Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 10 filmů s absurdně přepáleným rozpočtem

příspěvky 21 - 37 Napsat příspěvek
Finty Dicka a Jane (2005) byly celkem fajn a nemyslím, že to nějak extra vybočuje z Jimova portfolia. Že to stálo zbytečně moc peněz, to je pravda.
754434
[b] Finty Dicka a Jane (2005) [/b]byly celkem fajn a nemyslím, že to nějak extra vybočuje z Jimova portfolia. Že to stálo zbytečně moc peněz, to je pravda.
2 0
reagovat

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

Strašně mi tu chybí čtyřka Pirátů z Karibiku, ten film má hrozně televizní look a všechny prachy asi spolknul Depp.
754432
Strašně mi tu chybí čtyřka Pirátů z Karibiku, ten film má hrozně televizní look a všechny prachy asi spolknul Depp.
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
8 0
reagovat
Ještě přidám Bubeníka a princeznu za 80 mil. (nevím čeho). IMDb chvilku uvádělo 1 miliardu korun. :D:D Myslím, že ani jedno z toho na tom nebylo vidět, jakožto samotný produkt.

Poslední z Aproveru není třeba představovat. Sice ani jeden z nich nevyšel, ale trailery mluvily za vše. 
754430
Ještě přidám [i]Bubeníka a princeznu[/i] za 80 mil. (nevím čeho). IMDb chvilku uvádělo [url=https://refresher.cz/57458-Tvurci-Bubenika-a-princezny-Kazma-s-nami-nema-nic-spolecneho-82-milionu-neni-konecna-castka-a-provedeni-teaseru-bylo-zamerne]1 miliardu korun.[/url] *:D**:D* Myslím, že ani jedno z toho na tom nebylo vidět, jakožto samotný produkt. [i]Poslední z Aproveru [/i]není třeba představovat. Sice ani jeden z nich nevyšel, ale trailery mluvily za vše. 
4 -3
reagovat
reaguje na: Memphis
Jenže Na vlásku je nejlepší animák všech dob, ty peníze na něm jsou vidět a navíc neprodělal ;)
754424
Jenže Na vlásku je nejlepší animák všech dob, ty peníze na něm jsou vidět a navíc neprodělal *;)*
754417
4 -4
reagovat

Quantum of Solace

Zdroje se liší, ale podle mnohých měl větší budget než o 4 roky (a odpovídající inflaci) mladší Skyfall, který působil mnohem velkolepěji. 
754421
Zdroje se liší, ale podle mnohých měl větší budget než o 4 roky (a odpovídající inflaci) mladší Skyfall, který působil mnohem velkolepěji. 
Quantum of Solace
1 0
reagovat
Hned jsem si vzpomnel na Jack a Jill, tusim, ze tam to bylo 90 mega za tu paruku. Mama mezi martani, Sahara. 
754419
Hned jsem si vzpomnel na Jack a Jill, tusim, ze tam to bylo 90 mega za tu paruku. Mama mezi martani, Sahara. 
2 0
reagovat
Kde jsou Lovci dinosaurů? :D
754418
Kde jsou Lovci dinosaurů? *:D*
5 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Dobrý tipy. :+

Já bych přidal Tangled ($260m). Propadák to nebyl a Disneymu se ta investovaná částka za ty roky vrátila mnohokrát, ale za zmínku myslím stojí. Pořád je to asi nejdražší animák ever.

Jinak vzpomene si dneska ještě někdo na devadesátimilionovýho Louskáčka ve 3D nebo dva roky starýho Louskáčka a čtyři říše (circa $130m)? Nebo na to pozdvižení, když Universal oznámil, že nasype $220 mega do filmu podle hry Lodě? Ještě mě napadá Wild Wild West. I dnes by těch $170m bylo hodně, natož v roce 1999.

Nedávno jsme se tu řešili Scorseseho. Jeho Hugo (2011) stál na naprosto šílených $150-170 mega a Paramount nad ním tehdy taky solidně zaplakal.
754417
Dobrý tipy. *:+* Já bych přidal [i]Tangled[/i] ($260m). Propadák to nebyl a Disneymu se ta investovaná částka za ty roky vrátila mnohokrát, ale za zmínku myslím stojí. Pořád je to asi nejdražší animák ever. Jinak vzpomene si dneska ještě někdo na devadesátimilionovýho [i][url=https://film.moviezone.cz/louskacek/trailery]Louskáčka ve 3D[/url][/i] nebo dva roky starýho [url=https://film.moviezone.cz/louskacek-a-ctyri-rise/trailery][i]Louskáčka a čtyři říše[/i][/url] (circa $130m)? Nebo na to pozdvižení, když Universal oznámil, že nasype $220 mega do filmu podle hry [i]Lodě[/i]? Ještě mě napadá [i]Wild Wild West[/i]. I dnes by těch $170m bylo hodně, natož v roce 1999. Nedávno jsme se tu řešili Scorseseho. Jeho [i]Hugo[/i] (2011) stál na naprosto šílených $150-170 mega a Paramount nad ním tehdy taky solidně zaplakal.
754410
4 0
reagují: Robur
reagovat
Pluto Nash musel mít gigantickou kampaň tehdy nebo to uklízelo do ČR , v Galaxii to byla tehdy snad polovina plakátů 
754416
Pluto Nash musel mít gigantickou kampaň tehdy nebo to uklízelo do ČR , v Galaxii to byla tehdy snad polovina plakátů 
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Na Mars needs moms bych si taky nevzpomněl nebýt toho, že je to zrovna na Nově. Digitální mo-cap Fogler sice nevypadá zle, ale zbytek utracených $150 mega je slušné peklíčko.
754415
Na [i]Mars needs moms[/i] bych si taky nevzpomněl nebýt toho, že je to zrovna na Nově. Digitální mo-cap Fogler sice nevypadá zle, ale zbytek utracených $150 mega je slušné peklíčko.
754414
1 -1
reagovat
reaguje na: Spirit
O Plutovi sem uvazoval (mozna mohl byt misto Die Hard).
Stejne tak Mars needs moms.

Carter i Jezdec jsou presne ty pripady, na kterejch ty prachy jsou imho videt. Viz uvod...
754414
O Plutovi sem uvazoval (mozna mohl byt misto Die Hard). Stejne tak Mars needs moms. Carter i Jezdec jsou presne ty pripady, na kterejch ty prachy jsou imho videt. Viz uvod...
754412
11 0
reagují: Cinefil
reagovat
Mě osobně tam chybí: John Carter: Mezi dvěma světy, Osamělý jezdec a Pluto Nash. Ale to jsou mezinárodně provařený propadáky.
754412
Mě osobně tam chybí: John Carter: Mezi dvěma světy, Osamělý jezdec a Pluto Nash. Ale to jsou mezinárodně provařený propadáky.
1 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
S dovolením doplním pár titulů u kterých kroutím hlavou já.
  • Křižovatka smrti 2 & 3 - $90 - $140 milionů, z toho 20 klacků na dřevo pro Tuckera. Tržby ve světě $258.
  • Zohan - $90, z toho bůh ví kolik pro Sandlera. Tržby $202. Pokud se nepletu, je to jeho nejdražší komedie. Zbytek za $80 mil. je taky slušný WTF, ale holt DVD...
  • Inspektor Gadget - $90, jeden z nejdražších filmů 90. let s hnusnými efekty. Tržby $134.
  • Stepfordské paničky - $90, Kidmanka a Broderick. Tržby $102.
  • Pan Včelka - $150, stejný případ jako Shrek. Tržby $287.
Najde se jich rozhodně víc. Éra DVD byla opravdu zvláštní.
754410
S dovolením doplním pár titulů u kterých kroutím hlavou já. [list][*][i]Křižovatka smrti 2 & 3[/i] - $90 - $140 milionů, z toho 20 klacků na dřevo pro Tuckera. Tržby ve světě $258.[/*][*][i]Zohan[/i] - $90, z toho bůh ví kolik pro Sandlera. Tržby $202. Pokud se nepletu, je to jeho nejdražší komedie. Zbytek za $80 mil. je taky slušný WTF, ale holt DVD...[/*][*][i]Inspektor Gadget[/i] - $90, jeden z nejdražších filmů 90. let s hnusnými efekty. Tržby $134.[/*][*][i]Stepfordské paničky[/i] - $90, Kidmanka a Broderick. Tržby $102.[/*][*][i]Pan Včelka[/i] - $150, stejný případ jako Shrek. Tržby $287.[/*][/list]Najde se jich rozhodně víc. Éra DVD byla opravdu zvláštní.
3 -2
reagují: Memphis
reagovat
čtvrt miliardy dolarů za MIB 3? Ten film se mi strašně líbí, považuji ho za nejlepší ze série. Nicméně to je šílená pálka.

U Božského Evana mi přijde, že to vidět je. A hodně. Spousta zvířat, obrovská loď, náročná triková scéna na konci (i když na mě působí dost mizerně).... Spíše bych to viděl jako absolutní nesmysl cpát tolik peněz, než že by to nebylo vidět.
754407
čtvrt miliardy dolarů za MIB 3? Ten film se mi strašně líbí, považuji ho za nejlepší ze série. Nicméně to je šílená pálka. U Božského Evana mi přijde, že to vidět je. A hodně. Spousta zvířat, obrovská loď, náročná triková scéna na konci (i když na mě působí dost mizerně).... Spíše bych to viděl jako absolutní nesmysl cpát tolik peněz, než že by to nebylo vidět.
3 -1
reagovat
reaguje na: puffy2
No premejslel sem o te Die Hard dlouho a kdyz o ni ted premejslim jeste dyl, tak trosku trosinku z toho konceptu clanku vybocuje, no. Asi ten film prilis nenavidim a tak mi zatemnil tu kalkulacku v mozku :D

A kulhajici srovnani se Segalovkama? No ja na ne uz nejakou dobu nekoukam. Koukal sem, kdyz to srovnani jeste nekulhalo :D

Jinak Sandlerovky mas samozrejme pravdu...
754405
No premejslel sem o te Die Hard dlouho a kdyz o ni ted premejslim jeste dyl, tak trosku trosinku z toho konceptu clanku vybocuje, no. Asi ten film prilis nenavidim a tak mi zatemnil tu kalkulacku v mozku :D A kulhajici srovnani se Segalovkama? No ja na ne uz nejakou dobu nekoukam. Koukal sem, kdyz to srovnani jeste nekulhalo :D Jinak Sandlerovky mas samozrejme pravdu...
754404
3 0
reagovat
Die Hard 5 tu nema co robit. Ten film je sracka, ale prachy na nom vidno a mna udivuje, ze to stalo len tolko. A na Seagalovky sa to naozaj nepodoba. Tie vyzeraju jak homevideo ozrateho cloveka. V nich je vrcholom vybuch nejakeho stareho auta z bazara a nie obrovska nahanacka v uliciach, dlhe sceny so skutocnym vrtulnikom atd. Len to finale je predigitalizovane ako v ostatnych sucasnych blockbusteroch.

No a Dick a Jane je podobny pripad ako Sandlerovky. Tie komedie by sa dali natocit za dvacku ako ich ma vo zvyku natocit Rob Schneider a nie za beznych 80 mega ako to robi nenazrany Sandler. 
754404
Die Hard 5 tu nema co robit. Ten film je sracka, ale prachy na nom vidno a mna udivuje, ze to stalo len tolko. A na Seagalovky sa to naozaj nepodoba. Tie vyzeraju jak homevideo ozrateho cloveka. V nich je vrcholom vybuch nejakeho stareho auta z bazara a nie obrovska nahanacka v uliciach, dlhe sceny so skutocnym vrtulnikom atd. Len to finale je predigitalizovane ako v ostatnych sucasnych blockbusteroch. No a Dick a Jane je podobny pripad ako Sandlerovky. Tie komedie by sa dali natocit za dvacku ako ich ma vo zvyku natocit [url=https://www.imdb.com/name/nm0001705/?ref_=tt_cl_t1]Rob Schneider[/url] a nie za beznych 80 mega ako to robi nenazrany Sandler. 
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Skvelý výber. Ešte by som možno pridal Ishtar, 1941 (aj keď tam tie prachy vidieť), štvorku pirátov z karibiku alebo Quantum of Solace. Ten rozpočet How do you know nikdy nepochopím. A to hral Nicholson v Broacasting News pre Brooksa zadarmo.
754400
Skvelý výber. Ešte by som možno pridal Ishtar, 1941 (aj keď tam tie prachy vidieť), štvorku pirátov z karibiku alebo Quantum of Solace. Ten rozpočet How do you know nikdy nepochopím. A to hral Nicholson v Broacasting News pre Brooksa zadarmo.
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se