Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond to letos balí. Není čas zemřít dorazí až na jaře


ikona
Spooner
cary fukunagadaniel craigjames bondkoronavirusmgmnení čas zemřítrychle a zběsile 9universal
Už se skoro zdálo, že závěrečný Bond s Danielem Craigem bude poslední letošní kino jistotou. Jenže i tato naděje nyní vzala za své.  

Sakra, a já v tomhle případě fakt do poslední chvíle doufal. Už to totiž opravdu vypadalo, že bondovka Není čas zemřít bude dost možná jediným velkým filmem, který se letos na podzim podívá do kin. Kampaň se po dlouhém tichu zase rozjela naplno, dostali jsme nabušený trailer a jen před několika hodinami dokonce i oficiální videoklip od Billie Eilish, který ukázal další parádní nové záběry. Ano, vážně to vypadalo, že agent s povolením zabíjet to i kvůli sponzorským smlouvám letos v kině riskne. Jenže nakonec z toho zase nic nebude. MGM a Universal totiž novou bondovku nyní znovu odsouvají. A už i na mě padá pravá filmová deprese.

Není čas zemřít tak nově dorazí do kin 2. dubna 2021, tedy prakticky rok po původně naplánované premiéře. Producenti zdůvodnili svůj krok tím, že zkrátka chtějí rozloučení s Danielem Craigem naservírovat celému světu, což by samozřejmě teď nebylo možné. A taky by samozřejmě rádi v kinech trhli tu miliardu, že jo. Jejich krok tak kvůli aktuální situaci dává smysl a dal se trochu čekat, vzhledem ke kampani a zmiňovanému klipu je ale i tak trochu na palici. Bondovka se mimo jiné přestěhovala na datum, na němž aktuálně hnízdí od Universalu také parta Vina Diesela s devátým Rychle a zběsile. Už teď je proto jasné, že i v tomto případě nás čeká brzký přesun. Pohled na zbytek letošního roku je tak nyní zase o něco smutnější. Už nám zde nyní zbývá v podstatě jen Wonder Woman 1984 a Duna. A po dnešním oznámení už upřímně i tady přestávám doufat.

UPDATE: Devítka Rychle a zběsile se už z dubnového slotu skutečně přestěhovala. Vin Diesel a spol. nově dorazí do kin 28. května. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace