Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Shang-Chi dál vládne zámoří, Wanův horor vyhořel

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: David92
Hele zrovna SnyderCut se prodával ve světě hodně dobře,dělám v oboru,ale přesný čísla ti nepovim. 
802558
Hele zrovna SnyderCut se prodával ve světě hodně dobře,dělám v oboru,ale přesný čísla ti nepovim. 
802494
2 0
reagovat
Jo jo, kde jsou ty časy, kdy film v kinech moc neuspěl, ale měl skvělé prodeje na disku a jen díky tomu dostal pokračování:) Takže i po průšvihu v BO mohl ještě člověk doufat, že to "zachrání" stříbrné kotoučky. Tohle se už, bohužel, nikdy nevrátí. Peak to mělo v době dvd a od té doby to v podstatě jen klesá, s čímž souvisí i to, že se častokrát šetří na bonusech, nebo to tady pro jistotu nevyjde vůbec (4k releasy SW nebo Indyho). Ale s nástupem streamingu se není ani čemu divit.

Dnes se to už imho posunulo z pozice produktu pro masy na produkt čistě pro úzký okruh fanoušků (snad možná ještě dvd se trochu slušně prodávají, ale to je hlavně proto, kolik stojí). Výjimky se samozřejmě čas od času najdou, ale souhlasím, že "vyprodáno" je spíše určeno malým nákladem, než obrovským masovým zájmem. Také proto se tak daří firmám, jako Zavvi, HDZeta, WeET nebo FA. Udělají nízkonákladovou exkluzivku, která je okamžitě pryč (scalpeři na Ebay mají vždy žně), protože cílí na hc fans. Nikdo jiný (myšleno běžný zákazník) by jim jejich edice za dané ceny nekupoval.  
802511
Jo jo, kde jsou ty časy, kdy film v kinech moc neuspěl, ale měl skvělé prodeje na disku a jen díky tomu dostal pokračování*:)* Takže i po průšvihu v BO mohl ještě člověk doufat, že to "zachrání" stříbrné kotoučky. Tohle se už, bohužel, nikdy nevrátí. Peak to mělo v době dvd a od té doby to v podstatě jen klesá, s čímž souvisí i to, že se častokrát šetří na bonusech, nebo to tady pro jistotu nevyjde vůbec (4k releasy SW nebo Indyho). Ale s nástupem streamingu se není ani čemu divit. Dnes se to už imho posunulo z pozice produktu pro masy na produkt čistě pro úzký okruh fanoušků (snad možná ještě dvd se trochu slušně prodávají, ale to je hlavně proto, kolik stojí). Výjimky se samozřejmě čas od času najdou, ale souhlasím, že "vyprodáno" je spíše určeno malým nákladem, než obrovským masovým zájmem. Také proto se tak daří firmám, jako Zavvi, HDZeta, WeET nebo FA. Udělají nízkonákladovou exkluzivku, která je okamžitě pryč (scalpeři na Ebay mají vždy žně), protože cílí na hc fans. Nikdo jiný (myšleno běžný zákazník) by jim jejich edice za dané ceny nekupoval.  
2 0
reagovat
reaguje na: David92
Kazdy rok v tech rocenkach celkove mensi a mensi.

Presna cisla uz bohuzel aktualne nenajdes TheNumbers.

Predpokladam, ze je to vyprodany, protoze jich vylisovali ne zrovna velke mnozstvi. Oproti trzbam, ktery nosice delali jeste 10-15 let nazpatek je to uz mizive.
802495
Kazdy rok v tech rocenkach celkove mensi a mensi. Presna cisla uz bohuzel aktualne nenajdes TheNumbers. Predpokladam, ze je to vyprodany, protoze jich vylisovali ne zrovna velke mnozstvi. Oproti trzbam, ktery nosice delali jeste 10-15 let nazpatek je to uz mizive.
802494
1 0
reagovat

Výnos s Bluray a 4K.

Jaký je výnos v současnosti z Blurayu a 4K ? Asi to dost klesá co ? 

