Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se dalších Prciček?


ikona
Spooner
american pieprci, prci, prcičkytara reid
Od Školního srazu uběhne brzy deset let. Partička bývalých středoškolských nadrženců ale možná ještě neřekla poslední slovo. 

Na prvních dílech (nebo minimálně na tom prvním) série Prci, prci, prcičky vyrostla asi velká řada z nás a sexuální trampoty Jima, Stiflera a spol. stály na počátku fenoménu sprostých teenagerských komedií. I když se tahle značka kvůli řadě stupidních direct-to-dvd pokračovatelů hodně vyčerpala, poslední filmové setkání ve Školním srazu bylo i díky hraní na nostalgickou notu dost fajn a ukázalo, že na to původní partička pořád má. Od té doby se o případné celovečerní pětce s hlavními hvězdami občas spekulovalo, místo toho se však značka na pár let uložila k ledu a připomněla se až loni dalším laciným spin-offem American Pie Presents: Girls´ Rules. A jak se zdá, možná neskončí pouze u něho.

Opět se totiž začíná mluvit o regulérním pátém dílu. Teda, mluví o něm zatím zejména představitelka Vicky, Tara Reid, která nyní přišla s tvrzením, že scénář k dalšímu pokračování je hotov a jedná se (jak jinak) o jeden z nejlepších příběhů celé série. K natáčení pak podle ní dříve či později s největší pravděpodobností dojde, jen zatím nedokáže samozřejmě říct, kdy to bude. Musí se totiž dát dohromady všichni herci a sladit jejich diáře. Což by zrovna u této partičky nemělo být tak složité, ale budiž. O samotném ději samozřejmě nic neprozradila a možná se vyplatí brát její slova trochu s rezervou. Herečka však s návratem do své nejslavnější role tak nějak počítá. Zůstává ovšem otázkou, zda by mohla parta čtyřicátníků v tomto žánru nabídnout i něco víc než jen další sázku na nostalgii.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace