Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Thor: Láska jako hrom: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: steve95
Z Vallhaly se určitě zpět vracet nemohou a nejspíš určitě ne ani jako něco jako force ghost :D Takže tyto postavy si už nevrznou, viz vypršené smlouvy a fakt, že nijak důležité už nejsou.
833377
[spoiler]Z Vallhaly se určitě zpět vracet nemohou a nejspíš určitě ne ani jako něco jako force ghost[/spoiler] *:D* Takže tyto postavy si už nevrznou, viz vypršené smlouvy a fakt, že nijak důležité už nejsou.
833371
2 -1
reagují: steve95
reagovat
reaguje na: Attikus
Ten byl nedávno, a nemyslím, že by Thor 4 byl tak zásadním filmem, který by nahodil tolik otázek, že by si zasloužil další speciál ;) 
833375
Ten byl nedávno, a nemyslím, že by Thor 4 byl tak zásadním filmem, který by nahodil tolik otázek, že by si zasloužil další speciál *;)* 
833373
3 0
reagovat
reaguje na: Child
Ten Pán prstenů je spíš takový povzdechnutí, že by prostě mohli točit top fantasy, co má super příběh, výpravu a postavy, ale místo toho dělaj pitomou spotřební komedii. Chápu, kdyby na to měli kilo, tak by to prostě museli udělat menší a vycpat to humorem, aby měli co nabídnout. Ale ten film stál 250 milionů dolarů, to nebejvá cenovka za neambiciózní blbinu s pár vtípkama (Duna stála 165!).

Chápu to rozhodnutí a maj na něj samozřejmě právo. Ale celý mi to přijde trochu smutný, když si vzpomenu na to, jak skvěle Thor fungoval třeba v Infinity War, kde měli osudovost a vtipkování ve vyváženým poměru.
833374
Ten Pán prstenů je spíš takový povzdechnutí, že by prostě mohli točit top fantasy, co má super příběh, výpravu a postavy, ale místo toho dělaj pitomou spotřební komedii. Chápu, kdyby na to měli kilo, tak by to prostě museli udělat menší a vycpat to humorem, aby měli co nabídnout. Ale ten film stál 250 milionů dolarů, to nebejvá cenovka za neambiciózní blbinu s pár vtípkama (Duna stála 165!). Chápu to rozhodnutí a maj na něj samozřejmě právo. Ale celý mi to přijde trochu smutný, když si vzpomenu na to, jak skvěle Thor fungoval třeba v Infinity War, kde měli osudovost a vtipkování ve vyváženým poměru.
833370
8 0
reagovat
reaguje na: steve95
Verím, že dostaneme odpovede v ďalšom MZ Live Marvelzone špeciály :))
833373
Verím, že dostaneme odpovede v ďalšom MZ Live Marvelzone špeciály *:))*
833371
4 0
reagují: steve95
reagovat
Mám z toho strašně rozporuplné pocity. Když si vezmu nasraného Thora z IW a dám vedle toho rozjíveného Thora z Ragnaroku a Lásky a Hrom (u) (český překlad to trochu nezvládl) přijde mi to, jako by Thor 3 a 4 vyprávěli o pubertálním období a celá Infinity sága o dospělosti té samé postavy. Postava se vyvíjí, akortá pozadu. 
Moje teorie je (kromě toho, že udělali charakterovou otočku o 180 stupňů), je to, že se Thor po všech událostech co zažil trápí a nedokáže to vnitřně vstřebat a bojuje s tím, způsobem, který odkoukal od svého přítele Tonyho - humorem. Akorát to, ostatně jako všechno, tlačí přes hranu. 

A ještě dotaz - jak se strašně držkuje ohledně oživování postav - Jane a Haimdall jak to s tím vlastně je? Nebylo to jen pomrknutí na fandy, že se Jane dostala do Valhally. Tam se teoreticky může potkat s Odinem, Frigou, Lokim? celým Thorovým boybandem apod, ne?  Otázka je, jestli tím pádem postavu počítat mezi živé, které se mohou aktivně zapojovat do dění. 
833371
Mám z toho strašně rozporuplné pocity. Když si vezmu nasraného Thora z IW a dám vedle toho rozjíveného Thora z Ragnaroku a Lásky a Hrom (u) (český překlad to trochu nezvládl) přijde mi to, jako by Thor 3 a 4 vyprávěli o pubertálním období a celá Infinity sága o dospělosti té samé postavy. Postava se vyvíjí, akortá pozadu.  Moje teorie je (kromě toho, že udělali charakterovou otočku o 180 stupňů), je to, že se Thor po všech událostech co zažil trápí a nedokáže to vnitřně vstřebat a bojuje s tím, způsobem, který odkoukal od svého přítele Tonyho - humorem. Akorát to, ostatně jako všechno, tlačí přes hranu.  A ještě dotaz - jak se strašně držkuje ohledně oživování postav - [spoiler]Jane a Haimdall [/spoiler]jak to s tím vlastně je? Nebylo to jen pomrknutí na fandy, že se[spoiler] Jane dostala do Valhally. Tam se teoreticky může potkat s Odinem, Frigou, Lokim? celým Thorovým boybandem apod, ne?  [/spoiler]Otázka je, jestli tím pádem postavu počítat mezi živé, které se mohou aktivně zapojovat do dění. 
6 -1
reagují: Cinefil, Attikus
reagovat
Stále víc mám pocit, že u nových Marvelovek se recenzenti řídí spíš tím, jak by to ideálně chtěli, ale moc neumí reflektovat, že to tak prostě není a tvůrci jdou trochu jiným směrem. Dost to bylo vidět u Eternals, které já považuju za ne-avengerský vrchol Marvelu. Navíc jsme si tak trochu zvykli na jakési filmové pozlátko v podobě Avengers nebo některých dílů jednotlivých hrdinů, jako třeba Kapitán Amerika 2, což jsou počiny, které nastavily laťku enormně vysoko, ale to také proto, že ty filmy byly ústím jakýchsi menších filmečků a ty Marvel často točil jako dost průměrné filmy. Na spoustu z nich bych zpětně do kina nešel a to platí i o třetím Iron Manovi (podle mě měl Iron Man jen jeden dobrý samostatný film, dál se jeho aura nejvíc rozvíjela v Avengers).

Thora 4 jsem viděl včera a ano, šel jsem na to s tím vědomím, že to je komiksová blbina, která naprosto přestřelí humor, barvy, digitál, všechno. A přesně to jsem dostal a upřímně jsem se u toho smál, protože to je navíc můj typ neskrývaného brakového humoru, takže přesně chápu, jako to Waititi myslel (a z toho důvodu mi to spíš připomnělo "antikomiksovou" komediální tvorbu československých filmů). Thor 3 a 4 mají také jednu výhodu - vy víte, jaké to bude, že uvidíte přepálenou dětinskost. Pak ale jdete na ŠanghajČiho nebo čí je... a zjistíte, že oni to v tom filmu myslí vážně. To samé Black Panther, to samé jakákoliv komiksová "komedie" od DC (trailery na Black Adama jsou tragicky trapné, ale rozhodně ne vtipné). 

Ano, je toho u Thora 4 mnohem víc než v Ragnaroku, ale stejně tak víc je tam dramatu, který Taika umí udělat velmi funkční.   

A s tím souhlasím i v recenzi, linky s Gorrem na začátku a na konci byly tou nejlepší částí filmu, dokonce jsem ty scény pokládal za filmové umělecké dílo, které někdy připomínalo Dunu, jindy měly zase až Star Trekovský feeling, často kloubily perfektní prvky hororu (fakt bych chtěl, aby Taika natočil horor). 

Thor se navíc ve filmu vyjevil jako někdo, kdo strašně tápe a v zásadních chvílích sice fyzicky jedná sebevědomě, ale mentálně nechává na povrch vyklouzávat unáhleného Thora jako v mládí. Jeho postava je jako Ódin na rozcestí a perfektně to sedí na všechny události v předchozích filmech. Navíc tady opět trpí, protože mu umírá Jane, kterou zabíjí jeho vlastní Mjolnir, kterého on nechtěně zaříkaval kouzlem, aby ji ochránil, takže je to vlastně Thor, kdo nakonec zabije Jane, ne rakovina. A ten moment, kdy ji naposled uvidí jako Thora, ten byl výborný!  Nakonec Thor dostal mrně v podobě ďábelské holčičky, což mu dodává otcovský rozměr a já věřím, že se jeho postava takto blíží Ódinovi.  

Velmi oceňuju, jak Taika pracuje s "kosmírnou" látkou a ukazuje nové entity. Vizuálem se přitom přibližuje kresleným Marvel komiksům. A z toho prostě nikdy, ale opravdu nikdy nevykřešete Pána prstenů. Ať se na mě recenzent nezlobí, ale zase je to jen - já bych chtěl, aby byl Thor jako Pán prstenů. Ale to je jen osobní přání jednoho recenzenta. A že není Taika extra tvůrčí? Čemu pak Thora 4 nejvíc připodobnit v celém Marvelu? V podstatě ničemu, to je tak jiná Marvelovka... Takže to je můj názor. Pro mě byla o chlup lepší trojka, ale i tak jsem si tenhle díl užil a klidně bych na to šel znova.
833370
Stále víc mám pocit, že u nových Marvelovek se recenzenti řídí spíš tím, jak by to ideálně chtěli, ale moc neumí reflektovat, že to tak prostě není a tvůrci jdou trochu jiným směrem. Dost to bylo vidět u Eternals, které já považuju za ne-avengerský vrchol Marvelu. Navíc jsme si tak trochu zvykli na jakési filmové pozlátko v podobě Avengers nebo některých dílů jednotlivých hrdinů, jako třeba Kapitán Amerika 2, což jsou počiny, které nastavily laťku enormně vysoko, ale to také proto, že ty filmy byly ústím jakýchsi menších filmečků a ty Marvel často točil jako dost průměrné filmy. Na spoustu z nich bych zpětně do kina nešel a to platí i o třetím Iron Manovi (podle mě měl Iron Man jen jeden dobrý samostatný film, dál se jeho aura nejvíc rozvíjela v Avengers). Thora 4 jsem viděl včera a ano, šel jsem na to s tím vědomím, že to je komiksová blbina, která naprosto přestřelí humor, barvy, digitál, všechno. A přesně to jsem dostal a upřímně jsem se u toho smál, protože to je navíc můj typ neskrývaného brakového humoru, takže přesně chápu, jako to Waititi myslel (a z toho důvodu mi to spíš připomnělo "antikomiksovou" komediální tvorbu československých filmů). Thor 3 a 4 mají také jednu výhodu - vy víte, jaké to bude, že uvidíte přepálenou dětinskost. Pak ale jdete na ŠanghajČiho nebo čí je... a zjistíte, že oni to v tom filmu myslí vážně. To samé Black Panther, to samé jakákoliv komiksová "komedie" od DC (trailery na Black Adama jsou tragicky trapné, ale rozhodně ne vtipné).  Ano, je toho u Thora 4 mnohem víc než v Ragnaroku, ale stejně tak víc je tam dramatu, který Taika umí udělat velmi funkční.    A s tím souhlasím i v recenzi, linky s Gorrem na začátku a na konci byly tou nejlepší částí filmu, dokonce jsem ty scény pokládal za filmové umělecké dílo, které někdy připomínalo Dunu, jindy měly zase až Star Trekovský feeling, často kloubily perfektní prvky hororu (fakt bych chtěl, aby Taika natočil horor).  Thor se navíc ve filmu vyjevil jako někdo, kdo strašně tápe a v zásadních chvílích sice fyzicky jedná sebevědomě, ale mentálně nechává na povrch vyklouzávat unáhleného Thora jako v mládí. Jeho postava je jako Ódin na rozcestí a perfektně to sedí na všechny události v předchozích filmech. Navíc tady opět trpí, protože mu [spoiler]umírá Jane, kterou zabíjí jeho vlastní Mjolnir, kterého on nechtěně zaříkaval kouzlem, aby ji ochránil, takže je to vlastně Thor, kdo nakonec zabije Jane, ne rakovina. A ten moment, kdy ji naposled uvidí jako Thora, ten byl výborný! [/spoiler] Nakonec Thor dostal [spoiler]mrně v podobě ďábelské holčičky, což mu dodává otcovský rozměr a já věřím, že se jeho postava takto blíží Ódinovi.   [/spoiler]Velmi oceňuju, jak Taika pracuje s "kosmírnou" látkou a ukazuje nové entity. Vizuálem se přitom přibližuje kresleným Marvel komiksům. A z toho prostě nikdy, ale opravdu nikdy nevykřešete Pána prstenů. Ať se na mě recenzent nezlobí, ale zase je to jen - já bych chtěl, aby byl Thor jako Pán prstenů. Ale to je jen osobní přání jednoho recenzenta. A že není Taika extra tvůrčí? Čemu pak Thora 4 nejvíc připodobnit v celém Marvelu? V podstatě ničemu, to je tak jiná Marvelovka... Takže to je můj názor. Pro mě byla o chlup lepší trojka, ale i tak jsem si tenhle díl užil a klidně bych na to šel znova.
