Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Jako fanousek jsem spokojenej, ale clovek, ktery nevidel HP bude proste zmatenej a zklamanej, odkazuje se hodne a spoliha se na znalost postav.
Zaver jako cliffhanger dobrej, ale doufam, ze se dockame normalniho vysvetleni.
A Queenie?!?!
700648
Jako fanousek jsem spokojenej, ale clovek, ktery nevidel HP bude proste zmatenej a zklamanej, odkazuje se hodne a spoliha se na znalost postav. Zaver jako cliffhanger dobrej, ale doufam, ze se dockame normalniho vysvetleni. A Queenie?!?!
3 -1
reagovat
Tak jsem to viděl v imaxu a těžce nedoporučuji, ve 3d jsou akční pasáže vesměs potmě a hrozně zmatený. 
K samotnému filmu. Vizuální stránka dobrý, ale děj je hrozně zmatený a žádná z postav mi k srdci nepřirostla, snad jen Brumbál a jeho kamarád z dětství v kůži Deppa, a Mlok a jeho kamarád mudla z USA. 
Celou dobu mi přišla ta údajně osudová linka s Kredencem o ničem, při vysvětlovačce  v té hrobce jsem se chytal za hlavu a závěr to sice trochu vylepšil, za to ale zase dal na prdel dosavadnímu lore, jak už bylo zmíněno jinými. Měli Kredence z příběhu úplně vyškrtnout, soustředit se jen na konpiraci a připravovat půdu pro závěrečný střet, jenže to by už mohlo přijít v dalším díle a filmaři by nemohli rýžovat diváky dalších x filmů. 
6/10 a to jsem ještě mírný. 
700643
Tak jsem to viděl v imaxu a těžce nedoporučuji, ve 3d jsou akční pasáže vesměs potmě a hrozně zmatený.  K samotnému filmu. Vizuální stránka dobrý, ale děj je hrozně zmatený a žádná z postav mi k srdci nepřirostla, snad jen Brumbál a jeho kamarád z dětství v kůži Deppa, a Mlok a jeho kamarád mudla z USA.  [spoiler]Celou dobu mi přišla ta údajně osudová linka s Kredencem o ničem, při vysvětlovačce  v té hrobce jsem se chytal za hlavu a závěr to sice trochu vylepšil, za to ale zase dal na prdel dosavadnímu lore, jak už bylo zmíněno jinými. [/spoiler]Měli Kredence z příběhu úplně vyškrtnout, soustředit se jen na konpiraci a připravovat půdu pro závěrečný střet, jenže to by už mohlo přijít v dalším díle a filmaři by nemohli rýžovat diváky dalších x filmů.  6/10 a to jsem ještě mírný. 
1 0
reagovat

Jako v roce 1980

Cítím se jako v roce 1980 když fanoušci odcházeli z kina po Impérium vrací úder.

Film skvělej. Ten Fantasy svět má neomezený možnosti. A je skvělý že to pozvolna ukazují. Fakt bych si dal klidně pražský lokace :+8)
Má to parádní soundtrack. 
8/10
700640
Cítím se jako v roce 1980 když fanoušci odcházeli z kina po Impérium vrací úder. Film skvělej. Ten Fantasy svět má neomezený možnosti. A je skvělý že to pozvolna ukazují. Fakt bych si dal klidně pražský lokace *:+**8)* Má to parádní soundtrack.  8/10
Jako v roce 1980
1 -3
reagovat
reaguje na: KARLOS
To už bych spíš věřil tomu, že to není jeho syn, ale jeho otec, co otec, je to jeho babička! :D Pardon, to video o kousek níže mě nějak poznamenalo... :DSocialniPripad - jo tohle už zní trochu logičtěji, souhlasím, teďka jen zjistit, jak to mohl Grindelwald vědět, zvlášť po tom co udělala Leta na té lodi. ?)
700617
[spoiler]To už bych spíš věřil tomu, že to není jeho syn, ale jeho otec, co otec, je to jeho babička! *:D* Pardon, to video o kousek níže mě nějak poznamenalo... *:D*S[url=https://profil.moviezone.cz/SocialniPripad]ocialniPripad - jo tohle už zní trochu logičtěji, souhlasím, teďka jen zjistit, jak to mohl Grindelwald vědět, zvlášť po tom co udělala Leta na té lodi. *?)*[/url][/spoiler][spoiler][url=https://profil.moviezone.cz/SocialniPripad] [/url] [url=https://profil.moviezone.cz/SocialniPripad] [/url] [/spoiler]
700582
0 0
reagovat
reaguje na: Leela
:D Tak to je trefný! A teďka budeme dva roky čekat na vysvětlení a odpovědi na všechny otázky a místo toho dostaneme další nášup nových, kurňa už aby tu byl poslední díl a nějak slušně se to všechno dalo dohromady a vysvětlilo, protože já jsem z toho normálně srnka! ;)
700616
*:D* Tak to je trefný! [spoiler]A teďka budeme dva roky čekat na vysvětlení a odpovědi na všechny otázky a místo toho dostaneme další nášup nových, kurňa už aby tu byl poslední díl a nějak slušně se to všechno dalo dohromady a vysvětlilo, protože já jsem z toho normálně srnka! *;)*[/spoiler]
700595
1 0
reagovat
Nemůžu říct, že by se mi film jako celek vůbec nelíbil, hlavně vizuál byl super a v zásadě jsem se nenudila. 
Jistá pasáž mi ovšem přimomněla tohle:

link

A doufám, že závěr se v dalších filmech nějak uspokojivě vysvětlí, jinak wtf :-.
700595
Nemůžu říct, že by se mi film jako celek vůbec nelíbil, hlavně vizuál byl super a v zásadě jsem se nenudila.  Jistá pasáž mi ovšem přimomněla tohle: https://www.youtube.com/watch?v=U0qBi1ptPhQ A doufám, že závěr se v dalších filmech nějak uspokojivě vysvětlí, jinak wtf *:-*.
0 0
reagují: Rybba
reagovat
reaguje na: Rybba
Přesně to jsem si říkal, že by tomu spíš seděl název Fantastická zvířata: Credencovy otazníky :D:D
700592
Přesně to jsem si říkal, že by tomu spíš seděl název[spoiler] Fantastická zvířata: Credencovy otazníky[/spoiler] *:D**:D*
700573
0 0
reagovat
reaguje na: Haney
Ohledně McGonagalové si myslím, že na potter wikii mají rok narození blbě. Vycházejí z toho, že během Harryho pátého ročníku učí přeměňování 38 let. Ale neberou v úvahu, že předtím byla na katedře přeměňování s Brumbálem. Sice tam pořád některé věci haprují (jako třeba to, že tam McGonagalová je, i když Brumbál učí Obranu), ale imo se narodila dřív, jak roku 1935. Tak jako tak, ofiko datum narození máme jen den a měsíc.
700584
[spoiler]Ohledně McGonagalové si myslím, že na potter wikii mají rok narození blbě. Vycházejí z toho, že během Harryho pátého ročníku učí přeměňování 38 let. Ale neberou v úvahu, že předtím byla na katedře přeměňování s Brumbálem. Sice tam pořád některé věci haprují (jako třeba to, že tam McGonagalová je, i když Brumbál učí Obranu), ale imo se narodila dřív, jak roku 1935. Tak jako tak, ofiko datum narození máme jen den a měsíc. [/spoiler]
700581
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
To už by bylo jako rodinná pouta  a ordinace v jednom. S teorií o synovi. I když ta moje se taky chytá stébel. Já bych byl vážně nejradši kdyby to byla jenom Grindelwaldova lež. Kdyby se to ve filmu neřeklo, tak to vůbec nevadí a postava Credence má pořád opodstatnění jako velmi mocná entita, kterou chce zneužít Grindelwald pro své plány. 
700583
[spoiler]To už by bylo jako rodinná pouta  a ordinace v jednom. S teorií o synovi. I když ta moje se taky chytá stébel. Já bych byl vážně nejradši kdyby to byla jenom Grindelwaldova lež. Kdyby se to ve filmu neřeklo, tak to vůbec nevadí a postava Credence má pořád opodstatnění jako velmi mocná entita, kterou chce zneužít Grindelwald pro své plány. [/spoiler]
700582
1 0
reagovat
No, máš sex na jednu noc, potom, co unikneš z Azkabanu a očividně se zřekneš svého jména (přeživší synové nemohli o ničem vědět) a když zjistíš, že se zadařilo - máš mu jméno Aurelius, posadíš ho i s maminkou na loď a zamáváš šátečkem.
Jako sorry, ale tohle se Rowlingové imo (zatím) celkem nepovedlo.
Jako nejschůdnější mi příjde, že to není Albusův brácha, ale syn a poslal ho pryč přes oceán proto, že chtěl zapomenout na "jeho výrobu". Protože vy víte proč.
700582
[spoiler]No, máš sex na jednu noc, potom, co unikneš z Azkabanu a očividně se zřekneš svého jména (přeživší synové nemohli o ničem vědět) a když zjistíš, že se zadařilo - máš mu jméno Aurelius, posadíš ho i s maminkou na loď a zamáváš šátečkem. Jako sorry, ale tohle se Rowlingové imo (zatím) celkem nepovedlo. Jako nejschůdnější mi příjde, že to není Albusův brácha, ale syn a poslal ho pryč přes oceán proto, že chtěl zapomenout na "jeho výrobu". Protože vy víte proč.[/spoiler]
2 0
reagují: Rybba, SocialniPripad
reagovat
Díky tomuhle dílu si jako velký fanoušek najednou vážím celý Potterovský serie. Přijde mi to jen jako dojička prachů. Jsou tam nesmysly, který popírají celý lore - učí tam Mcgonagallová, ikdyž se má narodit až za 8 let; a Brumbálův příbuzný? No comment.
Naopak jako fanoušek jsem prostě moc zklamaný, ale vizuál mi přijde pořád super. V tom mi Yates nevadí. Prostě 2/10. 
700581
Díky tomuhle dílu si jako velký fanoušek najednou vážím celý Potterovský serie. Přijde mi to jen jako dojička prachů. Jsou tam nesmysly, který popírají celý lore - [spoiler]učí tam Mcgonagallová, ikdyž se má narodit až za 8 let; a Brumbálův příbuzný? No comment.[/spoiler] Naopak jako fanoušek jsem prostě moc zklamaný, ale vizuál mi přijde pořád super. V tom mi Yates nevadí. Prostě 2/10. 
1 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: KARLOS
časová posloupnost vážně příliš nesedí. Ten zvrat je dost postavený na vodě. Teď moje teorie. Pokud je bratrem, tak si myslím, že nevlastním. Jeho otec bude Percival a matka někdo jiný, než Kendra. Percival buď nevěděl, že má syna, nebo ho nechtěl (prostě jen sex na jednu noc) a proto poslala jeho matku/jeho matka se sama rozhodla odjet do USA. Pak došlo k záměně na lodi. 
700580
[spoiler]časová posloupnost vážně příliš nesedí. Ten zvrat je dost postavený na vodě. Teď moje teorie. Pokud je bratrem, tak si myslím, že nevlastním. Jeho otec bude Percival a matka někdo jiný, než Kendra. Percival buď nevěděl, že má syna, nebo ho nechtěl (prostě jen sex na jednu noc) a proto poslala jeho matku/jeho matka se sama rozhodla odjet do USA. Pak došlo k záměně na lodi. [/spoiler]
700577
3 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Právě podle toho, jak to bylo podané, taky věřím, že Grindelwald prostě nekecal. Že je Obscurus původem Arianin je snaha to na kánon nalepit bez změn data úmrtí Kendry nebo Percivala, ale vypadá to, že Percival (jako každý vězeň v HP univerzu :D) Azkaban nějak přežil...
700579
Právě podle toho, jak to bylo podané, taky věřím, že [spoiler]Grindelwald prostě nekecal. Že je Obscurus původem Arianin je snaha to na kánon nalepit bez změn data úmrtí Kendry nebo Percivala, ale vypadá to, že Percival (jako každý vězeň v HP univerzu *:D*) Azkaban nějak přežil...[/spoiler]
700577
0 0
reagovat
ad konec (heavy spoilery, bacha): I kdyby to bylo tak, jak píše Snipsley, pořád by to nevycházelo. Ariana umřela prokazatelně dříve, než se Credence narodil a pokud víme, tak jediný Newt v jediném případě Obskuza izoloval, aby byl schopen samostatné existence a potřeboval na to celkem dost znalostí kouzelnické fauny.
