Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Ridley Scott se chystá na dvojku Gladiátora, našel novou hvězdu

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek
reaguje na: Cival
Je to nitpicking, ale když už jsi to nakousl: otcovská figura je úplně ok, pokrevní spřízněnost už fakt ne. To by šlo úplně proti charakteru Croweovy postavy. Jeho syn byl v plus minus stejném věku jako Clark, takže píchat Nielsen ve stejnou dobu jako svou ženu nejde úplně dohromady se "síla a čest":D. Kromě toho mám pocit, že ve filmu je přímo zmínka o tom, že Crowe a otec Clarka byli přátelé a obecně mezi řádky prosvítá ta linka, že se Crowe a Nielsen nedali nikdy dohromady právě z oboustranné úcty k jejímu muži/závazkům jinde. Jo, mohlo by se to vysvětlit tak, že se to stalo před tím, než se on oženil/ona vdala, nebo o narození syna Crowe nevěděl, atd., ale minimálně by to vrhalo trochu jiné (ne úplně pozitivní) světlo na celou tu historku o rodině, cti a pomstě, okolo čehož je jednička postavena.

Scott a spol. si samozřejmě můžou vymyslet co chtějí, ale zrovna nacházení mateřských znamének v podobě kakaové skvrny velikosti mexického dolaru ten film imho fakt nepotřebuje k tomu, aby fungoval. Ostatně tak jako jednička, kde to takhle propálit taky mohli a nešli do toho. 
853809
Je to nitpicking, ale když už jsi to nakousl: otcovská figura je úplně ok, pokrevní spřízněnost už fakt ne. To by šlo úplně proti charakteru Croweovy postavy. Jeho syn byl v plus minus stejném věku jako Clark, takže píchat Nielsen ve stejnou dobu jako svou ženu nejde úplně dohromady se "síla a čest"*:D*. Kromě toho mám pocit, že ve filmu je přímo zmínka o tom, že Crowe a otec Clarka byli přátelé a obecně mezi řádky prosvítá ta linka, že se Crowe a Nielsen nedali nikdy dohromady právě z oboustranné úcty k jejímu muži/závazkům jinde. Jo, mohlo by se to vysvětlit tak, že se to stalo před tím, než se on oženil/ona vdala, nebo o narození syna Crowe nevěděl, atd., ale minimálně by to vrhalo trochu jiné (ne úplně pozitivní) světlo na celou tu historku o rodině, cti a pomstě, okolo čehož je jednička postavena. Scott a spol. si samozřejmě můžou vymyslet co chtějí, ale zrovna nacházení mateřských znamének v podobě kakaové skvrny velikosti mexického dolaru ten film imho fakt nepotřebuje k tomu, aby fungoval. Ostatně tak jako jednička, kde to takhle propálit taky mohli a nešli do toho. 
853798
11 0
reagují: ProcNe, Cival
reagovat
Ridley má asi taky podepsanou smlouvu a ďablem. V takovýhle věku točit mega historický filmy...

Přitom je jasný že to na sebe moc neviděla.... 

Už chci nějakou ukázku toho Napoleona!!!! 

A na dvojku Gladiátora se taky těším.:+
853806
Ridley má asi taky podepsanou smlouvu a ďablem. V takovýhle věku točit mega historický filmy... Přitom je jasný že to na sebe moc neviděla....  Už chci nějakou ukázku toho Napoleona!!!!  A na dvojku Gladiátora se taky těším.*:+*
5 0
reagovat
reaguje na: Polux
Tak on působil jako jeho syn už v jedničce - takže tam není problém navázat nějak pokrevně 8) Já se bál víc Maximova křísení...
853798
Tak on působil jako jeho syn už v jedničce - takže tam není problém navázat nějak pokrevně *8)* Já se bál víc Maximova křísení...
853796
3 0
reagují: Polux
reagovat
No byl bych raději, kdyby Scott vytáhl z hrobu nějakou originální látku (Tripoli například), ale jako fanoušek sandálovek jsem za každou vysokorozpočtovou sandálovku v dnešní době v kinech rád, to zase ne, že ne:). Caveův koncept by asi byl slušný tripový rollercoaster, ale sto mega plus by na to žádné studio nedalo, ostatně i tohle tady možná bude mít v BO problém, protože hype zmíněný žánr ztratil už dávno.

Jsem každopádně zvědavý, co se z toho vyklube a snad nedostaneme "šokující" retcon stran otcovství hlavní postavy (ale tak nějak tuším, že asi jo). Vrací se i Max a Yates, takže minimálně po stránce výpravy a kostýmů by mohla být kontinuita s jedničkou dodržena. Jen by mě zajímalo, zda Scott přemýšlel i nad Clarkem z jedničky (nadále hraje, vypadá vcelku ok a je v ideálním věku), nebo tahle možnost nikdy nebyla na stole.
853796
No byl bych raději, kdyby Scott vytáhl z hrobu nějakou originální látku (Tripoli například), ale jako fanoušek sandálovek jsem za každou vysokorozpočtovou sandálovku v dnešní době v kinech rád, to zase ne, že ne*:)*. Caveův koncept by asi byl slušný tripový rollercoaster, ale sto mega plus by na to žádné studio nedalo, ostatně i tohle tady možná bude mít v BO problém, protože hype zmíněný žánr ztratil už dávno. Jsem každopádně zvědavý, co se z toho vyklube a snad nedostaneme "šokující" retcon stran otcovství hlavní postavy (ale tak nějak tuším, že asi jo). Vrací se i Max a Yates, takže minimálně po stránce výpravy a kostýmů by mohla být kontinuita s jedničkou dodržena. Jen by mě zajímalo, zda Scott přemýšlel i nad Clarkem z jedničky (nadále hraje, vypadá vcelku ok a je v ideálním věku), nebo tahle možnost nikdy nebyla na stole.
4 0
reagují: Cival
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se