Celkem by mě zajimalo kolik WB trhlo na Snydercutu.
Když to vyšlo tak celkem dlouho to bylo po světě číslo jedna ve sledovanosti a když pak vyšel film na Bluray/4K ve světe šlo to celkem solidně na odbyt, i v ČR mimochodem. 
Ted film vyšel i v USA a a během pár dnů na dosti místech se hlasilo vyprodano. Slušný :+
802494
Jaký je výnos v současnosti z Blurayu a 4K ? Asi to dost klesá co ?  Celkem by mě zajimalo kolik WB trhlo na Snydercutu. Když to vyšlo tak celkem dlouho to bylo po světě číslo jedna ve sledovanosti a když pak vyšel film na Bluray/4K ve světe šlo to celkem solidně na odbyt, i v ČR mimochodem.  Ted film vyšel i v USA a a během pár dnů na dosti místech se hlasilo vyprodano. Slušný *:+*
Výnos s Bluray a 4K.
1 -2
reagují: Bart16, TedGeorge
reagovat
Ja si teda taky myslím že to je úspěch v době které žijeme. Podle mě bude maximum v téhle době třeba 700-800 mil. Víc je asi nereálný. A potrvá než zase někdo dá miliardu a víc :) Prostě ty omezení tu stále jsou, ne všude jsou stejné podmínky a zásadní věc je že prostě velká spousta lidi si odvykla chodit do kina a koukají na vše doma :) 
802493
Ja si teda taky myslím že to je úspěch v době které žijeme. Podle mě bude maximum v téhle době třeba 700-800 mil. Víc je asi nereálný. A potrvá než zase někdo dá miliardu a víc *:)* Prostě ty omezení tu stále jsou, ne všude jsou stejné podmínky a zásadní věc je že prostě velká spousta lidi si odvykla chodit do kina a koukají na vše doma *:)* 
2 0
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Spasitel nespasitel - koukni se, co jeho sukces zpusobil.

Disney ofiko (minimalne do konce roku) garantuje kinoexkluzivitu, Sony kvuli tomu posle do kina Venoma jeste driv...

Ok, svet je v hajzlu, Cina je v hajzlu. Minimalne ale v USA je to velkej a necekanej uspech.
802492
Spasitel nespasitel - koukni se, co jeho sukces zpusobil. Disney ofiko (minimalne do konce roku) garantuje kinoexkluzivitu, Sony kvuli tomu posle do kina Venoma jeste driv... Ok, svet je v hajzlu, Cina je v hajzlu. Minimalne ale v USA je to velkej a necekanej uspech.
802482
3 0
reagovat
"Sources close to the production say that following the public outcry, Legendary Entertainment, the production company that financed the majority of “Dune,” was given the option to wait to premiere the film, which would have pushed it out of the HBO Max window and ensured a theatrical-only release."
"Since “Dune” had already been postponed three times, Villeneuve and other key stakeholders were opposed to pushing it again even though Legendary, months earlier, had considered taking legal action against Warner Bros. because it was left out of the decision to send the film to HBO Max. Legendary and Villeneuve declined to comment."

Podle me se strasne prehlizi, ze ti zucastneni ty filmy nikdy nebudou delat zadarmo. Navykladaji toho spoustu, ale pokud je studio vyplati jako by film udelal 700M, tak budou vic nez v pohode. Koneckoncu se i u Gunna psalo, ze zpusob releasu moc neresi, ale slo mu o financni vyrovnani. Nakonec... Messi se taky roky tvaril ze za Barcu i zadarmo, ale kdyz nenabidli dost, tak se jelo PR a o par hodin pozdeji byl domluven s PSG (jako by se na tom dealu nedelalo od zimy). Casto jsou nejvic angazovani fanousci, talent resi sva bankovni konta. :)
802491
"Sources close to the production say that following the public outcry, Legendary Entertainment, the production company that financed the majority of “Dune,” was given the option to wait to premiere the film, which would have pushed it out of the HBO Max window and ensured a theatrical-only release." "Since “Dune” had already been postponed three times, Villeneuve and other key stakeholders were opposed to pushing it again even though Legendary, months earlier, had considered taking legal action against Warner Bros. because it was left out of the decision to send the film to HBO Max. Legendary and Villeneuve declined to comment." Podle me se strasne prehlizi, ze ti zucastneni ty filmy nikdy nebudou delat zadarmo. Navykladaji toho spoustu, ale pokud je studio vyplati jako by film udelal 700M, tak budou vic nez v pohode. Koneckoncu se i u Gunna psalo, ze zpusob releasu moc neresi, ale slo mu o financni vyrovnani. Nakonec... Messi se taky roky tvaril ze za Barcu i zadarmo, ale kdyz nenabidli dost, tak se jelo PR a o par hodin pozdeji byl domluven s PSG (jako by se na tom dealu nedelalo od zimy). Casto jsou nejvic angazovani fanousci, talent resi sva bankovni konta. :)
4 -1
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Posune se to do letosni hollywoodsky TOP4 aspon do Bonda a bez nej by kina byly ted uplne prazdny, takze mimo ses ty
802490
Posune se to do letosni hollywoodsky TOP4 aspon do Bonda a bez nej by kina byly ted uplne prazdny, takze mimo ses ty
802482
4 0
reagovat
Myslím, že nikto triezvy nečakal že by Shang chi mal nejaký extra super výkon, veď zas tak extra dobrý film to ani nie je, skôr to je taká prvá lastovička, ktorá mala odpovedať na otázku, či sa viac oplatí súbežná premiéra v kinách a na streame alebo sa viac oplatí kino exkluzivita aspoň tých 30 dní. Podľa všetkého sa to oplatí viac, i keď to viac v tomto prípade nie je až tak veľa, ale predsa len viac ako pre súbežnom release :D takže podľa mňa cieľ to splnilo a dalo to nádej ďaleko väčším bijákom, ktoré by mohli rozbiť bank, najmä Spidey, na rok Thor a ďalšie oveľa zvučnejšie filmy. Proste je to experiment, ktorý viac menej sa asi vydaril a ktorý dobre poslúži ďalším.
802489
Myslím, že nikto triezvy nečakal že by Shang chi mal nejaký extra super výkon, veď zas tak extra dobrý film to ani nie je, skôr to je taká prvá lastovička, ktorá mala odpovedať na otázku, či sa viac oplatí súbežná premiéra v kinách a na streame alebo sa viac oplatí kino exkluzivita aspoň tých 30 dní. Podľa všetkého sa to oplatí viac, i keď to viac v tomto prípade nie je až tak veľa, ale predsa len viac ako pre súbežnom release *:D* takže podľa mňa cieľ to splnilo a dalo to nádej ďaleko väčším bijákom, ktoré by mohli rozbiť bank, najmä Spidey, na rok Thor a ďalšie oveľa zvučnejšie filmy. Proste je to experiment, ktorý viac menej sa asi vydaril a ktorý dobre poslúži ďalším.
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kinoexkluzivita v dnesnej dobe pre divaka uz nieje to lakadlo ako 20+ rokov dozadu. Presne to pise Marlax aj ja, a studio svoje peniaze dostane rovnako ked to bude spoplatnene aj na streame. Tie peniaze skor ci neskor prevazia.
802487
Kinoexkluzivita v dnesnej dobe pre divaka uz nieje to lakadlo ako 20+ rokov dozadu. Presne to pise Marlax aj ja, a studio svoje peniaze dostane rovnako ked to bude spoplatnene aj na streame. Tie peniaze skor ci neskor prevazia.
802474
1 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Imho nepovedlo. Nějakých 400 WW, kam se Shang-chi horko těžko vyskrabe, je pro marvelovku prostě průser, covid necovid. 

