Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Desáté Rychle a zběsile natočí režisér Kurýra

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: jackb
Jako nedivil bych se, kdyby třeba skoro půlka šla čistě za Dieselem, pro Theron je to už třetí štace, takže má taky už nastavený nějaký platový standard a nemá moc důvodů kývnout na nižší nabídku, Momoa je hvězdně-statusově taky už jinde, než byl ještě před pár lety, Moritz a Lin (jako producent) imho berou taky slušnou pálku, atd.

Marvel byl roky "proslavený" tím, jaký je stran výplat hercům škrt (s čestnou výjimkou Downeyho a na konci třetí fáze i Johansson), tady to bude asi přesně naopak a Universal možná dojel na to, jak se sérii od pětky dál finančně dařilo čím dál tím lépe, lidi okolo produkce jak před, tak za kamerou, si pochopitelně říkali o víc a víc a nikdo v tom během let neviděl problém. Ale ta suma je šílená v každém případě, to zase ne, že ne.

Pokud už teď má M:I 7 budget 300m, plus ještě marketing (imho dalších 100m), půlka jde kinařům, jak to bude s Čínou kdoví (Fallout dal skoro 200m) a Cruise má svou producentskou smlouvu prý taky postavenou hodně zajímavě, tak film sice může utržit hodně, ale jestli Paramountu pořádně vydělá je druhá otázka (snad se jim podaří něco dostat z pojišťoven a trochu se zahojit). Tam je alespoň štěstí, že osmičku už mají roztočenou, tak snad nehrozí, že do toho studio hodí vidle, pokud nebude spokojeno s výsledky sedmičky. U pětky a šestky jsem Cruiseovi miliardu přál, u sedmičky je to už skoro potřeba.

Universal s desítkou na tom bude dost podobně (devítka v Číně přes 200m, producentská smlouva Diesela by imho taky stála za přečtení) s tím rozdílem, že zatímco M:I bude nejspíše kvalitativní špička, u F&F s tím nepočítá snad nikdo, což se na tržbách může projevit (ale třeba Diesel a spol. překvapí) a následně i v ochotě Universalu jít do posledního dílu.

U Hobbs & Shaw si Johnson se Stathamem sedli profesně i lidsky a u dvojky se na platech jistě nějak dohodnou, protože dvojku oba chtějí (mají rádi ty postavy, užili si natáčení, atd.). U posledního F&F - kdyby Universal podmínil film tím, že s budgetem a tím pádem platy, se bude muset jít dolů - se Dieselovi všichni z ranku "ne-podržtaškové" (Statham, Theron, Momoa, možná i ten Cena nebo Mirren) imho vysmějí a pošlou ho do háje, protože kdekoliv jinde jim nabídnou ty samé prachy a nabídek mají spousty (a to pomíjím, že Diesel je na place podle všeho kretén a dělat s ním je asi "radost"). 
826897
Jako nedivil bych se, kdyby třeba skoro půlka šla čistě za Dieselem, pro Theron je to už třetí štace, takže má taky už nastavený nějaký platový standard a nemá moc důvodů kývnout na nižší nabídku, Momoa je hvězdně-statusově taky už jinde, než byl ještě před pár lety, Moritz a Lin (jako producent) imho berou taky slušnou pálku, atd. Marvel byl roky "proslavený" tím, jaký je stran výplat hercům škrt (s čestnou výjimkou Downeyho a na konci třetí fáze i Johansson), tady to bude asi přesně naopak a Universal možná dojel na to, jak se sérii od pětky dál finančně dařilo čím dál tím lépe, lidi okolo produkce jak před, tak za kamerou, si pochopitelně říkali o víc a víc a nikdo v tom během let neviděl problém. Ale ta suma je šílená v každém případě, to zase ne, že ne. Pokud už teď má M:I 7 budget 300m, plus ještě marketing (imho dalších 100m), půlka jde kinařům, jak to bude s Čínou kdoví (Fallout dal skoro 200m) a Cruise má svou producentskou smlouvu prý taky postavenou hodně zajímavě, tak film sice může utržit hodně, ale jestli Paramountu pořádně vydělá je druhá otázka (snad se jim podaří něco dostat z pojišťoven a trochu se zahojit). Tam je alespoň štěstí, že osmičku už mají roztočenou, tak snad nehrozí, že do toho studio hodí vidle, pokud nebude spokojeno s výsledky sedmičky. U pětky a šestky jsem Cruiseovi miliardu přál, u sedmičky je to už skoro potřeba. Universal s desítkou na tom bude dost podobně (devítka v Číně přes 200m, producentská smlouva Diesela by imho taky stála za přečtení) s tím rozdílem, že zatímco M:I bude nejspíše kvalitativní špička, u F&F s tím nepočítá snad nikdo, což se na tržbách může projevit (ale třeba Diesel a spol. překvapí) a následně i v ochotě Universalu jít do posledního dílu. U Hobbs & Shaw si Johnson se Stathamem sedli profesně i lidsky a u dvojky se na platech jistě nějak dohodnou, protože dvojku oba chtějí (mají rádi ty postavy, užili si natáčení, atd.). U posledního F&F - kdyby Universal podmínil film tím, že s budgetem a tím pádem platy, se bude muset jít dolů - se Dieselovi všichni z ranku "ne-podržtaškové" (Statham, Theron, Momoa, možná i ten Cena nebo Mirren) imho vysmějí a pošlou ho do háje, protože kdekoliv jinde jim nabídnou ty samé prachy a nabídek mají spousty (a to pomíjím, že Diesel je na place podle všeho kretén a dělat s ním je asi "radost"). 
826878
0 0
reagovat
reaguje na: Polux
Jojo to jsem četl, že to na něj šlo vlastně ze všech stran. Nejvíc mě na to ale zaujalo, že prý před odchodem řekl ať ostatní film dokončí a nikdo další ho nenásleduje (což by mohlo značit, že těch lidí co to chtělo/chce zabalit je možná víc).

Jako neříkám, že všichni makají za drobný, ale jak můžou jenom ve výplatách utratit 100 mega? Tohle není ansámbl velikosti Avengers (kde mimochodem rozpočet IW a Engame činil 325 mega respektivě 356 mega), kde máš minimálně 6 herců, který měli opravdu tučnou výplatu a že Downey měl snad 40 mega a Scarlett 20 mega.

Tomovi já celkem věřím. M:I6 byla velmi dobře hodnocená jak kriticky, tak diváky a díky covidu je tam delší pauza, takže diváci budou hladový. Miliarda to asi nebude (to už bych tomu věřil u M:I8 kterou budou určitě prodávát jako rozlučku s Cruisem), ale vydělá to slušně. F9 naproti tomu má katastrofální hodnocení snad na všech databází (ČSFD teda trochu moc, ale i IMDb není zase o tolik lepší) a těch memů co díky ní vzniklo. Ta pachuť tam prostě bude a podle mě se dost výrazně podepíše (minimálně Amerika bude podle mě hodně slabá).

Statham momentálně točí pokračování MEG, takže pokud se objeví, tak později. Ale upřímně já se o jeho účast dost bojím - nějak nevěřím, že si nechá srát na hlavu od Diesela. A to zvlášť když se začíná pod filmy taky podepisovat jako producent, nejspíš se stane hlavní postavou Expendables (pokud bude série pokračovat) a už u Hobbse a Shawa do toho dost kecal.
826878
Jojo to jsem četl, že to na něj šlo vlastně ze všech stran. Nejvíc mě na to ale zaujalo, že prý před odchodem řekl ať ostatní film dokončí a nikdo další ho nenásleduje (což by mohlo značit, že těch lidí co to chtělo/chce zabalit je možná víc). Jako neříkám, že všichni makají za drobný, ale jak můžou jenom ve výplatách utratit 100 mega? Tohle není ansámbl velikosti Avengers (kde mimochodem rozpočet IW a Engame činil 325 mega respektivě 356 mega), kde máš minimálně 6 herců, který měli opravdu tučnou výplatu a že Downey měl snad 40 mega a Scarlett 20 mega. Tomovi já celkem věřím. M:I6 byla velmi dobře hodnocená jak kriticky, tak diváky a díky covidu je tam delší pauza, takže diváci budou hladový. Miliarda to asi nebude (to už bych tomu věřil u M:I8 kterou budou určitě prodávát jako rozlučku s Cruisem), ale vydělá to slušně. F9 naproti tomu má katastrofální hodnocení snad na všech databází (ČSFD teda trochu moc, ale i IMDb není zase o tolik lepší) a těch memů co díky ní vzniklo. Ta pachuť tam prostě bude a podle mě se dost výrazně podepíše (minimálně Amerika bude podle mě hodně slabá). Statham momentálně točí pokračování MEG, takže pokud se objeví, tak později. Ale upřímně já se o jeho účast dost bojím - nějak nevěřím, že si nechá srát na hlavu od Diesela. A to zvlášť když se začíná pod filmy taky podepisovat jako producent, nejspíš se stane hlavní postavou Expendables (pokud bude série pokračovat) a už u Hobbse a Shawa do toho dost kecal.
826873
1 0
reagují: Polux
reagovat
reaguje na: jackb
Kecalo mu do toho i studio stran scénáře (script doctoring, přepisy kvůli nedostupnosti lokací, atd.) a poslední schůzka s Dieselem, na kterou si sebou milovník tílek vzal "pár pozměňujících poznámek" to zpečetila a "pohár přetekl", no.

Jinak budget je fakt šílený (M:I 7 má sice taky okolo 300m, ale tam to šlo za logistickými problémy souvisejícími s pandemií), Diesel imho shrábne obrovskou sumu (herec plus producent), Theron nebo Momoa, při svém nabitém diáři, to za pár korun taky dělat nebudou a pak je tady ten zbytek castu, kde jsou sice všichni "nobody", ale táhnou to s Dieselem už 10 nebo 20 let a za tu dobu se jistě nějakého platového upgradu dočkali (když se vydělávaly miliardy, tak proč ne, že?), což když se posčítá...., plus Moritz (ten taky nevypadá na nějakého samaritána) a celá crew.

Diesel bude mít co dělat, aby se s desítkou dostal do černých čísel (a M:I 7 na tom bude, bohužel, asi podobně) a tak nějak dopředu počítám s tím, že Universal zopakuje model WB u Dune, tj. počká se, jak v BO desítka dopadne a teprve poté se bude řešit finálně-finální díl.

P.S. V případě Stathama a Kanga je zatím nějak podezřele ticho po pěšině, tak doufám, že je to proto, že hlavní cast se na plac ještě nedostal a ne kvůli tomu, že si je Diesel šetří až do posledního filmu:(
826873
Kecalo mu do toho i [url=https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/justin-lin-fast-10-breaking-point-vin-diesel-1235139195/]studio[/url] stran scénáře (script doctoring, přepisy kvůli nedostupnosti lokací, atd.) a poslední schůzka s Dieselem, na kterou si sebou milovník tílek vzal "pár pozměňujících poznámek" to zpečetila a "pohár přetekl", no. Jinak budget je fakt šílený (M:I 7 má sice taky okolo 300m, ale tam to šlo za logistickými problémy souvisejícími s pandemií), Diesel imho shrábne obrovskou sumu (herec plus producent), Theron nebo Momoa, při svém nabitém diáři, to za pár korun taky dělat nebudou a pak je tady ten zbytek castu, kde jsou sice všichni "nobody", ale táhnou to s Dieselem už 10 nebo 20 let a za tu dobu se jistě nějakého platového upgradu dočkali (když se vydělávaly miliardy, tak proč ne, že?), což když se posčítá...., plus Moritz (ten taky nevypadá na nějakého samaritána) a celá crew. Diesel bude mít co dělat, aby se s desítkou dostal do černých čísel (a M:I 7 na tom bude, bohužel, asi podobně) a tak nějak dopředu počítám s tím, že Universal zopakuje model WB u Dune, tj. počká se, jak v BO desítka dopadne a teprve poté se bude řešit finálně-finální díl. P.S. V případě Stathama a Kanga je zatím nějak podezřele ticho po pěšině, tak doufám, že je to proto, že hlavní cast se na plac ještě nedostal a ne kvůli tomu, že si je Diesel šetří až do posledního filmu*:(*. 
826867
1 0
reagují: jackb
reagovat
Leterrier je docela fajn volba, akci točit umí a jeho Kurýry mám rád. Jen mi příjde neuvěřitelný, že leze do takovýhle polízanice, když u Neuvěřitelnýho Hulka mu do toho hrozně kecalo z jedný strany Studio a z druhý Norton a tady ten scénář bude v bledě modrym to samý.

Každopádně jestli je Diesel až takovej kokot, že to Lin vzdal po tom co točil 5 filmů v sérii, tak to potěž koště. A kterýho inteligenta napadlo tomu filmu odmávnout rozpočet kolem 300 mega? To je rozpočet Justice League i s těma přetáčkama. A hlavně mezi koho se jako z toho všeho rozhodí 100 mega? Tyrese a Ludacris jako můžou mít tu odvahu si postavit hlavu a vyhrožovat, že tam nebudou hrát? Dobře asi Diesel a Rodriguez protože ta je taky nějak moc slyšet v rámci série a pak možná Theron si může říct o pořádnou výplatu, ale jinak snad nikdo nemá nárok. A kde zkončí těch dalších 200 mega netušim - nejspíš hodně sežere Dieselovo digitální hubnutí, když odmítá cvičit. Jako jestli tam někdo opravdu věří, že ten film trhne miliardu, tak je magor (to by muselo v Číně rozbít bank nevídaným způsobem).

Opravdu čím víc čtu, tím víc mě to mrzí. Tuhle sérii jsem měl hrozně rád a přál jsem jí pořádnou tečku, ale asi budeme rádu, když to nebude průser jako devítka
826867
Leterrier je docela fajn volba, akci točit umí a jeho Kurýry mám rád. Jen mi příjde neuvěřitelný, že leze do takovýhle polízanice, když u Neuvěřitelnýho Hulka mu do toho hrozně kecalo z jedný strany Studio a z druhý Norton a tady ten scénář bude v bledě modrym to samý. Každopádně jestli je Diesel až takovej kokot, že to Lin vzdal po tom co točil 5 filmů v sérii, tak to potěž koště. A kterýho inteligenta napadlo tomu filmu odmávnout rozpočet kolem 300 mega? To je rozpočet Justice League i s těma přetáčkama. A hlavně mezi koho se jako z toho všeho rozhodí 100 mega? Tyrese a Ludacris jako můžou mít tu odvahu si postavit hlavu a vyhrožovat, že tam nebudou hrát? Dobře asi Diesel a Rodriguez protože ta je taky nějak moc slyšet v rámci série a pak možná Theron si může říct o pořádnou výplatu, ale jinak snad nikdo nemá nárok. A kde zkončí těch dalších 200 mega netušim - nejspíš hodně sežere Dieselovo digitální hubnutí, když odmítá cvičit. Jako jestli tam někdo opravdu věří, že ten film trhne miliardu, tak je magor (to by muselo v Číně rozbít bank nevídaným způsobem). Opravdu čím víc čtu, tím víc mě to mrzí. Tuhle sérii jsem měl hrozně rád a přál jsem jí pořádnou tečku, ale asi budeme rádu, když to nebude průser jako devítka
1 0
reagují: Polux
reagovat
Od Louise Leterriera jsem viděl 6 filmů a všechny byly naprosto v pohodě. On bude ten nejmenší problém Rychle a zběsile (mimochodem FF je Final Fantasy a ne tahle série ;)).
826765
Od Louise Leterriera jsem viděl 6 filmů a všechny byly naprosto v pohodě. On bude ten nejmenší problém Rychle a zběsile (mimochodem FF je Final Fantasy a ne tahle série *;)*).
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Uvidíme, ako dlho to Paramount udrží, ale prvý polrok 2022 má fakt solídnu šnúru (Jackass, Scream, Sonic, Lost City a dúfam, že aj Top Gun). V druhom polroku oddychujú, majú vlastne len jeden animák a jednu potenciálnu oscarovku (Babylon). Budúci rok zas vsádzajú na dojenie zavedených značiek (Transformers, Mission:Impossible 7, animované TMNT, Scream 6, Quiet Place 3 + adaptácia Dungeons & Dragons a snáď stihnú aj ten Star Trek). Ale čo bude potom, ťažko povedať. 
826735
Uvidíme, ako dlho to Paramount udrží, ale prvý polrok 2022 má fakt solídnu šnúru (Jackass, Scream, Sonic, Lost City a dúfam, že aj Top Gun). V druhom polroku oddychujú, majú vlastne len jeden animák a jednu potenciálnu oscarovku (Babylon). Budúci rok zas vsádzajú na dojenie zavedených značiek (Transformers, Mission:Impossible 7, animované TMNT, Scream 6, Quiet Place 3 + adaptácia Dungeons & Dragons a snáď stihnú aj ten Star Trek). Ale čo bude potom, ťažko povedať. 
826729
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Je zajimavy, jak jeste pred par rokama Universal jako jedinej byl obcas schopnej konkurovat Disneymu, a dneska zavidi Paramountu, kterej byl marnej snad 10 let v kuse a vsichni rikali, ze bez Transformers jsou naprosto v riti...
826729
Je zajimavy, jak jeste pred par rokama Universal jako jedinej byl obcas schopnej konkurovat Disneymu, a dneska zavidi Paramountu, kterej byl marnej snad 10 let v kuse a vsichni rikali, ze bez Transformers jsou naprosto v riti...
826717
0 0
reagují: jedendvatri
reagovat
reaguje na: The Joker
btw pamatuju si správně, že sis kdysi s Leterrierem vyměnil nějaké maily? :)
826725
btw pamatuju si správně, že sis kdysi s Leterrierem vyměnil nějaké maily? :)
826717
0 -1
reagovat
Leterrier natočil nejzabavnejsiho Hulka. 8)
826724
Leterrier natočil nejzabavnejsiho Hulka. *8)*
2 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Production budget temer 300, pres 100 z toho ke jmenum... Vsichni vi ze na takovy vyplaty uz nejspis nikdy znova nedosahnou. Realne zas vznika film, ktery nemuze vyhrat, at uz to reziruje kdokoliv. Snad jen kdyby China dala 350+ (a kdo vi jestli to tam vubec pujde). Jen se dnes vsichni tvari, ze drahy franchise jsou lekem na jakejkoliv studiovej problem a Universal nema mezi cervencem '22 a cervencem '24 zadny velky film. Oppenheimer ma imo strop 350-400 celosvetove v tom uplne nejlepsim moznym pripade, navic ted hozenej mezi Mission Impossible, Barbie a Captain Marvel 2 a k tomu tam jeste ma dojizdet Flashpoint a Indy 5.
826717
Production budget temer 300, pres 100 z toho ke jmenum... Vsichni vi ze na takovy vyplaty uz nejspis nikdy znova nedosahnou. Realne zas vznika film, ktery nemuze vyhrat, at uz to reziruje kdokoliv. Snad jen kdyby China dala 350+ (a kdo vi jestli to tam vubec pujde). Jen se dnes vsichni tvari, ze drahy franchise jsou lekem na jakejkoliv studiovej problem a Universal nema mezi cervencem '22 a cervencem '24 zadny velky film. Oppenheimer ma imo strop 350-400 celosvetove v tom uplne nejlepsim moznym pripade, navic ted hozenej mezi Mission Impossible, Barbie a Captain Marvel 2 a k tomu tam jeste ma dojizdet Flashpoint a Indy 5.
826704
3 0
reagují: TedGeorge, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: speta.jr
Bude mít u Fast X (btw promarněná příležitost to pojmenovat FX, a.k.a. zkratkou pro triky, ergo jediný důvod, kvůli čemu ty filmy ještě vidět:D, plus úplně poslední díl, doufám, bude pojmenovaný pěkně po Final-Fantasyovsku Fast X-2:D) kredit za scénář a produkci, takže s prázdnou určitě neodejde.

A podle toho, jak kvalitativně film dopadne, z toho možná vyjde ze všech zúčastněných nejlépe - vyhne se přímému hejtu, shrábne slušné prachy a za pár let bude moci obcházet podcastery s historkou "jak jsem to chtěl natočit já":).
826704
Bude mít u Fast X (btw promarněná příležitost to pojmenovat FX, a.k.a. zkratkou pro triky, ergo jediný důvod, kvůli čemu ty filmy ještě vidět*:D*, plus úplně poslední díl, doufám, bude pojmenovaný pěkně po Final-Fantasyovsku Fast X-2*:D*) kredit za scénář a produkci, takže s prázdnou určitě neodejde. A podle toho, jak kvalitativně film dopadne, z toho možná vyjde ze všech zúčastněných nejlépe - vyhne se přímému hejtu, shrábne slušné prachy a za pár let bude moci obcházet podcastery s historkou "jak jsem to chtěl natočit já"*:)*.
826700
2 0
reagují: The Joker
reagovat
Velkej paycheck, pet mesicu v Evrope a blockbuster na CV v momente, kdy nikdo nevi jak co bude vypadat za dva, tri roky... Tohle je dobry. Proste dnesni Hollywood jsou produkty a lidi to tak musi chapat, no. :)
826703
Velkej paycheck, pet mesicu v Evrope a blockbuster na CV v momente, kdy nikdo nevi jak co bude vypadat za dva, tri roky... Tohle je dobry. Proste dnesni Hollywood jsou produkty a lidi to tak musi chapat, no. :)
3 0
reagovat

BTW. Vin Diesel

...asi musi byt dobre hovado, když svým chováním donutil svého "bratra" Lina po x letech spolupráce odejít od projektu a nedostat x milionovou vyplatu 8)
826700
...asi musi byt dobre hovado, když svým chováním donutil svého "bratra" Lina po x letech spolupráce odejít od projektu a nedostat x milionovou vyplatu *8)*
BTW. Vin Diesel
0 0
reagují: Polux
reagovat
čiže niekto kto je remeselne zručný a nebude Vinovi do toho kecať. 

pre Leterriera asi posledná šanca strihnúť si nejaký áčkový projekt za obrovské prachy, čiže IMO sa minimálne v akcii bude snažiť vytiahnuť. a možno to bude celé držať trochu pri zemi.

to vlastne nemusí byť také zlé vo výsledku ako čisto stand-alone akčňák, ale Leterrier nemá za sebou ani jeden film čo by mal cez 120 min., čiže bojím sa čo z toho vylezie ak sa Diesel bude pokúšať o ďalší emocionálny 150 min. epos. 

ak budeme mať šťastie, vyjde z toho zábavné guilty pleasure, lebo WTF Leterrier, ego trippujúci Diesel, Brie Larson, Jason Momoa...to je solídny guláš. :D
826699
čiže niekto kto je remeselne zručný a nebude Vinovi do toho kecať.  pre Leterriera asi posledná šanca strihnúť si nejaký áčkový projekt za obrovské prachy, čiže IMO sa minimálne v akcii bude snažiť vytiahnuť. a možno to bude celé držať trochu pri zemi. to vlastne nemusí byť také zlé vo výsledku ako čisto stand-alone akčňák, ale Leterrier nemá za sebou ani jeden film čo by mal cez 120 min., čiže bojím sa čo z toho vylezie ak sa Diesel bude pokúšať o ďalší emocionálny 150 min. epos.  ak budeme mať šťastie, vyjde z toho zábavné guilty pleasure, lebo WTF Leterrier, ego trippujúci Diesel, Brie Larson, Jason Momoa...to je solídny guláš. *:D*
0 0
reagovat

Jako jsem psal jinde...

...Leterrier je srackar, pokud dela rutinu pro studia (takze presne toto), ale uz dokázal, že pokud má svobodu, jakou mu dal Netflix (v relativních mezích dané účastí rodiny proslulého loutkáře) tak je to skvělý režisér. Viz Dark Crystal. Budiž toto další možnost jak tento fantasy skvost vytáhnout z propadliště Netflixovského katalogu.
826697
...Leterrier je srackar, pokud dela rutinu pro studia (takze presne toto), ale uz dokázal, že pokud má svobodu, jakou mu dal Netflix (v relativních mezích dané účastí rodiny proslulého loutkáře) tak je to skvělý režisér. Viz Dark Crystal. Budiž toto další možnost jak tento fantasy skvost vytáhnout z propadliště Netflixovského katalogu.
Jako jsem psal jinde...
2 0
reagovat
na vypnutie mozgu ideál, možno z toho bude aj 6/10
826696
na vypnutie mozgu ideál, možno z toho bude aj 6/10
1 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
No, co se povede imho bude prodávat jako svoje nápady hlavně velkohubý Diesel:D, ale dejme tomu a že to bude komerční hit nepochybuje snad vůbec nikdo, ale mně jako diváka/fanouška až tak moc nezajímá, jak se na to dívá sám Leterrier.

Kariérně mu to určitě neuškodí (pokud to nebude vyloženě ultra shit, což snad nebude), protože profit, ale to ani devítka Linovi a radost se na ni koukat (z pozice diváka/fanouška) to přesto úplně nebyla:D.   
826688
No, co se povede imho bude prodávat jako svoje nápady hlavně velkohubý Diesel*:D*, ale dejme tomu a že to bude komerční hit nepochybuje snad vůbec nikdo, ale mně jako diváka/fanouška až tak moc nezajímá, jak se na to dívá sám Leterrier. Kariérně mu to určitě neuškodí (pokud to nebude vyloženě ultra shit, což snad nebude), protože profit, ale to ani devítka Linovi a radost se na ni koukat (z pozice diváka/fanouška) to přesto úplně nebyla*:D*.   
826681
4 -1
reagovat
Slušná zoufalost narychlo dosadit režiséra, který kdysi před dvaceti lety natočil jeden jakžtakž slušný film (který stál defakto na Stathamovy) a pak už nic .. :D

Ale aspoň se ukáže, že režísér má u tohoto filmu opravdu pramalý vliv na výsledek. To, že ten film bude další nesmysl, za to může Diesel, ale já osobně jsem zvědavý, jestli tam bude zase tolik digibordelu s tímto režisérem. Přeci jen Lin je na to celkem "expert"...
826687
Slušná zoufalost narychlo dosadit režiséra, který kdysi před dvaceti lety natočil jeden jakžtakž slušný film (který stál defakto na Stathamovy) a pak už nic .. *:D* Ale aspoň se ukáže, že režísér má u tohoto filmu opravdu pramalý vliv na výsledek. To, že ten film bude další nesmysl, za to může Diesel, ale já osobně jsem zvědavý, jestli tam bude zase tolik digibordelu s tímto režisérem. Přeci jen Lin je na to celkem "expert"...
2 -3
reagovat
"Nepotrebujes rezisera, ked mas rodinu" internet
826683
"Nepotrebujes rezisera, ked mas rodinu" internet
11 0
reagovat
reaguje na: Polux
Pro Leterriera je to ideální pozice. Co se povede, může prodávat jako svoje nápady a co ne, s tím nemohl hnout, protože byla složitá produkce a přišel k hotovému rozhodnutí. A úspěšný film to bude tak jako tak. 
826681
Pro Leterriera je to ideální pozice. Co se povede, může prodávat jako svoje nápady a co ne, s tím nemohl hnout, protože byla složitá produkce a přišel k hotovému rozhodnutí. A úspěšný film to bude tak jako tak. 
826669
6 0
reagují: Polux
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se