Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Počátek: V.I.M.

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Inception byl v kině skvělej

Jeden z mála "masivních" zážitků v kině za posledních deset let, pro mě opravdu velkolepý a strhující film a to jsem fakt starej cynik. Trochu jsem se z napětí probral jen u té akční lyžovací linie, která už byla trochu nadbytečná asi jako post-orgasm torture :D, ale jinak, co se týče "chladu Nolanových filmů", tak zrovna tady jsem Capriovi a jeho týmu opravdu trapně dětsky fandil :)
760723
Jeden z mála "masivních" zážitků v kině za posledních deset let, pro mě opravdu velkolepý a strhující film a to jsem fakt starej cynik. Trochu jsem se z napětí probral jen u té akční lyžovací linie, která už byla trochu nadbytečná asi jako post-orgasm torture *:D*, ale jinak, co se týče "chladu Nolanových filmů", tak zrovna tady jsem Capriovi a jeho týmu opravdu trapně dětsky fandil *:)*
Inception byl v kině skvělej
2 0
reagovat
Takový dohady zda sní či bdí :D a já si přitom myslím že o to nejde. Celou dobu během filmu zkouší tu káču aby zjistil kde je, a na konci se prostě rozhodne od toho svého totemu nebo jak to tam nazývali odejít a přijmout to co má, ať už je to cokoliv. 
A věřím že oba tábory najdou dost teorií pro tu svoji pravdu a mám pocit že i Nolan si toho byl vědom :D
760722
Takový dohady zda sní či bdí *:D* a já si přitom myslím že o to nejde. Celou dobu během filmu zkouší tu káču aby zjistil kde je, a na konci se prostě rozhodne od toho svého totemu nebo jak to tam nazývali odejít a přijmout to co má, ať už je to cokoliv.  A věřím že oba tábory najdou dost teorií pro tu svoji pravdu a mám pocit že i Nolan si toho byl vědom *:D*
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Mám ten film moc rád, ale podruhé už se na něj hned tak nepodívám. Určitě ne v nejbližších letech. Problém je totiž Gordon-Levitt, teda spíš postava kterou hraje, protože v tom filmu pořád jen něco vysvětluje, vysvětluje a vysvětluje. Když to dělá v přítomnosti Ellen Page, tak to beru, ona je nováček. Ale když začne sypat do DiCapria vysvětlovačku o tom, co on sám musí dobře vědět, tak už sem se musel smát jak otravný a hloupý to v ten moment (během jejich práce ve snu) bylo.
No a teď když znám pravidla který film nastavil, tak další kolo vysvětlovaček by pro mě bylo neúnosný.

Jak osobně nejsem pro pokračování čehokoliv, tak zrovna Počátek II bych si s chutí dal. Už by se film mohl soustředit jen na "zakázku" a nemusela se řešit omáčka okolo.
760721
Mám ten film moc rád, ale podruhé už se na něj hned tak nepodívám. Určitě ne v nejbližších letech. Problém je totiž Gordon-Levitt, teda spíš postava kterou hraje, protože v tom filmu pořád jen něco vysvětluje, vysvětluje a vysvětluje. Když to dělá v přítomnosti Ellen Page, tak to beru, ona je nováček. Ale když začne sypat do DiCapria vysvětlovačku o tom, co on sám musí dobře vědět, tak už sem se musel smát jak otravný a hloupý to v ten moment (během jejich práce ve snu) bylo. No a teď když znám pravidla který film nastavil, tak další kolo vysvětlovaček by pro mě bylo neúnosný. Jak osobně nejsem pro pokračování čehokoliv, tak zrovna Počátek II bych si s chutí dal. Už by se film mohl soustředit jen na "zakázku" a nemusela se řešit omáčka okolo.
1 -2
reagovat
U nás se Inception promítá už ode dneška? Já že v západní Evropě měl jít do kin až 12. srpna a měly k tomu být přilepené trailery na Dunu a Wonder Woman 84.. 
760720
U nás se Inception promítá už ode dneška? Já že v západní Evropě měl jít do kin až 12. srpna a měly k tomu být přilepené trailery na Dunu a Wonder Woman 84.. 
1 -1
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Zejtra něco staršího najdu, nebo napíšu.

Anebo se najde nějaký čtenář v diskuzi, který moje "pocity a teorie" napíše za mě.

Doprdele, fakt sem jedinej? :D
760718
Zejtra něco staršího najdu, nebo napíšu. Anebo se najde nějaký čtenář v diskuzi, který moje "pocity a teorie" napíše za mě. Doprdele, fakt sem jedinej? *:D*
760717
3 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já taky :D a ne nenechám, tohle nedokážu nechat být, je to osobní 8):D:D:D 
Ne v pohodě nechci tě trápit:D, nemáš třeba někde napsanou recenzi nebo nějakej komentář třeba na čsfd? 
Jde mi jen o tvůj pocit z toho filmu :D kromě toho, že se ti líbil.
760717
Já taky *:D* a ne nenechám, tohle nedokážu nechat být, je to osobní *8)**:D**:D**:D*  Ne v pohodě nechci tě trápit*:D*, nemáš třeba někde napsanou recenzi nebo nějakej komentář třeba na čsfd?  Jde mi jen o tvůj pocit z toho filmu *:D* kromě toho, že se ti líbil.
760716
2 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Pisu clanek, nech me bejt :D

Treba me nekdo zachrani, a nebudu jedinej skeptik, kterej se bude muset zejtra rozepisovat... Imho je nas dost pochybujicich.
760716
Pisu clanek, nech me bejt *:D* Treba me nekdo zachrani, a nebudu jedinej skeptik, kterej se bude muset zejtra rozepisovat... Imho je nas dost pochybujicich.
760715
3 0
reagují: Marnotratnej
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Dal jsem ti dislajk, svůj první, tak si toho važ :D 
760715
Dal jsem ti dislajk, svůj první, tak si toho važ *:D* 
760707
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
však já jsem v klidu, ale přijde mi to na palici a ještě k tomu, když to bereš od Mombasy, pak nad tebou asi lámu hůl :D nic proti.

jen mi popiš svoje pocity, jaký z toho máš pocity, to by mě zajímalo?:D prostě, já nevím, pro mě by byl tohle důvod k odsouzení toho filmu jako totální shit (jen pokud by to tam nějak víc řešili, pokud by teď Nolan řekl, to co ty, tak mi je to jedno, protože podoba filmu se mi líbí a ten konec pro mě už nikdo nezmění :D)
760714
však já jsem v klidu, ale přijde mi to na palici a ještě k tomu, když to bereš od Mombasy, pak nad tebou asi lámu hůl *:D* nic proti. jen mi popiš svoje pocity, jaký z toho máš pocity, to by mě zajímalo?*:D* prostě, já nevím, pro mě by byl tohle důvod k odsouzení toho filmu jako totální shit (jen pokud by to tam nějak víc řešili, pokud by teď Nolan řekl, to co ty, tak mi je to jedno, protože podoba filmu se mi líbí a ten konec pro mě už nikdo nezmění *:D*)
760712
1 -6
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
No me se ten film i pres to libi, nevim proc se rozcilujes...

Jinak celej film samozrejme nesledujes sen. Ten zacina v Mombase. Hlavne klid :D
760712
No me se ten film i pres to libi, nevim proc se rozcilujes... Jinak celej film samozrejme nesledujes sen. Ten zacina v Mombase. Hlavne klid *:D*
760710
6 0
reagují: SHUTTER, Marnotratnej
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Teď jsem si tu scénu pouštěl po 528491tý (kdo chápe?)a musím říct, že ti co tvrdí, že Nolan je chladnej režisér jsou psychopati :D
760711
Teď jsem si tu scénu pouštěl po 528491tý (kdo chápe?)a musím říct, že ti co tvrdí, že Nolan je chladnej režisér jsou psychopati *:D*
760693
2 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Proč tomu teda nedáváš odpad, když si myslíš tohle? Protože jestli sní, tak celej ten film postrádá smysl a je to úplně dementní zvrat. 
Ha ha, celej film jsme sledoval sen, genální zvrat(ek)... tleskám. Jak můžu cítit emoce k něčemu, co se doopravdy nestalo? Mohl jsem teda přetočit nakonec.
Byla vůbec někdy doba kdy byly podobný typy zvratů cool?
Ale tak myslím, že Nolan to má v tomhle ohledu v hlavě v pořádku a sám to bere tak, že nesní.
760710
Proč tomu teda nedáváš odpad, když si myslíš tohle? Protože jestli sní, tak celej ten film postrádá smysl a je to úplně dementní zvrat.  Ha ha, celej film jsme sledoval sen, genální zvrat(ek)... tleskám. Jak můžu cítit emoce k něčemu, co se doopravdy nestalo? Mohl jsem teda přetočit nakonec. Byla vůbec někdy doba kdy byly podobný typy zvratů cool? Ale tak myslím, že Nolan to má v tomhle ohledu v hlavě v pořádku a sám to bere tak, že nesní.
760707
1 -8
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Souhlas, neni duvod aby snil, dokazali to, probudili se v letadle... pustili ho k detem hotovo. Ten posledni zaber je jen takove posimrani... :)
760708
Souhlas, neni duvod aby snil, dokazali to, probudili se v letadle... pustili ho k detem hotovo. Ten posledni zaber je jen takove posimrani... :)
760704
5 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Bdi, zastavovala se :D A to mi nikdy nikdo nevymluvi:D
760709
Bdi, zastavovala se *:D* A to mi nikdy nikdo nevymluvi*:D*
760695
3 -1
reagují: Ne__Ty
reagovat
reaguje na: Marnotratnej
Imho sní.
760707
Imho sní.
760704
4 -5
reagovat
Ja mam od Nolana fakt strasne rad tyto tri filmy. Dark Knight Rises (Miluji ten ohromny koncept)
inception (tady mi parkrat spadla brada, sceny s padajici dodavkou byly v kine fakt neskutecny)
Insomnie (Herecky koncert,  naprosto krasny cisty vizual a kamera a strih) 
760706
Ja mam od Nolana fakt strasne rad tyto tri filmy. Dark Knight Rises (Miluji ten ohromny koncept) inception (tady mi parkrat spadla brada, sceny s padajici dodavkou byly v kine fakt neskutecny) Insomnie (Herecky koncert,  naprosto krasny cisty vizual a kamera a strih) 
2 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jedna z nejlepších filmových scén vůbec :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+   :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+ :+:+:+:+:+:+:+ :+:+:+:+  :+ :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+              
760705
Jedna z nejlepších filmových scén vůbec *:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*   *:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+* *:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+* *:+**:+**:+**:+*  *:+* *:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*              
760693
4 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nejstupidnější debata ever. jasně, že byl vzhůru, protože jinak by ten film byl rádoby šokující sr*čka. To už by se to rovnou mohlo zdát psovi.
Film má jasně danej konec a vůbec v něm není nic složitýho na pochopení, pokud se díváte, doteď nechápu když se někde odkazuje na Počátek jako o ultra složitým nebo i nesmyslným filmu, vždyť tam všechno jasně řekli. 
760704
Nejstupidnější debata ever. jasně, že byl vzhůru, protože jinak by ten film byl rádoby šokující sr*čka. To už by se to rovnou mohlo zdát psovi. Film má jasně danej konec a vůbec v něm není nic složitýho na pochopení, pokud se díváte, doteď nechápu když se někde odkazuje na Počátek jako o ultra složitým nebo i nesmyslným filmu, vždyť tam všechno jasně řekli. 
760695
4 -7
reagují: Jacob6, TedGeorge
reagovat
Mě tenhle film nějak moc nepřirostl k srdci a prostě mě nebaví.
Za to Interstellar je pro mě absolutní TOP
760703
Mě tenhle film nějak moc nepřirostl k srdci a prostě mě nebaví. Za to Interstellar je pro mě absolutní TOP
4 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Bdí.
760697
Bdí.
760695
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se