Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dočkáme se dalších Prciček?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Děkuju ti.
786632
Děkuju ti.
786619
5 -2
reagovat
Po pročtení diskuze mám pocit, že by mi měly být uznány nejméně tři kredity na vysoké škole života.
786631
Po pročtení diskuze mám pocit, že by mi měly být uznány nejméně tři kredity na vysoké škole života.
4 -1
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad

Jojo

Hned jak se tu objevilo moudro o dnešní fašistické diktatuře, tak bylo jasné, že už to bude jenom horší :D
786628
Hned jak se tu objevilo moudro o dnešní fašistické diktatuře, tak bylo jasné, že už to bude jenom horší *:D*
Jojo
786622
4 -4
reagovat
Asi všichni tak nějak tušíme, že z téhle debaty už nic obohacujícího nevyleze, tak ji pomalu a důstojně ukončíme, ne? 
786622
Asi všichni tak nějak tušíme, že z téhle debaty už nic obohacujícího nevyleze, tak ji pomalu a důstojně ukončíme, ne? 
12 -2
reagují: Qwat
reagovat
reaguje na: LV426
"Disketa ty tu presne predvadis to, co lidi na teplousich sere. "

Nechceš už se uklidnit ? 
786619
"Disketa ty tu presne predvadis to, co lidi na teplousich sere. " Nechceš už se uklidnit ? 
786601
10 -2
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: LV426
Nezlob se na mě, ale nevíš o mně a mém životě vůbec nic. Možná tě to překvapí, ale nejsem takový, za jakého mě považuješ. Bariéra na netu způsobuje mnohá nedorozumění. Netvrdím, že jsem nějaký svatý, mám taky mnoho nectností a špatných vlastností. Ale opravdu nejsem diskutér z Novinek, abych neustále vykřikoval ve stylu "dříve byly krásné časy a dneska je to na pytel". A k tvým LGBT příbuzným: na tohle ti plně nedokážu odpovědět, protože tvé příbuzné neznám a nic o nich nevím. Ale co vím, tak to, že já mluvím vždycky za sebe, nikoli za ostatní. Případně si o životních radostech a strastech přečtu vícero různých textů a na zákaldě toho si postupně tvořím názor.

Jedinec určitě netvoří reprezentativní vzorek. LGBT+ komunita není žádná jednotná organizace nebo politická strana vedená nějakým vůdcem. Sám jsem člověk, který se snaží vyhýbat nějakým hádkám a laciným urážkám. Proto se svými příbuznými nemluvím o tématech, u kterých vím, že by z toho vznikly nějaké hádky. Tohle může být i u tvých příbuzných, kteří znají tvé postoje, takže raději možná říkají to, co chceš slyšet, aby měli klid. Upřímné to samozřejmě není, , konkrétně u nich to může být jinak, ale děje se to.

A historii změnit samozřejmě lze. Už jsem tu mluvil o volebním právu pro ženy a nebílé obyvatelstvo. Oboje v 19. století věci naprosto nemyslitelné, ve 20. století postupně zaváděné. A velký podíl na tom měly právě společenské bouře a demonstrace těch, kterých se to týkalo. Například takové Švýcarsko uzákonilo volební právo pro ženy v celé zemi až v roce 1971, zatímco v Československu směly ženy volit už v roce 1919. Mnozí muži proti volebnímu právu pro ženy argumentovali, že není přirozené, aby ženy mohly volit a zapojovaly se do veřejných věcí.

A rozhodně se nemusíš cítit blbě, že jsi bílý heterosexuál. Jenom z toho plynou společenská privilegia, která tu stále nejsou pro každého. Možná tě to překvapí, ale tohle si uvědomuje velké množství bílých heterosexuálů, a rozhodně nejde o žádné woke a podobné nálepky. Já jsem taky bílé pleti jako ty a mou orientaci bys mi vůbec nehádal, pokud bys o ní nevěděl. Jako běloch mám taky jistá společenská privilegia, ale rozhodně nemám takové společenské postavení jako ty. A v tom je právě to volání pro změnu. Aby si lidé byli rovni nejen na papíře, ale také skutečně v praktickém životě a stát jim neházel klacky pod nohy.
786611
Nezlob se na mě, ale nevíš o mně a mém životě vůbec nic. Možná tě to překvapí, ale nejsem takový, za jakého mě považuješ. Bariéra na netu způsobuje mnohá nedorozumění. Netvrdím, že jsem nějaký svatý, mám taky mnoho nectností a špatných vlastností. Ale opravdu nejsem diskutér z Novinek, abych neustále vykřikoval ve stylu "dříve byly krásné časy a dneska je to na pytel". A k tvým LGBT příbuzným: na tohle ti plně nedokážu odpovědět, protože tvé příbuzné neznám a nic o nich nevím. Ale co vím, tak to, že já mluvím vždycky za sebe, nikoli za ostatní. Případně si o životních radostech a strastech přečtu vícero různých textů a na zákaldě toho si postupně tvořím názor. Jedinec určitě netvoří reprezentativní vzorek. LGBT+ komunita není žádná jednotná organizace nebo politická strana vedená nějakým vůdcem. Sám jsem člověk, který se snaží vyhýbat nějakým hádkám a laciným urážkám. Proto se svými příbuznými nemluvím o tématech, u kterých vím, že by z toho vznikly nějaké hádky. Tohle může být i u tvých příbuzných, kteří znají tvé postoje, takže raději možná říkají to, co chceš slyšet, aby měli klid. Upřímné to samozřejmě není, , konkrétně u nich to může být jinak, ale děje se to. A historii změnit samozřejmě lze. Už jsem tu mluvil o volebním právu pro ženy a nebílé obyvatelstvo. Oboje v 19. století věci naprosto nemyslitelné, ve 20. století postupně zaváděné. A velký podíl na tom měly právě společenské bouře a demonstrace těch, kterých se to týkalo. Například takové Švýcarsko uzákonilo volební právo pro ženy v celé zemi až v roce 1971, zatímco v Československu směly ženy volit už v roce 1919. Mnozí muži proti volebnímu právu pro ženy argumentovali, že není přirozené, aby ženy mohly volit a zapojovaly se do veřejných věcí. A rozhodně se nemusíš cítit blbě, že jsi bílý heterosexuál. Jenom z toho plynou společenská privilegia, která tu stále nejsou pro každého. Možná tě to překvapí, ale tohle si uvědomuje velké množství bílých heterosexuálů, a rozhodně nejde o žádné woke a podobné nálepky. Já jsem taky bílé pleti jako ty a mou orientaci bys mi vůbec nehádal, pokud bys o ní nevěděl. Jako běloch mám taky jistá společenská privilegia, ale rozhodně nemám takové společenské postavení jako ty. A v tom je právě to volání pro změnu. Aby si lidé byli rovni nejen na papíře, ale také skutečně v praktickém životě a stát jim neházel klacky pod nohy.
786601
1 -5
reagovat
Za mě neresuscitovat, ale asi nejsem cilovka. Já skončil s Prcičkama po 2 dilu. Oba díly super:D...3 jsem nedal(neukoukal jsem to) a dalsi a další pokračování mi přišla zbytečná!... takže za mě...nechte to spát:D
786608
Za mě neresuscitovat, ale asi nejsem cilovka. Já skončil s Prcičkama po 2 dilu. Oba díly super*:D*...3 jsem nedal(neukoukal jsem to) a dalsi a další pokračování mi přišla zbytečná!... takže za mě...nechte to spát*:D*
1 -1
reagovat
Me vzdycky celkem stvalo, ze v pornech tolik cernochu prca belosky, ale malo kdy vidite belocha prcat cernosky.. :D

(Tématové odlehceni diskuze). 

Disketa ty tu presne predvadis to, co lidi na teplousich sere. V rodine mame lesbu, znamej je bukva, ale ani jeden z nich na to furt neupozornuje a nedela ze sebe dulezityho jako ty. Naopak si z toho kolikrat delame prdel a nikdo furt nebreci.

Clovek, aby se citil blbe za to, ze je bilej heterosexual, coz je proste nejprirozenejsi. Navic bez bilych heterosexualnich by jsi tu ted nebyl ani ty, ani ja ani nikdo jiny, ani cokoliv. Tak to proste je, historii nikdo nezmeni a muze se o to snazit jak chce.
786601
Me vzdycky celkem stvalo, ze v pornech tolik cernochu prca belosky, ale malo kdy vidite belocha prcat cernosky.. *:D* (Tématové odlehceni diskuze).  Disketa ty tu presne predvadis to, co lidi na teplousich sere. V rodine mame lesbu, znamej je bukva, ale ani jeden z nich na to furt neupozornuje a nedela ze sebe dulezityho jako ty. Naopak si z toho kolikrat delame prdel a nikdo furt nebreci. Clovek, aby se citil blbe za to, ze je bilej heterosexual, coz je proste nejprirozenejsi. Navic bez bilych heterosexualnich by jsi tu ted nebyl ani ty, ani ja ani nikdo jiny, ani cokoliv. Tak to proste je, historii nikdo nezmeni a muze se o to snazit jak chce.
5 -5
reagují: AndyKaufman, Disketa1
reagovat
reaguje na: BranMakMorn
Nechtěl jsem ti to původně psát, ale rád bych tě poprosil, kdybys své příspěvky psal tak, aby se to dalo v pohodě číst. Tvůj styl na mě působí jako vykřikování v hospodě po pátém pivu nebo jako na Novinkách. Nic ve zlém, ale opravdu mám problém pobrat všechno, co píšeš.

Jinak ne že bych chtěl zbaběle utíkat z debaty, ale opravdu bych nechtěl, aby se to tady proměnilo v nějaký flame a la zmíněné Novinky. Takže já jsem k tomu řekl svoje, ty jsi k tomu řekl svoje a navzájem se nepřesvědčíme. Snad jenom bych k tomu dodal, že ty jako příslušník majority, která nemá problémy minoritních skupin, nemůžeš se vší úctou úplně pochopit ty zmíněné záležitosti, pokud se tě nějakým způsobem nedotýkají. Svět a společnost jsou mnohem složitější, lidská mentalita je různorodá a vidění stylem Trikolóry nedává žádný smysl, zvláště pokud její předseda vykřikující o jedinečnosti manželství se hned dvakrát rozvede a třikrát ožení. Tak peace.
786600
Nechtěl jsem ti to původně psát, ale rád bych tě poprosil, kdybys své příspěvky psal tak, aby se to dalo v pohodě číst. Tvůj styl na mě působí jako vykřikování v hospodě po pátém pivu nebo jako na Novinkách. Nic ve zlém, ale opravdu mám problém pobrat všechno, co píšeš. Jinak ne že bych chtěl zbaběle utíkat z debaty, ale opravdu bych nechtěl, aby se to tady proměnilo v nějaký flame a la zmíněné Novinky. Takže já jsem k tomu řekl svoje, ty jsi k tomu řekl svoje a navzájem se nepřesvědčíme. Snad jenom bych k tomu dodal, že ty jako příslušník majority, která nemá problémy minoritních skupin, nemůžeš se vší úctou úplně pochopit ty zmíněné záležitosti, pokud se tě nějakým způsobem nedotýkají. Svět a společnost jsou mnohem složitější, lidská mentalita je různorodá a vidění stylem Trikolóry nedává žádný smysl, zvláště pokud její předseda vykřikující o jedinečnosti manželství se hned dvakrát rozvede a třikrát ožení. Tak peace.
786593
4 -2
reagovat
Když se z diskuse na webu o filmech stane diskuse z Novinek :D.
Ale teď vážně; filmy hlavní dějové linky nepokrytě miluju a jakýkoliv další jsem nadmíru ochoten risknout.
786598
Když se z diskuse na webu o filmech stane diskuse z Novinek *:D*. Ale teď vážně; filmy hlavní dějové linky nepokrytě miluju a jakýkoliv další jsem nadmíru ochoten risknout.
5 0
reagovat
reaguje na: Disketa1

hm

ja ale na tom dobre nejsem jakto? podle tve logiky bych se evidentne jako privilegovany mel mit jako prase v zite... ale nemam,  a jsi si jisty ze to ze nekoho nevezmou kvuli barve pleti ci orientace je skutecne kvuli tomu? nebo to je spis kvuli tomu ze tne colvek dela problemy kudy chodi a ciste nahodou je to buzik nebo cernoch? , pokud to je to prvni tak to neschvaluji ani ja, pokud to druhe , tak ho jeste na cestu poslu ke vsem certum...  jen dnes je to uz tak obracene ze cernochovi nemuzes nic rict protoze rasismus, a ano nevidim jediny duvod proc by meli mit stejnopohlavni pary nejaky narok na manzelsky svazek, az spolecne splodite dite a hdue mit vase geny , obou , proc ne.. klidne, samo at pro vas udelaji neco noveho , co bude tredny , treba misto svazku manzelskeho treba "svazek buzneni  ci "svazek tech lepsich" to je jedno  a to ze to maji jide neznamena ze s tim souhlasim a je to spravne, to bych taky mohl volat po tom ze mi tu chybi rabovani mest cernochy, protoz v americe je to normalni, kdyz prosazuji svoji privilegovanou barvu, a spolecneske ustrky jsem jako decko napriklad zazival taky, jen kvuli tomu ze sem byl vidlak na gymplu ve vetsim meste a myslis ze mi pomohlo vyravat si nejaka prava? ne , musel si to aby mne akceptovali tvrde zaslouzit a vybojovat... to by si totiz pak kazdy ublizeny mohl zadat sva prava na ostatnich, ... tlustosi, nerdi, intelektualove, adhdckari, a dalsi... navic chapu ze casto prvotni myslenak tech veci byla spravna a ja s ni i souhlasim ale to co se s toho vzdy stalo a v co se to zvrhlo,  s tim tedy souhlasit nemohu... protoze je to jak tu celou dobu pisu, obraceny rasismus, snaha dostat se zadarmo k penezim, legalizovat rabovani a jeste to vlastne i omlouvat a podobne... 
786593
ja ale na tom dobre nejsem jakto? podle tve logiky bych se evidentne jako privilegovany mel mit jako prase v zite... ale nemam,  a jsi si jisty ze to ze nekoho nevezmou kvuli barve pleti ci orientace je skutecne kvuli tomu? nebo to je spis kvuli tomu ze tne colvek dela problemy kudy chodi a ciste nahodou je to buzik nebo cernoch? , pokud to je to prvni tak to neschvaluji ani ja, pokud to druhe , tak ho jeste na cestu poslu ke vsem certum...  jen dnes je to uz tak obracene ze cernochovi nemuzes nic rict protoze rasismus, a ano nevidim jediny duvod proc by meli mit stejnopohlavni pary nejaky narok na manzelsky svazek, az spolecne splodite dite a hdue mit vase geny , obou , proc ne.. klidne, samo at pro vas udelaji neco noveho , co bude tredny , treba misto svazku manzelskeho treba "svazek buzneni  ci "svazek tech lepsich" to je jedno  a to ze to maji jide neznamena ze s tim souhlasim a je to spravne, to bych taky mohl volat po tom ze mi tu chybi rabovani mest cernochy, protoz v americe je to normalni, kdyz prosazuji svoji privilegovanou barvu, a spolecneske ustrky jsem jako decko napriklad zazival taky, jen kvuli tomu ze sem byl vidlak na gymplu ve vetsim meste a myslis ze mi pomohlo vyravat si nejaka prava? ne , musel si to aby mne akceptovali tvrde zaslouzit a vybojovat... to by si totiz pak kazdy ublizeny mohl zadat sva prava na ostatnich, ... tlustosi, nerdi, intelektualove, adhdckari, a dalsi... navic chapu ze casto prvotni myslenak tech veci byla spravna a ja s ni i souhlasim ale to co se s toho vzdy stalo a v co se to zvrhlo,  s tim tedy souhlasit nemohu... protoze je to jak tu celou dobu pisu, obraceny rasismus, snaha dostat se zadarmo k penezim, legalizovat rabovani a jeste to vlastne i omlouvat a podobne... 
hm
786591
6 -5
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: BranMakMorn
Takže když třeba černoši nebo ženy neměli volební právo, měli tedy zůstat hezky tiše doma a nechat si kálet na hlavu? Mladí lidé, kteří se snaží politiky upozornit, aby příjímali zákony více chránící přírodu, tak raději neměli nic dělat. Chápu to tak správně? Když se v Česku a na Slovensku nemohou homosexuální páry brát, tak to tedy mají nechat být, i když jim Ústava a Listina základních práv a svobod zaručují rovnoprávnost? Ty se díváš na vše z pozice bílého heterosexuálního muže, který má všechna společenská privilegia; nikdy ti nehrozilo a nebude hrozit vyhození z práce na základě barvy pleti nebo sexuální orientace. Možná by ses zkusit podívat na svět očima lidí, kteří jsou nějakým způsobem diskriminováni, pak bys možná lépe chápal. Já si třeba nemůžu vzít svého přítele, i když jsme oba občané České republiky, řádně platíme daně a třeba nákupy přispíváme na chod ekonomiky. Ale protože jsme oba muži, nemůžeme se v Česku vzít, i když ve 30 jiných státech ta možnost je. Prostě je důležité, že si lidi uvědomují, že všichni na tom nejsou tak dobře jako ty. A snaží se situaci jiných spoluobčanů zlepšit. Není přece správné, že rovné příležitosti mají jenom někteří lidé. Možná by ses měl podívat do historie, kdy muži vyvíjeli snahu, aby ženy někdy měly volební právo, nebo kdy černoši nemohli chodit do tzv. nemocnic pro bílé a museli jezdit jenom v určených hromadných prostředcích, kde se mohli zdržovat jenom v určitých částech. Zkus se někdy podívat na svět očima těch, kteří zažili společenské ústrky.
786591
Takže když třeba černoši nebo ženy neměli volební právo, měli tedy zůstat hezky tiše doma a nechat si kálet na hlavu? Mladí lidé, kteří se snaží politiky upozornit, aby příjímali zákony více chránící přírodu, tak raději neměli nic dělat. Chápu to tak správně? Když se v Česku a na Slovensku nemohou homosexuální páry brát, tak to tedy mají nechat být, i když jim Ústava a Listina základních práv a svobod zaručují rovnoprávnost? Ty se díváš na vše z pozice bílého heterosexuálního muže, který má všechna společenská privilegia; nikdy ti nehrozilo a nebude hrozit vyhození z práce na základě barvy pleti nebo sexuální orientace. Možná by ses zkusit podívat na svět očima lidí, kteří jsou nějakým způsobem diskriminováni, pak bys možná lépe chápal. Já si třeba nemůžu vzít svého přítele, i když jsme oba občané České republiky, řádně platíme daně a třeba nákupy přispíváme na chod ekonomiky. Ale protože jsme oba muži, nemůžeme se v Česku vzít, i když ve 30 jiných státech ta možnost je. Prostě je důležité, že si lidi uvědomují, že všichni na tom nejsou tak dobře jako ty. A snaží se situaci jiných spoluobčanů zlepšit. Není přece správné, že rovné příležitosti mají jenom někteří lidé. Možná by ses měl podívat do historie, kdy muži vyvíjeli snahu, aby ženy někdy měly volební právo, nebo kdy černoši nemohli chodit do tzv. nemocnic pro bílé a museli jezdit jenom v určených hromadných prostředcích, kde se mohli zdržovat jenom v určitých částech. Zkus se někdy podívat na svět očima těch, kteří zažili společenské ústrky.
786586
7 -3
reagují: BranMakMorn
reagovat
reaguje na: Disketa1
tak hlavne nejsem par % minorita ktera rve jak musi mit prava nad ostatnimi aby se s nima mohla citit rovnocena.. ne dekuji.... je nemam problem s jinama rasama, genderama atd, ja mam problem s jejich chovanim a vyrvavanim si neceho co si dle meho nijak nezaslouzili ( ne to ze jsi homo , na tom neni nic nic zasluzneho,  ) mi taky nikdo nic neda zadarmo, proc bych to mel akceptovat u jinych , jen protoze vic krici a navic casto  zneuzivaji a prosazuji to proti cemu bojuji jen v obracenem gardu...   viz napriklad : nejsi cernoch nemuzes preci prelozit basen cernosky a jine...  a mel bych stejne i kdyby si to takto vyravali i hetero belosi napriklad...  vlastne i mam , viz cely rad svate grety 
786586
tak hlavne nejsem par % minorita ktera rve jak musi mit prava nad ostatnimi aby se s nima mohla citit rovnocena.. ne dekuji.... je nemam problem s jinama rasama, genderama atd, ja mam problem s jejich chovanim a vyrvavanim si neceho co si dle meho nijak nezaslouzili ( ne to ze jsi homo , na tom neni nic nic zasluzneho,  ) mi taky nikdo nic neda zadarmo, proc bych to mel akceptovat u jinych , jen protoze vic krici a navic casto  zneuzivaji a prosazuji to proti cemu bojuji jen v obracenem gardu...   viz napriklad : nejsi cernoch nemuzes preci prelozit basen cernosky a jine...  a mel bych stejne i kdyby si to takto vyravali i hetero belosi napriklad...  vlastne i mam , viz cely rad svate grety 
786584
7 -7
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: BranMakMorn
Takže, když ty mi nutíš, co si mám myslet, tak je to v pořádku, ale když ti budu já něco nutit, tak je to špatně? Jinak nevím, jak to mám pod touhle odpovědí plnou náhodného generátoru slov chápat. A nebo ten pojem chápeš jako třeba Gileád v Příběhu služebnice? To by pak bylo srozumitelnější.
786584
Takže, když ty mi nutíš, co si mám myslet, tak je to v pořádku, ale když ti budu já něco nutit, tak je to špatně? Jinak nevím, jak to mám pod touhle odpovědí plnou náhodného generátoru slov chápat. A nebo ten pojem chápeš jako třeba Gileád v Příběhu služebnice? To by pak bylo srozumitelnější.
786582
6 -3
reagují: BranMakMorn
reagovat
reaguje na: Disketa1
fasistickou diktaturu nevim co cernobog mysli ale napsat to ja tak bych ti myslel ze je buzna , cernoch,  ci nejake divno cosi na kazdem rohu vyrvavajice ze ma sva prava a chce respektovat a penize k tomu aniz by se o ten respekt jakkoliv zaslouzil, a jeste keca vsem ostatnim do toho co si maji myslet a rikat a kdyz ne, tak ji bez jakychkoliv soudu jen na zakalde osoceni nici zivot a do toho rika ze on jakozto "privilegovany"muze co chce treba i hrat koho chce ale bed jak bily znasilnovatel a otrokar si usmysli neco podobne  , to by tak hralo....  staci ti to takto?
786582
fasistickou diktaturu nevim co cernobog mysli ale napsat to ja tak bych ti myslel ze je buzna , cernoch,  ci nejake divno cosi na kazdem rohu vyrvavajice ze ma sva prava a chce respektovat a penize k tomu aniz by se o ten respekt jakkoliv zaslouzil, a jeste keca vsem ostatnim do toho co si maji myslet a rikat a kdyz ne, tak ji bez jakychkoliv soudu jen na zakalde osoceni nici zivot a do toho rika ze on jakozto "privilegovany"muze co chce treba i hrat koho chce ale bed jak bily znasilnovatel a otrokar si usmysli neco podobne  , to by tak hralo....  staci ti to takto?
786568
6 -6
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Dedina
Počúvejte, Kefalín, a čo vy rozumiete pod slovami "dnešní fašistická diktatura"?

Cernobog
Nečetl jsi scénář, neznáš zápletku, ale už teď přesně víš, že to bude špatné. Přitom pokud si dobře vzpomínám, tak ve druhém díle byly nějaké lesby a Stifler se tam líbal s nějakým chlapem. A ty ses tomu tenkrát taky jistě zasmál. A najednou je to po dvaceti letech problém? Popojedem.
786568
Počúvejte, Kefalín, a čo vy rozumiete pod slovami "dnešní fašistická diktatura"? [b]Cernobog[/b] Nečetl jsi scénář, neznáš zápletku, ale už teď přesně víš, že to bude špatné. Přitom pokud si dobře vzpomínám, tak ve druhém díle byly nějaké lesby a Stifler se tam líbal s nějakým chlapem. A ty ses tomu tenkrát taky jistě zasmál. A najednou je to po dvaceti letech problém? Popojedem.
786553
9 -4
reagují: BranMakMorn
reagovat

Bez šance

s dnešní fašistickou diktaturou nemá nikdo šanci natočit nic co by se blížilo původnímu filmu. Spějeme ke stavu za komančů. Zakázané filmy si budou skupinky vyvrhelů pouštět ve sklepě jako kdysi my VHSky.
786553
s dnešní fašistickou diktaturou nemá nikdo šanci natočit nic co by se blížilo původnímu filmu. Spějeme ke stavu za komančů. Zakázané filmy si budou skupinky vyvrhelů pouštět ve sklepě jako kdysi my VHSky.
Bez šance
8 -12
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Nie nečítal ale asi tak v skratke viem a mozeme sa hra že nie ak ti to urobí radosť. Nevadí mi to v iných filmoch nemam stým problém  ale táto séria nech odpočíva.
786552
Nie nečítal ale asi tak v skratke viem a mozeme sa hra že nie ak ti to urobí radosť. Nevadí mi to v iných filmoch nemam stým problém  ale táto séria nech odpočíva.
786535
3 -9
reagovat
reaguje na: Randal K.
Jj, mám to s Reunion stejně.  Ale pokud by pětku dělal zas Hurwitz, tak by mohl pokračovat ten odklon k něčemu hlubšímu, co začal v minulém díle, což by bylo super. Vždy se k tomu po 10-12 letech takhle vrátit. :+
786545
Jj, mám to s Reunion stejně.  Ale pokud by pětku dělal zas Hurwitz, tak by mohl pokračovat ten odklon k něčemu hlubšímu, co začal v minulém díle, což by bylo super. Vždy se k tomu po 10-12 letech takhle vrátit. *:+*
786503
2 0
reagovat
reaguje na: Cernobog
Ty už jsi četl scénář, že už víš, o čem ten díl bude?
786535
Ty už jsi četl scénář, že už víš, o čem ten díl bude?
786532
7 -2
reagují: Cernobog
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se