Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Někdo klepe na dveře: Trailer 2

příspěvky 41 - 47 Napsat příspěvek
Pokud vím, tak tam jsou leda kvóty na Afroameričany, takže jenom ta černoška je tam možná navíc, záleží zda byla v knize. Ale myslím, že u cen Bafta je hromada pravidel, co všechno musí a nesmí být v tom konkrétním snímku.

Navíc tím, že je to gay pár s malou Asiatkou to je zase takové zajímavé ozvláštnění, že to prostě není ta typická americká tradiční rodina, která je v 90 % filmů či seriálů.

A jenom proto, že pan "Black" je h*mofob, nebudou cpát do filmu čtyrčlennou familii. :D
852372
Pokud vím, tak tam jsou leda kvóty na Afroameričany, takže jenom ta černoška je tam možná navíc, záleží zda byla v knize. Ale myslím, že u cen Bafta je hromada pravidel, co všechno musí a nesmí být v tom konkrétním snímku. Navíc tím, že je to gay pár s malou Asiatkou to je zase takové zajímavé ozvláštnění, že to prostě není ta typická americká tradiční rodina, která je v 90 % filmů či seriálů. A jenom proto, že pan "Black" je h*mofob, nebudou cpát do filmu čtyrčlennou familii. *:D*
7 -2
reagují: davidb, Black
reagovat

4*

...opatrné těšení se...a kdyby mi na dveře chaty uprostřed lesa zaťukal Bautista, svleču své pokálené spodky a vrhnu se dobrovolně vstříc divé lesní zvěři
852355
...opatrné těšení se...a kdyby mi na dveře chaty uprostřed lesa zaťukal Bautista, svleču své pokálené spodky a vrhnu se dobrovolně vstříc divé lesní zvěři
4*
1 -1
reagovat
Vypadá to vcelku nadějně, ale to u Shyamalana v trailerech vypadalo kdeco:D. Je fakt, že po propadáku After Earth čistě na BO čísla je každý jeho film víceméně hit (protože rozpočet škrtí dost často hodně pod 20m) a respekt za to, že to stále zkouší se zajímavými premisami (alespoň na papíře) a nevydal se cestou námezdního rutinéra (třeba u Marvelu), ale "mojo" ztratil už dávno (podobně jako třeba Smith) a svůj stín z období svých prvních třech filmů už nikdy nepřekročil (The Visit průměr, Split průměr, Glass meh, Old děs). Malá naděje je tady Bautista (Grinta jsem vůbec nepoznal:D), který si umí sem tam vybírat slušné role ve slušných filmech, ale jinak - pokud to někdy uvidím, tak ok, pokud se k tomu nikdy nedostanu, tak taky ok.
852354
Vypadá to vcelku nadějně, ale to u Shyamalana v trailerech vypadalo kdeco*:D*. Je fakt, že po propadáku After Earth[i] [/i]čistě na BO čísla je každý jeho film víceméně hit (protože rozpočet škrtí dost často hodně pod 20m) a respekt za to, že to stále zkouší se zajímavými premisami (alespoň na papíře) a nevydal se cestou námezdního rutinéra (třeba u Marvelu), ale "mojo" ztratil už dávno (podobně jako třeba Smith) a svůj stín z období svých prvních třech filmů už nikdy nepřekročil (The Visit průměr, Split průměr, Glass meh, Old děs). Malá naděje je tady Bautista (Grinta jsem vůbec nepoznal*:D*), který si umí sem tam vybírat slušné role ve slušných filmech, ale jinak - pokud to někdy uvidím, tak ok, pokud se k tomu nikdy nedostanu, tak taky ok.
3 0
reagovat
Zase se necháme nachytat, že jo? :D
852353
Zase se necháme nachytat, že jo? *:D*
2 -1
reagovat
Je to podle předlohy, takže nejde s dobou, ale adaptuje knihu.
Ta je dost průměr a jestli zrovna Shy z toho něco vytriska si nejsem moc jistý...
Minimálně fanatický Bautista si to dost dává, tak kvůli němu si to někdy doma pustím.
852340
Je to podle předlohy, takže nejde s dobou, ale adaptuje knihu. Ta je dost průměr a jestli zrovna Shy z toho něco vytriska si nejsem moc jistý... Minimálně fanatický Bautista si to dost dává, tak kvůli němu si to někdy doma pustím.
5 -1
reagovat
reaguje na: Hospoda
Přesně tak. Alespoň v tom prvním traileru. Ale zase to vypadá zajímavě. Že by se Shyamalanovi zase blýsklo v hlavě a natočil dobrý mysteriózní snímek? Rád bych tomu věřil.
A jde s dobou, hlavní pár jsou gayové :D. Jak dneska někde v hlavní roli a nebo nějaké důležité vedlejší není LBGTQXYFŇ, tak to není in a film by asi nebyl ani z půlky tak dobrý. No mně to tímhle kazí, protože mně toto dodržování jakýchsi kvót na všechno nebetyčně s.e.r.e. Tak doufám, že ten film bude fakt dobrý a tohle se bude dát zkousnout.
852321
Přesně tak. Alespoň v tom prvním traileru. Ale zase to vypadá zajímavě. Že by se Shyamalanovi zase blýsklo v hlavě a natočil dobrý mysteriózní snímek? Rád bych tomu věřil. A jde s dobou, hlavní pár jsou gayové *:D*. Jak dneska někde v hlavní roli a nebo nějaké důležité vedlejší není LBGTQXYFŇ, tak to není in a film by asi nebyl ani z půlky tak dobrý. No mně to tímhle kazí, protože mně toto dodržování jakýchsi kvót na všechno nebetyčně s.e.r.e. Tak doufám, že ten film bude fakt dobrý a tohle se bude dát zkousnout.
852311
5 -10
reagovat
Škoda, že propálili, že ta "apokalypsa" se skutečně děje, těšil jsem se, že je to jen v hlavách těch co je přepadnou...
852311
Škoda, že propálili, že ta "apokalypsa" se skutečně děje, těšil jsem se, že je to jen v hlavách těch co je přepadnou...
3 0
reagují: Black
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se