Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První reakce: Nolanův Tenet je prý nádherný biják. Ale jsou i negativní recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
Batman na jednom místě, za chvíli o 100km dál v čase, kdy to nemohl strihnout. Prostě GoT poslední řady syndrom:D
762524
Batman na jednom místě, za chvíli o 100km dál v čase, kdy to nemohl strihnout. Prostě GoT poslední řady syndrom*:D*
762349
3 0
reagovat
Popravdě na Nolana chodím vždycky. Asi je to tím že skoro vždycky nezklame. Píšu skoro, prostě mi asi dva filmy úplně nesedí.
A Tenet by mohl být ok, trailer mě dostal. 

Btw Můžu vědět proč to u některých z Vás nejde napsat slušně? Nebo se jenom snažíte zakrýt nějaký mindrák? 
762373
Popravdě na Nolana chodím vždycky. Asi je to tím že skoro vždycky nezklame. Píšu skoro, prostě mi asi dva filmy úplně nesedí. A Tenet by mohl být ok, trailer mě dostal.  Btw Můžu vědět proč to u některých z Vás nejde napsat slušně? Nebo se jenom snažíte zakrýt nějaký mindrák? 
6 0
reagovat
No jasné. Pán je internetový hrdina... :)
762350
No jasné. Pán je internetový hrdina... *:)*
762304
1 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Teleporty? 
762349
Teleporty? 
762346
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

TDKR

Ten film má dost problémů, hlavně se tam buduje Bane jako zaporak pulku filmu a ke konci se ukaze, ze je jen neci hloupa loutka a celou dobu to vede nekdo, kdo nema pak cas se poradne projevit... Ani pořádnou smrt mu nedopřáli... 
Pak ty rušivé elementy, jako teleporty a ohnivé logo, které netuším, kdy mohl stihnout vyrobit...
Asi na tom jde dost vidět, že měl Nolan nějakou predstavu o trilogii, ale úmrtí ho připravilo o nejlepšího zaporaka..
762346
Ten film má dost problémů, hlavně [spoiler]se tam buduje Bane jako zaporak pulku filmu a ke konci se ukaze, ze je jen neci hloupa loutka a celou dobu to vede nekdo, kdo nema pak cas se poradne projevit... Ani pořádnou smrt mu nedopřáli...  [/spoiler]Pak ty rušivé elementy, jako teleporty a ohnivé logo, které netuším, kdy mohl stihnout vyrobit... Asi na tom jde dost vidět, že měl Nolan nějakou predstavu o trilogii, ale úmrtí ho připravilo o nejlepšího zaporaka..
TDKR
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: ovmartin23
No většinou fotí McQ svého psa...tak nevím, co čeká Toma? :D
762324
No většinou fotí McQ svého psa...tak nevím, co čeká Toma? *:D*
762313
0 0
reagovat
reaguje na: Mack.
Pro mě suverénně nejslabší. Navíc jsem si uvědomil, ze Man od Steel je pro mě mnohem výše než BB. 
762314
Pro mě suverénně nejslabší. Navíc jsem si uvědomil, ze Man od Steel je pro mě mnohem výše než BB. 
762311
2 -3
reagovat
U Nolana jsou vždy ta největší očekávání. To se shodneme. Někdy to úplně nedotáhne, jako třeba TDKR, který objektivně má chyby. Současné vztah B. Wayna ke Gothamu je podobný jako vztah mé maličkosti k Ostravě, případně k ČR - proto je ten film pro mě osobní.....Dunkirk? Strašně jsem si užil Imax i domácí BD. Celkově pro mě zůstává nejslabší Inception. Jak napsal kdysi Cival na csfd “fajn zanrovka, nic více.” U Tenetu čekám můj obdobný názor. 

Ad - mám teď takovou top 3 (nebudu jediný). Nolan, Villeneuve a McQ. Nolan když neuspokojí všechny, tak je problém. Denis bude mít s Dunou ještě větší očekávání než Nolan s Tenetem a Chris McQ? Fallout u mě nahradil TDK jako nejlépe natočený blockbuster. Co asi budu chtít od M:I 7. Top strop. Doporucuju sledovat jeho instagram. Hodně naznačuje, co bude muset brzo Cruise absolvovat. 
762313
U Nolana jsou vždy ta největší očekávání. To se shodneme. Někdy to úplně nedotáhne, jako třeba TDKR, který objektivně má chyby. Současné vztah B. Wayna ke Gothamu je podobný jako vztah mé maličkosti k Ostravě, případně k ČR - proto je ten film pro mě osobní.....Dunkirk? Strašně jsem si užil Imax i domácí BD. Celkově pro mě zůstává nejslabší Inception. Jak napsal kdysi Cival na csfd “fajn zanrovka, nic více.” U Tenetu čekám můj obdobný názor.  Ad - mám teď takovou top 3 (nebudu jediný). Nolan, Villeneuve a McQ. Nolan když neuspokojí všechny, tak je problém. Denis bude mít s Dunou ještě větší očekávání než Nolan s Tenetem a Chris McQ? Fallout u mě nahradil TDK jako nejlépe natočený blockbuster. Co asi budu chtít od M:I 7. Top strop. Doporucuju sledovat jeho instagram. Hodně naznačuje, co bude muset brzo Cruise absolvovat. 
1 -4
reagují: Cinefil
reagovat
Tu je flame o batmanovske trilogii? Samozřejmě, že batman begins je nejlepší dil. Což ale z toho celku nedělá méně epickou záležitost
762311
Tu je flame o batmanovske trilogii? Samozřejmě, že batman begins je nejlepší dil. Což ale z toho celku nedělá méně epickou záležitost
2 -3
reagují: ovmartin23
reagovat
Zkus se bavit s ostatními jako člověk, díky.
762307
Zkus se bavit s ostatními jako člověk, díky.
762304
2 -1
reagovat
reaguje na: Hanz681
Nolan je jednoznačně dynamický scénárista a především režisér. Expozice má u něj úplně jiný říz. TDK a Prestige mají neuvěřitelně dynamický spád.
762297
Nolan je jednoznačně dynamický scénárista a především režisér. Expozice má u něj úplně jiný říz. TDK a Prestige mají neuvěřitelně dynamický spád.
762281
3 -1
reagovat

26.8.

takže jako fakt ve středu premiéra podle CC ? :D8)
no huráááá
link
762295
takže jako fakt ve středu premiéra podle CC ? *:D**8)* no huráááá https://www.cinemacity.cz/films/tenet/3936s2r#/buy-tickets-by-film?in-cinema=prague&at=2020-08-26&for-movie=3936s2r&view-mode=list
26.8.
1 0
reagovat
reaguje na: Hanz681
I ten Dunkerk, (kromě toho, že to byl v mých očích v IMAXu velkej zážitek) nebyl jen "obyčejnej" válečnej film. Měl něco spešl. V tomhle případě 3 dějový linie, který se na konci spojily. A proto mam Nolana rád. A na Tenet jdu taky s tím, že tam nepochopim všechno, že to možná hned nedocenim...

Ale o to jsou jeho filmy podnětnější, což vždycky rád uvítam. :)
762292
I ten Dunkerk, (kromě toho, že to byl v mých očích v IMAXu velkej zážitek) nebyl jen "obyčejnej" válečnej film. Měl něco spešl. V tomhle případě [spoiler]3 dějový linie, který se na konci spojily[/spoiler]. A proto mam Nolana rád. A na Tenet jdu taky s tím, že tam nepochopim všechno, že to možná hned nedocenim... Ale o to jsou jeho filmy podnětnější, což vždycky rád uvítam. :)
762281
7 -1
reagovat
reaguje na: Hanz681
Lepší komentář jsem dlouho nečetl. Jak by řekl Rimsy: „To jsou slova, tesat do kamene.“
762291
Lepší komentář jsem dlouho nečetl. Jak by řekl Rimsy: „To jsou slova, tesat do kamene.“
762281
2 -1
reagovat
Mě vždycky „baví“ lidé, kteří si myslí, že když Nolanův biják pochopí, tak mají dojem, že viděli něco neuvěřitelného a film je tím pádem pro ně těžko kritizovatelný.

