Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál o Živém terči a reupload Hříšného tance

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Skvelý diel. Živý terč - jeden z naj filmov môjho detstva/mladosti. 
833333
Skvelý diel. Živý terč - jeden z naj filmov môjho detstva/mladosti. 
1 0
reagovat
Z té záplavy přiznaných nebo nepřiznaných adaptací The Most Dangerous Game (rok na to vznikla další - Surviving the Game:D, nebo z poslední doby třeba The Hunt) je Hard Target jedna z nejlepších (možná vůbec nejlepší) a imho jednoznačně nejlepší film pana Van Varenberga a Hollywoodský film pana Wooa, který má nejblíže k jeho HK majstrštykům.

Člověk vůbec nemusí vědět, kdo je Woo, ale stačí se podívat na jakoukoliv akční scénu v Hard Targetu a je okamžitě poznat, že vypadá jinak, než běžná produkce "svalů z Bruselu" té doby, od choreografie, přes kamerové úhly po střih (plus holubice:D) a že Woo, ať už je to kdokoliv, je úplně někde jinde než Lettich, Hyams, Pyun a podobní "šikulové".

Woo to měl na poprvé v US dost těžké (pamatuju si nějaký rozhovor asi ze Cinemy, kde přímo uvádí, že nechápe, proč v jedné scéně může zabít jen 5 lidí, namísto 10, nebo něco podobného, což pro někoho, kdo zrovna dorazil z placu Hard-Boiled, byla asi tvrdá srážka s Hollywoodským systémem:D), ale naštěstí vydržel a díky tomu jsme se dočkali parádní pecky Face/Off, plus samozřejmě otevřel v US dveře všem těm Ringo Lamům, Tsui Harkům a spol.

Prostě na první pohled možná nenápadný, ale z vícero důvodů strašně důležitý (a navíc skvělý) film. Podobně jako rubrika MZ Live Speciál:).
830753
Z té záplavy přiznaných nebo nepřiznaných adaptací The Most Dangerous Game (rok na to vznikla další - Surviving the Game*:D*, nebo z poslední doby třeba The Hunt) je Hard Target jedna z nejlepších (možná vůbec nejlepší) a imho jednoznačně nejlepší film pana Van Varenberga a Hollywoodský film pana Wooa, který má nejblíže k jeho HK majstrštykům. Člověk vůbec nemusí vědět, kdo je Woo, ale stačí se podívat na jakoukoliv akční scénu v Hard Targetu a je okamžitě poznat, že vypadá jinak, než běžná produkce "svalů z Bruselu" té doby, od choreografie, přes kamerové úhly po střih (plus holubice*:D*) a že Woo, ať už je to kdokoliv, je úplně někde jinde než Lettich, Hyams, Pyun a podobní "šikulové". Woo to měl na poprvé v US dost těžké (pamatuju si nějaký rozhovor asi ze Cinemy, kde přímo uvádí, že nechápe, proč v jedné scéně může zabít jen 5 lidí, namísto 10, nebo něco podobného, což pro někoho, kdo zrovna dorazil z placu Hard-Boiled, byla asi tvrdá srážka s Hollywoodským systémem*:D*), ale naštěstí vydržel a díky tomu jsme se dočkali parádní pecky Face/Off, plus samozřejmě otevřel v US dveře všem těm Ringo Lamům, Tsui Harkům a spol. Prostě na první pohled možná nenápadný, ale z vícero důvodů strašně důležitý (a navíc skvělý) film. Podobně jako rubrika MZ Live Speciál*:)*.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se