Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku James Bond to letos balí. Není čas zemřít dorazí až na jaře

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
No tak pre mňa osobne rozhodne odpustenie si dovolenky v zahraničí v časoch pandémie keď neviem kedy sa aká hranica uzavrie a čo všetko sa môže stať a podobne rozhodne má zmysel. Preto som aj hovoril o tej práci, že je to iné, že tam musíš, aby si o ňu neprišiel čo je samozrejme tiež hodne blbé ;)
766876
No tak pre mňa osobne rozhodne odpustenie si dovolenky v zahraničí v časoch pandémie keď neviem kedy sa aká hranica uzavrie a čo všetko sa môže stať a podobne rozhodne má zmysel. Preto som aj hovoril o tej práci, že je to iné, že tam musíš, aby si o ňu neprišiel čo je samozrejme tiež hodne blbé *;)*
766874
5 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tohle na Slovensku snad nemáte link :D:-
766875
Tohle na Slovensku snad nemáte https://www.facebook.com/roman.maca.9/videos/10224370539197868/ *:D**:-*
766857
2 0
reagují: pepo, FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
No ty jsi operoval s ježděním na dovolenou - samozřejmě že nikam nemusíš (ať už vnitrostátně nebo v zahraničí) a můžeš sedět sám doma, to je nepochybně nejbezpečnější. Odpustit si jde hodně věcí, jen je na zamyšlení u kterých to má smysl a u kterých je to zbytečný overkill ;)
Btw neříkám nic proti testování či karanténám při návratu, ale to jsou právě ty rozvolňování opatření o kterém jsem mluvil.

O tom je ostatně přeneseně i tenhle článek, tak jako ten Vaškův předchozí - my na toho Bonda a obecně do kina vůbec samozřejmě taky nemusíme, však proč tam chodit, že :)
766874
No ty jsi operoval s ježděním na dovolenou - samozřejmě že nikam nemusíš (ať už vnitrostátně nebo v zahraničí) a můžeš sedět sám doma, to je nepochybně nejbezpečnější. Odpustit si jde hodně věcí, jen je na zamyšlení u kterých to má smysl a u kterých je to zbytečný overkill *;)* Btw neříkám nic proti testování či karanténám při návratu, ale to jsou právě ty rozvolňování opatření o kterém jsem mluvil. O tom je ostatně přeneseně i tenhle článek, tak jako ten Vaškův předchozí - my na toho Bonda a obecně do kina vůbec samozřejmě taky nemusíme, však proč tam chodit, že *:)*
766871
5 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
No veď ano, u nás to tak fungovalo, ludia čo prichádzali boli odvedení do štátnej karantény a čakali na test a odchytlili tak neskutočné množstvo prípadov ktorí by sami doma v domácej karanténe nezostali a chodili by po vonku, veď to hovoril premiér, fungovalo to skvele, ale v lete čísla klesali tak sa aj upustilo od tochto a preto to následne tak vzrástlo. Preto stále vravím že obmedzenie cestovania do nebezpečných krajín rozhodne nieje na škodu.

A čo malo byť to blbé podpichnutie na začiatku že "typický slovák"? Čo to s tym má spoločné? Zas nejaký múdry češko ktorý potrebuje poznamenať že má navrch? Lebo môže?
766873
No veď ano, u nás to tak fungovalo, ludia čo prichádzali boli odvedení do štátnej karantény a čakali na test a odchytlili tak neskutočné množstvo prípadov ktorí by sami doma v domácej karanténe nezostali a chodili by po vonku, veď to hovoril premiér, fungovalo to skvele, ale v lete čísla klesali tak sa aj upustilo od tochto a preto to následne tak vzrástlo. Preto stále vravím že obmedzenie cestovania do nebezpečných krajín rozhodne nieje na škodu. A čo malo byť to blbé podpichnutie na začiatku že "typický slovák"? Čo to s tym má spoločné? Zas nejaký múdry češko ktorý potrebuje poznamenať že má navrch? Lebo môže?
766872
4 -2
reagovat
reaguje na: FallenMaia
:)
Typickej Slovák haha. Hlavně že se jich sem přes hranici cestuje neskutečná spousta.

