Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku They Shall Not Grow Old: Recenze

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek
19.01.2019 11:21:44
reaguje na: Rimsy
Neboj, Cival tě z dalšího MZ live určitě nevyhodí, když nám to tady řekneš :D
705373
Neboj, Cival tě z dalšího MZ live určitě nevyhodí, když nám to tady řekneš *:D*
705337
0 0
reagovat
19.01.2019 10:14:08
reaguje na: RainMakeR
Gooodbyyyeeee!
705365
Gooodbyyyeeee!
705363
1 0
reagovat
19.01.2019 09:33:07
Já to dokoukal tak do půlky. Je třeba v druhé půlce něco o pilotech, vzducholodích, námořnictvu nebo jsou to celou dobu zákopy ?
Abych to znova nestahoval zbytečně ..
To si radši pustím Černou Zmiji .....
705363
Já to dokoukal tak do půlky. Je třeba v druhé půlce něco o pilotech, vzducholodích, námořnictvu nebo jsou to celou dobu zákopy ? Abych to znova nestahoval zbytečně .. To si radši pustím Černou Zmiji .....
2 -9
reagují: davidb
reagovat
19.01.2019 00:08:47
reaguje na: Rimsy
A tak sis jednou objednal blůčko z Británie, no, já bych se za to nestyděl ;) link
705352
A tak sis jednou objednal blůčko z Británie, no, já bych se za to nestyděl *;)* https://www.amazon.co.uk/They-Shall-Not-Grow-Blu-ray/dp/B07KJVS46G/
705337
3 0
reagovat
18.01.2019 22:14:48
reaguje na: Rimsy
Rimsy, normální je nekrást.
705340
Rimsy, normální je nekrást.
705337
2 -2
reagovat
18.01.2019 21:49:39
reaguje na: Stranger777
No... Nechci o tom moc mluvit :D?)
705337
No... Nechci o tom moc mluvit *:D**?)*
705288
8 0
reagovat
17.01.2019 23:35:51
reaguje na: speedy.mail
OK, díky, ale na jedno promítnutí je to docela dost peněz. Spíš jsem si říkal, jak to viděl Rimsy. Jestli třeba není šance v rámci nějakého festivalu nebo tak.
705288
OK, díky, ale na jedno promítnutí je to docela dost peněz. Spíš jsem si říkal, jak to viděl Rimsy. Jestli třeba není šance v rámci nějakého festivalu nebo tak.
705283
0 0
reagují: Rimsy
reagovat
17.01.2019 22:47:34
Je to parada. Dokonca lepsie ako glass8)
705286
Je to parada. Dokonca lepsie ako glass*8)*
7 0
reagovat
17.01.2019 22:14:53
reaguje na: Stranger777
705283
https://www.en-filmy.cz/dvd-dokumentarni-filmy/they-shall-not-grow-old--dvd-2018/
705276
1 0
reagují: Stranger777
reagovat
17.01.2019 20:55:57
Dá se k tomu někde oficiálně dostat? 
705276
Dá se k tomu někde oficiálně dostat? 
0 0
reagují: speedy.mail
reagovat
17.01.2019 19:07:43
reaguje na: speta.jr

80%

Mírné zklamáni, čekal jsem - tedy kdesi jsme se dočetl, ze si najal i forenzní experty na odezíráni ze rtu - z toho jsem usoudil, že nepůjde jen o dokument ale i kaleidoskop momentu s války s přímím dialogem, výsledek se zastavil těsně před očekávání - "JEN" s doprovodným (více recenze) komentářem tak jako u jiných dokumentů. P.s.: Ty zkažené zuby.

Apokalypsa 1. světová válka díl 1 - Hněv (ne tak ambiciozní ale také velmi povedený)
705267
Mírné zklamáni, čekal jsem - tedy kdesi jsme se dočetl, ze si najal i forenzní experty na odezíráni ze rtu - z toho jsem usoudil, že nepůjde jen o dokument ale i kaleidoskop momentu s války s přímím dialogem, výsledek se zastavil těsně před očekávání - "JEN" s doprovodným (více recenze) komentářem tak jako u jiných dokumentů. P.s.: Ty zkažené zuby. [url=https://www.youtube.com/watch?v=eOhXYHKphIQ]Apokalypsa 1. světová válka díl 1 - Hněv (ne tak ambiciozní ale také velmi povedený)[/url]
80%
705257
3 0
reagovat
17.01.2019 18:19:46
Je to super, vsichni videt, hned!
705257
Je to super, vsichni videt, hned!
3 0
reagují: cain.pullo
reagovat
© copyright 2000 - 2019.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se