Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Filmy v síti na září: seriálový Pán prstenů a Andor ze světa Star Wars

příspěvky 21 - 23 Napsat příspěvek
reaguje na: Redee
Pohodlí... možná... ale dá se o tom diskutovat, v momentě, kdy budeš mít x streamů, které budou neustále měnit svoji nabídku, nebo tě nutit k ročnímu předplatnému a všem těm dalším věcem kteří redaktoři právě nastiňují... hledisko ceny, opět.. kdyby byl jeden Netflix... možná, když bude x služeb a budou zdražovat, nekoupíš si raději ty 4 filmy ročně, co se ti fakt líbily a nějaký stream, který plus mínus odpovídá nejvíc průsečíku toho, co si někdy jako filler večer pustíš? Protože televize se pro všechny ty reklamy sledovat fakt nedá - a teď si vezmi že streamy začnou taky přitvrzovat s reklamou vs dražší služba - porovnej to s hezkou domácí filmotékou a investicí tak 4 - 6 filmů ročně + nějaká série na disku.. mně to přijde pohodlnější i levnější ;) Po 35 roku se mi také stává sympatická věc, že do roku zapomenu co se ve filmu skutečně odehrálo :D Takže se mi ještě nikdy nestalo, že bych si otevřel svoji "domácí knihovnu" a neměl si z čeho vybrat 8)

imf to ve videu řekl jasně - začne to být strašně nepřehledný guláš.... pak jediná jistota a pohodlí je mít svý jistý doma na poličce..
839363
Pohodlí... možná... ale dá se o tom diskutovat, v momentě, kdy budeš mít x streamů, které budou neustále měnit svoji nabídku, nebo tě nutit k ročnímu předplatnému a všem těm dalším věcem kteří redaktoři právě nastiňují... hledisko ceny, opět.. kdyby byl jeden Netflix... možná, když bude x služeb a budou zdražovat, nekoupíš si raději ty 4 filmy ročně, co se ti fakt líbily a nějaký stream, který plus mínus odpovídá nejvíc průsečíku toho, co si někdy jako filler večer pustíš? Protože televize se pro všechny ty reklamy sledovat fakt nedá - a teď si vezmi že streamy začnou taky přitvrzovat s reklamou vs dražší služba - porovnej to s hezkou domácí filmotékou a investicí tak 4 - 6 filmů ročně + nějaká série na disku.. mně to přijde pohodlnější i levnější *;)* Po 35 roku se mi také stává sympatická věc, že do roku zapomenu co se ve filmu skutečně odehrálo *:D* Takže se mi ještě nikdy nestalo, že bych si otevřel svoji "domácí knihovnu" a neměl si z čeho vybrat *8)* imf to ve videu řekl jasně - začne to být strašně nepřehledný guláš.... pak jediná jistota a pohodlí je mít svý jistý doma na poličce..
839361
3 -2
reagovat
reaguje na: Chermy
Možnost volby by byla fajn, ale větší masa lidí si to už nikdy kupovat nebude. Už jen z hlediska ceny a pohodlí.
839361
Možnost volby by byla fajn, ale větší masa lidí si to už nikdy kupovat nebude. Už jen z hlediska ceny a pohodlí.
839353
6 0
reagují: Chermy
reagovat
Vaše téma je až apokalyptické :D a já si jen říkám, jak dlouho to potrvá, než většina diváků otočí kormidlem a začne znovu dělat, to co většina opravdových filmových fanoušků nikdy dělat nepřestala... kupovat fyzická média! Předplácet si nějakou televizní službu je jedna věc a může to úplně normálně fungovat souběžně... každý si občas chce jen tak zalistovat v nabídce, nechat se inspirovat, něco si večer pustit... ale předplácet si službu s tím, že jsou na ní všechny mé oblíbené filmy a série už přeci dnes nikdo neudělá, když ví, že se může probrat a různých důvodů to na jeho streamu už nebude... Až se naštve dostatečné množství lidí, že si za něco zaplatili a za týden to nemají, třeba se hromadněji vrátí ke starému dobrému blučku a třeba to donutí i streamovací služby ta blučka vydávat.. to by byla výhra pro všechny :+
839353
Vaše téma je až apokalyptické *:D* a já si jen říkám, jak dlouho to potrvá, než většina diváků otočí kormidlem a začne znovu dělat, to co většina opravdových filmových fanoušků nikdy dělat nepřestala... kupovat fyzická média! Předplácet si nějakou televizní službu je jedna věc a může to úplně normálně fungovat souběžně... každý si občas chce jen tak zalistovat v nabídce, nechat se inspirovat, něco si večer pustit... ale předplácet si službu s tím, že jsou na ní všechny mé oblíbené filmy a série už přeci dnes nikdo neudělá, když ví, že se může probrat a různých důvodů to na jeho streamu už nebude... Až se naštve dostatečné množství lidí, že si za něco zaplatili a za týden to nemají, třeba se hromadněji vrátí ke starému dobrému blučku a třeba to donutí i streamovací služby ta blučka vydávat.. to by byla výhra pro všechny *:+*
3 -5
reagují: lajka27, rush, Redee
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se