Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

20 nejočekávanějších filmů do konce roku 2021 (aneb co přijde po Bondovi)


ikona
KarelR
dunaeternalshalloweenkingsmankrotitele duchumatrixspider-man
Rozlučka agenta 007 je za námi a je nejvyšší čas si naplánovat, čemu budete věnovat pozornost ve zbytku roku. 

Po roce a půl začínají kina opět praskat ve švech. Do sedaček jsme se sice mohli vrátit už na konci května, velkých a zajímavých filmů ale tehdy bylo pomálu. Přes léto se situace začala pomalu lepšit a nyní jsme v situaci, kdy se studia v podstatě přestala bát pouštět do kin to nejdůležitější, co mají po ruce.

Bolestivou výjimkou je samozřejmě dvojka Top Gunu, která z listopadu 2021 utekla až na květen 2022. Jinak ale kinovýhled konečně vypadá solidně a mohlo by vás potěšit pár tipů na filmy, jež by se mohly/měly povést. Novou bondovku už jsem nezahrnoval a naopak zmíním tři slušně vypadající netflixovky, i když do kin nepůjdou. Pohodlně se tedy usaďte a podívejte se, co se v následujících měsících bude prát o vaši pozornost.

Duna
CZ premiéra: 21. října 2021

Nejepičtější film konce roku je adaptací velebené sci-fi klasiky, kromě nadšených ohlasů už ale sesbíral i pár zklamaných diváků. Každý tak potichu doufá, že mu nový Villeneuve sedne – a že vznikne i druhá část, která by (nalijme si čistého vína) měla být po akční a dějové stránce výrazně nařachlejší než ta první.

Halloween zabíjí
CZ premiéra: 21. října 2021

Výborné tržby, mizerné ohlasy. Návrat Halloweenu se marketingově podchytil skvěle, výsledek ale podle všeho není zrovna povedený. Příchod trojky, která dorazí za rok, už každopádně nic nezastaví. Tak snad populární sérii znovu vyžehlí pověst!

Moje slunce Mad
CZ premiéra: 21. října 2021

Poslat v tuhle chvíli do kin animák, který se odehrává v Kábulu, nezní jako extra dobrý nápad. Moje slunce Mad se ale chlubí spokojenými reakcemi a můžete vzít jed na to, že na festivalové scéně ještě neřeklo poslední slovo.

Poslední souboj
CZ premiéra: 21. října 2021

Na středověkou novinku Ridleyho Scotta v Americe nikdo nepřišel, což je mimo jiné vina úplně marné kampaně. Mít ve filmu Matta Damona, Bena Afflecka, Adama Drivera a Jodie Comer a nevytřískat z toho hit je v podstatě zločin. Na druhou stranu je ale krapet důležitější, že se Poslední souboj údajně docela povedl.

Paroží
CZ premiéra: 28. října 2021

Ne, Paroží ještě pořád nebylo v kinech. Nový horor od Scotta Coopera (parádní Nepřátelé s Balem) se zaseknul kvůli vy-víte-čemu, a teď bohužel prohučí, i když ho kritici opatrně chválí. Smutek je na místě!

Eternals
CZ premiéra: 4. listopadu 2021

Nejvýraznější marvelovka od Avengers 4 slibuje epickou podívanou na ploše 7000 let. Trailery operují s éterickou fantasy, v níž se bude humorem velmi šetřit, tak pojďme doufat, že se tenhle (pro Marvel dost netradiční) balanc zachová až do samotného filmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace