Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Aladin parádně vzlítl nad sto milionů, Avengers Avatar nesejmou

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
PewDiePie má štěstí, že nechodí sem na Moviezone, jinak by tu očividně dostal přes hubu. :D:D
719916
[b]PewDiePie[/b] má štěstí, že nechodí sem na Moviezone, jinak by tu očividně dostal přes hubu. *:D**:D*
2 0
reagovat
reaguje na: fr3ak
Já taky ne. Ale třeba, jak říkal Connery ve Skále: "Nejdu s dobou."
719915
Já taky ne. Ale třeba, jak říkal Connery ve Skále: "Nejdu s dobou."
719914
5 0
reagovat
reaguje na: Cival
Já o tom třeba v životě neslyšel.
719914
Já o tom třeba v životě neslyšel.
719910
8 0
reagují: Jerec
reagovat
reaguje na: Chermy
Hele, aroganci neresme (ale ze byla ta scenka s Lovcem nahrana doufam vis?:D) ale PewDiePie je x let nejsledovanejsi youtuber sveta a Year in Rewind nejhejtovanejsi video ever... to je preci logicky, ze s nima operuju bez kontextu, jak bych operoval s Ronaldem nebo Angelou Merkel, ne?;)
719910
Hele, aroganci neresme (ale ze byla ta scenka s Lovcem nahrana doufam vis?*:D*) ale PewDiePie je x let nejsledovanejsi youtuber sveta a Year in Rewind nejhejtovanejsi video ever... to je preci logicky, ze s nima operuju bez kontextu, jak bych operoval s Ronaldem nebo Angelou Merkel, ne?;)
719902
5 -7
reagují: OzyTheKing, fr3ak
reagovat
reaguje na: Cival
Civale..:) víš, že tuhle hru na to kdo je arogantní a mluví afektovaně a kdo jen pichlavě a s nadsázkou, bychom mohli do nekonečna. Mě se nijak nedotkly tvé reakce, stejně jako tebe ty moje;) Oba máme sklony prostě jen impulzivně reagovat.

Podívej se. Ty něco nazýváš "slavným recapem" protože to tak vnímáš a protože já ne, nejsem tvou optikou průměrně vzdělaný čtenář Moviezone? No, když ses rozčílil u Lovce jelenů, tak to ještě dávalo smysl :) Ty hned v úvodníku předhodíš HATE uhrovatým mladíkům, ale když já napíšu "že vás nejspíš čtou I puberťáci" jsem zaujatej a povýšenej :)

Hele, nic si nevymiňuju. Ale fakt nevím kdo je Pewdipie a soudě dle toho co jsem od zahlédl si nemyslím, že "nevýznamná ptákovina" bylo nějak přehnané a stále raději využiju svůj čas na internetu drobnou kritikou po Váš článek, než projíždět anglická fóra a videa, kde a jak se nějaký youtuber vyjádřil o Smithovi, nebo jak to vlastně souvisí.

Ale jo, fajn, já vim, že dělám z komára velblouda a ve finále je to asi fuk. Obecně ale jste téměř jediný český filmový zdroj a ať už se opřete ve článku o něco s filmem nesouvisejícího, nebo ze světa filmu, ale probíhajícího někde na úrovni hašteření na Twitteru, je fajn dát to do souvislostí. Jinak bychom si mohli číst rovnou ty anglické servery
719902
Civale..*:)* víš, že tuhle hru na to kdo je arogantní a mluví afektovaně a kdo jen pichlavě a s nadsázkou, bychom mohli do nekonečna. Mě se nijak nedotkly tvé reakce, stejně jako tebe ty moje*;)* Oba máme sklony prostě jen impulzivně reagovat. Podívej se. Ty něco nazýváš "slavným recapem" protože to tak vnímáš a protože já ne, nejsem tvou optikou průměrně vzdělaný čtenář Moviezone? No, když ses rozčílil u Lovce jelenů, tak to ještě dávalo smysl *:)* Ty hned v úvodníku předhodíš HATE uhrovatým mladíkům, ale když já napíšu "že vás nejspíš čtou I puberťáci" jsem zaujatej a povýšenej :) Hele, nic si nevymiňuju. Ale fakt nevím kdo je Pewdipie a soudě dle toho co jsem od zahlédl si nemyslím, že "nevýznamná ptákovina" bylo nějak přehnané a stále raději využiju svůj čas na internetu drobnou kritikou po Váš článek, než projíždět anglická fóra a videa, kde a jak se nějaký youtuber vyjádřil o Smithovi, nebo jak to vlastně souvisí. Ale jo, fajn, já vim, že dělám z komára velblouda a ve finále je to asi fuk. Obecně ale jste téměř jediný český filmový zdroj a ať už se opřete ve článku o něco s filmem nesouvisejícího, nebo ze světa filmu, ale probíhajícího někde na úrovni hašteření na Twitteru, je fajn dát to do souvislostí. Jinak bychom si mohli číst rovnou ty anglické servery
719883
7 -4
reagují: Cival
reagovat
chcete mě tvrdit že Aveners Endgame nedá ještě těch cca 110 milionů na Avatára? To jako od příštího týdne nebudou v kinech nikde na světě ? Klidně to ještě může běžet celej červen a postupně se to nastřádá...

ale už se těším tento týden na Godzillu :))8):D:+:+:+:+
719889
chcete mě tvrdit že Aveners Endgame nedá ještě těch cca 110 milionů na Avatára? To jako od příštího týdne nebudou v kinech nikde na světě ? Klidně to ještě může běžet celej červen a postupně se to nastřádá... ale už se těším tento týden na Godzillu *:))**8)**:D**:+**:+**:+**:+*
3 -2
reagovat
reaguje na: Cival
:+
719886
*:+*
719885
2 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak jsme specializovanej web, to je dobre
719885
Tak jsme specializovanej web, to je dobre
719884
3 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Cival
Dik :D
719884
Dik *:D*
719883
3 -3
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Lorian
To rika ten pravej, hater, co si prisel prihrat polivcicku 8) 

Chermy: UTFG je beznej povel v diskuzi a za lazy bitch je smajlik, to nemuzes brat tak vazne :) Ale hnipat se v popkulture a zaroven slavnej rocni videorecap YouTubeu hazet jen pubertakum... to mi prijde fakt mimo, stejne jako si vymiňovat, aby to bud nekdo daval do souvislosti, nebo o tom nepsal. Nejsem jukebox abych psal na prani. A bud si jistej, ze kdyz nekdo ze Seznamu skoci na Teduv clanek, drtivou vetsinu casu nebude tusit, ktera bije. Jinak receno, kdyby ses zeptal, co to je, a nepsal hned o pubertacich a ze o tom psat nemam, rad bych vysvetleni poskytl a neposilal te... na Google :))
719883
To rika ten pravej, hater, co si prisel prihrat polivcicku *8)*  Chermy: UTFG je beznej povel v diskuzi a za lazy bitch je smajlik, to nemuzes brat tak vazne :) Ale hnipat se v popkulture a zaroven slavnej rocni videorecap YouTubeu hazet jen pubertakum... to mi prijde fakt mimo, stejne jako si vymiňovat, aby to bud nekdo daval do souvislosti, nebo o tom nepsal. Nejsem jukebox abych psal na prani. A bud si jistej, ze kdyz nekdo ze Seznamu skoci na Teduv clanek, drtivou vetsinu casu nebude tusit, ktera bije. Jinak receno, kdyby ses zeptal, co to je, a nepsal hned o pubertacich a ze o tom psat nemam, rad bych vysvetleni poskytl a neposilal te... na Google :))
719881
2 -7
reagují: Chermy, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Chermy
v pohodě. Naprosto tě chápu, ale dle mého nemáš šanci.
719882
v pohodě. Naprosto tě chápu, ale dle mého nemáš šanci.
719872
3 -4
reagovat
reaguje na: Cival
Tebe by ta sebereflexe mohla fackovat ráno, večer a stejně by to s tebou nehlo. Když ti dá někdo zpětnou vazbu, tak mu alespoň slušně odpověz.
719881
Tebe by ta sebereflexe mohla fackovat ráno, večer a stejně by to s tebou nehlo. Když ti dá někdo zpětnou vazbu, tak mu alespoň slušně odpověz.
719849
8 -4
reagují: Cival
reagovat
Také nevím, proč má tolik lidí potřebu se mi posmívat. A to jsem chtěl v první chvíli zmínit Tedovy články, kde se člověk dozví spoustu zajímavého, aniž by musel googlit. Ale pak jsem to neudělal, aby mě někdo zase nechytal za slovo, že tam občas odkazuje na podrobnější články, protože v tom nebyla pointa. Teď by mě mrzelo, že jsem ho pochválil. 

Jsem rád, že alespoň foxbat vidí moji perspektivu. To co zmiňuje Cival je úplně něco jiného.

Ano, chodím sem rád a čtu si to od Vás, protože jste čtivý informační kanál o filmech, které mě zajímají. Napsat komentář do diskuze je ve srovnání s prohledáváním anglicky psaných článků, ještě k tomu videí a doufat, že člověk narazí na onen spor Smithe a nějakého youtubera skutečně nebe a dudy. Ale Ok smějte se.

Nebyl jsem povýšený Civale. První video co jsem viděl od toho kluka bylo jak se baví tím, že někdo vkládá jeho tvář do jiných videí a on to komentuje... stopáž asi hodina. Sledování něčeho takového mi skutečně přijde jako bezvýznamná ptákovina, tak jsem to zase zastavil a postěžoval si, proč nemůžete v jedné větě říct "to bylo tak, když youtuber XY řekl, že Will je moc černý" nebo já nevim..
719872
Také nevím, proč má tolik lidí potřebu se mi posmívat. A to jsem chtěl v první chvíli zmínit Tedovy články, kde se člověk dozví spoustu zajímavého, aniž by musel googlit. Ale pak jsem to neudělal, aby mě někdo zase nechytal za slovo, že tam občas odkazuje na podrobnější články, protože v tom nebyla pointa. Teď by mě mrzelo, že jsem ho pochválil.  Jsem rád, že alespoň foxbat vidí moji perspektivu. To co zmiňuje Cival je úplně něco jiného. Ano, chodím sem rád a čtu si to od Vás, protože jste čtivý informační kanál o filmech, které mě zajímají. Napsat komentář do diskuze je ve srovnání s prohledáváním anglicky psaných článků, ještě k tomu videí a doufat, že člověk narazí na onen spor Smithe a nějakého youtubera skutečně nebe a dudy. Ale Ok smějte se. Nebyl jsem povýšený Civale. První video co jsem viděl od toho kluka bylo jak se baví tím, že někdo vkládá jeho tvář do jiných videí a on to komentuje... stopáž asi hodina. Sledování něčeho takového mi skutečně přijde jako bezvýznamná ptákovina, tak jsem to zase zastavil a postěžoval si, proč nemůžete v jedné větě říct "to bylo tak, když youtuber XY řekl, že Will je moc černý" nebo já nevim..
9 -1
reagují: Lorian
reagovat
Jinak mně na Smíchově před Aladinem pustili ukázku na Lvího krále a tam si myslím, že padne moc pěkná suma. Z toho audiovizuálu tam celý sál vrněl blahem.
Disney těch potenciálních hitů má letos požehnaně.
719867
Jinak mně na Smíchově před Aladinem pustili ukázku na Lvího krále a tam si myslím, že padne moc pěkná suma. Z toho audiovizuálu tam celý sál vrněl blahem. Disney těch potenciálních hitů má letos požehnaně.
1 -1
reagovat
Som rád za úspech Guya Ritchieho. Kráľ Artuš ma veľmi bavil :).
719866
Som rád za úspech Guya Ritchieho. Kráľ Artuš ma veľmi bavil :).
1 -1
reagovat
reaguje na: Cival
"Use the fucking google, you lazy bitch :)"

Hele se stejnou logikou...mozte pisat polovicu clankov (minus recenzie). Napisat  "herec xyz bude hrat vo filme yxz", drbnut wallpaper z Avengers a potom odkazat lazy citatelov na fucking google. Lenze to by potom neboli kliky a navstevnost...
Tipek dole vam dal podla mna dost slusny feedback, tak by nebolo od veci mu slusne odpovedat.
719865
"Use the fucking google, you lazy bitch :)" Hele se stejnou logikou...mozte pisat polovicu clankov (minus recenzie). Napisat  "herec xyz bude hrat vo filme yxz", drbnut wallpaper z Avengers a potom odkazat lazy citatelov na fucking google. Lenze to by potom neboli kliky a navstevnost... Tipek dole vam dal podla mna dost slusny feedback, tak by nebolo od veci mu slusne odpovedat.
719859
17 -1
reagovat
reaguje na: sushio
:D:D
719862
*:D**:D*
719860
2 -2
reagovat
reaguje na: sushio
:D
719861
*:D*
719860
2 -2
reagovat
reaguje na: Chermy
Nemam cas si neco vyhledat na googlu, ale cas na to si postezovat v diskuzi, ze na to nemam cas, si najdu :D8)
719860
Nemam cas si neco vyhledat na googlu, ale cas na to si postezovat v diskuzi, ze na to nemam cas, si najdu *:D**8)*
719858
20 -3
reagují: TedGeorge, gaboo
reagovat
reaguje na: Chermy
Hele se stejnou logikou se muzou nektery lidi domahat vysvetleni, co je propad oproti minulemu tydnu a co znamena Cap a spol. Tohle je fakt lenost, to se na me nezlob... navic jeste hned podana povýšeně "píšete o nevýznamné ptákovině". Nebudu kazdy detail rozepisovat, aby nahodou se nekdo nezjevil, kdo necemu nerozumi...
719859
Hele se stejnou logikou se muzou nektery lidi domahat vysvetleni, co je propad oproti minulemu tydnu a co znamena Cap a spol. Tohle je fakt lenost, to se na me nezlob... navic jeste hned podana povýšeně "píšete o nevýznamné ptákovině". Nebudu kazdy detail rozepisovat, aby nahodou se nekdo nezjevil, kdo necemu nerozumi...
719858
10 -5
reagují: foxbat
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se