Na tohle a podobné co nás třeba čeká v budoucnosti je potřeba 100% karanténa v zárodku. Prostě hned do 24 hodin stát uzavřít lidem cestu tam i ven a je jedno kdo je odkud v tu dobu. Ti co chtějí domů do svého státu, podrobit všechny vždy ve skupinách 14 denní karanténě a po negativním testu pak možnost pustit. Bohužel ze začátku se z toho nic nedělalo a rychle se to rozšířilo do dalších Asijských zemí.

Když už to vlády světa dovolili tomu takto se rozšířit, měli by příjmout kompletní  odpovědnost za to a všechny lidi, které to finančně ovlivňuje odškodnit, dokud se to nezlepší. To co se v ČR podnikům a podnikatelům a též zaměstnancům, které propustí dává, je opravdu hodně málo. To mě na tom štve nejvíc,  způsobili to a moc se jim nechce dávat peníze. Já mám vedlejší podnikatelskou činnost kde za rok moc nevydělám, ale pár desítek tisíc by to mohlo i být. Bohužel kvůli tomuhle tento rok bude kromě jedné akce bez nich a tak nic skoro nevydělám. Nikdo mi nic nedá a to mě opravdu štve. Hlavně že máme plno nařízení co se smí a co ne. Jestli to takhle bude pokračovat dál,  a bude mě to stát víc a víc peněz které jsem mohl vydělat, budu to doržovat méně a méně. Když vezmete naše politky a co oni dělají, tak si to vynásobte ještě deseti
766872
*:)* Typickej Slovák haha. Hlavně že se jich sem přes hranici cestuje neskutečná spousta. Na tohle a podobné co nás třeba čeká v budoucnosti je potřeba 100% karanténa v zárodku. Prostě hned do 24 hodin stát uzavřít lidem cestu tam i ven a je jedno kdo je odkud v tu dobu. Ti co chtějí domů do svého státu, podrobit všechny vždy ve skupinách 14 denní karanténě a po negativním testu pak možnost pustit. Bohužel ze začátku se z toho nic nedělalo a rychle se to rozšířilo do dalších Asijských zemí. Když už to vlády světa dovolili tomu takto se rozšířit, měli by příjmout kompletní  odpovědnost za to a všechny lidi, které to finančně ovlivňuje odškodnit, dokud se to nezlepší. To co se v ČR podnikům a podnikatelům a též zaměstnancům, které propustí dává, je opravdu hodně málo. To mě na tom štve nejvíc,  způsobili to a moc se jim nechce dávat peníze. Já mám vedlejší podnikatelskou činnost kde za rok moc nevydělám, ale pár desítek tisíc by to mohlo i být. Bohužel kvůli tomuhle tento rok bude kromě jedné akce bez nich a tak nic skoro nevydělám. Nikdo mi nic nedá a to mě opravdu štve. Hlavně že máme plno nařízení co se smí a co ne. Jestli to takhle bude pokračovat dál,  a bude mě to stát víc a víc peněz které jsem mohl vydělat, budu to doržovat méně a méně. Když vezmete naše politky a co oni dělají, tak si to vynásobte ještě deseti
766868
4 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: HAL
Toto nemá cenu....

Na čo som sa ja k....t púsťal do tejto debaty?

Samozrejme že aj doma sa musíš správať zodpovedne, všade, dodržovať nariadenia a podobne, nikde a nikdy som netvrdil opak. Ale PREČO cestovať po dovolenkách? PREČO? Rozumieš tomu slovíčku? PREČO keď nemusím? Dokážeš mi na to nejak rozumne odpovedať?
766871
Toto nemá cenu.... Na čo som sa ja k....t púsťal do tejto debaty? Samozrejme že aj doma sa musíš správať zodpovedne, všade, dodržovať nariadenia a podobne, nikde a nikdy som netvrdil opak. Ale [b]PREČO[/b] cestovať po dovolenkách? [b]PREČO[/b]? Rozumieš tomu slovíčku? [b]PREČO[/b] keď nemusím? Dokážeš mi na to nejak rozumne odpovedať?
