Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

20 nejočekávanějších filmů do konce roku 2021 (aneb co přijde po Bondovi)


ikona
KarelR
dunaeternalshalloweenkingsmankrotitele duchumatrixspider-man
Rozlučka agenta 007 je za námi a je nejvyšší čas si naplánovat, čemu budete věnovat pozornost ve zbytku roku. 

Po roce a půl začínají kina opět praskat ve švech. Do sedaček jsme se sice mohli vrátit už na konci května, velkých a zajímavých filmů ale tehdy bylo pomálu. Přes léto se situace začala pomalu lepšit a nyní jsme v situaci, kdy se studia v podstatě přestala bát pouštět do kin to nejdůležitější, co mají po ruce.

Bolestivou výjimkou je samozřejmě dvojka Top Gunu, která z listopadu 2021 utekla až na květen 2022. Jinak ale kinovýhled konečně vypadá solidně a mohlo by vás potěšit pár tipů na filmy, jež by se mohly/měly povést. Novou bondovku už jsem nezahrnoval a naopak zmíním tři slušně vypadající netflixovky, i když do kin nepůjdou. Pohodlně se tedy usaďte a podívejte se, co se v následujících měsících bude prát o vaši pozornost.

Poslední noc v Soho
CZ premiéra: 11. listopadu 2021

Edgar Wright se čtyři roky po Baby Driverovi vrací s thrillerovým výletem do 60. let. Po prvním traileru bylo natěšení veliké, časem ale tenhle originální biják trochu "vychladnul" a momentálně láká hlavně na krásnou Anyu Taylor-Joy. Inu, to pořád není málo!

Red Notice
CZ premiéra: 12. listopadu (na Netflixu)

Ryan Reynolds letos potřetí jako Ryan Reynolds, Rock podruhé jako Rock a Gal Gadot... no... v červených šatech! Red Notice je popcornová sázka na jistotu, která nemá jiné ambice než přímočaře bavit. Snad tedy dopadne lépe než 6 underground nebo devítka Rychle a zběsile, nějaký lepší blockbuster by Netflixu vůbec neuškodil.

Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun
CZ premiéra: 18. listopadu 2021

Wes Anderson natočil nový film s milionem lidí, které by člověk čekal ve filmu Wese Andersona. Ačkoliv si to možná neuvědomujete, jde o jeho první hraný kousek od Grandhotelu Budapešť, takže by vůbec nebylo od věci, kdyby to byla pecka.

Krotitelé duchů: Odkaz
CZ premiéra: 18. listopadu 2021

Oficiální trojka Krotitelů duchů ještě pořád neukázala nikoho ze staré gardy. Řada potenciálních diváků tak možná ani neví, že tenhle film existuje, což mě vede k prosbě, aby se proboha objevila alespoň jedna fotka z poslední třetiny. Vždyť na to takhle nikdo nepřijde!

Klan Gucci
CZ premiéra: 25. listopadu 2021

Ani nejšmrncovnější trailer roku zřejmě neodvrátí další finanční průšvih Ridleyho Scotta. Klan Gucci nemá o moc větší buzz než Poslední souboj, tak z toho snad nevyleze nástupce Všech prachů světa. Skvěle rozjetá Lady Gaga si to nezaslouží!

Král Richard: Zrození šampiónek
CZ premiéra: 25. listopadu 2021

Will Smith si jde pro další nominaci na Oscara a možná z toho konečně bude i vytoužená soška. Film o trénování sester Williamsových má totiž všechny potřebné ingredience na to, aby se přes slzičky prodral až do přízně Akademie – a vlastně nic proti tomu, podle traileru nás čeká crowd-pleaser jako víno.

Spencer
CZ premiéra: 2. prosince 2021

Kdo bude Willu Smithovi dělat společnost na párty nových držitelů Oscara? Klidně by to mohla být Kristen Stewart, která zas a znovu dokazuje, že je vynikající herečka. Role princezny Diany samozřejmě přímo svádí ke sbírání cen, tady je to ale podepřené od spokojených kritiků!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace