Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dočkáme se čtyřky Dannyho parťáků?

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Tato série jde mimo mne. Přijde mne nadhodnocená. A i sám Soderbergh není kdo ví jaký zázrak, viz jeho nezvládnutá adaptace SOLARIS (kdy naprosto nepochopil pointu díla, viz text níže), kde je z filmu zapamatovatelná snad jen OST. Tím neříkám, že nemá povedené filmy, ale není to rozhodně většina jeho tvorby.

Ale já jsem neměl domov. Země? Myslil jsem na její veliká, přelidněná, hučící města, v kterých se ztratím, zaniknu stejně, jako kdybych býval udělal to, co jsem chtěl udělat druhou nebo třetí noc tady: vrhl se do oceánu, který se těžce převaloval ve tmě. Utopím se v lidech. Budu mlčenlivý a rozvážný, a proto ceněný společník, budu mít mnoho známých, dokonce i přátel, budu mít ženy, a možná dokonce jednu ženu. Nějakou dobu se budu muset nutit, abych se usmíval, klaněl, vstával, prováděl tisíce drobných úkonů, z nichž se skládá zemský život, až je nakonec přestanu vnímat. Najdu si nové zájmy, novou práci, ale neoddám se jim celý. Ničemu a nikomu, už nikdy v životě. A je možné, že v noci budu vyhlížet tam, kde na obloze pohlcuje temný prachový mrak záři dvou sluncí, a budu vzpomínat na všechno, dokonce i na to, co si myslím teď, a že si se shovívavým úsměvem, v němž bude drobet smutku, ale i pocitu převahy, vzpomenu na svou bláznivost a na své naděje. Vůbec si nemyslím, že onen Kelvin z budoucnosti bude horší než ten Kelvin, který byl pro věc zvanou Kontakt odhodlán ke všemu. A nikdo nebude mít právo mne odsoudit.
795627
Tato série jde mimo mne. Přijde mne nadhodnocená. A i sám Soderbergh není kdo ví jaký zázrak, viz jeho nezvládnutá adaptace SOLARIS (kdy naprosto nepochopil pointu díla, viz text níže), kde je z filmu zapamatovatelná snad jen [url=https://www.youtube.com/watch?v=xiYeAswfKZA]OST[/url]. Tím neříkám, že nemá povedené filmy, ale není to rozhodně většina jeho tvorby. [i]Ale já jsem neměl domov. Země? Myslil jsem na její veliká, přelidněná, hučící města, v kterých se ztratím, zaniknu stejně, jako kdybych býval udělal to, co jsem chtěl udělat druhou nebo třetí noc tady: vrhl se do oceánu, který se těžce převaloval ve tmě. Utopím se v lidech. Budu mlčenlivý a rozvážný, a proto ceněný společník, budu mít mnoho známých, dokonce i přátel, budu mít ženy, a možná dokonce jednu ženu. Nějakou dobu se budu muset nutit, abych se usmíval, klaněl, vstával, prováděl tisíce drobných úkonů, z nichž se skládá zemský život, až je nakonec přestanu vnímat. Najdu si nové zájmy, novou práci, ale neoddám se jim celý. Ničemu a nikomu, už nikdy v životě. A je možné, že v noci budu vyhlížet tam, kde na obloze pohlcuje temný prachový mrak záři dvou sluncí, a budu vzpomínat na všechno, dokonce i na to, co si myslím teď, a že si se shovívavým úsměvem, v němž bude drobet smutku, ale i pocitu převahy, vzpomenu na svou bláznivost a na své naděje. Vůbec si nemyslím, že onen Kelvin z budoucnosti bude horší než ten Kelvin, který byl pro věc zvanou Kontakt odhodlán ke všemu. A nikdo nebude mít právo mne odsoudit.[/i]
2 -4
reagovat
Krome Bernieho Maca umrel loni i Carl Reiner.
795625
Krome Bernieho Maca umrel loni i Carl Reiner.
1 0
reagovat
Jednotka ešte ušla, ale dvojka, trojka boli sofistikovaná nuda.
795622
Jednotka ešte ušla, ale dvojka, trojka boli sofistikovaná nuda.
1 -2
reagovat
reaguje na: Taylor
U mě je to podobný. Na jedničce jsem byl v kině a nějak extra jsem se nebavil. Na komedii málo vtipů, na heist málo napínavý. 
795614
U mě je to podobný. Na jedničce jsem byl v kině a nějak extra jsem se nebavil. Na komedii málo vtipů, na heist málo napínavý. 
795611
3 -2
reagovat
Pokud tam bude Clooney tak budu zvědavý. Ten člověk má podle mě snad největší charisma současného Hollywoodu a už dlouho jsem ho neviděl v pořádnem filmu.
795612
Pokud tam bude Clooney tak budu zvědavý. Ten člověk má podle mě snad největší charisma současného Hollywoodu a už dlouho jsem ho neviděl v pořádnem filmu.
1 -1
reagovat
Nevím proč, ale mě to nikdy nebavilo. Přišlo mi to hrozně nudný. Zkoušel jsem na to koukat několikrát a měl jsem problém vůbec jakýkoliv díl dokoukat. Obsazení super, ale tím to pro mě hasne. Bohužel pro mě:( Tedy pokud vznikne čtyřka tak ji zase zkusím. Třeba se konečně zadaří a bude to super i pro mě.:D
795611
Nevím proč, ale mě to nikdy nebavilo. Přišlo mi to hrozně nudný. Zkoušel jsem na to koukat několikrát a měl jsem problém vůbec jakýkoliv díl dokoukat. Obsazení super, ale tím to pro mě hasne. Bohužel pro mě*:(* Tedy pokud vznikne čtyřka tak ji zase zkusím. Třeba se konečně zadaří a bude to super i pro mě.*:D*
3 -3
reagují: rocketking
reagovat
Za mě to nejsou žádný veledíla..ale už kvůli obsazení bych si to s chutí dal :+
795604
Za mě to nejsou žádný veledíla..ale už kvůli obsazení bych si to s chutí dal *:+*
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se