Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší filmové zážitky redaktorů MovieZone


ikona
do_Od
Civaldo_OdImfKarelRkinoMovieZoneMr. Hladnarozeninynejlepší filmové zážitkyprojekceRimsySpooner
MovieZone slaví polokulatiny a tak jsme se rozhodli maličko zavzpomínat. Jaké největší filmové zážitky nás v redakci utvářely? 

Jelikož ty narozeniny neslavíme každý den, rozhodli jsme se pro vás dnes dát dokupy poměrně speciální článek. Každý ze současných redaktorů totiž vyrazil na malý výlet svojí pamětí, aby sepsal desítku svých nejsilnějších filmových zážitků. A ano, ke čtení byste si měli tentokrát vzít kapesníček, je to totiž samej doják!

Rimsy

Goofy na výletě (1996)

První film v kině. Máma mi nemohla vysvětlit, že když Goofyho syn zahodil klobouček z auta a oni ho už nenajdou, tak že to nevadí. Ten obraz z hlavy nevymažu.

Arachnofobia (kdysi v 90s)

Vidět tenhle film v asi sedmi letech, a pak se pár dalších dekád potýkat se strachem z pavouků? Nedoporučuji.

Tenkrát na Západě (kdysi v 90s)

Přestože v televizi vysílali jen jakousi špatně sestříhanou a zkrácenou verzi, která ve výsledku nedávala moc smysl, už tenkrát jsem chápal, že se nikdy nic lepšího nenatočilo.

Mulholland Drive (cca 2003)

Malá a stará televize s vypadávajícím signálem u příbuzných na chalupě. Spící babička v tomtéž pokoji, zvuk puštěný na minimum a oči nalepené na zrnící obrazovce. Takhle by to Lynch chtěl.

Smoke (cca 2005)

Americké nezávislé léto na ČT2 pro mě bylo formativní a v kombinaci s opakujícími se retrospektivami Woodyho Allena mě fascinovalo víc než cokoli jiného z tehdejší televizní nabídky.

Steve Jobs (2015)

Moje první účast na novinářské projekci. Kvůli technickým problémům nás po půl hodině poslali domů a film se nepromítal. V tu chvíli bylo jasné, že to s mojí kariérou půjde od desíti k pěti.

Star Wars: Síla se probouzí (2015)

Půlnoční premiéra a pro mě i první uzření světelných mečů v kině. Předtím jsme si s kamarády poctivě připomněli všechny epizody. To jsme ještě nevěděli, co se v předaleké galaxii bude dalších pár let dít.

Sezn@mka (2016)

Vzpomeňme na pozitiva.

La La Land (2017)

Jedna z prvních projekcí roku 2017. Nezapomenu, jak uznale jsme se na sebe po úvodní scéně s Mr. Hladem podívali. O pár dnů jsem si dal repete, navíc i s velkým osobním dojákem...

Satanské tango (2019)

Přestože byl podzim, venku bylo hezky. Zatáhl jsem závěsy, obklopil se jídlem a rozhodl se strávit celý pátek v depresi. Úžasný den.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (33)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace