Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Nadpis by měl být "Dochází Marvelu a blocbkusterům dech anebo mini recenze na Strange v článku":D
Ale tady ten úpadek jsem tak nějak čekal. Ty nejlepší hrdinové a příběhy už jsou za námi, hezky ukončené v Endgame a všechno navíc je vlastně... Navíc. 
Pěkný článek. Těším se na novou IMFovu knihu, naznačenou ve Filmech v síti8)
827046
Nadpis by měl být "Dochází Marvelu a blocbkusterům dech anebo mini recenze na Strange v článku"*:D* Ale tady ten úpadek jsem tak nějak čekal. Ty nejlepší hrdinové a příběhy už jsou za námi, hezky ukončené v Endgame a všechno navíc je vlastně... Navíc.  Pěkný článek. Těším se na novou IMFovu knihu, naznačenou ve Filmech v síti*8)*
5 0
reagovat
Film jsem neviděl a nejspíš neuvidím, zato recenze samotná (nehledě na to, že vyjadřuje, co u Marvelu cítím už asi 5 let) by zasloužila nejvyšší ocenění - to je opravdu radost číst, pěkně do hloubky, komplexně, bez nadbíhání komukoli... Moc děkuji, Imfe!
827042
Film jsem neviděl a nejspíš neuvidím, zato recenze samotná (nehledě na to, že vyjadřuje, co u Marvelu cítím už asi 5 let) by zasloužila nejvyšší ocenění - to je opravdu radost číst, pěkně do hloubky, komplexně, bez nadbíhání komukoli... Moc děkuji, Imfe!
8 -6
reagovat
tyhle přepálený komiksárny mě už fakt začli vadit. S nostalgií můžeme vzpomínat na civilní Ironmany a Kapitány Ameriku. Fantastický Thory.... užasný Strážce galaxie....

Ale tohle je už fakt moc. I seriál Loki stál za prd. Wanda Vison je úplný dno.

Co se týče režijního řemesla, tak Strange 2 je parádní. Spolupráce s Elfmanem byla užasná!!!

Já furt věřím Feigeimu že to má promyšlený a že se buduje prostor pro další epický Avengers.

Tenhle rok co jsem se díval bude ještě Thor4, Black Panther 2 což jsou opět miliardový filmy ...

ale spíš mě děsí po hrozných Eternals další nový týmovky jako Marvels, Fantastická 4, X meni ..

těch Marvel filmů mě připadne strašně moc každej rok. Dřív to byli 1 pak max 2. Pak to rozjeli na 3! filmy ročně a teď už 4 ? Tvl to je strašnej nášup.

Dřív jsme na to chodili jak na kvalitní svíčkovou. Ted je to už spíš jak sekaná z globusu ...

at už přiletí ten Maverick .... 
827039
tyhle přepálený komiksárny mě už fakt začli vadit. S nostalgií můžeme vzpomínat na civilní Ironmany a Kapitány Ameriku. Fantastický Thory.... užasný Strážce galaxie.... Ale tohle je už fakt moc. I seriál Loki stál za prd. Wanda Vison je úplný dno. Co se týče režijního řemesla, tak Strange 2 je parádní. Spolupráce s Elfmanem byla užasná!!! Já furt věřím Feigeimu že to má promyšlený a že se buduje prostor pro další epický Avengers. Tenhle rok co jsem se díval bude ještě Thor4, Black Panther 2 což jsou opět miliardový filmy ... ale spíš mě děsí po hrozných Eternals další nový týmovky jako Marvels, Fantastická 4, X meni .. těch Marvel filmů mě připadne strašně moc každej rok. Dřív to byli 1 pak max 2. Pak to rozjeli na 3! filmy ročně a teď už 4 ? Tvl to je strašnej nášup. Dřív jsme na to chodili jak na kvalitní svíčkovou. Ted je to už spíš jak sekaná z globusu ... at už přiletí ten Maverick .... 
7 -10
reagovat
Wow! Skvělá recenze. :+
827034
Wow! Skvělá recenze. *:+*
5 -2
reagovat
Normalne som z recenzie dostal depku a to depky z recenzii nemam skoro nikdy
827026
Normalne som z recenzie dostal depku a to depky z recenzii nemam skoro nikdy
7 -2
reagovat
Zajimalo by mě jak by film vypadal kdyby vyšel tak jak měl , tudiž v loni někdy po Wandavison a snad i před Lokim a před Spidermanem. Plus se ještě dost přetáčelo :- 

Tomu filmu by asi i prospělo kdyby byl delší. Raimi prohlasil že jeho původní sestřih byl 2 h 40 min dlouhý , ale pak to prostě nějak střihli na 2 h. 
827014
Zajimalo by mě jak by film vypadal kdyby vyšel tak jak měl , tudiž v loni někdy po Wandavison a snad i před Lokim a před Spidermanem. Plus se ještě dost přetáčelo *:-*  Tomu filmu by asi i prospělo kdyby byl delší. Raimi prohlasil že jeho původní sestřih byl 2 h 40 min dlouhý , ale pak to prostě nějak střihli na 2 h. 
5 0
reagovat
Film sem neviděl, ale mám potřebu se vyjádřit k recenzi.
Je fantastická. Bere si na paškál širší kontext, je osobní tak akorát a jsou z ní hlavně znát emoce!
Skvělý čtení.
826994
Film sem neviděl, ale mám potřebu se vyjádřit k recenzi. Je fantastická. Bere si na paškál širší kontext, je osobní tak akorát a jsou z ní hlavně znát emoce! Skvělý čtení.
13 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Souhlas. 
Apropo, já si stejně dycky budu stát za tím, že minimálně polovinu každýho filmovýho zážitku (tj. "objektivní" hodnocení a to, jak ho individuálně [ne]oceníme) dělá to, jakou má aktuálně divák náladu/starosti/očekávání. 
Já se u skoro každý marvelovky dětinsky lomeno královsky bavim, zatím rozhodně nedědkovatím a nestárnu, a budu tomu nejen za tu blockbusterovou patinu a fandovský nadšení sázet 5* na ČSFD klidně do aleluja.
Amen :D
826991
Souhlas.  Apropo, já si stejně dycky budu stát za tím, že minimálně polovinu každýho filmovýho zážitku (tj. "objektivní" hodnocení a to, jak ho individuálně [ne]oceníme) dělá to, jakou má aktuálně divák náladu/starosti/očekávání.  Já se u skoro každý marvelovky dětinsky lomeno královsky bavim, zatím rozhodně nedědkovatím a nestárnu, a budu tomu nejen za tu blockbusterovou patinu a fandovský nadšení sázet 5* na ČSFD klidně do aleluja. Amen *:D*. 
826987
13 -4
reagují: verbst
reagovat
Zatím neviděno, ale v tom textu čtu frustraci z něčeho, co více a více pociťuji už delší dobu. Marvel ztrácí kvalitu, tah na branku, unikátní postavy apod. Ostatně i Iron-man přešel z člověka v mechanickém obleku na člověka v "nano spandexu"...
Za sebe jen dodám, že to nevnímám jako "jsem na to moc starý", protože ty předchozí filmy mám rád defacto pořád stejně.
826987
Zatím neviděno, ale v tom textu čtu frustraci z něčeho, co více a více pociťuji už delší dobu. Marvel ztrácí kvalitu, tah na branku, unikátní postavy apod. Ostatně i Iron-man přešel z člověka v mechanickém obleku na člověka v "nano spandexu"... Za sebe jen dodám, že to nevnímám jako "jsem na to moc starý", protože ty předchozí filmy mám rád defacto pořád stejně.
16 0
reagují: Davies182
reagovat
Co se Marvelu týče, asi jim odpouštím víc než by bylo zdrávo. Na dramata koukám doma, potřebuju občas barvičky a vypnout. Shang-Chi mě bavil, Eternals taky, jen Falcon byl slabší. V dnešní době, kdy se na nás jako na svět furt něco valí, jsem prostě rád, když vidím další příběhy mýho oblíbenýho univerza. Zatím jsem z celýho MCU (i s Agenty a Defendery) neviděl jen Moon Knighta... Stejně si do toho kina zajdu, alespoň si dám nachos :D Snad se mi to na těch 7 doškrábe.
826978
Co se Marvelu týče, asi jim odpouštím víc než by bylo zdrávo. Na dramata koukám doma, potřebuju občas barvičky a vypnout. Shang-Chi mě bavil, Eternals taky, jen Falcon byl slabší. V dnešní době, kdy se na nás jako na svět furt něco valí, jsem prostě rád, když vidím další příběhy mýho oblíbenýho univerza. Zatím jsem z celýho MCU (i s Agenty a Defendery) neviděl jen Moon Knighta... Stejně si do toho kina zajdu, alespoň si dám nachos *:D* Snad se mi to na těch 7 doškrábe.
5 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
a zrovna toho "animáku" je fakt škoda doode, sice kolísá kvalita jednotlivých dílů ale potom to do sebe parádně zapadne.. určitě z těch lepších MCU seriálů.
826977
a zrovna toho "animáku" je fakt škoda doode, sice kolísá kvalita jednotlivých dílů ale potom to do sebe parádně zapadne.. určitě z těch lepších MCU seriálů.
826968
7 -1
reagovat

7/10

Taky tomu tu 7 dám. A jak tady někdo řeší jestli kino, za mě teda rozhodně, na co chcete moc jiného do kina dneska chodit? Na Fantastická zvířata? Tohle je pořád epický audiovizuální zážitek..ty pasáže v Zrcadlení jsou skvělé, souboje jsou skvělé, první bitva, jiné světy atd, tohle jsem si užíval moc. Ale říkal jsem to po IW, Endgame a teď po Spideym, lidi jsou už extra namlsaní.. fakt nemůže každý film servírovat kupu luxusních cameos (ty jsem tady, přiznám se čekal, ale to je právě způsobeno tím bičem, co si na sebe Marvel upletl a tou šuškandou okolo), 10 skvěle kooperujících superhrdinů, dobře vykreslené padouchy, emoce ždímající příběh a ještě kvalitní vtípky (ano, to je obecný problém Marvelu, že tam ty vtípky musí být). Ano, byl jsem tady nespokojený s některými dějovými oblouky, s některými, řekněme motivacemi postav (znovu musím zmínit jak Wong rychle propálil tu Wundagore - předat nejmocnějšímu padouchovi světa klíče k tomu jak zničit multiverse za 5 sekund, well played Sorcerer supreme.. 
ano, ty vtípky chvílema působí nepatřičně, ale řekněte mi, že tady není solidní villain story? Že to nemá pár zajímavých, překvapivých momentů? Za mě prostě očekávání byla příliš velká, ty to nesplnilo, ale pořád je to nadprůměrný film a já teda kino doporučuju a těším se na Thora.

