Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11 nezapomenutelných filmů z roku 2003

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
Petka je druhej nejlepsi dil s moc talentovanejma reziserama, se čtyřkou mas pravdu, trojka je hrozna, dvojka je vetsinu stopaze fajn, jednička bez komentáře :)
856763
Petka je druhej nejlepsi dil s moc talentovanejma reziserama, se čtyřkou mas pravdu, trojka je hrozna, dvojka je vetsinu stopaze fajn, jednička bez komentáře :)
856758
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Matrix Reloaded je top sci-fi i po letech s revolucnimi akcnimi i trikovymi scenami. Wake Up. Rundown bez komentare :)
856760
Matrix Reloaded je top sci-fi i po letech s revolucnimi akcnimi i trikovymi scenami. Wake Up. Rundown bez komentare :)
856754
6 -4
reagují: HAL, speta.jr, Bospor
reagovat
reaguje na: HAL
"lepší dobrodružný film od té doby nevznikl (prove me wrong)"

Master & Commander :D;)
856759
"lepší dobrodružný film od té doby nevznikl (prove me wrong)" Master & Commander *:D**;)*
856754
3 -4
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Vždyť ten film jde po našlapaný úvodní půlhodině do háje 8) Ale všichni to jako ignorujou, protože tam Depp dál dělá opičky? Aha :))

Dvojka a trojka jsou pak s výjimkou parádních akčních scén prakticky nekoukatelný a čtyřka je asi nejnudnější epickej blockbuster všech dob.

... pětku mám jako jedinou rád celou. 7/10 :D

#SorryNotSorry
856758
Vždyť ten film jde po našlapaný úvodní půlhodině do háje *8)* Ale všichni to jako ignorujou, protože tam Depp dál dělá opičky? Aha *:))* Dvojka a trojka jsou pak s výjimkou parádních akčních scén prakticky nekoukatelný a čtyřka je asi nejnudnější epickej blockbuster všech dob. ... pětku mám jako jedinou rád celou. 7/10 *:D* #SorryNotSorry
856749
2 -7
reagují: TedGeorge
reagovat
Vítejte v džungli a hlavně Matrix Reloaded jsou takový místní humor, takže mě jejich zařazení nepřekvapuje, ale snad ještě víc se tu všeobecně uctívají Bad Boys 2, takže jejich absence už pro mě překvapivá je :))

Jinak první Piráti samozřejmě v libovolné blockbusterové topce chybět nesmí, lepší dobrodružný film od té doby nevznikl (prove me wrong), a vedle nich tu měla být School of Rock, 21 gramů, a Kill Bill - který od té doby Tarantino ve své filmografii imho nepřekonal a to je co říct.

A btw dvojku X-Menů bych taky označil za od té doby nepřekonaný vrchol superhero žánru, Ztraceno v Překladu budu taky milovat až do smrti, no a Návrat krále... ten rok byl fakt neskutečně našlapaný. Nedivím se že na 2003 doteď vzpomínám jako na "ten rok" kdy jsem opravdu pořádně začal chodit do kina.

Hledá se Nemo je oblíbený, nevím moc proč, mě už tehdy připadal jako průměr, takže místo něj bych radši vzpomenul parádní animáky Trio z Belleville a Tokyo Godfathers
856754
Vítejte v džungli a hlavně Matrix Reloaded jsou takový místní humor, takže mě jejich zařazení nepřekvapuje, ale snad ještě víc se tu všeobecně uctívají Bad Boys 2, takže jejich absence už pro mě překvapivá je *:))* Jinak první Piráti samozřejmě v libovolné blockbusterové topce chybět nesmí, lepší dobrodružný film od té doby nevznikl (prove me wrong), a vedle nich tu měla být School of Rock, 21 gramů, a Kill Bill - který od té doby Tarantino ve své filmografii imho nepřekonal a to je co říct. A btw dvojku X-Menů bych taky označil za od té doby nepřekonaný vrchol superhero žánru, Ztraceno v Překladu budu taky milovat až do smrti, no a Návrat krále... ten rok byl fakt neskutečně našlapaný. Nedivím se že na 2003 doteď vzpomínám jako na "ten rok" kdy jsem opravdu pořádně začal chodit do kina. Hledá se Nemo je oblíbený, nevím moc proč, mě už tehdy připadal jako průměr, takže místo něj bych radši vzpomenul parádní animáky Trio z Belleville a Tokyo Godfathers
4 -6
reagují: Cival, KarelR
reagovat
Parádní filmy až na Vítejte v džungli a Matrix: Reloaded, to jsou hrozný průměry. Zařadil bych místo nich třeba Pečeť vraha, Trio z Belleville, Velkou rybu, Kill Bill, 21 gramů nebo Zrůdu.
856753
Parádní filmy až na Vítejte v džungli a Matrix: Reloaded, to jsou hrozný průměry. Zařadil bych místo nich třeba Pečeť vraha, Trio z Belleville, Velkou rybu, Kill Bill, 21 gramů nebo Zrůdu.
2 -4
reagovat
reaguje na: verbst
To je v akci teď ten gif?:D
856752
To je v akci teď ten gif?*:D*
856751
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
link



Shodou okolností jsem viděl dneska X2 a tyvole, to tu mělo bejt taky! :D:+
856751
https://media.tenor.com/yyXzH_ILU4QAAAAC/joe-biden-wink.gif  Shodou okolností jsem viděl dneska X2 a tyvole, to tu mělo bejt taky! *:D**:+*
856749
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: imf
Jo, to Karel hodil do placu trochu netakticky. To je jako davat průměrny hodnocení parádní Mission: Impossile 3.
856749
Jo, to Karel hodil do placu trochu netakticky. To je jako davat průměrny hodnocení parádní Mission: Impossile 3.
856746
7 0
reagují: KarelR, verbst
reagovat
reaguje na: The Joker
Hele, absenci Pirátů z Karibiku beru, ale tohle "Dvojky Tomb Raidera, Charlieho andilku a Rychle a zbesile, mozna Liga vyjimecnych. Nemam pocit, ze by je Dzungle tak vyrazne prevysovala.", to si beru osobně. Ano, Rundown je MZ bublina, ale za to, že bys jí dával do stejný ligy s těma dvojkama a Ligou výjimečných? Kdybys přihodil jeden film, řeknu, že seš navátej. U dvou už to lze omluvit jen se zavřenýma očima, ale tohle kombo tři průměrných rutin a jednoho megapropadáku, to už mi slova docházejí.

Ale tak KarelR tady dává Pirátům z Karibiku šest z deseti. Je jasný, kdo bude v příštím MZ Live chybět. 8)
856746
Hele, absenci Pirátů z Karibiku beru, ale tohle "Dvojky Tomb Raidera, Charlieho andilku a Rychle a zbesile, mozna Liga vyjimecnych. Nemam pocit, ze by je Dzungle tak vyrazne prevysovala.", to si beru osobně. Ano, Rundown je MZ bublina, ale za to, že bys jí dával do stejný ligy s těma dvojkama a Ligou výjimečných? Kdybys přihodil jeden film, řeknu, že seš navátej. U dvou už to lze omluvit jen se zavřenýma očima, ale tohle kombo tři průměrných rutin a jednoho megapropadáku, to už mi slova docházejí. Ale tak KarelR tady dává Pirátům z Karibiku šest z deseti. Je jasný, kdo bude v příštím MZ Live chybět. *8)*
856582
5 0
reagují: The Joker, TedGeorge
reagovat
Čert vem, že Vám v žebříčku něco chybí  Ten rok byl strašně nadupanej... Naprosto dokonalí Piráti z Karibiku (skutečně asi nejlepší rodinný dobrodružný film co znám!!) Naprosto dokonalý Master & Commander, ten film je vážně klenot... k tomu můj asi nejoblíbenější historický film Poslední samuraj, s tím nejlepším soundtrackem který kdy Zimmer napsal... možná kdokoli kdy napsal!!! Etalon všech romantických komedií Láska nebeská... ačkoli já mám ještě daleko raději Školu Rocku... X-men 2 - do Budoucí minulosti moji nejoblíbenější X-meni... a samozřejmě Návrat krále, jehož genialitu nepopírá asi nikdo.... Mohl bych zmínit i moje nejoblíbenější drama Dům z písku a mlhy fakt jeden z nejsilnějších filmů co znám... ale i fajnový Svět podle Lelanda... je těžké se ubránit nostalgii a řečem typu... bývalo daleko lépe  Když loni vznikl jen jeden skvělý film Top Gun - Maverick a jeden slučný Třináct životů TEČKA... NIC VÍC!!! 
856731
Čert vem, že Vám v žebříčku něco chybí  Ten rok byl strašně nadupanej... Naprosto dokonalí [b]Piráti z Karibiku [/b](skutečně asi nejlepší rodinný dobrodružný film co znám!!) Naprosto dokonalý [b]Master & Commander[/b], ten film je vážně klenot... k tomu můj asi nejoblíbenější historický film[b] Poslední samuraj[/b], s tím nejlepším soundtrackem který kdy Zimmer napsal... možná kdokoli kdy napsal!!! Etalon všech romantických komedií [b]Láska nebeská[/b]... ačkoli já mám ještě daleko raději[b] Školu Rocku[/b]... [b]X-men 2[/b] - do Budoucí minulosti moji nejoblíbenější X-meni... a samozřejmě Návrat krále, jehož genialitu nepopírá asi nikdo.... Mohl bych zmínit i moje nejoblíbenější drama [b]Dům z písku a mlhy [/b]fakt jeden z nejsilnějších filmů co znám... ale i fajnový [b]Svět podle Lelanda[/b]... je těžké se ubránit nostalgii a řečem typu... bývalo daleko lépe  Když loni vznikl jen jeden skvělý film [b]Top Gun - Maverick[/b] a jeden slučný [b]Třináct životů [/b]TEČKA... NIC VÍC!!! 
3 -2
reagovat
čert vem Piráty, na těch mi zase až tak nesejde, ale že tam není Tajemná řeka, takový koncert takových hvězd, nejlepší Eastwood ( imho 8) ) .. styďte se :(:D
856672
čert vem Piráty, na těch mi zase až tak nesejde, ale že tam není Tajemná řeka, takový koncert takových hvězd, nejlepší Eastwood ( imho *8)* ) .. styďte se *:(**:D*
4 0
reagovat
Absence prvních Pirátů nevadí.
Trestuhodná bude až absence dvojky. 8)


Bad Boys vyměnit za Dogville, 21 gramů (nejlepší Innaritu) za Rundown a Školu Rocku za Oldboye (dodneška nechápu ten hype). 

Overall skvělej výběr.
Jinak nevím, jestli to bylo věkem, ale to byly fakt silný roky. A je neuvěřitelný, jak to utíká a kam se to kino posunulo. 
856660
Absence prvních Pirátů nevadí. Trestuhodná bude až absence dvojky. *8)* Bad Boys vyměnit za Dogville, 21 gramů (nejlepší Innaritu) za Rundown a Školu Rocku za Oldboye (dodneška nechápu ten hype).  Overall skvělej výběr. Jinak nevím, jestli to bylo věkem, ale to byly fakt silný roky. A je neuvěřitelný, jak to utíká a kam se to kino posunulo. 
1 -2
reagovat
Piráti z Karibiku 6/10, change my mind.

Master & Commander je modla! 8)
856659
Piráti z Karibiku 6/10, change my mind. Master & Commander je modla! *8)*
4 -6
reagovat
master a comander je strašně preceňovaná srágora tady na MZ.....

To ti Piráti z Karibiku jsou zilionkrat lepší  :D8):+ a bastafidli
856644
master a comander je strašně preceňovaná srágora tady na MZ..... To ti Piráti z Karibiku jsou zilionkrat lepší  *:D**8)**:+* a bastafidli
1 -19
reagovat
tá absencia pirátov je obrovské wtf
856643
tá absencia pirátov je obrovské wtf
9 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Díky za odpověď. :+
856634
Díky za odpověď. *:+*
856626
2 0
reagovat
Co tak koukám, za mě to tak silnej rok na osobní srdcovky tolik nebyl. V mý Topce by určitě byl Poslední samuraj, Master & Commander, Kill Bill, Návrat krále, Krajina střelců, Mezi námi děvčaty, Matchstick Men, Tajemná řeka, Old Boy, Mizerové 2. Dřív bych tam měl i třetí Prcičky, ale nedávno jsem je viděl znovu a oproti jedničce, dvojce a školnímu srazu mi to přišlo překvapivě celkem špatný a trapný.
856633
Co tak koukám, za mě to tak silnej rok na osobní srdcovky tolik nebyl. V mý Topce by určitě byl Poslední samuraj, Master & Commander, Kill Bill, Návrat krále, Krajina střelců, Mezi námi děvčaty, Matchstick Men, Tajemná řeka, Old Boy, Mizerové 2. Dřív bych tam měl i třetí Prcičky, ale nedávno jsem je viděl znovu a oproti jedničce, dvojce a školnímu srazu mi to přišlo překvapivě celkem špatný a trapný.
1 0
reagovat
Z roku 2003 je vlastne jeste Elf, v US patrne nejvetsi vanocni klasika z filmu poslednich 20ti let. A docela hledim, ze treba Medvedi bratri maji na csfd 77% (vic nez 4 z poslednich 5 pixarovek). Ve sve dobe to bylo brano jako obyc animak, ale zjevne pri tom vymizeni 2D kousku to doslo doceneni. :)
856628
Z roku 2003 je vlastne jeste Elf, v US patrne nejvetsi vanocni klasika z filmu poslednich 20ti let. A docela hledim, ze treba Medvedi bratri maji na csfd 77% (vic nez 4 z poslednich 5 pixarovek). Ve sve dobe to bylo brano jako obyc animak, ale zjevne pri tom vymizeni 2D kousku to doslo doceneni. :)
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
No zbejva jich jeste devet, takze pouze a jenom za me, bez nejakeho dlouheho rozmyslu a zase bez poradi:
21 gramů
Kill Bill
Pečeť vraha
Identita
Skola Rocku
Mizerové 2
Velká ryba
Piráti z Karibiku
Krajina strelcu :)
856626
No zbejva jich jeste devet, takze pouze a jenom za me, bez nejakeho dlouheho rozmyslu a zase bez poradi: 21 gramů Kill Bill Pečeť vraha Identita Skola Rocku Mizerové 2 Velká ryba Piráti z Karibiku Krajina strelcu :)
856625
8 0
reagují: hroubek
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se