Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Smrtonosná past 3: V.I.M.

příspěvky 21 - 29 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Ještě byla napsaná třetí verze ve které Simon uteče s partou letadlem, ale ve vzduchu najde na palubě kufřík. A když ho otevře, zjistí, že to je ta bomba s váhou, na kterou musí dát správné množství vody. A že nemá vodu, lahve a ani čas. Na papíře mi to přijde stylové, ale ve filmu bych asi necítil dostatečnou satisfakci. Asi jako u finále dvojky. 
754734
Ještě byla napsaná třetí verze ve které [spoiler]Simon uteče s partou letadlem, ale ve vzduchu najde na palubě kufřík. A když ho otevře, zjistí, že to je ta bomba s váhou, na kterou musí dát správné množství vody. A že nemá vodu, lahve a ani čas. [/spoiler]Na papíře mi to přijde stylové, ale ve filmu bych asi necítil dostatečnou satisfakci. Asi jako u finále dvojky. 
754730
4 0
reagují: pepo
reagovat
Tenhle film doslova miluju. Tohle by snad nejnáhláškovanější akčňák 90 a Willis je tady v neskutečný formě ("Tvůj brácha byl debil", "Johne na korbě tý sklápěčky je několik tun zlata. Když mi jí přivezeš, část je tvoje" - "Já mám lepší nápad, co kdyby si ty přišel sem a já ti tu sklápěčku narval do prdele!"), co slovo to perla a Jackson není vůbec pozadu (ono snad všechny postavy tam měli svoji chvíli, kde zazářily). Jednička je legenda se vším všudy, ale i přes slabší finále je to pro mě skoro na stejný úrovni. Dvojka je jenom o chlup za nima.

A nebudu lhát já zboňuju i čtyřku, kdy si pamatuju, že jsem ten film nenáviděl už od oznámení a pak jsem v kině v duchu děkoval Bohu, že se to tak povedlo - snad jenom vynechat tu stíhačku mohli. Bál jsem se Longa a byl super, bál jsem se dcery a byla super (synátor může jenom závidět) atd.