PS: imho důležité tady bylo neviděl posledních pár trailerů, což se mi podařilo, tam je prakticky celý film.
826976
Taky tomu tu 7 dám. A jak tady někdo řeší jestli kino, za mě teda rozhodně, na co chcete moc jiného do kina dneska chodit? Na Fantastická zvířata? Tohle je pořád epický audiovizuální zážitek..ty pasáže v Zrcadlení jsou skvělé, souboje jsou skvělé, první bitva, jiné světy atd, tohle jsem si užíval moc. Ale říkal jsem to po IW, Endgame a teď po Spideym, lidi jsou už extra namlsaní.. fakt nemůže každý film servírovat kupu luxusních cameos (ty jsem tady, přiznám se čekal, ale to je právě způsobeno tím bičem, co si na sebe Marvel upletl a tou šuškandou okolo), 10 skvěle kooperujících superhrdinů, dobře vykreslené padouchy, emoce ždímající příběh a ještě kvalitní vtípky (ano, to je obecný problém Marvelu, že tam ty vtípky musí být). Ano, byl jsem tady nespokojený s některými dějovými oblouky, s některými, řekněme motivacemi postav (znovu musím zmínit [spoiler]jak Wong rychle propálil tu Wundagore - předat nejmocnějšímu padouchovi světa klíče k tomu jak zničit multiverse za 5 sekund, well played Sorcerer supreme.. [/spoiler] ano, ty vtípky chvílema působí nepatřičně, ale řekněte mi, že tady není solidní villain story? Že to nemá pár zajímavých, překvapivých momentů? Za mě prostě očekávání byla příliš velká, ty to nesplnilo, ale pořád je to nadprůměrný film a já teda kino doporučuju a těším se na Thora. PS: imho důležité tady bylo neviděl posledních pár trailerů, což se mi podařilo, tam je prakticky celý film.
7/10
9 -2
reagovat
Skvělá recenze, ten rant na soucasnej stav MCU mi vlastně ale celkem pekne pasuje i na superhrdinskou komiksovou produkci jako takovou. Mám pocit, že to byl zrovna Imf, kdo v nějakým dřívějším článku psal, že ta filmová linka je vlastně mnohem intenzivnější a kondenzovanejsi oproti komiksum protože si z nich vybírá jako předlohy v podstatě jenom ty velký eventy a nejlepší díla - (Extremis, Civil War, Planet Hulk atd.) zatímco ve světě komiksu jsou tyhle události a crossovery prolozeny desitkama sesitu s vyplnkovejma a neambicioznima pribehama. Ale možná už jsme se teda dostali i v MCU se vsema tema serialama, trema filmama ročně a multiverzem do fáze, kterou si možná i hodne fanousku a sám Feige prali. A to ze ty filmy fungujou vlastně už stejně jako komiksy. Mezi tema velkejma crossoverama, kde se odehrávají ty opravdu důležité události a které se objevi jednou za několik let tady bude proste spousta zábavné vaty s oblibenejma postavama, který ale budou v podstatě zbytečný.
826975
Skvělá recenze, ten rant na soucasnej stav MCU mi vlastně ale celkem pekne pasuje i na superhrdinskou komiksovou produkci jako takovou. Mám pocit, že to byl zrovna Imf, kdo v nějakým dřívějším článku psal, že ta filmová linka je vlastně mnohem intenzivnější a kondenzovanejsi oproti komiksum protože si z nich vybírá jako předlohy v podstatě jenom ty velký eventy a nejlepší díla - (Extremis, Civil War, Planet Hulk atd.) zatímco ve světě komiksu jsou tyhle události a crossovery prolozeny desitkama sesitu s vyplnkovejma a neambicioznima pribehama. Ale možná už jsme se teda dostali i v MCU se vsema tema serialama, trema filmama ročně a multiverzem do fáze, kterou si možná i hodne fanousku a sám Feige prali. A to ze ty filmy fungujou vlastně už stejně jako komiksy. Mezi tema velkejma crossoverama, kde se odehrávají ty opravdu důležité události a které se objevi jednou za několik let tady bude proste spousta zábavné vaty s oblibenejma postavama, který ale budou v podstatě zbytečný.
11 0
reagují: The Joker
reagovat

6/10 - odkladam i sem abych zpetne dohledal

Jako vůbec se nedivím, že Scott Derrickson z tohoto projektu utekl. Předpokládám, že Feigeho zadání bylo následující: "Potřebuju navázat na 4 filmy, 2 seriály, rozehrát x nových postav a x filmů... jo a taky by se hlavní postava neměla nikam posunout, zbytek je mi jedno". Nakonec z toho může tedy Raimi odcházet s hlavou vzpřímenou. Nejen, že zadání splnil, ale onen "zbytek" si ukradnul pro sebe. Mám radost, že jsem dostal Evil Dead 3 (či 4, podle úhlu pohledu) za 200 mil. USD. Tato myšlenka mě totiž zachraňovala v momentech, kdy jsem se nudil, nebo mě něco štvalo. A že toho nebylo málo. Jako Marvelovka to bude u mě až někde v poslední čtvrtině oblíbenosti. Postavy jednají jinak než mluví, asi nejtěžkopádnější rozšiřování vesmíru skrze promluvy, memberberries, bez kterých by byl film o 20 minut kratší a ničemu by to neublížilo a hlavně trestuhodně nevyužitý "mnohovesmír". Když se navíc podívám na kredit scénaristy (Rick&Morty), tak kroutím hlavou. Takže jako film Sama Raimiho a jeho, snad, návrat do hollywoodu palec hore, jinak jako součást MCU palec dole. 
826973
Jako vůbec se nedivím, že Scott Derrickson z tohoto projektu utekl. Předpokládám, že Feigeho zadání bylo následující: "Potřebuju navázat na 4 filmy, 2 seriály, rozehrát x nových postav a x filmů... jo a taky by se hlavní postava neměla nikam posunout, zbytek je mi jedno". Nakonec z toho může tedy Raimi odcházet s hlavou vzpřímenou. Nejen, že zadání splnil, ale onen "zbytek" si ukradnul pro sebe. Mám radost, že jsem dostal Evil Dead 3 (či 4, podle úhlu pohledu) za 200 mil. USD. Tato myšlenka mě totiž zachraňovala v momentech, kdy jsem se nudil, nebo mě něco štvalo. A že toho nebylo málo. Jako Marvelovka to bude u mě až někde v poslední čtvrtině oblíbenosti. Postavy jednají jinak než mluví, asi nejtěžkopádnější rozšiřování vesmíru skrze promluvy, memberberries, bez kterých by byl film o 20 minut kratší a ničemu by to neublížilo a hlavně trestuhodně nevyužitý "mnohovesmír". Když se navíc podívám na kredit scénaristy (Rick&Morty), tak kroutím hlavou. Takže jako film Sama Raimiho a jeho, snad, návrat do hollywoodu palec hore, jinak jako součást MCU palec dole. 
6/10 - odkladam i sem abych zpetne dohledal
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
A nebo jsem to blbě pochopil, dneska toho mám už nějak moc...

