Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První reakce: Avengers: Endgame je epický comicsový triumf

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: FallenMaia
Neříkám, že nemají orchestr, ale každý si pamatuje hlavně ty songy. A já jsem se nedávno díval na vol.2 a orchestr mi nepřipadl moc výrazný oproti jiným MCU. Jediné co počítám za originální je Guardians Inferno ft. Hasselhoff.
714905
Neříkám, že nemají orchestr, ale každý si pamatuje hlavně ty songy. A já jsem se nedávno díval na [b]vol.2[/b] a orchestr mi nepřipadl moc výrazný oproti jiným MCU. Jediné co počítám za originální je [i]Guardians Inferno ft. Hasselhoff[/i].
714904
0 -1
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Cinefil
Akože nie? Strážci mali až dva albumy jeden sa volá Awesome mix vol. 1 a tam je výber tých songov a druhý je klasický soundtrack a je to normálna filmová hudba, zložil ju Tyler Bates a zrovná tá je celkom podarená, len ľudia si strážcov pamätajú hlavne skrz ten výber ale klasický soundtrack mali vynikajúci, počúvam ho dodnes ;):+ Tu je dôkaz.
A rovnako to bolo aj u Strážcov dvojky tam bol Awesome mix vol. 2 a tiež klasický filmový soundtrack.
714904
Akože nie? Strážci mali až dva albumy jeden sa volá Awesome mix vol. 1 a tam je výber tých songov a druhý je klasický soundtrack a je to normálna filmová hudba, zložil ju Tyler Bates a zrovná tá je celkom podarená, len ľudia si strážcov pamätajú hlavne skrz ten výber ale klasický soundtrack mali vynikajúci, počúvam ho dodnes *;)**:+* [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Guardians_of_the_Galaxy_(soundtrack)]Tu je dôkaz.[/url] A rovnako to bolo aj u Strážcov dvojky tam bol Awesome mix vol. 2 a tiež klasický filmový soundtrack.
714898
1 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Cinefil
To je škoda, protože jediný album filmový hudby co jsem si za posledních pár let koupil jsou zrovna první Strážci Galaxie. Je to skvělý výběr.
714901
To je škoda, protože jediný album filmový hudby co jsem si za posledních pár let koupil jsou zrovna první Strážci Galaxie. Je to skvělý výběr.
714898
1 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Strážci Galaxie by se počítat neměli, když mají hlavně 80. songy a ne orchestrální soundtrack. Ovšem mám jejich obě celá alba ;)
714898
Strážci Galaxie by se počítat neměli, když mají hlavně 80. songy a ne orchestrální soundtrack. Ovšem mám jejich obě celá alba *;)*
714874
1 -1
reagují: FallenMaia, Filias
reagovat
A když už se diskuze rozeběhla směrem k hudbě. Je tu někdo, kdo si rád pouští samostatný soundtrack k Dunkerku či Sicariovi, nebo je to neposlouchatelné? :D
714885
A když už se diskuze rozeběhla směrem k hudbě. Je tu někdo, kdo si rád pouští samostatný soundtrack k Dunkerku či Sicariovi, nebo je to neposlouchatelné? *:D*
2 -1
reagují: FallenMaia, verbst
reagovat
reaguje na: Jerec
No tak vypočul som si tie Planety a mne sa tam nič nepodobá na Shorea, skôr ozaj ten Williams ale Shore nič, ja neviem čo si tam ty počul :)) Nechápem.
714877
No tak vypočul som si tie Planety a mne sa tam nič nepodobá na Shorea, skôr ozaj ten Williams ale Shore nič, ja neviem čo si tam ty počul *:))* Nechápem.
714846
3 -1
reagovat
Prečo tu všetci zabúdate na Strážcov Galaxie? Veď tí mali perfektný soundtrack nie? Nikto to tu zatiaľ neuviedol. Okrem mňa samozrejme ;):))
714874
Prečo tu všetci zabúdate na Strážcov Galaxie? Veď tí mali perfektný soundtrack nie? Nikto to tu zatiaľ neuviedol. Okrem mňa samozrejme *;)**:))*
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: verbst
Aha, ospravedlňujem sa to že je blb napísal Mockinbird007 neviem prečo som si to spojil s tebou.

Ale na tú hudbu mám opačný názor, práveže Winter Soldier alebo Civil War je pre mňa nepočúvateľný akože myslím samostatne, veď tam je toho ešte menej zapamätateľného ako v Infinity War, jedine tak ten hlavný motív inak som tam nič nepočul, nuda. Zatiaľ čo v soundtracku k Infinity War je toho aspoň teda pre mňa oveľa viac. Pri tom Winter Soldierovi a Civil War ako si napísal žiadny track nevyčnieva okrem teda hlavného motívu a celé je to také fádne a nudné ako keby to isté celý čas, neviem si to spojiť so žiadnou scénkou z toho filmu. Nič mi to nehovorí. A tej vaty ako píšeš je vo Winter Soldierovi a Civil War ešte viac ako v Infinity War. Z Winter Soldiera vlastne dodnes počúvam jediný track a to je Taking a Stand, možno ešte Captain America ale to je vlastne to isté len v spomalenej verzii.
714873
Aha, ospravedlňujem sa to že je blb napísal Mockinbird007 neviem prečo som si to spojil s tebou. Ale na tú hudbu mám opačný názor, práveže Winter Soldier alebo Civil War je pre mňa nepočúvateľný akože myslím samostatne, veď tam je toho ešte menej zapamätateľného ako v Infinity War, jedine tak ten hlavný motív inak som tam nič nepočul, nuda. Zatiaľ čo v soundtracku k Infinity War je toho aspoň teda pre mňa oveľa viac. Pri tom Winter Soldierovi a Civil War ako si napísal žiadny track nevyčnieva okrem teda hlavného motívu a celé je to také fádne a nudné ako keby to isté celý čas, neviem si to spojiť so žiadnou scénkou z toho filmu. Nič mi to nehovorí. A tej vaty ako píšeš je vo Winter Soldierovi a Civil War ešte viac ako v Infinity War. Z Winter Soldiera vlastne dodnes počúvam jediný track a to je Taking a Stand, možno ešte Captain America ale to je vlastne to isté len v spomalenej verzii.
714868
2 -2
reagovat
Nejlepší soundtrack podle mě mají Winter Soldier, Infinity War (podle mě nejlepší), Civil War, myslím, že na tom se shodne nejvíc lidí. 
Za mě je to pak ještě  Incredible Hulk, Thor a i ten Cap 1 asi, na víc si nevzpomenu teď, ale to už je hodně subjektivní, asi.
Black Panthera jsem neviděl, ale co jsem si z něho poslechl, tak mě to nějak nebralo. Toho oskara asi chápu, bylo to z politických důvodů (nebo jsem fakt tak mimo a je to taková pecka?), ale nesouhlasím s tím. 
714872
Nejlepší soundtrack podle mě mají Winter Soldier, Infinity War (podle mě nejlepší), Civil War, myslím, že na tom se shodne nejvíc lidí.  Za mě je to pak ještě  Incredible Hulk, Thor a i ten Cap 1 asi, na víc si nevzpomenu teď, ale to už je hodně subjektivní, asi. Black Panthera jsem neviděl, ale co jsem si z něho poslechl, tak mě to nějak nebralo. Toho oskara asi chápu, bylo to z politických důvodů (nebo jsem fakt tak mimo a je to taková pecka?), ale nesouhlasím s tím. 
1 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Pfft. Takže klídek, jo?
Nepsal jsem nikde, že je Silvestri blb. Má toho za sebou tolik, že to může napsat jenom ignorant.

Co se týče Winter Soldiera a Civil War, tak tam jasně vede celá komplexnost toho hi-tech thrillerovýho soundu, kdy žádnej song nevyčnívá nad ostatníma a oba soundtacky jsou celkově na strašně dobrý úrovni. A nad úrovní ostatních MARVEL soundtracků.

Co se týče Infinity War, tak tam ale opravdu není nic zapamatovatelnýho a hodnýho samotnýho poslechu, než to, co jsi sám napsal. Celkově na samotnej poslech je tam až moc vaty, jak už podotknul někdo další.

Co se týče celkově MARVELovek, tak soundtracky mají kolísavou kvalitu a hodně málo zapamatovatelných melodií, ale jsou tam pecky.
TOP za mě jsou:
Winter Soldier/Civil War
Iron Man (vlastně všichni tři)
The Incredible Hulk
Black Panther
Homecoming/Dr. Strange (i když to je "sebe vykradenej" Star Trek)
+ Ragnarok (takhle se dělá synťákový score, ne jako u Aquamana...)
A spousta soundtracků jsou soundtrackama pár songů, kde to moc nemá smysl. Například první Thor je to samý jako první Opičky - Doyle tam má jeden dobrej motiv v jednom songu (Earth to Asgard/Can You see Jane vs. Caesar's Home



Co se týče DC Universe, tak Man of Steel je master piece (o tom žádná). BvS je o hodně (hodně) slabší a zbytek vůbec nemá smysl zmiňovat v této společnosti.



No a pak Complete Recordings jsou na samostatnou debatu a studii a pro mě osobně nejlepší filmová hudba všech dob, které se neblíží nikdo ničím.
714868
Pfft. Takže klídek, jo? Nepsal jsem nikde, že je Silvestri blb. Má toho za sebou tolik, že to může napsat jenom ignorant. Co se týče Winter Soldiera a Civil War, tak tam jasně vede celá komplexnost toho hi-tech thrillerovýho soundu, kdy žádnej song nevyčnívá nad ostatníma a oba soundtacky jsou celkově na strašně dobrý úrovni. A nad úrovní ostatních MARVEL soundtracků. Co se týče Infinity War, tak tam ale opravdu není nic zapamatovatelnýho a hodnýho samotnýho poslechu, než to, co jsi sám napsal. Celkově na samotnej poslech je tam až moc vaty, jak už podotknul někdo další. Co se týče celkově MARVELovek, tak soundtracky mají kolísavou kvalitu a hodně málo zapamatovatelných melodií, ale jsou tam pecky. TOP za mě jsou: Winter Soldier/Civil War Iron Man (vlastně všichni tři) The Incredible Hulk Black Panther Homecoming/Dr. Strange (i když to je "sebe vykradenej" Star Trek) + Ragnarok (takhle se dělá synťákový score, ne jako u Aquamana...) A spousta soundtracků jsou soundtrackama pár songů, kde to moc nemá smysl. Například první Thor je to samý jako první Opičky - Doyle tam má jeden dobrej motiv v jednom songu (Earth to Asgard/Can You see Jane vs. Caesar's Home Co se týče DC Universe, tak Man of Steel je master piece (o tom žádná). BvS je o hodně (hodně) slabší a zbytek vůbec nemá smysl zmiňovat v této společnosti. No a pak Complete Recordings jsou na samostatnou debatu a studii a pro mě osobně nejlepší filmová hudba všech dob, které se neblíží nikdo ničím.
714836
0 -3
reagují: FallenMaia
reagovat
Já z toho leaku viděl dvě minuty, ale nepotvrdilo to náhodou, že se bude cestovat časem a nebyli tam náhodou v New Yorku při Lokiho invazy? Vždyť tam byli dva Hulkové v jedný scéně a většina teorií mluvila o tom, že se vrátíme v čase i do New Yorku v době Lokiho invaze  

Takže co je to za kecy, že nikdo nic neuhádl? Dál jsem ten leak radši vypnul.
Takhle to vypadá, že většina teorií měla pravdu a jediné co nevíme je kdo umře.
714867
Já z toho leaku viděl dvě minuty, ale nepotvrdilo to náhodou, [spoiler]že se bude cestovat časem a nebyli tam náhodou v New Yorku při Lokiho invazy? Vždyť tam byli dva Hulkové v jedný scéně a většina teorií mluvila o tom, že se vrátíme v čase i do New Yorku v době Lokiho invaze  [/spoiler] Takže co je to za kecy, že nikdo nic neuhádl? Dál jsem ten leak radši vypnul. [spoiler]Takhle to vypadá, že většina teorií měla pravdu a jediné co nevíme je kdo umře.[/spoiler]
1 0
reagovat

Soundtracky

Obecne bych rekl, ze by se melo s dobrymi skladateli setrit. Nejenom s Zimmerem. Pripada mi, ze toho delaji strasne moc a pak se zakonite zacnou sami vykradat a opakovat. Staci kouknout kolik filmu za rok maji na CSFD reziseri a kolik skladatele. Neni se cemu divit ze ta kvalita je tam kde je, kdyz to sekaji jak Bata cvicky.
714864
Obecne bych rekl, ze by se melo s dobrymi skladateli setrit. Nejenom s Zimmerem. Pripada mi, ze toho delaji strasne moc a pak se zakonite zacnou sami vykradat a opakovat. Staci kouknout kolik filmu za rok maji na CSFD reziseri a kolik skladatele. Neni se cemu divit ze ta kvalita je tam kde je, kdyz to sekaji jak Bata cvicky.
Soundtracky
3 -1
reagovat
Hádám, že ve středu budou první reakce MZ.
714861
Hádám, že ve středu budou první reakce MZ.
0 -1
reagovat
Jak já se těším, až bude po.... Ten Marvel mi už s těma litacima gerojema tak leze na nervy! Godzilla to jisti.
714857
Jak já se těším, až bude po.... Ten Marvel mi už s těma litacima gerojema tak leze na nervy! Godzilla to jisti.
6 -11
reagovat
reaguje na: Jerec
Len taká zaujímavosť o LOTR hudbe, asi to tu už aj v minulosti bolo ;) Niekto to sem určite dával.
714856
Len taká zaujímavosť o [url=https://www.youtube.com/watch?v=e7BkmF8CJpQ]LOTR hudbe[/url], asi to tu už aj v minulosti bolo *;)* Niekto to sem určite dával.
714846
1 -1
reagovat
reaguje na: Jerec
No z Planet cerpal rozhodne vice Williams nez Shore..
714854
No z Planet cerpal rozhodne vice Williams nez Shore..
714846
0 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tak ti dva jsou TOP :D8) A Chris je prostě borec 8) 
714853
Tak ti dva jsou TOP *:D**8)* A Chris je prostě borec *8)* 
714852
1 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Největší frajer byl pro mě Chris Pratt s Katherine. Kdo by nechtěl Arnolda za potencionálního tchána?
714852
Největší frajer byl pro mě [url=https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/katherine-schwarzenegger-and-chris-pratt-attend-the-world-news-photo-1138768895-1555984575.jpg]Chris Pratt[/url] s Katherine. Kdo by nechtěl Arnolda za potencionálního tchána?
714848
2 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Jerec
Vypočujem si, dík za tip. Akože ono je hlavne pri hudbe ťažko povedať čo je najlepšie pretože každý preferuje niečo iné a každý to inak vníma, niekoho baví to niekoho zase niečo iné, takže zrovna pri filmovej hudbe sa nedá s istotou povedať čo je najlepšie. Ale určite je treba uznať že Shore zložil jeden z najkomplexnejších soundtrackov aký kedy vznikol, každý národ, každá postava, každé miesto tam má niečo svoje a človek hneď vie čo sa deje kto je zrovna na plátne a kde sa nachádza, a navyše to ešte perfektne do seba pasuje a dotvára to atmosféru, tam kde treba epickú hudbu tam je epická, tam kde smutnú alebo melancholickú tam krásne sedí tá, tam kde treba nejakú sviežu pesničku tam je rytmická a celé to tvorí jeden z najlepších počinov ktoré som doteraz počul, nie
nadarmo má Shore troch oscarov. A to že sa niekde inšpiroval? To je len dobre, veď inšpiruje sa každý, Zimmer dokonca kopíruje svoje vlastné skladby. Hlavne že to perfektne sedí do toho sveta a perfektne to rozpráva celý ten príbeh aj bez toho aby človek vôbec pozeral film. Len taký motív spoločenstva napríklad je vo filme použitý mnohokrát a vždy je nejak upravený podľa toho čo sa zrovna na plátne deje.
714850
Vypočujem si, dík za tip. Akože ono je hlavne pri hudbe ťažko povedať čo je najlepšie pretože každý preferuje niečo iné a každý to inak vníma, niekoho baví to niekoho zase niečo iné, takže zrovna pri filmovej hudbe sa nedá s istotou povedať čo je najlepšie. Ale určite je treba uznať že Shore zložil jeden z najkomplexnejších soundtrackov aký kedy vznikol, každý národ, každá postava, každé miesto tam má niečo svoje a človek hneď vie čo sa deje kto je zrovna na plátne a kde sa nachádza, a navyše to ešte perfektne do seba pasuje a dotvára to atmosféru, tam kde treba epickú hudbu tam je epická, tam kde smutnú alebo melancholickú tam krásne sedí tá, tam kde treba nejakú sviežu pesničku tam je rytmická a celé to tvorí jeden z najlepších počinov ktoré som doteraz počul, nie nadarmo má Shore troch oscarov. A to že sa niekde inšpiroval? To je len dobre, veď inšpiruje sa každý, Zimmer dokonca kopíruje svoje vlastné skladby. Hlavne že to perfektne sedí do toho sveta a perfektne to rozpráva celý ten príbeh aj bez toho aby človek vôbec pozeral film. Len taký motív spoločenstva napríklad je vo filme použitý mnohokrát a vždy je nejak upravený podľa toho čo sa zrovna na plátne deje.
714846
4 -1
reagovat

Bree Larson a výstřih

link

Jako fakt jí to sekne 8):D:o:o:o
714848
https://www.youtube.com/watch?v=W-AQOTINMmc Jako fakt jí to sekne *8)**:D**:o**:o**:o*
Bree Larson a výstřih
0 -1
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se