Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Thor: Láska jako hrom: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: jackb
Jo, na to že je Fáze 1 vnímaná jako dva dobrý filmy a čtyři nic moc (Iron Man a Avengers vs. Hulk, Iron Man 2, Thor a Cap) se taky s oblibou zapomíná :)
833320
Jo, na to že je Fáze 1 vnímaná jako dva dobrý filmy a čtyři nic moc (Iron Man a Avengers vs. Hulk, Iron Man 2, Thor a Cap) se taky s oblibou zapomíná *:)*
833318
6 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
Ještě jedna myšlenka, Disney aktuálně IMHO mění publikum svých filmů za méně náročné. Pro ně je prostě cennější fanda, který se posere z Thora 4 a Strange 2 než ten, který vyžaduje každý rok kvalitu lvl Civil War nebo EndGame.

tldr: Dělají to, co už dvakrát předvedl Babiš, s blbečkama se lépe manipuluje. 
833319
Ještě jedna myšlenka, Disney aktuálně IMHO mění publikum svých filmů za méně náročné. Pro ně je prostě cennější fanda, který se posere z Thora 4 a Strange 2 než ten, který vyžaduje každý rok kvalitu lvl Civil War nebo EndGame. tldr: Dělají to, co už dvakrát předvedl Babiš, s blbečkama se lépe manipuluje. 
5 -4
reagují: The Joker, KarelR
reagovat
Upřímně nebudu hodnotit kvality, ale příjde mi úsměvné, že se tady říká, že Marvel nějak klopítá, ale zapomíná se, že po Iron Manovi 1 to bylo dost podobné až do Avengers 1 (Jak IH tak IM2 T1 a Cap1 jsou brány v nejlepším jako průměry ve třech případech to dokonce často končí v žebříčcích MCU hodně nízko) a po nich přišli IM3 a TDW a ty taky dostávali sodu (v případě IM3 pro mě nepochopitelnou). Takže tohle střídání dobrého a špatného období tady bylo vždycky a nevynalezli ho až s Fází 4. Pak mě baví ta očekávání, že když je to Marvelovka, tak to musí vydělat miliardu, kde se tenhle předpoklad vzal? Stačí se podívat na Ant-Man a Wasp, kteří měli snad nejlepší výchozí pozici ze všech (premiéra po IW a každej se ptal, kde byl Ant-Man a Hawkeye) a stejně dokonce zaostali za předpoklady a stejně dostaneme Ant-Mana 3, Shang-Chi kterého všichni označují za mega úspěch (a to nejen finanční, ale dost čast končí dost vysoko v žebříčcích) a stejně dostane dvojku.

Čili ne, opravdu se nic nezměnilo, jen se nacházíme ve Fázi 1 nového velkého příběhu a stejně jako v původní Fázi 1, tak teďka jde o to představit nové postavy a zařídit, aby si je lidi pokud možno oblíbili. A protože se evidentně tak nějak tuší, že Downeyho a Evanse budou nahrazovat hodně těžko, tak se tentokrát nesnaží sázet jen na dvě postavy.

A ano je trochu frustrující, že člověk pořádně neví co se chystá (ale to do potitulkovky Avengers 1 nevěděl ani tehdy), ale pořád mi to příjde ok. Co mě naopak trochu děsí a co podle mě bude pro MCU opravdu problém je, že do diváků začali dost nekompromisně hrnout informace a s dalším filmem a seriálem je přehluší dalšími s tím, že divák sotva pobere ty předchozí. Dřív to hlavně kvůli obyčejným divákům rozšiřovali velmi opatrně a pomalu a pořád člověk tušil pravidla MCU. A teďka? Na jednu stranu vytáhli Eternals a Celestiály a v Thorovi teďka najednou ukáží Bohy a postavu, která je v komiksech pokud se nepletu na Power Levelu na druhém místě a nad ní je už jenom jedna. A člověk absolutně netuší jak si k sobě ty postavy stojí v rámci MCU. Paralelní světy, jiné dimenze atd. Je toho hodně a nejde si to pořádně zařadit. Do toho TVA. Je avizovaná Válka paralelních světů to samé jako Incurse ze Strange? Podle toho co se řekne v MoM ne, ale zase by opravdu naznačovali dvě dost podobné události? Tenhle bordel je podle mě největší problém.
833318
Upřímně nebudu hodnotit kvality, ale příjde mi úsměvné, že se tady říká, že Marvel nějak klopítá, ale zapomíná se, že po Iron Manovi 1 to bylo dost podobné až do Avengers 1 (Jak IH tak IM2 T1 a Cap1 jsou brány v nejlepším jako průměry ve třech případech to dokonce často končí v žebříčcích MCU hodně nízko) a po nich přišli IM3 a TDW a ty taky dostávali sodu (v případě IM3 pro mě nepochopitelnou). Takže tohle střídání dobrého a špatného období tady bylo vždycky a nevynalezli ho až s Fází 4. Pak mě baví ta očekávání, že když je to Marvelovka, tak to musí vydělat miliardu, kde se tenhle předpoklad vzal? Stačí se podívat na Ant-Man a Wasp, kteří měli snad nejlepší výchozí pozici ze všech (premiéra po IW a každej se ptal, kde byl Ant-Man a Hawkeye) a stejně dokonce zaostali za předpoklady a stejně dostaneme Ant-Mana 3, Shang-Chi kterého všichni označují za mega úspěch (a to nejen finanční, ale dost čast končí dost vysoko v žebříčcích) a stejně dostane dvojku. Čili ne, opravdu se nic nezměnilo, jen se nacházíme ve Fázi 1 nového velkého příběhu a stejně jako v původní Fázi 1, tak teďka jde o to představit nové postavy a zařídit, aby si je lidi pokud možno oblíbili. A protože se evidentně tak nějak tuší, že Downeyho a Evanse budou nahrazovat hodně těžko, tak se tentokrát nesnaží sázet jen na dvě postavy. A ano je trochu frustrující, že člověk pořádně neví co se chystá (ale to do potitulkovky Avengers 1 nevěděl ani tehdy), ale pořád mi to příjde ok. Co mě naopak trochu děsí a co podle mě bude pro MCU opravdu problém je, že do diváků začali dost nekompromisně hrnout informace a s dalším filmem a seriálem je přehluší dalšími s tím, že divák sotva pobere ty předchozí. Dřív to hlavně kvůli obyčejným divákům rozšiřovali velmi opatrně a pomalu a pořád člověk tušil pravidla MCU. A teďka? Na jednu stranu vytáhli Eternals a Celestiály a v Thorovi teďka najednou ukáží Bohy a postavu, která je v komiksech pokud se nepletu na Power Levelu na druhém místě a nad ní je už jenom jedna. A člověk absolutně netuší jak si k sobě ty postavy stojí v rámci MCU. Paralelní světy, jiné dimenze atd. Je toho hodně a nejde si to pořádně zařadit. Do toho TVA. Je avizovaná Válka paralelních světů to samé jako Incurse ze Strange? Podle toho co se řekne v MoM ne, ale zase by opravdu naznačovali dvě dost podobné události? Tenhle bordel je podle mě největší problém.
5 -3
reagují: KarelR
reagovat
U seriálů je otázka, nakolik budou úspěšné, když netahaji známé postavy Jako králíky z klobouku, protože ty 2 co to nedělaly zatím moc ne. 
833317
U seriálů je otázka, nakolik budou úspěšné, když netahaji známé postavy Jako králíky z klobouku, protože ty 2 co to nedělaly zatím moc ne. 
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak WandaVision bylo první (po velký pauze), dlouhou část stopáže originální a většina lidí díky Avengers 2-4 alespoň tušila, kdo je Scarlet Witch. Jak říkáš, pak ještě oblíbenej Loki, a pak se na seriály imho většina lidí vykašlala :D

