Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

20 nejočekávanějších filmů do konce roku 2021 (aneb co přijde po Bondovi)


ikona
KarelR
dunaeternalshalloweenkingsmankrotitele duchumatrixspider-man
Rozlučka agenta 007 je za námi a je nejvyšší čas si naplánovat, čemu budete věnovat pozornost ve zbytku roku. 

Po roce a půl začínají kina opět praskat ve švech. Do sedaček jsme se sice mohli vrátit už na konci května, velkých a zajímavých filmů ale tehdy bylo pomálu. Přes léto se situace začala pomalu lepšit a nyní jsme v situaci, kdy se studia v podstatě přestala bát pouštět do kin to nejdůležitější, co mají po ruce.

Bolestivou výjimkou je samozřejmě dvojka Top Gunu, která z listopadu 2021 utekla až na květen 2022. Jinak ale kinovýhled konečně vypadá solidně a mohlo by vás potěšit pár tipů na filmy, jež by se mohly/měly povést. Novou bondovku už jsem nezahrnoval a naopak zmíním tři slušně vypadající netflixovky, i když do kin nepůjdou. Pohodlně se tedy usaďte a podívejte se, co se v následujících měsících bude prát o vaši pozornost.

West Side Story
CZ premiéra: 9. prosince 2021

Steven Spielberg si chtěl dlouho natočit muzikál. A proč by to neměl být jeden z těch neslavnějších? West Story Story možná působí jako zcela zbytečný remake, zkuste se ale zaměřit na kameru Janusze Kamińskiho a dojdete k závěru, že to zas tak zbytečná podívaná možná nebude.

Boží ruka
CZ premiéra: 15. prosince 2021 (na Netflixu)

S biografií Silvia Berlusconiho slavný Paolo Sorrentino moc neuspěl, Boží ruka má ale nakročeno mnohem lépe. Půjde totiž o jednoduchý příběh o dospívání, který nás vezme do Neapole a ukáže nám, jak vypadá takový obyčejný život... v nádherných italských kulisách!

Spider-Man: Bez domova
CZ premiéra: 16. prosince 2021

Marvel začal žonglovat s mnohovesmírem už v seriálovém Lokim, toho ale spousta lidí neviděla. Oficiálně tak nová (a pořádně složitá) éra MCU započne až ve třetím Spider-Manovi, u něhož stále není jasné, zda nabídne i Tobeyho Maguirea a Andrewa Garfielda. To napětí v komiksových kuloárech by se dalo krájet!

Kingsman: První mise
CZ premiéra: 22. prosince 2021

Asi nejodsouvanější film posledních dvou let by měl před Vánoci konečně dorazit do kin. Je těžké tomu věřit, dokud člověk nesedí v sále, hlavně ať už to čekání ale skončí. Vždyť tahle akční řežba s Ralphem Fiennesem vypadá i po dvanácti trailerech pořád náramně!

Matrix Resurrections
CZ premiéra: 23. prosince 2021

Triumfální návrat, anebo zavrženíhodná ždímačka na prachy. Čtvrtý Matrix po traileru vyvolává různorodé emoce, všichni ale budou do poslední minuty čekat, jak Neův comeback dopadne. Kéž by se z něj stal pravý vánoční zázrak!

K zemi hleď!
CZ premiéra: 24. prosince 2021 (na Netflixu)

Adam McKay od divokých komedií dávno přeběhnul ke kousavým satirám. Ta nejnovější má tak nabušené obsazení, že snad zastiňuje i Dunu (nebude tu mimochodem chybět ani Timothée Chalamet), a láká na příběh dvojice astronomů, kterým nikdo nevěří, že lidstvo brzy vyhladí meteorit. Spousta depresivního humoru zaručena!

Licorice Pizza
CZ premiéra: 30. prosince 2021

Nový film Paula Thomase Andersona je o... potřebujete to vůbec vědět? OK, je to romance ze 70. let, v níž hraje syn Phillipa Seymoura Hoffmana a zastaví se i Bradley Cooper jako legendární producent Jon Peters. Silvestrovské kino je tedy jasné, snad se mladý Hoffman řádně potatil.

Na co vyrazíte do kina a čemu se obloukem vyhnete? Diskuze je vaše!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace