostikovanou středně těžkou mentální subnormalitou. 
11 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
"...dospely muz s vkusem odpovidajicim jeho veku se tady fakt nema ceho chytit."
WTF :D Ty seš jako arbitr toho, kdo má mít v jakým věku jakej vkus?!
865077
[i]"...dospely muz s vkusem odpovidajicim jeho veku se tady fakt nema ceho chytit." [/i]WTF *:D* Ty seš jako arbitr toho, kdo má mít v jakým věku jakej vkus?!
865049
7 -2
reagovat
Diskuze zajimavá to se musí nechat. Přijde mi to jak naštavný komentáře na shoppaholic Adel nebo jiný divný existence co mají úspěch a hodno tí je lidi co na to "mají názor" ale nejsou cílovka. Je to jako fakt strašný a uplně nevím jestli cílovka Frozen na to půjde s tatínkama. Feministky možná budou plesat blahem obyčejný člověk si bude chtít vydrápat oči :D Jinak teaser po střihové stránce fajn, obsah to už je jiná. tady ani není nalákání na to kino jako v ostatních hrozných marvelovkách. Modlím se za to aby Avengers a Xmen byly alespoň povedené filmy. 
PS: Vlastně Diseny dělá to co mu šlo vždy nejlíp, staré pohádky byly o princeznách (popelka, zlatovláska, pocahontas) a teď to jedou v modením podání (Jelena, Marvels, Echo, Rey, Thicko atd.) takže nás to může nahněvat ale Disneyparky se nějak naplnit musí :D 
865074
Diskuze zajimavá to se musí nechat. Přijde mi to jak naštavný komentáře na shoppaholic Adel nebo jiný divný existence co mají úspěch a hodno tí je lidi co na to "mají názor" ale nejsou cílovka. Je to jako fakt strašný a uplně nevím jestli cílovka Frozen na to půjde s tatínkama. Feministky možná budou plesat blahem obyčejný člověk si bude chtít vydrápat oči :D Jinak teaser po střihové stránce fajn, obsah to už je jiná. tady ani není nalákání na to kino jako v ostatních hrozných marvelovkách. Modlím se za to aby Avengers a Xmen byly alespoň povedené filmy.  PS: Vlastně Diseny dělá to co mu šlo vždy nejlíp, staré pohádky byly o princeznách (popelka, zlatovláska, pocahontas) a teď to jedou v modením podání (Jelena, Marvels, Echo, Rey, Thicko atd.) takže nás to může nahněvat ale Disneyparky se nějak naplnit musí :D 
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ke scenaristum Ant-Mana... :))
865063
Ke scenaristum Ant-Mana... :))
865062
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Jaká, to už jsem zapomněl? :)
865062
Jaká, to už jsem zapomněl? :)
865061
1 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: the dark knight
Ale s tim ja souhlasim. SW ma regulerne fakt jen jeden top film, takze to pod Disneym... Neni uplne sokujici. Sam jsem to tady v minulosti psal. Stejne tak jsem ale tady tvrdil, ze 20 let zpatky se ke comicsum (a treba animakum) pristupovalo jinak a byla z toho vyhrocena diskuze s Tonym. :)
A ze se neni ceho pro dospeleho divaka chytit u soucasne blockbusterove produkce... To take souhlas. Proto davam za rok v kine jen 2-3 blockbustery max a staci. Ja s timhle nazorem problem prece nemam, kdyz jsem ten "boomer" (nebo jina nalepka). :) Realne ale tez plati, ze Marvel brutalne zinfantilnel. Ze prvni jejich filmy byly character-driven a dnes jedou jak skece pred green-screenem pro deti a mlade dospele, kde ty naroky a pozadavky moc nejsou, no. :)
865061
Ale s tim ja souhlasim. SW ma regulerne fakt jen jeden top film, takze to pod Disneym... Neni uplne sokujici. Sam jsem to tady v minulosti psal. Stejne tak jsem ale tady tvrdil, ze 20 let zpatky se ke comicsum (a treba animakum) pristupovalo jinak a byla z toho vyhrocena diskuze s Tonym. :) A ze se neni ceho pro dospeleho divaka chytit u soucasne blockbusterove produkce... To take souhlas. Proto davam za rok v kine jen 2-3 blockbustery max a staci. Ja s timhle nazorem problem prece nemam, kdyz jsem ten "boomer" (nebo jina nalepka). :) Realne ale tez plati, ze Marvel brutalne zinfantilnel. Ze prvni jejich filmy byly character-driven a dnes jedou jak skece pred green-screenem pro deti a mlade dospele, kde ty naroky a pozadavky moc nejsou, no. :)
865057
5 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: The Joker
Jako čistě technicky se dospělý muž s vkusem nemá čeho chytit u asi 80 % současné blockbusterové produkce. Já si ten trailer ani nepustil, protože je mi jasné, že nad tím pokrčím rameny jako nad celou poslední fází MCU. Komiksy jsou prostě odjakživa mířené na adolescenty, akorát jsou tam jednou za čas nějaké anomálie, get over it. Stejně tak jsou v celé historii Star Wars tak dva fakt skvělé filmy (ANH a ESB), které byly v podstatě náhoda, a přesto je celý internet šokován, že zbytek je spotřebka.

Fascinuje mě, jak se dokáže celá diskuze dospělých chlapů rozdivočit na sedm stránek kvůli něčemu, co prostě není zamýšleno pro ně (což je od Marvelu samozřejmě blbá strategie z dlouhodobého hlediska, ale to je věc jiná), ale když se tu náhodou objeví VIM o nějakém zajímavém filmu, tak jsou tam dva komentáře a nezájem. :)
865057
Jako čistě technicky se dospělý muž s vkusem nemá čeho chytit u asi 80 % současné blockbusterové produkce. Já si ten trailer ani nepustil, protože je mi jasné, že nad tím pokrčím rameny jako nad celou poslední fází MCU. Komiksy jsou prostě odjakživa mířené na adolescenty, akorát jsou tam jednou za čas nějaké anomálie, get over it. Stejně tak jsou v celé historii Star Wars tak dva fakt skvělé filmy (ANH a ESB), které byly v podstatě náhoda, a přesto je celý internet šokován, že zbytek je spotřebka. Fascinuje mě, jak se dokáže celá diskuze dospělých chlapů rozdivočit na sedm stránek kvůli něčemu, co prostě není zamýšleno pro ně (což je od Marvelu samozřejmě blbá strategie z dlouhodobého hlediska, ale to je věc jiná), ale když se tu náhodou objeví VIM o nějakém zajímavém filmu, tak jsou tam dva komentáře a nezájem. :)
865049
14 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Cival
Jj, DiCaprio je perv, creep, ktery si je pripravuje a Pitt je abuser nebo neco takovyho, protoze povazoval deti Jolie za nevychovane. Kolem Babylonu tam byla i nejaka viral story, kde se nekdo chlubil, ze sel na Babylon a zacal rvat na platno, kdyz se objevil Pitt a byl za to vyveden z kina. :)
865055
Jj, DiCaprio je perv, creep, ktery si je pripravuje a Pitt je abuser nebo neco takovyho, protoze povazoval deti Jolie za nevychovane. Kolem Babylonu tam byla i nejaka viral story, kde se nekdo chlubil, ze sel na Babylon a zacal rvat na platno, kdyz se objevil Pitt a byl za to vyveden z kina. :)
865052
4 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Fakt?  To jsem ani nezachytil... A proc? Protoze spej s mladyma modelkama? :)
865052
Fakt?  To jsem ani nezachytil... A proc? Protoze spej s mladyma modelkama? :)
865051
2 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Cival
Ale stejne tak mas argument, ze je to nejaka mensina, ktera je proste hlasita. Koneckoncu, na Twitteru mas hafo lidi, co chteji zcancelovat DiCapria a Pitta a sbiraji tam tisice retweetu a lajku. A to ani nezminuje, ze to tlaci vselijaci influenceri a media, protoze po nas potopa a zodpovednost maji nulovou. :)

Ale to ja vidim, ale online diskuze mi tez tvrdi, ze Ostrava prodala vodu "francouzum" a tak ma vodne stocne nejdrazsi v republice. Pritom v realu je mezi 20 nejlevnejsima. Proste jsou to blbosti, ale take jsem realista... Az moc velka cast lidi neni uplne duvtipna a sofistikovana a je potreba videt skrz tohle, no. A jako zcela uprimne... Versina divaku chce ve filmech videt hot jedince. Kdyz by ty role brala Paula Patton, tak nikdo ani nepipne. :))
865051
Ale stejne tak mas argument, ze je to nejaka mensina, ktera je proste hlasita. Koneckoncu, na Twitteru mas hafo lidi, co chteji zcancelovat DiCapria a Pitta a sbiraji tam tisice retweetu a lajku. A to ani nezminuje, ze to tlaci vselijaci influenceri a media, protoze po nas potopa a zodpovednost maji nulovou. :) Ale to ja vidim, ale online diskuze mi tez tvrdi, ze Ostrava prodala vodu "francouzum" a tak ma vodne stocne nejdrazsi v republice. Pritom v realu je mezi 20 nejlevnejsima. Proste jsou to blbosti, ale take jsem realista... Az moc velka cast lidi neni uplne duvtipna a sofistikovana a je potreba videt skrz tohle, no. A jako zcela uprimne... Versina divaku chce ve filmech videt hot jedince. Kdyz by ty role brala Paula Patton, tak nikdo ani nepipne. :))
865050
4 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: The Joker
To nevim kolik, ja to nemeril. Ale vim, ze spouste tech lidi, co "nejsou rasisti" stacila fotka nebo zminka, z nichz charisma fakt nepoznas :)

(ale samozrejme vidim, ze to tlaceni je leckdy na silu a sere me, zvlast u Disneyho a Netflixu - a ty bys zas mohl videt to leckdy nenavistny rasisticky blato v diskuzich) :)
865050
To nevim kolik, ja to nemeril. Ale vim, ze spouste tech lidi, co "nejsou rasisti" stacila fotka nebo zminka, z nichz charisma fakt nepoznas :) (ale samozrejme vidim, ze to tlaceni je leckdy na silu a sere me, zvlast u Disneyho a Netflixu - a ty bys zas mohl videt to leckdy nenavistny rasisticky blato v diskuzich) :)
865048
9 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: the dark knight
Protoze alternativou byl "infantilni manchild, kterymu se filmovy vkus zasekl nekde mezi 11 az 13". :) Sorry ale dospely muz s vkusem odpovidajicim jeho veku se tady fakt nema ceho chytit. :)
865049
Protoze alternativou byl "infantilni manchild, kterymu se filmovy vkus zasekl nekde mezi 11 az 13". :) Sorry ale dospely muz s vkusem odpovidajicim jeho veku se tady fakt nema ceho chytit. :)
865047
5 -5
reagují: verbst, the dark knight
reagovat
reaguje na: Cival
A kolik lidi nadava automaticky kvuli barvy pleti a kolik proto, ze se takhle tlaci absolutne nezajimavi herci bez charisma a presence? Staci se podivat, jak byl nenavidenej treba Jai Courtney a dalsi... Ale tam se jen pokrci rameny, ze? :)
865048
A kolik lidi nadava automaticky kvuli barvy pleti a kolik proto, ze se takhle tlaci absolutne nezajimavi herci bez charisma a presence? Staci se podivat, jak byl nenavidenej treba Jai Courtney a dalsi... Ale tam se jen pokrci rameny, ze? :)
865045
3 -4
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: The Joker
Doslova ve třetím příspěvku v téhle (sedmistránkové?!?) diskuzi děláš s těma "proud virginama" to samé. :)
865047
Doslova ve třetím příspěvku v téhle (sedmistránkové?!?) diskuzi děláš s těma "proud virginama" to samé. :)
865044
9 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Je to "cringe", ty grinchi :) A az si najdes slovo boomer, zjistis ze tady je blbe pouzity, protoze boomeru chodi na MZ asi pet. Duro a jeho ctyri kamaradi :D Ale ja s Kocourem a imfem to mame blizko :)

Jako trzby Guardians vypadaj podle predbeznyho zajmu bidne. A tohle bude jeste vetsi katastrofa. Netvrdim, ze to vypada katastrofalne jako Blue Beetle, i kdyz to ma k nemu bliz nez treba k Infinity War. Ale opravdu to namotivuje nekoho k tomu, aby vytahl ty obri penize za listky, nainvestoval treba litr do tohohle filmu, nebo si pocka na stream? Myslim ze odpoved je zrejma a bude to fail proto... 

Rush: Tak zrovna rasistu mas v ceskych diskuzich pozehnane, balit to pod jiny nazor je komicky, kdyz to realne je proste "neee, chci jen bily postavy, za nasich mladych let ty cernosi byli jen v serialech o otroctvi a tak to bylo spravne!"
865045
Je to "cringe", ty grinchi :) A az si najdes slovo boomer, zjistis ze tady je blbe pouzity, protoze boomeru chodi na MZ asi pet. Duro a jeho ctyri kamaradi *:D* Ale ja s Kocourem a imfem to mame blizko :) Jako trzby Guardians vypadaj podle predbeznyho zajmu bidne. A tohle bude jeste vetsi katastrofa. Netvrdim, ze to vypada katastrofalne jako Blue Beetle, i kdyz to ma k nemu bliz nez treba k Infinity War. Ale opravdu to namotivuje nekoho k tomu, aby vytahl ty obri penize za listky, nainvestoval treba litr do tohohle filmu, nebo si pocka na stream? Myslim ze odpoved je zrejma a bude to fail proto...  Rush: Tak zrovna rasistu mas v ceskych diskuzich pozehnane, balit to pod jiny nazor je komicky, kdyz to realne je proste "neee, chci jen bily postavy, za nasich mladych let ty cernosi byli jen v serialech o otroctvi a tak to bylo spravne!"
865041
13 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Neznamena to nic. Je to blabol. A zpusob, jak si zjednodusit vnimani sveta... Coz asi spousta lidi potrebuje. A asi to ma byt hanlive a dotycny se ma po takovem onalepkovani nad sebou zamyslet a prestat se projevovat. Stejne jako incel, jock a dalsi ko*otinky. :)
865044
Neznamena to nic. Je to blabol. A zpusob, jak si zjednodusit vnimani sveta... Coz asi spousta lidi potrebuje. A asi to ma byt hanlive a dotycny se ma po takovem onalepkovani nad sebou zamyslet a prestat se projevovat. Stejne jako incel, jock a dalsi ko*otinky. *:)*
865041
5 -4
reagují: the dark knight
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se