Což je samozřejmě škoda, protože Hawkeye a Kate Bishop vládnou 8)
833316
Tak WandaVision bylo první (po velký pauze), dlouhou část stopáže originální a většina lidí díky Avengers 2-4 alespoň tušila, kdo je Scarlet Witch. Jak říkáš, pak ještě oblíbenej Loki, a pak se na seriály imho většina lidí vykašlala *:D* Což je samozřejmě škoda, protože Hawkeye a Kate Bishop vládnou *8)*
833315
6 -3
reagovat
U tech serialu... Co jsem cetl, tak v US mela nejvetsi uspech WandaVision, i mimo takovou tu Marvel bublinu. Ale ani tam si neodpustili to jejich genericke CG finale. Dalsi jednoznacny uspech je pak Loki, tam je i argument, ze to spis mel byt celovecerak. Ale ten zbytek? No, nevim. I treba tady pri pohledu na CSFD... Na kolika % se zastavi ty MCU serose az pocet hodnoceni vyleze k 12K Daredevila?
833315
U tech serialu... Co jsem cetl, tak v US mela nejvetsi uspech WandaVision, i mimo takovou tu Marvel bublinu. Ale ani tam si neodpustili to jejich genericke CG finale. Dalsi jednoznacny uspech je pak Loki, tam je i argument, ze to spis mel byt celovecerak. Ale ten zbytek? No, nevim. I treba tady pri pohledu na CSFD... Na kolika % se zastavi ty MCU serose az pocet hodnoceni vyleze k 12K Daredevila?
5 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To se takhle nedá napsat u dlouhodobého investičního záměru. ;)
833314
To se takhle nedá napsat u dlouhodobého investičního záměru. *;)*
833312
4 -4
reagovat
Waititi udělal s Thora šaškárnu pro děti.
833313
Waititi udělal s Thora šaškárnu pro děti.
3 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Na D+ prodelavaji a prodelavat jeste dlouho budou 
833312
Na D+ prodelavaji a prodelavat jeste dlouho budou 
833310
6 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Pravděpodobně budou další povedenou marvelovkou až další Guardians 3. To bude 4 roky po poslední povedeném filmu z MCU. S přivřenýma očima byl za tu dobu 1 dobrý, minimálně zábavný, film a to ještě napůl od Sony. 

Za tu dobu v MCU proti tomu mraky povedených seriálů s výjimkou jednoho - Falcona, kde je sebereflexe dožene k áčkové filmové solovce, uf...

Trochu se bojím, že jim teď budou stačit 3 mdlé filmy okolo 850 mega WW jak psal Joker, k tomu seriály. Na merchi a D+ stejně udělají miliardy a jenom za 4 roky udělají mega event v týmovce s oživeným Tonym, Capem atd. 

IMHO tomu uškodil neúspěch Eternals (to budou prostě ignorovat jako Inhumans, kdo si to ještě pamatuje?) a pak relativní drobnosti, že se nedaří nahradit Tony, hned 2 průsery u Black Panthera, nevýrazná Captain Marvel. Teď se má šanci to změnit až s menším restartem u Fantastic 4 nebo Xmenů. A šanci by mohli dostat Arbi a Fallah od Mrs. Marvel, ti tam dělají na malém prostoru a se svázanýma rukama moc dobrou práci.

Fascinující je, že jsou ty bolístky podobné i u SW, jen je to tam ještě o třídu až dvě horší. 
833310
Pravděpodobně budou další povedenou marvelovkou až další Guardians 3. To bude 4 roky po poslední povedeném filmu z MCU. S přivřenýma očima byl za tu dobu 1 dobrý, minimálně zábavný, film a to ještě napůl od Sony.  Za tu dobu v MCU proti tomu mraky povedených seriálů s výjimkou jednoho - Falcona, kde je sebereflexe dožene k áčkové filmové solovce, uf... Trochu se bojím, že jim teď budou stačit 3 mdlé filmy okolo 850 mega WW jak psal Joker, k tomu seriály. Na merchi a D+ stejně udělají miliardy a jenom za 4 roky udělají mega event v týmovce s oživeným Tonym, Capem atd.  IMHO tomu uškodil neúspěch Eternals (to budou prostě ignorovat jako Inhumans, kdo si to ještě pamatuje?) a pak relativní drobnosti, že se nedaří nahradit Tony, hned 2 průsery u Black Panthera, nevýrazná Captain Marvel. Teď se má šanci to změnit až s menším restartem u Fantastic 4 nebo Xmenů. A šanci by mohli dostat Arbi a Fallah od Mrs. Marvel, ti tam dělají na malém prostoru a se svázanýma rukama moc dobrou práci. Fascinující je, že jsou ty bolístky podobné i u SW, jen je to tam ještě o třídu až dvě horší. 
4 -8
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Likan7
Nejrozumnější event, ve kterém by se naplno mohla představit hrozba v podobě Kanga je podle mě adaptace Young Avengers. V něm mladý Nathaniel Richards cestu je časem do naší doby, aby varoval Avengers před svým budoucím zlým já, ale zjišťuje, že tým Avengers se dávno rozpadl, a tak se rozhodne založit Young Avengers, a jako Iron Lad se stane jeho vůdcem. 8)
833309
Nejrozumnější event, ve kterém by se naplno mohla představit hrozba v podobě Kanga je podle mě adaptace Young Avengers. [spoiler]V něm mladý Nathaniel Richards cestu je časem do naší doby, aby varoval Avengers před svým budoucím zlým já, ale zjišťuje, že tým Avengers se dávno rozpadl, a tak se rozhodne založit Young Avengers, a jako Iron Lad se stane jeho vůdcem.[/spoiler] *8)*
833303
7 0
reagovat
Ex-SOLDIER: Yep, sorry.