Navíc je jasně naznačováno, že je "plnohodnotným" synem Brumbálových, má souznačné jméno, dokáže přivolat fénixe (a pochybuju, že by ta achopnost byla přenosná zkrs Obskura, když je to ve své podstatě esence černé magie a fénix, jakožto silně loajální a "zásadová" bytost by k ní vztah mít neměla mít žádný) a i to, že Brumbál se nijak nehrne do setkání s Credencem, jakožto i fakt, že Grindelwald na tuhle rodobou příbuznost sází hodně karet, z toho vychází, že to fakt čtvrtý sourozenec je.
A aby to vycházelo s dosavadním kánonem, musel by se Credence narodit nejpozději devět měsíců po Arianině mučení a tudíž i Persivalovu zatčení. To by ale znamenalo, že by musel být jen o něco málo mladší jak Albus (což Ezra i stylizací není) a rozhodně starší jak Newt a spol. Nehledě na to, že by ho ve svém vyprávění na konci Relikvií Aberforth jen těžko vynechával, když celé stiletí nerozdýchal rodinné křivdy.
Fakt si přeju, aby Grindelwald kecal, ale jak píšu - moc věcí na to neukazuje.
700577
ad konec (heavy spoilery, bacha): [spoiler]I kdyby to bylo tak, jak píše Snipsley, pořád by to nevycházelo. Ariana umřela prokazatelně dříve, než se Credence narodil a pokud víme, tak jediný Newt v jediném případě Obskuza izoloval, aby byl schopen samostatné existence a potřeboval na to celkem dost znalostí kouzelnické fauny. Navíc je jasně naznačováno, že je "plnohodnotným" synem Brumbálových, má souznačné jméno, dokáže přivolat fénixe (a pochybuju, že by ta achopnost byla přenosná zkrs Obskura, když je to ve své podstatě esence černé magie a fénix, jakožto silně loajální a "zásadová" bytost by k ní vztah mít neměla mít žádný) a i to, že Brumbál se nijak nehrne do setkání s Credencem, jakožto i fakt, že Grindelwald na tuhle rodobou příbuznost sází hodně karet, z toho vychází, že to fakt čtvrtý sourozenec je. A aby to vycházelo s dosavadním kánonem, musel by se Credence narodit nejpozději devět měsíců po Arianině mučení a tudíž i Persivalovu zatčení. To by ale znamenalo, že by musel být jen o něco málo mladší jak Albus (což Ezra i stylizací není) a rozhodně starší jak Newt a spol. Nehledě na to, že by ho ve svém vyprávění na konci Relikvií Aberforth jen těžko vynechával, když celé stiletí nerozdýchal rodinné křivdy. Fakt si přeju, aby Grindelwald kecal, ale jak píšu - moc věcí na to neukazuje.[/spoiler]
1 0
reagovat
reaguje na: Rybba
Najít Credence, zjistit kdo je, Lestrange/Cimmrman oblouk, kterej vlastně byl úplně k ničemu. Takže nic, důležitá z toho filmu je pro další díly jen informace o blood pactu a poslední minuta :D
700575
[spoiler]Najít Credence, zjistit kdo je, Lestrange/Cimmrman oblouk, kterej vlastně byl úplně k ničemu. Takže nic, důležitá z toho filmu je pro další díly jen informace o blood pactu a poslední minuta *:D*[/spoiler]
700573
0 0
reagovat
reaguje na: Rybba
Stačilo neříkat, že je to jeho bratr... mohl mít stejný jméno i bez toho, aby měl stejný rodiče.
700574
[spoiler]Stačilo neříkat, že je to jeho bratr... mohl mít stejný jméno i bez toho, aby měl stejný rodiče.[/spoiler]
700571
0 0
reagovat
Otázka k zamyšlení, kdo a proč tomu dal název Grindelwaldovy zločiny, když tam žádný jeho zločin není, spíš by se to mělo jmenovat Mlok Scamander: Hledání Kredence.

