Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hellboy: Recenze

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
reaguje na: Mr.FREAKE
Jestli to seženu :D
714609
Jestli to seženu *:D*
714606
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Inak práve som si prelistoval 2. Hellboy a ja som to fakt čítal strašne dávno - jednotku si občas dám znovu  ale väčšinou si s chuťou prečítam záverečnú trilógiu. Tú dvojku idem znovu prečítať 8)
714607
Inak práve som si prelistoval 2. Hellboy a ja som to fakt čítal strašne dávno - jednotku si občas dám znovu  ale väčšinou si s chuťou prečítam záverečnú trilógiu. Tú dvojku idem znovu prečítať *8)*
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Tak si utekaj prečítať teda DEVIL YOU KNOW :D
714606
Tak si utekaj prečítať teda DEVIL YOU KNOW *:D*
714605
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
BPRD je taky za mnou, alespoň to mě nezklamalo. Vítězství se neobešlo bez objetí. U pár postav mě fakt mrzel jejich konec, ale jestli budou pokračování tak je možné, že se vrátí, takže ještě mám naději, že se Ioziv vrati.
714605
BPRD je taky za mnou, alespoň to mě nezklamalo. Vítězství se neobešlo bez objetí. U pár postav mě fakt mrzel jejich konec, ale jestli budou pokračování tak je možné, že se vrátí, takže ještě mám naději, že se [spoiler]Ioziv v[/spoiler]rati.
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
K těm šílenostem co se tam děli to celkem sedělo, jako já mám radši instrumentální hudbu, ale tohle k tomu stylu celkem padlo, ale mohlo to být i lepší a taky horší.

Měl jsi pravdu no :D
714604
K těm šílenostem co se tam děli to celkem sedělo, jako já mám radši instrumentální hudbu, ale tohle k tomu stylu celkem padlo, ale mohlo to být i lepší a taky horší. Měl jsi pravdu no *:D*
714601
1 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Presne to som ti hovoril :D:D:D Až na ten soundtrack ten bol podla mňa totálne mimo.
714601
Presne to som ti hovoril *:D**:D**:D* Až na ten soundtrack ten bol podla mňa totálne mimo.
714598
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat

Teď jsem se vrátil z kina ...

Jsem celkem zklamán.
Začátek parádní, ale pak to začalo ztrácet tempo a přišli i nelogické věci Nimue zabije Brooma a Hellboy udělá přesně co Nimue chce, WTF?
Komiks to znásilnilo pěkně. Nechápu pro koho ten film byl dělanej. Pro normální diváky moc odkazů na komiksy, a pro znalce komiksů to bylo až moc obrácený, což mi nevadilo, ale pak přišel ten výše zmíněný nelogický cosi (to bych i přehlídl, kdyby mě to víc bavilo). Navíc některé věci z komiksu byly spracovany dost nudně. Finále slabší. Akce jsem taky čekal víc. Soundtrack nebyl špatný.
Díky 1. polovině Lobster byl úžasný, bitka s obry, začátek
Dávám 6/10. 
Ta druhá sice taky nebyla úplně špatná, ale haprovalo to. 
Třeba zněním názor až to uvidím po druhý, což bude nějakou dobu trvat.
714598
Jsem celkem zklamán. Začátek parádní, ale pak to začalo ztrácet tempo a přišli i nelogické věci [spoiler]Nimue zabije Brooma a Hellboy udělá přesně co Nimue chce, WTF? [/spoiler]Komiks to znásilnilo pěkně. Nechápu pro koho ten film byl dělanej. Pro normální diváky moc odkazů na komiksy, a pro znalce komiksů to bylo až moc obrácený, což mi nevadilo, ale pak přišel ten výše zmíněný nelogický cosi (to bych i přehlídl, kdyby mě to víc bavilo). Navíc některé věci z komiksu byly spracovany dost nudně. Finále slabší. Akce jsem taky čekal víc. Soundtrack nebyl špatný. Díky 1. polovině [spoiler]Lobster byl úžasný, bitka s obry, začátek[/spoiler][spoiler] [/spoiler]Dávám 6/10.  Ta druhá sice taky nebyla úplně špatná, ale haprovalo to.  Třeba zněním názor až to uvidím po druhý, což bude nějakou dobu trvat.
Teď jsem se vrátil z kina ...
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Alespoň na 2000 :D
714595
Alespoň na 2000 *:D*
714572
0 0
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Zato se neomlouvej, to se stává asi každýmu i mně :D
Nakonci, když Kroenen začal poslouchat toho typka v tý zavařovačce (Leopold?), kterýho oživil, aby oni ovládli svět a Rasputin na to přišel a Kroenen oživení toho typka svedl na jinýho borce a Rasputin toho borce oslepil a ten borec to tam pak autodestrukcí vyhodil do vzduchu, protože nevěděl kam hrabe, alespoň to tak bylo prezentováno.
714594
Zato se neomlouvej, to se stává asi každýmu i mně *:D* Nakonci, když Kroenen začal poslouchat toho typka v tý zavařovačce (Leopold?), kterýho oživil, aby oni ovládli svět a Rasputin na to přišel a Kroenen oživení toho typka svedl na jinýho borce a Rasputin toho borce oslepil a ten borec to tam pak autodestrukcí vyhodil do vzduchu, protože nevěděl kam hrabe, alespoň to tak bylo prezentováno.
714571
0 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Chceš to potiahnuť aspoň na 200?8)8)
714572
Chceš to potiahnuť aspoň na 200?*8)**8)*
714550
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
A kde tam zomrel znovu rasputin? Sorry 2 diel som už dlho nečítal.
714571
A kde tam zomrel znovu rasputin? Sorry 2 diel som už dlho nečítal.
714501
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
Pojďte to tu ještě rozjet :D někdo, kdokoliv.
714550
Pojďte to tu ještě rozjet *:D* někdo, kdokoliv.
0 -1
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
I v druhe, jak to tam přece stupidně vybuchlo :D 
Tak lepší než kdyby to nevysvětlili. Navíc si myslím, že tajemno už stejně v těch pozdějších dílech nebylo potřeba. Takhle bylo vše řečeno a šlo se do grandiózního finále :D
714501
I v druhe, jak to tam přece stupidně [spoiler]vybuchlo *:D*  [/spoiler]Tak lepší než kdyby to nevysvětlili. Navíc si myslím, že tajemno už stejně v těch pozdějších dílech nebylo potřeba. Takhle bylo vše řečeno a šlo se do grandiózního finále *:D*
714500
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Rasputin zomrel v prvej knihe. Tak ja nemyslím horror - že sa pri ňom bojíš ale horror že to má ponurú, mysterióznu slizkú atmošku. A to podla mňa tým ďalším knihám chýba aj keď ich mám velmi rád.  Mne sa napr. strašne páči v Ostove to ako ten kňaz rozpráva tú históriu a príbeh pravej ruky skazy. To je strašná pecka ale už aj tam sa podla mňa vytráca to tajomno. Hold to je daň za to že sa to vysvetluje.  Hlavne prvé Hellboyove knihy nepísal Mignola sám ale pomáhal mu scenarista.
714500
Rasputin [spoiler]zomrel[/spoiler] v prvej knihe. Tak ja nemyslím horror - že sa pri ňom bojíš ale horror že to má ponurú, mysterióznu slizkú atmošku. A to podla mňa tým ďalším knihám chýba aj keď ich mám velmi rád.  Mne sa napr. strašne páči v Ostove to ako ten kňaz rozpráva tú históriu a [spoiler]príbeh pravej ruky skazy. [/spoiler]To je strašná pecka ale už aj tam sa podla mňa vytráca to tajomno. Hold to je daň za to že sa to vysvetluje.  Hlavne prvé Hellboyove knihy nepísal Mignola sám ale pomáhal mu scenarista.
714498
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Podle mě tím, že ten film nikoho nezajímá, protože když jsem sem začal psát tak už diskuze byla v podstatě mrtvá :D vlastně kdybych sem nepsal a neptal se na ty komiksy,  ještě než jsme to takhle rozjeli, tak je mrtvá dávno.
Třeba se někdo ještě připojí :D
714499
Podle mě tím, že ten film nikoho nezajímá, protože když jsem sem začal psát tak už diskuze byla v podstatě mrtvá *:D* vlastně kdybych sem nepsal a neptal se na ty komiksy,  ještě než jsme to takhle rozjeli, tak je mrtvá dávno. Třeba se někdo ještě připojí *:D*
714494
0 0
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Tak on ani Hellboy nebyl nějak extra hororový, takže to nějaká velká změna nebyla, sice jo měl nádech hororu, ale podle mě jen nepatrně, spíš to má hlavně tu mysticko-tajemnou atmosféru.

Nackove a Rasputin se mi líbili, ale v těch prvních komiksech podle mě Mignola hledal ten správný směr, třeba ve dvojce se mi zdáli některé linky odbité (smrt Rasputina)
714498
Tak on ani Hellboy nebyl nějak extra hororový, takže to nějaká velká změna nebyla, sice jo měl nádech hororu, ale podle mě jen nepatrně, spíš to má hlavně tu mysticko-tajemnou atmosféru. Nackove a Rasputin se mi líbili, ale v těch prvních komiksech podle mě Mignola hledal ten správný směr, třeba ve dvojce se mi zdáli některé linky odbité ([spoiler]smrt Rasputina[/spoiler])
714491
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Inak myslíš že sem nikto iný okrem nás neprispieva kvôli tomu, že ten film už nikoho nezaujíma, alebo preto že sme to tu obsadili :D:D
714494
Inak myslíš že sem nikto iný okrem nás neprispieva kvôli tomu, že ten film už nikoho nezaujíma, alebo preto že sme to tu obsadili *:D**:D*
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Ako aj mňa viac bavila trilogia ale zase mám rád tú atmosfériu tej kombinácie Lovecraft, nacisti, Rasputin... 

Ako áno ale BPRD už nie je ten horror. 
714491
Ako aj mňa viac bavila trilogia ale zase mám rád tú atmosfériu tej kombinácie Lovecraft, nacisti, Rasputin...  Ako áno ale BPRD už nie je ten horror. 
714487
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Mně teda bavila víc ta "trilogie" . Bylo to takový "šílený fantasy." Nečetl jsem ještě žádnou antickou tragédii takže z toho pohledu to nemůžu soudit, za mě je to v celku originální fantasy řezba o boji se svým předurčením :D 

Jinak Mignola tu svou inspiraci využil právě v tom BPRD, což podle mě udělal dobře, že to žánrově rozdělil a nedostávali jsme z obou sérií to stejné.
714487
Mně teda bavila víc ta "trilogie" . Bylo to takový "šílený fantasy." Nečetl jsem ještě žádnou antickou tragédii takže z toho pohledu to nemůžu soudit, za mě je to v celku originální fantasy řezba o boji se svým předurčením *:D*  Jinak Mignola tu svou inspiraci využil právě v tom BPRD, což podle mě udělal dobře, že to žánrově rozdělil a nedostávali jsme z obou sérií to stejné.
714486
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Ja by som nepovedal že je Hellboy zábavnejší  - možno v prvých knihách ale proste páči sa mi tá osobná púť. Je to prakticky parafráza na antickú tragédiu - hrdina sa snaží bojovať proti svojemu osudu ale aj tak sa k nemu nevyhnutne blíži. Síce je to stále na hrane toho že Hellboy vyhráva ale pritom sa stále bližšie dostáva k prorodstvu. 

Tak podla mňa sú búrky a besy super trilógia ktorá drží perfektne pri sebe.
Ale zase vidím problém v tom že sa Hellboy už vzdialil od svojich koreňov - čož bola MIgnolova inšpirácia Lovecraftom a prešlo to viac do anglosaských legiend. Naproti tomu počiatky hellboya boli viac o tom "kozmickom horrore" akos a tento subžáner nazýva.
714486
Ja by som nepovedal že je Hellboy zábavnejší  - možno v prvých knihách ale proste páči sa mi tá osobná púť. Je to prakticky parafráza na antickú tragédiu - hrdina sa snaží bojovať proti svojemu osudu ale aj tak sa k nemu nevyhnutne blíži. Síce je to stále na hrane toho že Hellboy vyhráva ale pritom sa stále bližšie dostáva k prorodstvu.  Tak podla mňa sú búrky a besy super trilógia ktorá drží perfektne pri sebe. Ale zase vidím problém v tom že sa Hellboy už vzdialil od svojich koreňov - čož bola MIgnolova inšpirácia Lovecraftom a prešlo to viac do anglosaských legiend. Naproti tomu počiatky hellboya boli viac o tom "kozmickom horrore" akos a tento subžáner nazýva.
714469
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se