The Joker: To jo, co do počtu hodin je to úplně jinde, ale podle mě se většina seriálů "nepočítá", protože na ně kouká zlomek diváků. Kolik lidí vyrazilo na Spider-Mana a kolik koukalo na nějakýho Moon Knighta nebo Ms. Marvel?
833307
Ex-SOLDIER: Yep, sorry. The Joker: To jo, co do počtu hodin je to úplně jinde, ale podle mě se většina seriálů "nepočítá", protože na ně kouká zlomek diváků. Kolik lidí vyrazilo na Spider-Mana a kolik koukalo na nějakýho Moon Knighta nebo Ms. Marvel?
3 0
reagovat
reaguje na: KarelR
V letech 21+22 leze ven vic hodin Marvel contentu nez behem tech 13 let predtim dohromady, ci-li ted uz to muzou jen redit a ty "hrozby" odsouvat. I proto je trebas otazka, jestli dnes jeste maji vubec smysl potitulkovky...
833306
V letech 21+22 leze ven vic hodin Marvel contentu nez behem tech 13 let predtim dohromady, ci-li ted uz to muzou jen redit a ty "hrozby" odsouvat. I proto je trebas otazka, jestli dnes jeste maji vubec smysl potitulkovky...
833304
1 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
Asi myslíš Secret Invasion, ne?
Ta se navíc podle Feigeho odehrává během pětiletého Blipu.
833305
Asi myslíš Secret Invasion, ne? Ta se navíc podle Feigeho odehrává během pětiletého Blipu.
833304
2 0
reagovat
reaguje na: Likan7
Tak vezmi si, že Iron Man byl 2008 a Avengers, kde se poprvý ukázal Thanos, byli 2012. To máš čtyři roky od startu do odhalení megapadoucha. Fáze 4 technicky začala v roce 2021 Black Widow... a máš rok 2022 :D A Kanga naplno ukážou v únoru 2023 v Ant-Manovi 3.

Plus ti ještě rok sebral covid, takže nebýt toho, jsme v tuhle chvíli skoro půl roku po plným odhalení "novýho Thanose".

Jako chápu, že se to vnímá jinak, protože je těch filmů víc (plus seriály), ale reálně ta netrpělivost vznikla hlavně kvůli tomu ročnímu odkladu všech filmů. A navíc ve Strangeovi už vyložili karty na stůl i co se týče srážení planet a natáčej seriálovou Secret Invasion. Takže všechny tři stěžejní hrozby nový éry už jsou na stole, nemluvě o postupným budování Young Avengers a Thunderbolts.
833304
Tak vezmi si, že Iron Man byl 2008 a Avengers, kde se poprvý ukázal Thanos, byli 2012. To máš čtyři roky od startu do odhalení megapadoucha. Fáze 4 technicky začala v roce 2021 Black Widow... a máš rok 2022 *:D* A Kanga naplno ukážou v únoru 2023 v Ant-Manovi 3. Plus ti ještě rok sebral covid, takže nebýt toho, jsme v tuhle chvíli skoro půl roku po plným odhalení "novýho Thanose". Jako chápu, že se to vnímá jinak, protože je těch filmů víc (plus seriály), ale reálně ta netrpělivost vznikla hlavně kvůli tomu ročnímu odkladu všech filmů. A navíc ve Strangeovi už vyložili karty na stůl i co se týče srážení planet a natáčej seriálovou Secret Invasion. Takže všechny tři stěžejní hrozby nový éry už jsou na stole, nemluvě o postupným budování Young Avengers a Thunderbolts.
833303
7 -1
reagují: The Joker, Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: KarelR
O Kangovi vím, jen nebýt Lokiho, tak o něm nevíme vůbec. Je fakt, že Infinity sága jela po celkem jasných základech - kameny. Tady je to zatím hodně rozkročený a furt čekám, až do sebe ty projekty víc zapadnou.
833303
O Kangovi vím, jen nebýt Lokiho, tak o něm nevíme vůbec. Je fakt, že Infinity sága jela po celkem jasných základech - kameny. Tady je to zatím hodně rozkročený a furt čekám, až do sebe ty projekty víc zapadnou.
833247
3 0
reagují: DarkSith, KarelR
reagovat
reaguje na: The Joker
Možná Disney zareagoval i na změnu pocovidového diváctva, kdy začínají drtivê převažovat mladí, max teenageři, kteří se dobře pobaví, zasmějí a vypustí film z hlavy. Takže si jen můžeme povzdychnout, že tenhle Marvel už holt není pro starý. Ono těch velkorozpočtovek pro starší bude všeobecné málo, protože by nejspíš dopadly finančně jako Smrt na Nilu.
833301
Možná Disney zareagoval i na změnu pocovidového diváctva, kdy začínají drtivê převažovat mladí, max teenageři, kteří se dobře pobaví, zasmějí a vypustí film z hlavy. Takže si jen můžeme povzdychnout, že tenhle Marvel už holt není pro starý. Ono těch velkorozpočtovek pro starší bude všeobecné málo, protože by nejspíš dopadly finančně jako Smrt na Nilu.
833299
4 -1
reagovat
reaguje na: Chermy
Problem je ze na setrvacnik jede dnes vetsina znacek a pri pohledu na to soucasny mlady publikum je to tak asi ok. Oni ty filmy zjevne berou jako spotrebku, kterou resi skrz meme na soc sitich a clanky typu "5 duvodu proc je Obi-Wan nejsilnejsi Jedi a 5 proc neni". Koneckoncu to jde videt i tady, ze zde nejsou aktivni ti mladsi divaci. Vlastne je to tak na vetsine filmovych diskuzaku. Zjevne se to pohlo jinam a Disney se bud jen prizpusobil nebo si to publikum takhle sam vychoval. Proto nevidim sanci na zmenu, ty blockbustery proste budou takovy instantni, hlavne humor a green-screeny, a jakakoliv vyjimka prijde od tech opakujicich se 7-8 reziseru. Vidim, ze ma Thor CinemaScore v B kategorii, treti marvelovka z poslednich 4. Predtim jen 1 z 20 nebo kolika, jinak sama A-cka. Jo, budou tam v US vetsi propady, finis treba 340, zbytek sveta bez Ciny 500+ (co vim tak zeny chodi tady ve velkem) a bude se rikat, ze potencial byl miliardovy, ALE... Porad je to jasne nejvetsi filmovy brand planety.

Ciste soukrome si myslim, ze v pristich 4-5 letech prijdou New Avengers a Secret War a Feige pak skonci, ale zmenu k lepsimu tam vubec netipuji. Spis se to vic staci k nejaky jako by beckovosti, vyberem hercu/reziseru/scenaristu/postav.
833299
Problem je ze na setrvacnik jede dnes vetsina znacek a pri pohledu na to soucasny mlady publikum je to tak asi ok. Oni ty filmy zjevne berou jako spotrebku, kterou resi skrz meme na soc sitich a clanky typu "5 duvodu proc je Obi-Wan nejsilnejsi Jedi a 5 proc neni". Koneckoncu to jde videt i tady, ze zde nejsou aktivni ti mladsi divaci. Vlastne je to tak na vetsine filmovych diskuzaku. Zjevne se to pohlo jinam a Disney se bud jen prizpusobil nebo si to publikum takhle sam vychoval. Proto nevidim sanci na zmenu, ty blockbustery proste budou takovy instantni, hlavne humor a green-screeny, a jakakoliv vyjimka prijde od tech opakujicich se 7-8 reziseru. Vidim, ze ma Thor CinemaScore v B kategorii, treti marvelovka z poslednich 4. Predtim jen 1 z 20 nebo kolika, jinak sama A-cka. Jo, budou tam v US vetsi propady, finis treba 340, zbytek sveta bez Ciny 500+ (co vim tak zeny chodi tady ve velkem) a bude se rikat, ze potencial byl miliardovy, ALE... Porad je to jasne nejvetsi filmovy brand planety. Ciste soukrome si myslim, ze v pristich 4-5 letech prijdou New Avengers a Secret War a Feige pak skonci, ale zmenu k lepsimu tam vubec netipuji. Spis se to vic staci k nejaky jako by beckovosti, vyberem hercu/reziseru/scenaristu/postav.
833297
3 -1
reagují: IjonT
reagovat
Čekal jsem to horší. Věděl jsem, že lepší to o moc nedostanu.
Soundtrack fajn. Chris moc. A že všech strašně zářilo jak moc si to užívali. 
Celkově to i na mě bylo místy už moc (a to jsem schopnej zkousnout ledasco), ale hlavně jsem po tady těch reakcích chladil očekávání, takže nějaký extrémní zklamání to taky nebylo. 

Co mi chybí tady v týhle fázi je prostě něco, k čemu by to směřovalo, no... 

7/10
833298
Čekal jsem to horší. Věděl jsem, že lepší to o moc nedostanu. Soundtrack fajn. Chris moc. A že všech strašně zářilo jak moc si to užívali.  Celkově to i na mě bylo místy už moc (a to jsem schopnej zkousnout ledasco), ale hlavně jsem po tady těch reakcích chladil očekávání, takže nějaký extrémní zklamání to taky nebylo.  Co mi chybí tady v týhle fázi je prostě něco, k čemu by to směřovalo, no...  7/10
6 -5
reagovat
reaguje na: Randal K.
Ale jako vždycky, je toto strategie která vede do pekel... protože si nemyslím, že by jim to "stále fungovalo" ale spíš dojíždí setrvačník... podobně jako u Jurského parku... studio, pokud je plné imbecilů, si mohlo myslet jak se jim zadařilo... ale kdyby udělali opravdu dobré filmy, byly by úplně jinde... ví o tom své Top Gun... a Avatar to jistě předvede také...

Iron Man byla kdysi opravdu trefa - nevzalo mě to tak jako X-men, ale po dlouhé řadě strašných komiksových chujovin, přišlo něco na co se dalo koukat a hlavně díky Downeymu to prostě všechno zapadlo... ale, že to není jen o herci ukázala záhy blbá dvojka... pro mě byl game changer Winter Soldier a první Avengers začínám si uvědomovat, že to byla spíš výjimka... ty filmy byly poctivá adrenalinová rodiná zábava a zdá se, že nebýt Russoových, tak to tam skončilo.

První Strážci mě také mile překvapili, aby mě druzí zase vrátili na zem... přesto, jestli něčemu ještě trochu věřím, jsou to fináloví Strážci.... a jen kvůli Gunnovi.

Jinak se Marvel propadá do vod průměru a začíná cílit na čím dál dětštější publikum a vracíme se k tomu, že jsou komiksy omalovánky pro děti...

Vždy když vznikne něco dospělejšího, nebo to nějaký režisér zkusí natočit střízilivěji, je to jen dočasné... nakonec to vždy s každým dalším dílem končí u omalovánek... a ještě se u toho tleská... Jako když si Magneto poprvé nasadil svou směšnou helmu ve first class... protože je to přeci věrnější komiksům...

Ze všech ukázek na Thora se mi chce zvracet jak je to dementní a infantilní... a strašně mě mrzí, že Bale neskončil u nějaké té střízlivější komiksovky...
833297
Ale jako vždycky, je toto strategie která vede do pekel... protože si nemyslím, že by jim to "stále fungovalo" ale spíš dojíždí setrvačník... podobně jako u Jurského parku... studio, pokud je plné imbecilů, si mohlo myslet jak se jim zadařilo... ale kdyby udělali opravdu dobré filmy, byly by úplně jinde... ví o tom své Top Gun... a Avatar to jistě předvede také... Iron Man byla kdysi opravdu trefa - nevzalo mě to tak jako X-men, ale po dlouhé řadě strašných komiksových chujovin, přišlo něco na co se dalo koukat a hlavně díky Downeymu to prostě všechno zapadlo... ale, že to není jen o herci ukázala záhy blbá dvojka... pro mě byl game changer Winter Soldier a první Avengers začínám si uvědomovat, že to byla spíš výjimka... ty filmy byly poctivá adrenalinová rodiná zábava a zdá se, že nebýt Russoových, tak to tam skončilo. První Strážci mě také mile překvapili, aby mě druzí zase vrátili na zem... přesto, jestli něčemu ještě trochu věřím, jsou to fináloví Strážci.... a jen kvůli Gunnovi. Jinak se Marvel propadá do vod průměru a začíná cílit na čím dál dětštější publikum a vracíme se k tomu, že jsou komiksy omalovánky pro děti... Vždy když vznikne něco dospělejšího, nebo to nějaký režisér zkusí natočit střízilivěji, je to jen dočasné... nakonec to vždy s každým dalším dílem končí u omalovánek... a ještě se u toho tleská... Jako když si Magneto poprvé nasadil svou směšnou helmu ve first class... protože je to přeci věrnější komiksům... Ze všech ukázek na Thora se mi chce zvracet jak je to dementní a infantilní... a strašně mě mrzí, že Bale neskončil u nějaké té střízlivější komiksovky...
833278
7 -3
reagují: The Joker
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se