766870
5 -4
reagují: okkac, KARLOS, HAL
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ty fakt nechápeš pointu - ta nemoc se přes hranice rozšíří, nezabráníš tomu. Simple as that, to jestli někdo pojede nebo nepojede na dovolenou na tom nic nezmění, když další lidé tam pojedou za prací a dalšími důležitými věcmi. A ano, spousta lidí jezdí pracovně přes hranice i denně, natož pak týdně.

Úplně hloupě do toho mícháš social distancing, který je mnohem důležitější, ale o něčem úplně jiném - a je úplně jedno kde ho děláš, pod stanem v lese můžeš být i v tom Chorvatsku, a pravděpodobnost nakažení tam máš úplně stejnou jako sám v lese tady. Ale na pláži na Mácháči je to tady taky stejné jako na pláži tam (popravdě horší, protože u moře se obvykle lidi rozprostřou po mnohem větší ploše).
Důležité je jak zodpovědně k ochraně lidé přistupují doma, ve svém státě, v běžném životě, ne to jestli někam cestují. U nás (nevím jak na Slovensku) se pravidla rozvolnila mnohem víc a na delší dobu než kde jinde co jsem viděl, a podle toho pak taky vypadají následky.
766870
Ty fakt nechápeš pointu - ta nemoc se přes hranice rozšíří, nezabráníš tomu. Simple as that, to jestli někdo pojede nebo nepojede na dovolenou na tom nic nezmění, když další lidé tam pojedou za prací a dalšími důležitými věcmi. A ano, spousta lidí jezdí pracovně přes hranice i denně, natož pak týdně. Úplně hloupě do toho mícháš social distancing, který je mnohem důležitější, ale o něčem úplně jiném - a je úplně jedno kde ho děláš, pod stanem v lese můžeš být i v tom Chorvatsku, a pravděpodobnost nakažení tam máš úplně stejnou jako sám v lese tady. Ale na pláži na Mácháči je to tady taky stejné jako na pláži tam (popravdě horší, protože u moře se obvykle lidi rozprostřou po mnohem větší ploše). Důležité je jak zodpovědně k ochraně lidé přistupují doma, ve svém státě, v běžném životě, ne to jestli někam cestují. U nás (nevím jak na Slovensku) se pravidla rozvolnila mnohem víc a na delší dobu než kde jinde co jsem viděl, a podle toho pak taky vypadají následky.
766868
4 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: The Joker
Podle mě ty jarní filmy zase přesunou, je to až moc optimistickej výhled.
766869
Podle mě ty jarní filmy zase přesunou, je to až moc optimistickej výhled.
766867
5 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: HAL
Ty máš čo? Dutú hlavu? Iné je to v tom že do práce chodiť musíš a ak tam pracuješ tak predpokladám že tam si dlhodobo a nevrátiš sa len tak naspäť každý týžden. Ak ideš na dovolenku tak tam chodiť nemusíš lebo je to kurva dovolenka, nikto ťa nenúti ísť do Chorvátka poležať si na pláž, je to volno ktoré si môžeš vpohode užiť aj doma na Slovensku, a vysolíš za to menej prachov. To je to isté ako keď idem na jeden veľký nákup na 2 týždne napr. ako keby som mal každé 2 dni chodiť do obchodu kde je kopa ľudí. Prečo by som to robil? Ak už chcem prispieť ako jedinec nejako k tomu aby sa to nešírilo ako šialené, tak budem do toho obchodu predsa chodiť čo najmenej nie? Aby som sa zbytočne nenakazil a nerozšíril to ďalej, rovnako ako s tou dovolenkou, radšej pôjdem niekam na stanovačku do lesa kde nikoho nieje ako cestovať do zahraničia po hoteloch a veľkých mestách.