No já si užil všechny poslední Marvelovky až na Falcona. Z Wandy, Hawkeye, Moonkinga a WhatIf jsem byl vyloženě nadšený. 

Díky.
826969
A nebo jsem to blbě pochopil, dneska toho mám už nějak moc... No já si užil všechny poslední Marvelovky až na Falcona. Z Wandy, Hawkeye, Moonkinga a WhatIf jsem byl vyloženě nadšený.  Díky.
826968
10 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak jsem to asi napsal špatně, protože jsem tím vůbec nechtěl obhajovat Strange, ten film má hromadu problémů a nikdy ho už nepotřebuju znovu vidět, spíš to byla obhajoba Marvelu jako takovýho. :)

Nicméně pokud to není vyloženě mimo moji mísu (jako byl Shang-Chi) tak chodím do kina alespoň jednou na každou marvelovku, a z těch seriálů jsem doposud vynechal jen animák. Jestli to máš podobně, tak asi není co řešit. Těch 6/10 je tak akorát a pár scén v kině bylo fajn. Plus teaser na Avatara.
826968
Tak jsem to asi napsal špatně, protože jsem tím vůbec nechtěl obhajovat Strange, ten film má hromadu problémů a nikdy ho už nepotřebuju znovu vidět, spíš to byla obhajoba Marvelu jako takovýho. *:)* Nicméně pokud to není vyloženě mimo moji mísu (jako byl Shang-Chi) tak chodím do kina alespoň jednou na každou marvelovku, a z těch seriálů jsem doposud vynechal jen animák. Jestli to máš podobně, tak asi není co řešit. Těch 6/10 je tak akorát a pár scén v kině bylo fajn. Plus teaser na Avatara.
826967
7 -2
reagují: shv, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Takže říkáš kino ano? :)

Já po recenzi začal váhat. 
826967
Takže říkáš kino ano? *:)* Já po recenzi začal váhat. 
826960
4 0
reagují: do_Od
reagovat

7/10

Chválabohu, že som v podstate okrem 2 trailerov a jedného TV spotu nič predtým nevidel, nečítal a neklikal na texty jedného MZ užívateľa, ktorý ohľadom toho postuje info kade tade na celom MZ, inak by som asi tiež dal 6/10. 

Na rozdiel od v podstate skoro všetkých doterajších MCU filmov mal práve tento film potenciál byť niečim originálnejším z hľadiska štruktúry príbehu (má to už v samotnom názve) a to aj na pomery klasickej MCU šablóny, bohužiaľ nestalo sa tak a to ma najviac mrzí vzhľadom na prakticky neobmedzený potenciál spojený s mulitiverzom, bohužiaľ (opäť) sa tak nestalo a to ma mrzí najviac. Stopáž filmu je strašne krátka, minimálne pol hodinu by to znieslo naviac ak by sa v každom dejstve išlo viac do hĺbky (napr. poriadny súboj Wandy a Charlesa alebo ich nejaký hlbší rozhovor aspoň), alebo teda tam nemalo byť celé to cameo dejstvo a ušetrený čas venovať viac trochu hlbšiemu vykresleniu, bohužiaľ sa však ide moc po povrchu miestami až skratkovito, i keď znalosť WV aspoň uľahčí chápanie Wandinho konania, Wanda ma koniec koncov bavila na filme asi najviac (po Thanosovi a Lokim najlepší záporák)  výkon Americy Chavez bol okej, ale nič oslnivé, no a samotný Strange mi prišiel občas drevený, čo je ale chyba scenára. Určite však má film klady, Raimiho nápady ma bavili, notový súboj bol naozaj originálny. No a teda ak toto je PG-13 film z hľadiska efektov, tak buď sú tie pravidlá deravé jak cedník, alebo je Raimi taký génius a vie ako ich obísť, prípadne oboje :D Pre mňa je ten film celkovo na úrovni Strangea jednotky, čo zas nie je také zlé, o parník lepšie ako Black Widow a Shang chi, a lepšie ako Eternals.
826964
Chválabohu, že som v podstate okrem 2 trailerov a jedného TV spotu nič predtým nevidel, nečítal a neklikal na texty jedného MZ užívateľa, ktorý ohľadom toho postuje info kade tade na celom MZ, inak by som asi tiež dal 6/10.  Na rozdiel od v podstate skoro všetkých doterajších MCU filmov mal práve tento film potenciál byť niečim originálnejším z hľadiska štruktúry príbehu (má to už v samotnom názve) a to aj na pomery klasickej MCU šablóny, bohužiaľ nestalo sa tak a to ma najviac mrzí vzhľadom na prakticky neobmedzený potenciál spojený s mulitiverzom, bohužiaľ (opäť) sa tak nestalo a to ma mrzí najviac. Stopáž filmu je strašne krátka, minimálne pol hodinu by to znieslo naviac ak by sa v každom dejstve išlo viac do hĺbky [spoiler](napr. poriadny súboj Wandy a Charlesa alebo ich nejaký hlbší rozhovor aspoň[/spoiler]), alebo teda tam nemalo byť celé to cameo dejstvo a ušetrený čas venovať viac trochu hlbšiemu vykresleniu, bohužiaľ sa však ide moc po povrchu miestami až skratkovito, i keď znalosť WV aspoň uľahčí chápanie Wandinho konania, Wanda ma koniec koncov bavila na filme asi najviac ([spoiler]po Thanosovi a Lokim najlepší záporák[/spoiler])  výkon Americy Chavez bol okej, ale nič oslnivé, no a samotný Strange mi prišiel občas drevený, čo je ale chyba scenára. Určite však má film klady, Raimiho nápady ma bavili, notový súboj bol naozaj originálny. No a teda ak toto je PG-13 film z hľadiska efektov, tak buď sú tie pravidlá deravé jak cedník, alebo je Raimi taký génius a vie ako ich obísť, prípadne oboje *:D* Pre mňa je ten film celkovo na úrovni Strangea jednotky, čo zas nie je také zlé, o parník lepšie ako Black Widow a Shang chi, a lepšie ako Eternals.
7/10
5 -1
reagovat
Hezky napsáno a souhlas s Imfem. Zapomenutíhodný film, který nad podobnými vyčnívá jen tím, že stál nesmysl peněz a měli jej vytvořit ti nejlepší. To, že od Endgame se v MCU může stát prakticky cokoliv jde ruku v ruce s nemožností ty příběhy víc prožívat. Za mě 4/10, za pár dnů si na to nevzpomenu. Myslím, že druhého kapitána Ameriku se jim již nepodaří překonat.
826963
Hezky napsáno a souhlas s Imfem. Zapomenutíhodný film, který nad podobnými vyčnívá jen tím, že stál nesmysl peněz a měli jej vytvořit ti nejlepší. To, že od Endgame se v MCU může stát prakticky cokoliv jde ruku v ruce s nemožností ty příběhy víc prožívat. Za mě 4/10, za pár dnů si na to nevzpomenu. Myslím, že druhého kapitána Ameriku se jim již nepodaří překonat.
11 -9
reagovat
reaguje na: Likan7
Já si po Endgame řekl, že dám Thora a Strážce, kterým fakt fandím a asi to pro mě skončí a zatím se bojím, že to tak bude. Multiverza atd už budou asi moc.
826962
Já si po Endgame řekl, že dám Thora a Strážce, kterým fakt fandím a asi to pro mě skončí a zatím se bojím, že to tak bude. Multiverza atd už budou asi moc.
826959
12 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se