A pak přišla pětka, kterou přezdívám Anální znásilnění Johna McClanea rozžhaveným pohrabáčem a on při tom drží. Když jsem to viděl, tak mě bodlo u srdce, tak moc tuhle sérii mám rád. Chápu že na to Willis sere, ale nemusel se při tom pokoušet zničit sérii, která ho proslavila.
754733
Tenhle film doslova miluju. Tohle by snad nejnáhláškovanější akčňák 90 a Willis je tady v neskutečný formě ("Tvůj brácha byl debil", "Johne na korbě tý sklápěčky je několik tun zlata. Když mi jí přivezeš, část je tvoje" - "Já mám lepší nápad, co kdyby si ty přišel sem a já ti tu sklápěčku narval do prdele!"), co slovo to perla a Jackson není vůbec pozadu (ono snad všechny postavy tam měli svoji chvíli, kde zazářily). Jednička je legenda se vším všudy, ale i přes slabší finále je to pro mě skoro na stejný úrovni. Dvojka je jenom o chlup za nima. A nebudu lhát já zboňuju i čtyřku, kdy si pamatuju, že jsem ten film nenáviděl už od oznámení a pak jsem v kině v duchu děkoval Bohu, že se to tak povedlo - snad jenom vynechat tu stíhačku mohli. Bál jsem se Longa a byl super, bál jsem se dcery a byla super (synátor může jenom závidět) atd. A pak přišla pětka, kterou přezdívám Anální znásilnění Johna McClanea rozžhaveným pohrabáčem a on při tom drží. Když jsem to viděl, tak mě bodlo u srdce, tak moc tuhle sérii mám rád. Chápu že na to Willis sere, ale nemusel se při tom pokoušet zničit sérii, která ho proslavila.
3 0
reagovat
Ja to mam o dost radsej nez dvojku. Aj ked to finale sa fakt nevydarilo. Ani povodne a ani nahradne.
754730
Ja to mam o dost radsej nez dvojku. Aj ked to finale sa fakt nevydarilo. Ani povodne a ani nahradne.
6 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: puffy2
Posledních pár článků ses prvotřídní kazisuk, co má bohužel vždy pravdu :D
754729
Posledních pár článků ses prvotřídní kazisuk, co má bohužel vždy pravdu *:D*
754728
2 -1
reagují: puffy2
reagovat
Trojka je skvely buddy movie akcniak, ale ako sucast Die Hard mi nikdy nesedela. To uz mam radsej stvorku.
754728
Trojka je skvely buddy movie akcniak, ale ako sucast Die Hard mi nikdy nesedela. To uz mam radsej stvorku.
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
Přesně, jsem rád, že se tvůrci rozloučili se ctí a zbytečně to nenatahovali. Podobně důstojně zakončená kvadralogie je snad jen Smrtonosná zbraň. :+
754727
Přesně, jsem rád, že se tvůrci rozloučili se ctí a zbytečně to nenatahovali. Podobně důstojně zakončená kvadralogie je snad jen Smrtonosná zbraň. *:+*
754724
1 0
reagovat
JJ, ten alternativní konec by byl na něj moc stejně jako filmovej konec. V tom ta trojka selhala, je to můj oblíbený díl, protože mám rád městský naháněčky, ale nebýt toho finále, asi by ho mělo vysoko hodně lidí. Jedničce, dvojce i čtyřce se to povedlo, že Mcclane by vcelku dost rád poslal na záporáky radši kavalerii a všimněte si, že se o to ve všech filmech snaží, nechce se někde střílet s teroristama, ale za a) všichni jsou neschopný, za b) je osobně zainteresovanej. V jedničce a dvojce to je Holly, ve čtyřce do toho chytře zakomponují dceru (opět on mohl být defacto po doručení toho hackera ze hry venku, ale záporáci to ultra podělaj, když mu seberou dceru). Trojku udělá Simon osobní od začátku, ale tím pádem v momentě, když se ve trojce už se nestřílí, všechno je hotovo a Mcclane jen přijde na to, kde je ten hangár, nikdy by tam nešel, nechal by to vyřešit jiný, takže celý ten závěr plus to střílení na helikoptéru je mimo.

Musel jsem se vypovídat, páč mi to vždycky hrozně vadilo, jaktože to tvůrci neviděli.
754726
JJ, ten alternativní konec by byl na něj moc stejně jako filmovej konec. V tom ta trojka selhala, je to můj oblíbený díl, protože mám rád městský naháněčky, ale nebýt toho finále, asi by ho mělo vysoko hodně lidí. Jedničce, dvojce i čtyřce se to povedlo, že Mcclane by vcelku dost rád poslal na záporáky radši kavalerii a všimněte si, že se o to ve všech filmech snaží, nechce se někde střílet s teroristama, ale za a) všichni jsou neschopný, za b) je osobně zainteresovanej. V jedničce a dvojce to je Holly, ve čtyřce do toho chytře zakomponují dceru (opět on mohl být defacto po doručení toho hackera ze hry venku, ale záporáci to ultra podělaj, když mu seberou dceru). Trojku udělá Simon osobní od začátku, ale tím pádem v momentě, když se ve trojce už se nestřílí, všechno je hotovo a Mcclane jen přijde na to, kde je ten hangár, nikdy by tam nešel, nechal by to vyřešit jiný, takže celý ten závěr plus to střílení na helikoptéru je mimo. Musel jsem se vypovídat, páč mi to vždycky hrozně vadilo, jaktože to tvůrci neviděli.
6 0
reagovat
reaguje na: HAL
:+:+:+
754725
*:+**:+**:+*
754724
2 -1
reagovat
Doufám že tady jednou dojde i na čtyřku, zasloužila by si to, jako povedené finále série :)
754724
Doufám že tady jednou dojde i na čtyřku, zasloužila by si to, jako povedené finále série *:)*
6 -2
reagují: Joker_George, TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se