Ještě horší varianta je, když se někteří domnívají, že jsou nějakým způsobem intelektuálně na výši, jelikož přeci porozuměli všemu, co jim chtěl Chris říci.   
762289
Mě vždycky „baví“ lidé, kteří si myslí, že když Nolanův biják pochopí, tak mají dojem, že viděli něco neuvěřitelného a film je tím pádem pro ně těžko kritizovatelný. Ještě horší varianta je, když se někteří domnívají, že jsou nějakým způsobem intelektuálně na výši, jelikož přeci porozuměli všemu, co jim chtěl Chris říci.   
5 -6
reagovat
Když se člověk podívá na film od Nolana, musí počítat s tím, že se tam toho bude hodně dít a že ne všechny scény pochopí hned na první shlédnutí. Určitě bych to nebral jako negativní faktor. Ta komplexní promyšlenost jeho filmů tomu všemu dodává nezbytnou jiskru, díky které se mi jeho filmy zarývají do paměti výjimečným způsobem. A i přesto, že třeba Dunkirk byl trochu odlišný, pořád jsem cítil ten smysl pro detail. A při srovnání s ostatními válečnými filmy je to rozhodně unikát. Na Tanet si zajdu klidně dvakrát, jen aby mi ty všechny scény dávali smysl a tím pádem si ten film užil ještě víc než při prvním shlédnutí, po kterém bych si třeba ani netroufl napsat na něj recenzi. :D
762281
Když se člověk podívá na film od Nolana, musí počítat s tím, že se tam toho bude hodně dít a že ne všechny scény pochopí hned na první shlédnutí. Určitě bych to nebral jako negativní faktor. Ta komplexní promyšlenost jeho filmů tomu všemu dodává nezbytnou jiskru, díky které se mi jeho filmy zarývají do paměti výjimečným způsobem. A i přesto, že třeba Dunkirk byl trochu odlišný, pořád jsem cítil ten smysl pro detail. A při srovnání s ostatními válečnými filmy je to rozhodně unikát. Na Tanet si zajdu klidně dvakrát, jen aby mi ty všechny scény dávali smysl a tím pádem si ten film užil ještě víc než při prvním shlédnutí, po kterém bych si třeba ani netroufl napsat na něj recenzi. *:D*
3 -3
reagují: Cinefil, remy, MartinS96
reagovat
Mě to ale vůbec nepřekvapuje, ne každej má rád ty jeho divnotvory(mimo Batmana, to je životní superklass), takže jo, maglajs v tom bijaku bude! Ale dám mu šanci, každopádně
762280
Mě to ale vůbec nepřekvapuje, ne každej má rád ty jeho divnotvory(mimo Batmana, to je životní superklass), takže jo, maglajs v tom bijaku bude! Ale dám mu šanci, každopádně
2 -2
reagovat
reaguje na: hanak_v_exilu
Doteraz som netušil že Insomnia je remake. To je pre mňa dobrá správa, lebo ten film ma celkom zaujal ale Robin Williams mi tam strašne prekážal (ale ten mi vadil v každom filme).
762278
Doteraz som netušil že Insomnia je remake. To je pre mňa dobrá správa, lebo ten film ma celkom zaujal ale [url=https://www.csfd.cz/tvurce/510-robin-williams/]Robin Williams[/url] mi tam strašne prekážal (ale ten mi vadil v každom filme).
762250
1 -6
reagovat
Film nie je pozitívny a svet je šedý. A prečo by aj? Veď väčšina filmov čo vychádza, sú len farebné obrázky so zbytočným humorom. Trochu mi samozrejme chýba toho "filmového moodu" ako som už raz spomínal a aj emócie a srdiečko by mi mohlo chýbať, ale Tenet sa zrejme opäť trafí do môjho vkusu. Už sa teším. :+.

Inak:
BB 7.5/10
TDK 10/10
TKDR 7/10
762264
Film nie je pozitívny a svet je šedý. A prečo by aj? Veď väčšina filmov čo vychádza, sú len farebné obrázky so zbytočným humorom. Trochu mi samozrejme chýba toho "filmového moodu" ako som už raz spomínal a aj emócie a srdiečko by mi mohlo chýbať, ale Tenet sa zrejme opäť trafí do môjho vkusu. Už sa teším. *:+*. Inak: BB 7.5/10 TDK 10/10 TKDR 7/10
1 -4
reagovat
:D děje se toho až moc :D:D:D to přesně říkají debilové, co jim mentální kapacita nedovolí držet krok s dějem.
Doteď se směju těm blbečkům, co nadávali na Interstellar, že se pomalu rozjíždí a pak ke konci se toho stane tolik a tak rychle, že to vůbec nestíhaj (scéna s teseraktem) :D
762263
*:D* děje se toho až moc *:D**:D**:D* to přesně říkají debilové, co jim mentální kapacita nedovolí držet krok s dějem. Doteď se směju těm blbečkům, co nadávali na Interstellar, že se pomalu rozjíždí a pak ke konci se toho stane tolik a tak rychle, že to vůbec nestíhaj (scéna s teseraktem) *:D*
5 -10
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se