Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První recenze Shazama ho staví na úroveň Wonder Woman

příspěvky 21 - 26 Napsat příspěvek
reaguje na: Human Traffic
Mas pravdu. Na druhou stranu, vyprava uzasna, hudba skvela, herci super a ta romantika byla nakonec krasna. Jak poznam ze film byl nadprumerny? Vzpomenu si na par ikonickych scen. Nejlepsi byla smrt Pinea.

Takovy MoS a Watchmeni tech nezapomenutelnych scen a dialogu maji po cele stopazi a stejne to lidi hejtuji takze... kdo vi? 
711513
Mas pravdu. Na druhou stranu, vyprava uzasna, hudba skvela, herci super a ta romantika byla nakonec krasna. Jak poznam ze film byl nadprumerny? Vzpomenu si na par ikonickych scen. Nejlepsi byla smrt Pinea. Takovy MoS a Watchmeni tech nezapomenutelnych scen a dialogu maji po cele stopazi a stejne to lidi hejtuji takze... kdo vi? 
711508
6 -5
reagovat
reaguje na: Human Traffic
Napsal jsem to v podstatě jen kvůli popuzení.

Nicméně i tak mě ten film bavil. Hrozně to táhne ta hudba a celkově zábavnost. Je to sice tupý jak řiť, ale to mi nějak nevadí (stejně jak u Aquamana), dokud se tam něco děje. Ovšem nadruhou stranu jsem to viděl jen jednou a ještě k tomu v IMAXu, takže je dost pravděpodobné, že doma by ty nedostatky vynikly sakra hodně. 
711511
Napsal jsem to v podstatě jen kvůli popuzení. Nicméně i tak mě ten film bavil. Hrozně to táhne ta hudba a celkově zábavnost. Je to sice tupý jak řiť, ale to mi nějak nevadí (stejně jak u Aquamana), dokud se tam něco děje. Ovšem nadruhou stranu jsem to viděl jen jednou a ještě k tomu v IMAXu, takže je dost pravděpodobné, že doma by ty nedostatky vynikly sakra hodně. 
711508
2 -7
reagovat
reaguje na: Hellierer
V čem byla Wonder Woman pecka? Akce průměrná, postavy ploché, příběh nijaký, finální střet strašný a to nemluvím o tom, že i když to má být feministická ikona, tak je stejně její příběh o lásce ke chlapovi. Ale furt tam je lepší, než v Justice League.
Stále si stojím za tím, že MoS je nedoceněný.   
711508
V čem byla Wonder Woman pecka? Akce průměrná, postavy ploché, příběh nijaký, finální střet strašný a to nemluvím o tom, že i když to má být feministická ikona, tak je stejně její příběh o lásce ke chlapovi. Ale furt tam je lepší, než v Justice League. Stále si stojím za tím, že MoS je nedoceněný.   
711504
18 -8
reagovat
Hehe, U DC to vypadá, že vyjdou všechny solovky, to je docela rozumný přístup. Vemte si, kdyby třeba hned po MoS vytáhli nějakou narychlo splácanou tupou týmovku.

A taky se šíří ohlasy nejen na hlavního hrdinu ale i na Strongova záporáka.
711507
Hehe, U DC to vypadá, že vyjdou všechny solovky, to je docela rozumný přístup. Vemte si, kdyby třeba hned po MoS vytáhli nějakou narychlo splácanou tupou týmovku. A taky se šíří ohlasy nejen na hlavního hrdinu ale i na Strongova záporáka.
4 -4
reagovat
U Suicide Squad jsem se extrémně nudil, u Justice League jsem přemýšlel, že si nechám vrátit vstupné, Na WW jsem do kina už nešel a stejně jsem to pak nedokoukal, Aquamena jsem taky nedokoukal... snad vyjde aspoň tohle...
711506
U Suicide Squad jsem se extrémně nudil, u Justice League jsem přemýšlel, že si nechám vrátit vstupné, Na WW jsem do kina už nešel a stejně jsem to pak nedokoukal, Aquamena jsem taky nedokoukal... snad vyjde aspoň tohle...
8 -13
reagovat
A já to říkal! No na kino se těším a jsem zvědav. Doufám, že to bude správně cheesy.

BTW: Wonder Woman je pecka. 8) 
711504
A já to říkal! No na kino se těším a jsem zvědav. Doufám, že to bude správně cheesy. BTW: Wonder Woman je pecka. *8)* 
5 -8
reagují: Human Traffic
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se