Pořád tápu zda je to na 5 nebo 6 hvězdiček z deseti. :(

Jinak pokud KarelR je fanda potterovek a většinou dával osm a více z deseti a nyní dal jen sedm... :o

Pokud byl první díl seznamovací a vše směřuje k pátému a poslednímu dílu znamená to tedy, že uprostřed nás čekají tři vyplňovací díly o ničem? U HP se v každém díle něco řešilo, mělo to nějaký děj, vždy to bylo začátek, prostředek a konec i první zvířata to měla. Ale z dvojky takový pocit nemám, o co tam vlastně šlo? :-
700573
Otázka k zamyšlení, [spoiler]kdo a proč tomu dal název Grindelwaldovy zločiny, když tam žádný jeho zločin není, spíš by se to mělo jmenovat Mlok Scamander: Hledání Kredence.[/spoiler] Pořád tápu zda je to na 5 nebo 6 hvězdiček z deseti. *:(* Jinak pokud KarelR je fanda potterovek a většinou dával osm a více z deseti a nyní dal jen sedm... *:o* Pokud byl první díl seznamovací a vše směřuje k pátému a poslednímu dílu znamená to tedy, že uprostřed nás čekají tři vyplňovací díly o ničem? U HP se v každém díle něco řešilo, mělo to nějaký děj, vždy to bylo začátek, prostředek a konec i první zvířata to měla. Ale z dvojky takový pocit nemám, o co tam vlastně šlo? *:-*
1 0
reagují: remy, Arbiter
reagovat
reaguje na: Snipsley
Spoiler! A nebo si to celý Grindelwald vycucal z prstu, páč jako jak by to ksakru mohl vědět?! Vůbec mi to nedává logiku a smysl nebo jsem něco přehlídl? Je někde napsáno, že nebyli tři sourozenci, ale čtyři? Nebo se nám Rowlingová už dočista zbláznila? :-
700571
Spoiler! [spoiler]A nebo si to celý Grindelwald vycucal z prstu, páč jako jak by to ksakru mohl vědět?! Vůbec mi to nedává logiku a smysl nebo jsem něco přehlídl? Je někde napsáno, že nebyli tři sourozenci, ale čtyři? Nebo se nám Rowlingová už dočista zbláznila? [/spoiler]*:-*
700567
0 0
reagují: Arbiter
reagovat
reaguje na: SocialniPripad
žádná potitulková scéna tam není
700570
žádná potitulková scéna tam není
700569
1 0
reagovat
Jako velký fanoušek kouzelnického světa, musím říct, že jsem spokojený. Celý kouzelnický svět je promakaný do detailů, nápadů a krásných CGI je v Grindelwaldových zločinech přehršel. Postavy mě baví. Je super, že Mlok, je v podstatě asociál (v některých momentech až příliš) a ne nějaký John McClane v kouzelnickém světě. Všechno to pomrkávání a rozšiřování toho co víme z knih/filmů o Harrym Potterovi mě těší a nesmírně baví. Johny Depp i Jude Law do svých rolí zapadli perfektně. Tolik k fanouškovství.

Filmařsky to je docela rutina. Ano vypadá to hezky, nápady tam jsou, ale nečiší z toho chuť se někam posunout. Prostě jen splnit zadání. Postav je stále víc a většinou se objeví příliš okatě naroubované na děj. A chování některých postav je pro mě dost nepochopitelné, nebo spíš šustící papírem, aby mohl přijít zvrat. Když už píšu o zvratech, je jich tu hodně. Místy mi to přišlo až jako telenovela. Všechny ty rodinné anabáze a vztahy mezi příbuznými mi přišly napsané zbytečně na sílu. Mám dojem, že v tak dvou/třech případech se fakt nešikovně střihlo. 

Můžete mi někdo popsat potitulkovou scénu? Spěchal jsem z kina domů. Díky
700569
Jako velký fanoušek kouzelnického světa, musím říct, že jsem spokojený. Celý kouzelnický svět je promakaný do detailů, nápadů a krásných CGI je v Grindelwaldových zločinech přehršel. Postavy mě baví. Je super, že Mlok, je v podstatě asociál (v některých momentech až příliš) a ne nějaký John McClane v kouzelnickém světě. Všechno to pomrkávání a rozšiřování toho co víme z knih/filmů o Harrym Potterovi mě těší a nesmírně baví. Johny Depp i Jude Law do svých rolí zapadli perfektně. Tolik k fanouškovství. Filmařsky to je docela rutina. Ano vypadá to hezky, nápady tam jsou, ale nečiší z toho chuť se někam posunout. Prostě jen splnit zadání. Postav je stále víc a většinou se objeví příliš okatě naroubované na děj. A chování některých postav je pro mě dost nepochopitelné, nebo spíš šustící papírem, aby mohl přijít zvrat. Když už píšu o zvratech, je jich tu hodně. Místy mi to přišlo až jako telenovela. Všechny ty rodinné anabáze a vztahy mezi příbuznými mi přišly napsané zbytečně na sílu. Mám dojem, že v tak dvou/třech případech se fakt nešikovně střihlo.  Můžete mi někdo popsat potitulkovou scénu? Spěchal jsem z kina domů. Díky
2 0
reagují: Arbiter
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se