766868
Ty máš čo? Dutú hlavu? Iné je to v tom že do práce chodiť musíš a ak tam pracuješ tak predpokladám že tam si dlhodobo a nevrátiš sa len tak naspäť každý týžden. Ak ideš na dovolenku tak tam chodiť nemusíš lebo je to kurva dovolenka, nikto ťa nenúti ísť do Chorvátka poležať si na pláž, je to volno ktoré si môžeš vpohode užiť aj doma na Slovensku, a vysolíš za to menej prachov. To je to isté ako keď idem na jeden veľký nákup na 2 týždne napr. ako keby som mal každé 2 dni chodiť do obchodu kde je kopa ľudí. Prečo by som to robil? Ak už chcem prispieť ako jedinec nejako k tomu aby sa to nešírilo ako šialené, tak budem do toho obchodu predsa chodiť čo najmenej nie? Aby som sa zbytočne nenakazil a nerozšíril to ďalej, rovnako ako s tou dovolenkou, radšej pôjdem niekam na stanovačku do lesa kde nikoho nieje ako cestovať do zahraničia po hoteloch a veľkých mestách.
766866
3 -4
reagují: Ravenhorn, HAL
reagovat
Problém jsou kluby, bary atd. Cestování lze vždy do jisté míry kontrolovat povinnou karanténou, testy a dalším. A pak je to samozřejmě o nějakém funkčním systému, trasování, kapacitách a hlavně o tom hrát férovou hru... což se absolutně neděje - slyšel jsem o více pracovištích v Ově, kde se pozitivní případy tají, vyhrožuje se vyhazováním apod. (ne, nejedná se o montovny). Takže on je tady spíš celkově takový úpadek, kdy je rozdělená společnost a zároveň absolutní nedůvěra ke všemu a všem. K tomu se přidá, že se dnes spousta jedinců cítí jak hlavní hrdina filmu (i když ten jeho film 99,999999999999999% populace vůbec nezajímá) a pak je těžké mluvit o nějaké osobní zodpovědnosti a hygieně. A koneckonců, je počátek října a nikdo zatím nemluvil jak se budou řešit lyžařská střediska... což nakonec ovlivní i premiéru třeba tady toho Bonda. S Velikonocemi se zatím počítá v rovině, že o Vánocích půjdou velké filmy, v Q1 nějaké oscarovky, v březnu další 2-3 velké premiéry... Jak tohle nebude, tak si Universal nejspíš nelajsne žádný restartování kin pomocí No Time to Die.
766867
Problém jsou kluby, bary atd. Cestování lze vždy do jisté míry kontrolovat povinnou karanténou, testy a dalším. A pak je to samozřejmě o nějakém funkčním systému, trasování, kapacitách a hlavně o tom hrát férovou hru... což se absolutně neděje - slyšel jsem o více pracovištích v Ově, kde se pozitivní případy tají, vyhrožuje se vyhazováním apod. (ne, nejedná se o montovny). Takže on je tady spíš celkově takový úpadek, kdy je rozdělená společnost a zároveň absolutní nedůvěra ke všemu a všem. K tomu se přidá, že se dnes spousta jedinců cítí jak hlavní hrdina filmu (i když ten jeho film 99,999999999999999% populace vůbec nezajímá) a pak je těžké mluvit o nějaké osobní zodpovědnosti a hygieně. A koneckonců, je počátek října a nikdo zatím nemluvil jak se budou řešit lyžařská střediska... což nakonec ovlivní i premiéru třeba tady toho Bonda. S Velikonocemi se zatím počítá v rovině, že o Vánocích půjdou velké filmy, v Q1 nějaké oscarovky, v březnu další 2-3 velké premiéry... Jak tohle nebude, tak si Universal nejspíš nelajsne žádný restartování kin pomocí No Time to Die.
7 0
reagují: Fanous21
reagovat
reaguje na: FallenMaia
"Nevravím ak by si napr. pracoval v zahraničí, to je iné"

V čem je to jiné? Na pracující nemoc nejde? :)
766866
"Nevravím ak by si napr. pracoval v zahraničí, to je iné" V čem je to jiné? Na pracující nemoc nejde? *:)*
766864
4 -4
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Fanous21
Kámo uvedomuješ si že ty si presne ten typ človeka o ktorom som písal? Presne ten prípad so svojou pravdou čo všetko vie najlepšie. Ja som nepísal nič o trávení času venku nekde u nás u rybníku. Práveže som písal že by stačilo ísť niekam u nás doma na výlet a necestovať po Európe keď nemusím. A ano keď tak prežiješ leto bez mora aj 2 roky po sebe, keď to bude situácia vyžadovať tak aj 8 rokov, preboha veď je to dovolenka, nemusíš tam chodiť, máš kopu možností ako si užiť doma. Nevravím ak by si napr. pracoval v zahraničí, to je iné, ale prečo cestovať po dovolenkách keď je pandémia? A zase opakuješ len tie bláboly že hygienu človek musí dodržovať všade, ano musí ale povedz to väčšine dnešnej populácie, prepáč ale to sú len také prázdne reči do vetra. Prečo by som mal cestovať? Čo keď ten vírus mám a neviem o tom a tým že cestujem tak ho roznesiem kde sa dá? Čo to je za hlúpu logiku? Presne tak sa inak ten vírus rozšíril všade po svete, cestovaním, ak si si to náhodou neuvedomil. Snáď si nemyslíš že sa tu len tak z ničoho objavil, niekto ho musel priniesť z Číny do Itálie, niekto z Itálie do Nemecka, do Česka, niekto ho zavliekol do Ameriky atď. a ak aj sa to v nejakej krajine náhodou zlepší a namala by žiadne nové prípady tým že by sa cestovalo kade tade hala bala tak to tam zase niekto prinesie, a takýmto štýlom sa toho nezbavíš nikdy.
766864
Kámo uvedomuješ si že ty si presne ten typ človeka o ktorom som písal? Presne ten prípad so svojou pravdou čo všetko vie najlepšie. Ja som nepísal nič o trávení času venku nekde u nás u rybníku. Práveže som písal že by stačilo ísť niekam u nás doma na výlet a necestovať po Európe keď nemusím. A ano keď tak prežiješ leto bez mora aj 2 roky po sebe, keď to bude situácia vyžadovať tak aj 8 rokov, preboha veď je to dovolenka, nemusíš tam chodiť, máš kopu možností ako si užiť doma. Nevravím ak by si napr. pracoval v zahraničí, to je iné, ale prečo cestovať po dovolenkách keď je pandémia? A zase opakuješ len tie bláboly že hygienu človek musí dodržovať všade, ano musí ale povedz to väčšine dnešnej populácie, prepáč ale to sú len také prázdne reči do vetra. Prečo by som mal cestovať? Čo keď ten vírus mám a neviem o tom a tým že cestujem tak ho roznesiem kde sa dá? Čo to je za hlúpu logiku? Presne tak sa inak ten vírus rozšíril všade po svete, cestovaním, ak si si to náhodou neuvedomil. Snáď si nemyslíš že sa tu len tak z ničoho objavil, niekto ho musel priniesť z Číny do Itálie, niekto z Itálie do Nemecka, do Česka, niekto ho zavliekol do Ameriky atď. a ak aj sa to v nejakej krajine náhodou zlepší a namala by žiadne nové prípady tým že by sa cestovalo kade tade hala bala tak to tam zase niekto prinesie, a takýmto štýlom sa toho nezbavíš nikdy.
766862
4 -4
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ne kdyby se "hodně necestovalo" - nesmělo by se cestovat vůbec, doslova, aby se po úvodním rozšíření mezi populaci takhle nakažlivá a přitom dost mírná choroba (ve srovnání s Ebolou nebo MERS) dala uzavřít na jednom místě. V podstatě jediná země na světě která si to reálně může dovolit je Severní Korea, a i ta jen proto že když už lidi chtějí utíkat přes hranice, tak jedině z ní ven, a ne dovnitř. Tzn po tom co se to nekontrolovaně rozšířilo v Číně už bylo další rozšíření do světa v podstatě nevyhnutelné, dovolenkáři na tom nic nezmění, jedině to trochu urychlí. A i pak jen to úvodní rozšíření, u toho následného je to už trochu diskutabilní, když v létě to pak na naších i Slovenských horách vypadalo spíš jako na Václaváku ;)

Btw v tom Chorvatsku bylo v létě méně případů než u nás. A stejně tak jako v té době tady, když už se to šířilo víc, tak v klubech kvůli nedostatečnému odstupu a hygieně.