Netvrdím, že kdyby to šlo zároveň na Disney+, tak vydělá víc. Jen tvrdím, že to placani po ramenou, že Shang-chi je spasitel pro kina, je mimo. 
802482
Imho nepovedlo. Nějakých 400 WW, kam se Shang-chi horko těžko vyskrabe, je pro marvelovku prostě průser, covid necovid.  Netvrdím, že kdyby to šlo zároveň na Disney+, tak vydělá víc. Jen tvrdím, že to placani po ramenou, že Shang-chi je spasitel pro kina, je mimo. 
802474
2 -10
reagují: TedGeorge, Cival
reagovat
reaguje na: Marlax
Jasný, já ti rozumím
802481
Jasný, já ti rozumím
802479
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Chápu, a jak jsem psal, mrzí mě to. Musím pak bohužel hodně chtít, abych na něco do kina šel. Nebudu se vymlouvat na manželku, prostě sám ani nechci trávit jeden den (ideálně společného) víkendu cestováním na film. Naposled to byli Avengers Endgame v Nürnbergu, letos to snad bude Duna v Praze. Mít multiplex za rohem, chodím tak co dva týdny, ale co vám budu povídat - posuďte kino v místě kde zrovna bydlím sami: link Koukněte na program. Proto mi občas ta obhajoba kin "do roztrhání těla" případná úsměvná.
802479
Chápu, a jak jsem psal, mrzí mě to. Musím pak bohužel hodně chtít, abych na něco do kina šel. Nebudu se vymlouvat na manželku, prostě sám ani nechci trávit jeden den (ideálně společného) víkendu cestováním na film. Naposled to byli Avengers Endgame v Nürnbergu, letos to snad bude Duna v Praze. Mít multiplex za rohem, chodím tak co dva týdny, ale co vám budu povídat - posuďte kino v místě kde zrovna bydlím sami: https://www.kino-kutnahora.cz/ Koukněte na program. Proto mi občas ta obhajoba kin "do roztrhání těla" případná úsměvná.
802474
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Marlax
Bohuzel se obavam, ze nedaval, protoze poctivcu je malo (tady MZ zkresluje).
Tam nejde o to, ze do kina po dvou tejdnech uz moc lidi nechodi. Jde o tu exkluzivitu a musis tam proste mit aspon 45 dni, aby lidi meli pocit, ze to jinde do te doby neuvidi. Jinak by jich do kina dost neslo.

Jak psal Crom - tady ani tolik nejde o to, ze to tedka udela na pomery marvelovky vlastne nizky cisla. Jde o to, ze pres kino proste musi budovat znacku a na to pak navazovat. To se u Shang-Chiho povedlo na jednicku s hvezdickou.
802474
Bohuzel se obavam, ze nedaval, protoze poctivcu je malo (tady MZ zkresluje). Tam nejde o to, ze do kina po dvou tejdnech uz moc lidi nechodi. Jde o tu exkluzivitu a musis tam proste mit aspon 45 dni, aby lidi meli pocit, ze to jinde do te doby neuvidi. Jinak by jich do kina dost neslo. Jak psal Crom - tady ani tolik nejde o to, ze to tedka udela na pomery marvelovky vlastne nizky cisla. Jde o to, ze pres kino proste musi budovat znacku a na to pak navazovat. To se u Shang-Chiho povedlo na jednicku s hvezdickou.
802471
6 -2
reagují: Will, x_ander_jc, Marlax
reagovat
reaguje na: maty39
Však ano, já netvrdím nic jiného:) Souběžné premiéry na streamu bylo a stále je jen momentální řešení, jak se vypořádat s danou situací (absence otevřených kin/málo otevřených kin). Plus některá studia to spojila s tím, že díky těmhle hi-end kusům (oproti běžné produkci direct2vod) si zvýší hodnotu/uživatelskou základnu svých VOD (D+, Max). 

Zda se WB vrací ke kino exkluzivitě, nebo jen plní slib, že souběžné premiéry platí jen pro letošní rok, imho nemá moc smysl rozlišovat. Kdyby se jim aktuální model vyplácel, tak by bez mrknutí oka přehodnotili současnou strategii s poznámkou ve stylu "situace se změnila, pokračujeme jako letos, deal with it". Tak jako Disney u svých filmů ve zbytku roku. Nějaký slib je fakt to poslední, podle čeho by se board/management řídil:D

Kina ale stále studia potřebují a proto neustálé odklady premiér a změny strategie podle aktuálního vývoje v BO. Až budou mít na svých platformách základny vyšších stovek milionů odběratelů, tak to bude o něčem jiném. To je celé, co celou dobu píšu.