7 -8
reagují: KousejPivo, KarelR
reagovat
Včera viděno a velká spokojenost 7.
833368
Včera viděno a velká spokojenost 7.
4 -8
reagovat
reaguje na: Attikus
:+Ahá! 
833341
*:+*Ahá! 
833339
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Cap ho vrátil po bitke spolu s Aetherom do času deja Dark worldu, či?
833339
Cap ho vrátil po bitke spolu s Aetherom do času deja Dark worldu, či?
833338
2 0
reagují: verbst
reagovat
Jak je to pls ale s tím Mjolnirem? Protože v Endgame byl na konci, ale tady zase timeline jako z Ragnaroku a já už si to vůbec nepamatuju :D
833338
Jak je to pls ale s tím [spoiler]Mjolnirem[/spoiler]? Protože v Endgame byl na konci, ale tady zase timeline jako z Ragnaroku a já už si to vůbec nepamatuju *:D*
1 0
reagují: Attikus
reagovat
To ze z fazy 1 su Thor a Cap brani ako tie horsie filmy iba dokazuje, ze Marvel si kvalitne, tematicke a rezisersky originalne filmy ani nezasluzi. 
833334
To ze z fazy 1 su Thor a Cap brani ako tie horsie filmy iba dokazuje, ze Marvel si kvalitne, tematicke a rezisersky originalne filmy ani nezasluzi. 
4 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Jenže to je právě to, existuje/jí nějaké předměty, které by diváka nasměrovávaly k Secret Wars? To byla podle mě výhoda těch Kamenů, protože si to divák hezky představil a protože každý jeden Kámen si pro sebe vlastně ukradnul film, tak měl i představu co asi za bordel by způsobilo je všechny spojit. Tady žádný takový předmět není (pokud si to neupraví pro své potřeby) a na to se bude postupné lákat o dost hůř. Umím si ale představit, že by přišpěchala postava z nějakého paralelního vesmíru, který byl zničen a naznačila by sérii údálostí (ne všechny, aby divák sám hádal co teda k tomu přispělo a co ne), kterým by bylo potřeba zabránit, aby k tomu samému nedošlo v 616.
833332
Jenže to je právě to, existuje/jí nějaké předměty, které by diváka nasměrovávaly k Secret Wars? To byla podle mě výhoda těch Kamenů, protože si to divák hezky představil a protože každý jeden Kámen si pro sebe vlastně ukradnul film, tak měl i představu co asi za bordel by způsobilo je všechny spojit. Tady žádný takový předmět není (pokud si to neupraví pro své potřeby) a na to se bude postupné lákat o dost hůř. Umím si ale představit, že by přišpěchala postava z nějakého paralelního vesmíru, který byl zničen a naznačila by sérii údálostí (ne všechny, aby divák sám hádal co teda k tomu přispělo a co ne), kterým by bylo potřeba zabránit, aby k tomu samému nedošlo v 616.
833323
2 0
reagovat
Asi budu jeden z mála, ale já mám Ant-Mana 1 a 2 rád pro to menší měřítko a vlastně jenom příběhy o rodině, působí to na mě takovou feel good atmosférou. A Ant-Man 3 by teoreticky mohl udělat ten skok jako Spidey - měřítko má být výrazně větší, záporák je s velkou pravděpodobností "nový" Thanos a má se to z 90% odehrávat v Quantum Realm, takže by to mohla být docela divočina. Reed sice není kdoví jaký režisér, ale ty nápady tam cítit byly.

Ale jinak si myslím, že ta zmiňovaná trojice bude dobrá komlet - Strážci protože to je předem avizovaný závěr tohohle složení týmu a Panther pokud se důstojně vypořádá s odchodem Bosemana, tak to taky podle mě bude fajn (navíc by se tam měl poprvé představit ten dost možná nejdůležitější hráč pro Secret Wars).
833330
Asi budu jeden z mála, ale já mám Ant-Mana 1 a 2 rád pro to menší měřítko a vlastně jenom příběhy o rodině, působí to na mě takovou feel good atmosférou. A Ant-Man 3 by teoreticky mohl udělat ten skok jako Spidey - měřítko má být výrazně větší, záporák je s velkou pravděpodobností "nový" Thanos a má se to z 90% odehrávat v Quantum Realm, takže by to mohla být docela divočina. Reed sice není kdoví jaký režisér, ale ty nápady tam cítit byly. Ale jinak si myslím, že ta zmiňovaná trojice bude dobrá komlet - Strážci protože to je předem avizovaný závěr tohohle složení týmu a Panther pokud se důstojně vypořádá s odchodem Bosemana, tak to taky podle mě bude fajn (navíc by se tam měl poprvé představit ten dost možná nejdůležitější hráč pro Secret Wars).
3 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak u Ant-Mana je primární rozdíl v tom, že všechny tři díly točí ten samej režisér. Kéž by tam byl kvalitativní skok jako u Spideyho, kterej je taky komplet od jednoho člověka, ale... spíš tomu nevěřím, no. Bude to podobně fajn jako dvojka, kterou táhla hlavně Wasp (protože na rozdíl od Ant-Mana umí bojovat!), a šlus.
833329
Tak u Ant-Mana je primární rozdíl v tom, že všechny tři díly točí ten samej režisér. Kéž by tam byl kvalitativní skok jako u Spideyho, kterej je taky komplet od jednoho člověka, ale... spíš tomu nevěřím, no. Bude to podobně fajn jako dvojka, kterou táhla hlavně Wasp (protože na rozdíl od Ant-Mana umí bojovat!), a šlus.
833328
3 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Akože, z tých troch ďalšíc počinov, ja osobne by som fakt zo srdca želal tretiemu Ant-manovi nejaký väčší úspech. Tie dva filmy pred tým sú taký slabší odvar MCU a tá postava je sama o sebe celkom vtipná a sympatická, hlavne teda Paul Rudd ako hlavný hrdina. Fakt, on by si zaslúžil poriadny tretí diel, hlavne ak by to mala byť rozlúčka s touto postavou. Potešilo by ma ak by sa im podaril podobný úspech aký zažil Thor v Ragnaroku, tiež po dvoch slabších dieloch zrazu niečo nové a svieže. Myslím že tretí Ant-man by na to mal a bolo by to super, hlavne keď sa hovorí o tom že sa konečne poriadne predvedie nový "Thanos" práve v jeho filme. Len to nejak správne uchopiť a hlavne sa vyvarovať chybám predošlých dielov :+:+
833328
Akože, z tých troch ďalšíc počinov, ja osobne by som fakt zo srdca želal tretiemu Ant-manovi nejaký väčší úspech. Tie dva filmy pred tým sú taký slabší odvar MCU a tá postava je sama o sebe celkom vtipná a sympatická, hlavne teda Paul Rudd ako hlavný hrdina. Fakt, on by si zaslúžil poriadny tretí diel, hlavne ak by to mala byť rozlúčka s touto postavou. Potešilo by ma ak by sa im podaril podobný úspech aký zažil Thor v Ragnaroku, tiež po dvoch slabších dieloch zrazu niečo nové a svieže. Myslím že tretí Ant-man by na to mal a bolo by to super, hlavne keď sa hovorí o tom že sa konečne poriadne predvedie nový "Thanos" práve v jeho filme. Len to nejak správne uchopiť a hlavne sa vyvarovať chybám predošlých dielov *:+**:+*
833324
2 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak u blockbusteru bylo vzdy nejdulezitejsi mlade publikum, spis se zmenilo co utvarelo vkus toho soucasneho a jak celkove pristupuji k filmum a vnimaji jeho hodnotu. Ale je takovy divny, ze si to toci primo Marvel a zaroven to pusobi jak Big Bang Theory, kdy je to jako ze o nerdech, ale pritom toceny pro masy. A u tehle filmu je to stejny, kdy je to o comicsech, ale zaroven to uz moc neni pro ctenare tech comicsu. Vlastne kolem tech filmu neni ani nejaky uprimny fanouskovstvi, to same u DC je treba Aquaman, kterej je pritom druhy nejvetsi WB film vubec (s Cinou a bez inflace). A tohle vsechno jsou argumenty, proc delat blockbustery co nejpristupnejsi a pro general audience viz Aqua 2 jako buddy akcni komedie se stopazi pod 120 min.
833325
Tak u blockbusteru bylo vzdy nejdulezitejsi mlade publikum, spis se zmenilo co utvarelo vkus toho soucasneho a jak celkove pristupuji k filmum a vnimaji jeho hodnotu. Ale je takovy divny, ze si to toci primo Marvel a zaroven to pusobi jak Big Bang Theory, kdy je to jako ze o nerdech, ale pritom toceny pro masy. A u tehle filmu je to stejny, kdy je to o comicsech, ale zaroven to uz moc neni pro ctenare tech comicsu. Vlastne kolem tech filmu neni ani nejaky uprimny fanouskovstvi, to same u DC je treba Aquaman, kterej je pritom druhy nejvetsi WB film vubec (s Cinou a bez inflace). A tohle vsechno jsou argumenty, proc delat blockbustery co nejpristupnejsi a pro general audience viz Aqua 2 jako buddy akcni komedie se stopazi pod 120 min.
833319
2 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Pravda. Tak pokud jedeme dva nic moc filmy na jeden dobrej, tak na Shang-Chiho ti připadá Black Widow a Eternals a na Spideyho Strange a Thor. Další trio pak máš Panther, Ant-Man a Strážci (Strážci to dobrý?) a furt je všechno v rovnováze :D
833324
Pravda. Tak pokud jedeme dva nic moc filmy na jeden dobrej, tak na Shang-Chiho ti připadá Black Widow a Eternals a na Spideyho Strange a Thor. Další trio pak máš Panther, Ant-Man a Strážci (Strážci to dobrý?) a furt je všechno v rovnováze *:D*
833323
3 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: KarelR
Podobne na tom vlastne bola aj druhá fáza nie? 2 dobré a 4 skôr vnímané ako slabšie (Cap 2 a Guardians vs. Iron Man 3, Avengers 2, Thor 2 a Ant-man). Celé to vlastne zmenila až tretia fáza kde sa to naplno rozbehlo s Civil War a kde to vlastne už malo nejakú tú konzistenciu a spád až do veľkého finále.

Čiže vpodstate celkom súhlasím s jackbom, sme v prvej fáze novej etapy MCU a ľudia nejak očakávajú že každý ďalší film bude dosahovať kvality IW a Endgame a budú padať miliardové rekordy čo je samozrejme nemyslitelné. Všetci čakajú na nového veľkého záporáka ktorého chcú vidieť čo najskôr a nejak sa zabúda na to že Thanos sa vlastne poriadne predstavil až v Strážcoch Galaxie čo bol v poradí až 10. film. Ano, čo to bolo ukázané už v prvých Avengers ale celkovo to malo takú pomalú vzostupnú tendenciu. Až Strážcovia naplno predviedli prvý kamen nekonečna a vysvetlili divákom o čo vlastne ide. A potom sa už len každý ďalší rok čakalo kedy sa ukáže ďalší kamen a ako k nemu hrdinovia prídu. Ono to vlastne bolo fajn že fanúšikovia mali aspoň nejaké to vodítko v podobe tých kameňov a nejak to vďaka tomu držalo pohromade. Dnes zatiaľ nič také nemáme, netušíme čo príde a preto sa môže zdať že sa to zatiaľ nikam neposúva. A hlavne, dnes je to úplne iné v tom že k filmom máme hromadu seriálov ktoré predstavujú ďalšie a ďalšie postavy a preto sa zdá že to nejak stagnuje kedže sa len dokola ukazujú nový hrdinovia ale nemá to jeden vytýčený cieľ.
833323
Podobne na tom vlastne bola aj druhá fáza nie? 2 dobré a 4 skôr vnímané ako slabšie (Cap 2 a Guardians vs. Iron Man 3, Avengers 2, Thor 2 a Ant-man). Celé to vlastne zmenila až tretia fáza kde sa to naplno rozbehlo s Civil War a kde to vlastne už malo nejakú tú konzistenciu a spád až do veľkého finále. Čiže vpodstate celkom súhlasím s [b]jackbom[/b], sme v prvej fáze novej etapy MCU a ľudia nejak očakávajú že každý ďalší film bude dosahovať kvality IW a Endgame a budú padať miliardové rekordy čo je samozrejme nemyslitelné. Všetci čakajú na nového veľkého záporáka ktorého chcú vidieť čo najskôr a nejak sa zabúda na to že Thanos sa vlastne poriadne predstavil až v Strážcoch Galaxie čo bol v poradí až 10. film. Ano, čo to bolo ukázané už v prvých Avengers ale celkovo to malo takú pomalú vzostupnú tendenciu. Až Strážcovia naplno predviedli prvý kamen nekonečna a vysvetlili divákom o čo vlastne ide. A potom sa už len každý ďalší rok čakalo kedy sa ukáže ďalší kamen a ako k nemu hrdinovia prídu. Ono to vlastne bolo fajn že fanúšikovia mali aspoň nejaké to vodítko v podobe tých kameňov a nejak to vďaka tomu držalo pohromade. Dnes zatiaľ nič také nemáme, netušíme čo príde a preto sa môže zdať že sa to zatiaľ nikam neposúva. A hlavne, dnes je to úplne iné v tom že k filmom máme hromadu seriálov ktoré predstavujú ďalšie a ďalšie postavy a preto sa zdá že to nejak stagnuje kedže sa len dokola ukazujú nový hrdinovia ale nemá to jeden vytýčený cieľ.
833320
6 -2
reagují: jackb, KarelR
reagovat
reaguje na: KarelR
Tak děti jsou prototyp méně náročného publika. :) Někde já viděl graf jak se měnil průměrný věk hlavní kupní síly PC her, tady to bude podobné. 
833322
Tak děti jsou prototyp méně náročného publika. *:)* Někde já viděl graf jak se měnil průměrný věk hlavní kupní síly PC her, tady to bude podobné. 
833321
3 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Pf, to mi teda přijde jako nesmysl. Podle mě prostě cílej na mladší publikum, což je ale přece naprosto logický. Potřebuješ, aby tvůj obsah bavil primárně teens (ty choděj do kina nejvíc), ne aby z něj byli hotový třicátníci a čtyřicátníci, který před 13 lety bavil Iron Man a dneska jim všechny hollywoodský rodinný popcorny přijdou o řád horší. Potěšit tuhle náročnější cílovku je jenom příjemnej bonus.
833321
Pf, to mi teda přijde jako nesmysl. Podle mě prostě cílej na mladší publikum, což je ale přece naprosto logický. Potřebuješ, aby tvůj obsah bavil primárně teens (ty choděj do kina nejvíc), ne aby z něj byli hotový třicátníci a čtyřicátníci, který před 13 lety bavil Iron Man a dneska jim všechny hollywoodský rodinný popcorny přijdou o řád horší. Potěšit tuhle náročnější cílovku je jenom příjemnej bonus.
833319
5 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se