766863
Ne kdyby se "hodně necestovalo" - nesmělo by se cestovat vůbec, doslova, aby se po úvodním rozšíření mezi populaci takhle nakažlivá a přitom dost mírná choroba (ve srovnání s Ebolou nebo MERS) dala uzavřít na jednom místě. V podstatě jediná země na světě která si to reálně může dovolit je Severní Korea, a i ta jen proto že když už lidi chtějí utíkat přes hranice, tak jedině z ní ven, a ne dovnitř. Tzn po tom co se to nekontrolovaně rozšířilo v Číně už bylo další rozšíření do světa v podstatě nevyhnutelné, dovolenkáři na tom nic nezmění, jedině to trochu urychlí. A i pak jen to úvodní rozšíření, u toho následného je to už trochu diskutabilní, když v létě to pak na naších i Slovenských horách vypadalo spíš jako na Václaváku *;)* Btw v tom Chorvatsku bylo v létě méně případů než u nás. A stejně tak jako v té době tady, když už se to šířilo víc, tak v klubech kvůli nedostatečnému odstupu a hygieně.
766860
4 -2
reagují: HellblazerZabud
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Na začátku Čína měla informaci netajit, uzavřít letiště. Zkrátka jednat. Na začátku se to rozneslo všude. Teď v létě, když už to bylo všude, tak si nemají státy co závidět a v zahraničí máš často virus chytit nižší šanci než třeba v ČR. Nevidím důvod lidem omezovat trávit čas venku ať už je to někde u rybníku u nás nebo zahraničí na poloprázdné pláži.
Hygienu člověk musí dodržovat všude. Že si člověk odpustí dovolenou na jeden rok je utopie. Příští rok to může být obdobné, protože tak rychle se svět neproočkuje a může to skutečně ještět rok dva trvat, než se vrátíme do normálu. 60 procent lidí se nakazí v práci nebo doma, to tvrdil i Prymula
766862
Na začátku Čína měla informaci netajit, uzavřít letiště. Zkrátka jednat. Na začátku se to rozneslo všude. Teď v létě, když už to bylo všude, tak si nemají státy co závidět a v zahraničí máš často virus chytit nižší šanci než třeba v ČR. Nevidím důvod lidem omezovat trávit čas venku ať už je to někde u rybníku u nás nebo zahraničí na poloprázdné pláži. Hygienu člověk musí dodržovat všude. Že si člověk odpustí dovolenou na jeden rok je utopie. Příští rok to může být obdobné, protože tak rychle se svět neproočkuje a může to skutečně ještět rok dva trvat, než se vrátíme do normálu. 60 procent lidí se nakazí v práci nebo doma, to tvrdil i Prymula
766860
4 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: FallenMaia
amen
766861
amen
766860
3 -1
reagovat
reaguje na: Fanous21
Keby sa tak hojne necestovalo tak to zastavíme už v zárodku, už v Číne to mohlo skončiť. To že ty sa budeš striktne držať hygienických predpisov je síce pekné ale na jedného takého ako si ty pripadá 5 čo na to s prepáčením serú. Takže sorry ale zákaz cestovania do Itálie, alebo do Číny na začiatku, alebo všeobecne do krajín kde je to zlé je rozumné a nechápem že môže niekto tvrdiť opak. Povedz mi na čo akože musia ludia chodiť na dovolenku do Chorvátska v dobách pandémie keď aj doma máš kopu miest kam môžeš vybehnúť na výlet? To jedno leto nevydrží človek bez mora? A ano, to že človek sa môže nakaziť vpohode aj doma je pravda, ale v lete keď sme tu mali 1 nový prípad na deň to asi nieje tak hrozné nie? Veď to tvrdia epidemiológovia že väčšina tých dnešných prípadov je zase len dovlečených zo zahraničia. A ty mi povieš že nevidíš dôvod necestovať  :-
766860
Keby sa tak hojne necestovalo tak to zastavíme už v zárodku, už v Číne to mohlo skončiť. To že ty sa budeš striktne držať hygienických predpisov je síce pekné ale na jedného takého ako si ty pripadá 5 čo na to s prepáčením serú. Takže sorry ale zákaz cestovania do Itálie, alebo do Číny na začiatku, alebo všeobecne do krajín kde je to zlé je rozumné a nechápem že môže niekto tvrdiť opak. Povedz mi na čo akože musia ludia chodiť na dovolenku do Chorvátska v dobách pandémie keď aj doma máš kopu miest kam môžeš vybehnúť na výlet? To jedno leto nevydrží človek bez mora? A ano, to že človek sa môže nakaziť vpohode aj doma je pravda, ale v lete keď sme tu mali 1 nový prípad na deň to asi nieje tak hrozné nie? Veď to tvrdia epidemiológovia že väčšina tých dnešných prípadov je zase len dovlečených zo zahraničia. A ty mi povieš že nevidíš dôvod necestovať  *:-*
766858
9 -3
reagují: HAL, Fanous21, pepo
reagovat
Nevidím důvod necestovat, když se budu striktně držet hygieny.  Je úplně jedno kde jsi, nakazit se můžeš v Českém Krumlově stejně jako třeba na
Kanárech. Jde o přístup lidí a dodržování hygienických zásad. Těžko se
můžeš divit, že v dnešním demokratickém světě s tím lidi zpočátku bojují a sere je to.
Teď se to bude dodržovat víc, když vidí co je v sázce. Hlavně se nestresovat, to imunitě a zdraví nepříspívá.
766858
Nevidím důvod necestovat, když se budu striktně držet hygieny.  Je úplně jedno kde jsi, nakazit se můžeš v Českém Krumlově stejně jako třeba na Kanárech. Jde o přístup lidí a dodržování hygienických zásad. Těžko se můžeš divit, že v dnešním demokratickém světě s tím lidi zpočátku bojují a sere je to. Teď se to bude dodržovat víc, když vidí co je v sázce. Hlavně se nestresovat, to imunitě a zdraví nepříspívá.
2 -5
reagují: FallenMaia
reagovat
Tá dnešná doba je fakt v hajzlu, nikto nikomu neverí, každý na každého jebe, sa ani nečudujem že to takto dopadlo keď každý má svoju pravdu a za všetko vraj môže vláda. Takto by to vyzeralo keby sa Titanic potápal dnes. Celkom pekná paralela na dnešnú chorú dobu. Už dávno mohlo byť dobre keby medzi nami nechodili individua so svojou chorou pravdou, keby sa ľudia nasilu nemuseli na jar trepať do Itálie lyžovať lebo "veď môžem, tak prečo nie?" Keby v lete radšej zostali sedieť doma na riti alebo vyšli len niekam do lesa namiesto dovolenky v Chorvátsku pri mori. Máme čo sme chceli a verte tomu alebo nie ale bude ešte horšie :-:-:-:-
766857
Tá dnešná doba je fakt v hajzlu, nikto nikomu neverí, každý na každého jebe, sa ani nečudujem že to takto dopadlo keď každý má svoju pravdu a za všetko vraj môže vláda. Takto by to vyzeralo [url=https://img.blisty.cz/img/-15777.jpg?id=-15777&size=1200&mg=0]keby sa Titanic potápal dnes[/url]. Celkom pekná paralela na dnešnú chorú dobu. Už dávno mohlo byť dobre keby medzi nami nechodili individua so svojou chorou pravdou, keby sa ľudia nasilu nemuseli na jar trepať do Itálie lyžovať lebo "veď môžem, tak prečo nie?" Keby v lete radšej zostali sedieť doma na riti alebo vyšli len niekam do lesa namiesto dovolenky v Chorvátsku pri mori. Máme čo sme chceli a verte tomu alebo nie ale bude ešte horšie *:-**:-**:-**:-*
9 -3
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
reaguje na: JAKLA
Takže může existovat stejný třídní nepřítel napříč všemi režimy? 
766844
Takže může existovat stejný třídní nepřítel napříč všemi režimy? 
766841
3 0
reagovat
Croods 2 budou mit jen 4-tydenni kino-exkluzivitu a pak pujdou na vod. Zjevne jediny zpusob, jak se v pristich mesicich muze neco vetsiho dostat do kin.
766843
Croods 2 budou mit jen 4-tydenni kino-exkluzivitu a pak pujdou na vod. Zjevne jediny zpusob, jak se v pristich mesicich muze neco vetsiho dostat do kin.
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se