Jinak já tady už loni psal, že souběžné premiéry na VOD povedou akorát k tomu, že čím déle to budou studia provozovat (myšleno nad rámec období, kdy je to nezbytně nutné), tím více si lidi na tuto formu distribuce přivyknou (protože jestli něco vítězí vždy a všude, tak je to za prvé cena a hned za druhé pohodlnost) a studia budou mít o to větší problém je dostat zpátky do kin. A myslím, že na výnosech filmů s kino exkluzivitou vs bez se to letos projevuje dost jasně. Proto moc nechápu, proč v tom (některá) studia nadále pokračují v době, kdy už to nezbytně nutné není. Ale je to jejich business a jejich boj:)  
802472
Však ano, já netvrdím nic jiného*:)* Souběžné premiéry na streamu bylo a stále je jen momentální řešení, jak se vypořádat s danou situací (absence otevřených kin/málo otevřených kin). Plus některá studia to spojila s tím, že díky těmhle hi-end kusům (oproti běžné produkci direct2vod) si zvýší hodnotu/uživatelskou základnu svých VOD (D+, Max).  Zda se WB vrací ke kino exkluzivitě, nebo jen plní slib, že souběžné premiéry platí jen pro letošní rok, imho nemá moc smysl rozlišovat. Kdyby se jim aktuální model vyplácel, tak by bez mrknutí oka přehodnotili současnou strategii s poznámkou ve stylu "situace se změnila, pokračujeme jako letos, deal with it". Tak jako Disney u svých filmů ve zbytku roku. Nějaký slib je fakt to poslední, podle čeho by se board/management řídil*:D* Kina ale stále studia potřebují a proto neustálé odklady premiér a změny strategie podle aktuálního vývoje v BO. Až budou mít na svých platformách základny vyšších stovek milionů odběratelů, tak to bude o něčem jiném. To je celé, co celou dobu píšu. Jinak já tady už loni psal, že souběžné premiéry na VOD povedou akorát k tomu, že čím déle to budou studia provozovat (myšleno nad rámec období, kdy je to nezbytně nutné), tím více si lidi na tuto formu distribuce přivyknou (protože jestli něco vítězí vždy a všude, tak je to za prvé cena a hned za druhé pohodlnost) a studia budou mít o to větší problém je dostat zpátky do kin. A myslím, že na výnosech filmů s kino exkluzivitou vs bez se to letos projevuje dost jasně. Proto moc nechápu, proč v tom (některá) studia nadále pokračují v době, kdy už to nezbytně nutné není. Ale je to jejich business a jejich boj*:)*  
802457
2 0
reagovat

Kina vs streamovací služby

Moje douška o debatě o filmech na streamovacích službách v den premiéry: Fakt jsem neměl problém si třeba Black Widow zaplatit hned první den na Disney+. Ale zase chápu, že stahovači a jiní zloději mi tuhle potěchu kazí. Fakt mě to mrzí, protože prostě nemám čas jezdit kdoví kam do kina (o prachy nejde, ale celodenní výlet kamsi do Prahy apod. je prostě moc). Zároveň bych rád recenzemi vychvalované filmy podpořil. Tak co třeba mít 3 týdny v kinech, 3 týdny placené (premium) na streamovacích službách a až pak pro předplatitele? Klidně si Shang-Chiho (či jak se to jmenuje) zaplatím a podpořím ho, ale než ztatit celý den cestováním, tak si radši počkám o něco déle na Disney+. Sorry jako. Nedával by takový model pro nás poctivce z maloměsta smysl? Tede?
802471
Moje douška o debatě o filmech na streamovacích službách v den premiéry: Fakt jsem neměl problém si třeba Black Widow zaplatit hned první den na Disney+. Ale zase chápu, že stahovači a jiní zloději mi tuhle potěchu kazí. Fakt mě to mrzí, protože prostě nemám čas jezdit kdoví kam do kina (o prachy nejde, ale celodenní výlet kamsi do Prahy apod. je prostě moc). Zároveň bych rád recenzemi vychvalované filmy podpořil. Tak co třeba mít 3 týdny v kinech, 3 týdny placené (premium) na streamovacích službách a až pak pro předplatitele? Klidně si Shang-Chiho (či jak se to jmenuje) zaplatím a podpořím ho, ale než ztatit celý den cestováním, tak si radši počkám o něco déle na Disney+. Sorry jako. Nedával by takový model pro nás poctivce z maloměsta smysl? Tede?
Kina vs streamovací služby
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Přiznám se, že po všech těch letech, co do nás Cival a Ted vtloukají základy filmové ekonomiky, tam prostě ten všude vyzdvihovaný úspěch u Shang-Chi nevidím. Jistě, jde suverénně o nejlepší čísla Disneyho za poslední dva covidové roky, ale pořád to bude jedna z nejméně úspěšných Marvelovek. Pokud podobný úspěch zopakuje Bond, skončí ve velké ztrátě.. Opravdu držím všem letošním filmům palec, aby vydělaly, ale z hlediska tržeb to pro studia vypadá tristně.. 
802463
Přiznám se, že po všech těch letech, co do nás Cival a Ted vtloukají základy filmové ekonomiky, tam prostě ten všude vyzdvihovaný úspěch u Shang-Chi nevidím. Jistě, jde suverénně o nejlepší čísla Disneyho za poslední dva covidové roky, ale pořád to bude jedna z nejméně úspěšných Marvelovek. Pokud podobný úspěch zopakuje Bond, skončí ve velké ztrátě.. Opravdu držím všem letošním filmům palec, aby vydělaly, ale z hlediska tržeb to pro studia vypadá tristně.. 
3 -4
reagovat
reaguje na: maty39
Asi tak. Plus tady pro kina teď bude zdaleka největším průserem že za poslední rok, kdy měli zavřeno, si spousta lidí prostě koupila domácí kina a zvykli si na úplně jiný přístup k filmům, a na VOD exklusive obsah. Hodně z nich se do kin nevrátí at už v nich bude cokoli a na jakkoli dlouho. 
802458
Asi tak. Plus tady pro kina teď bude zdaleka největším průserem že za poslední rok, kdy měli zavřeno, si spousta lidí prostě koupila domácí kina a zvykli si na úplně jiný přístup k filmům, a na VOD exklusive obsah. Hodně z nich se do kin nevrátí at už v nich bude cokoli a na jakkoli dlouho. 
802457
3 -4
reagovat
reaguje na: Polux
WB se vrací ke kino exkluzivitě, nebo jenom plní svůj slib o paralelní premiéře na streamu je pro tento rok? WB měli tento model jen kvůli svému streamu a ostatní studia tam odkládala filmy kde to mělo smysl nebo filmy co se tak úplně nepovedly. Třeba i ta Black Widow se zrovna nepovedla. Shang-Chi má podstatně lepší ohlasy. Disney asi věděl co dělá (jen nepočítal se Scarlet). Takhle zpětně se zatím žádné drama nekonalo a ten humbuk kolem byl poněkud přehnaný. Uvidíme co přinese konec roku se zbylými premiérami, ale nikdo ani reálně nepředpokládal, že by to vydrželo. Studia každopádně ukázala kinům kdo je pán a zkrátili exkluznivní okno pro své filmy což je podle pro kina větší problém, protože počkat si na nový film jen 45 dní není takový problém a určité procento lidí se rozhodne nejít do kina a počkat.
802457
WB se vrací ke kino exkluzivitě, nebo jenom plní svůj slib o paralelní premiéře na streamu je pro tento rok? WB měli tento model jen kvůli svému streamu a ostatní studia tam odkládala filmy kde to mělo smysl nebo filmy co se tak úplně nepovedly. Třeba i ta Black Widow se zrovna nepovedla. Shang-Chi má podstatně lepší ohlasy. Disney asi věděl co dělá (jen nepočítal se Scarlet). Takhle zpětně se zatím žádné drama nekonalo a ten humbuk kolem byl poněkud přehnaný. Uvidíme co přinese konec roku se zbylými premiérami, ale nikdo ani reálně nepředpokládal, že by to vydrželo. Studia každopádně ukázala kinům kdo je pán a zkrátili exkluznivní okno pro své filmy což je podle pro kina větší problém, protože počkat si na nový film jen 45 dní není takový problém a určité procento lidí se rozhodne nejít do kina a počkat.
802445
4 -1
reagují: Polux, HAL
reagovat
reaguje na: Polux
To iba znamena ze ten model treba nastavit inac. Pretoze stale je to na polceste a nikto okrem D si nepyta extra peniaze ze tu subeznu premieru. Zatial sa to berie ako lakadlo na predplatitelov. 
802454
To iba znamena ze ten model treba nastavit inac. Pretoze stale je to na polceste a nikto okrem D si nepyta extra peniaze ze tu subeznu premieru. Zatial sa to berie ako lakadlo na predplatitelov. 
802445
1 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se