Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
01.12.2018 09:17:01

7*/10

čistý fan servis a nakoľko som fanúšik tak spokojnosť :) až na ten záver ktorý dosť výrazne ide proti knihám.
701438
čistý fan servis a nakoľko som fanúšik tak spokojnosť *:)* až na ten záver ktorý dosť výrazne ide proti knihám.
7*/10
0 0
reagovat
27.11.2018 11:36:38
reaguje na: Mack.
Myslíš šestiletou? wow, to fakt ne-e.
701161
[spoiler]Myslíš šestiletou? wow, to fakt ne-e.[/spoiler]
701159
0 0
reagovat
27.11.2018 11:13:08
reaguje na: Snipsley
Bude to jeho synovec. To bych možná ještě trochu překousl. Přecejen ti tři mudlové mohli arianu znásilnit a proto to dítě bylo na lodi do ameriky.
701159
[spoiler]Bude to jeho synovec. To bych možná ještě trochu překousl. Přecejen ti tři mudlové mohli arianu znásilnit a proto to dítě bylo na lodi do ameriky.[/spoiler]
701027
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
24.11.2018 11:18:54
reaguje na: KarelR
Yes. Rowlingova postupne do sveta pridava nove "mechaniky" jako obracece casu, prenasedla, horcruxy, obscurialy... Kazdy pokus o vysvetleni dalsiho Dumbledora se nutne omezuje na jiz znama pravidla fungovani kouzelnickeho sveta, ale imho Grindelwald nelze a Credencuv puvod se vysvetli prave nejakou novou featurou - napr. cestovani do budoucnosti, zamrznuti v case nebo neco uplne jineho.
701027
Yes. Rowlingova postupne do sveta pridava nove "mechaniky" jako obracece casu, prenasedla, horcruxy, obscurialy... Kazdy pokus o vysvetleni [spoiler]dalsiho Dumbledora se nutne omezuje na jiz znama pravidla fungovani kouzelnickeho sveta, ale imho Grindelwald nelze a Credencuv puvod se vysvetli prave nejakou novou featurou - napr. cestovani do budoucnosti, zamrznuti v case nebo neco uplne jineho.[/spoiler]
700928
1 0
reagují: Mack.
reagovat
22.11.2018 20:11:20
Ezra očividně ví kulový, stejně jako všichni ostatní kromě Rowlingový. Dřív než u trojky o ničem pevně jasno nebude, podobná situace jako u Star Wars V a VI ;)
700928
Ezra očividně ví kulový, stejně jako všichni ostatní kromě Rowlingový. Dřív než u trojky o ničem pevně jasno nebude, podobná situace jako u Star Wars V a VI *;)*
4 0
reagují: Snipsley
reagovat
22.11.2018 20:06:51
A ukazatele v tom filmu by tím pádem byly dost meh... ?):o
700927
A ukazatele v tom filmu by tím pádem byly dost meh... *?)**:o*
0 0
reagovat
22.11.2018 16:55:33
reaguje na: verbst
Ezra to nicméně v čerstvém rozhovoru potvrdil jako fakt. 
700915
Ezra to nicméně v čerstvém rozhovoru potvrdil jako fakt. 
700911
0 -1
reagovat
22.11.2018 16:16:51
reaguje na: Leela
Lže. Stopro.
700911
Lže. Stopro.
700908
0 0
reagují: do_Od
reagovat
22.11.2018 14:51:31
reaguje na: mr_maara
Já stejně doufám, že to není ani syn, ani bratr a že Grindelwald lže
700908
[spoiler]Já stejně doufám, že to není ani syn, ani bratr a že Grindelwald lže[/spoiler]
700856
2 0
reagují: verbst
reagovat
22.11.2018 10:31:00
reaguje na: KARLOS
700893
https://i.gifer.com/Mwen.gif
700887
0 0
reagovat
22.11.2018 09:43:32
reaguje na: verbst
Jo... Průměr je nad stovkou.
700887
Jo... Průměr je nad stovkou.
700883
2 0
reagují: verbst
reagovat
22.11.2018 08:47:54
reaguje na: KARLOS
A nežijou náhodou kouzelníci i dýl než mudlové? To by pak už šlo, ne?
700883
A nežijou náhodou kouzelníci i dýl než mudlové? To by pak už šlo, ne?
700881
1 0
reagují: KARLOS
reagovat
22.11.2018 08:44:16
reaguje na: mr_maara
A s McGonagalovou sem to psal níže - ten rok narození 1935 není kánonický. Je fanoušky "vypočítaný", ale imo jim/nám v té rovnici pro výpočet chybí dost promněnných, tuplem poté, co Rowlingová dopsala backstory postavy.
700881
[spoiler]A s McGonagalovou sem to psal níže - ten rok narození 1935 není kánonický. Je fanoušky "vypočítaný", ale imo jim/nám v té rovnici pro výpočet chybí dost promněnných, tuplem poté, co Rowlingová dopsala backstory postavy.[/spoiler]
700826
2 0
reagují: verbst
reagovat
21.11.2018 19:04:40
reaguje na: Leela

Mozna jo

Tak jako teoreticky jo :) Muselo by to byt v dobe kdy mu bylo cca 18 let a byl zmatenej z toho co citi ke Gellartovi a tak to chtel prubnout :D
700856
[spoiler]Tak jako teoreticky jo :) Muselo by to byt v dobe kdy mu bylo cca 18 let a byl zmatenej z toho co citi ke Gellartovi a tak to chtel prubnout :D[/spoiler]
Mozna jo
700835
0 0
reagují: Leela
reagovat
21.11.2018 15:23:32
reaguje na: mr_maara
Teoreticky to tak být může. Třeba Brumbál neměl ve své orientaci v raném mládí úplně jasno a nebo to zkoušel překonat a neobešlo se to bez následků. Přece jen se to odehrává v době, kdy byla homosexualita tabu, nebo spíš i trestná.
700835
Teoreticky to tak být může. [spoiler]Třeba Brumbál neměl ve své orientaci v raném mládí úplně jasno a nebo to zkoušel překonat a neobešlo se to bez následků. Přece jen se to odehrává v době, kdy byla homosexualita tabu, nebo spíš i trestná. [/spoiler]
700826
2 0
reagují: mr_maara
reagovat
21.11.2018 14:07:47
reaguje na: Mr.FREAKE

Nevychazi to

Rozhnodne to nevychazi. Jelikoz se podle knih narodila az v roce 1935. A jeho syn to taky nejspis nebude, jelikoz je Brumbal gay.
700826
[spoiler]Rozhnodne to nevychazi. Jelikoz se podle knih narodila az v roce 1935. A jeho syn to taky nejspis nebude, jelikoz je Brumbal gay.[/spoiler]
Nevychazi to
700799
0 0
reagují: KARLOS, Leela
reagovat
21.11.2018 13:02:11
reaguje na: Leela
Ja viem že stále píše :) a aj čo. Myslel som to vzhladom k HP svetu.
700816
Ja viem že stále píše *:)* a aj čo. Myslel som to vzhladom k HP svetu.
700810
0 0
reagovat
21.11.2018 09:42:24
reaguje na: Mr.FREAKE
Rowlingová knihy pořád píše. Poslední jí vyšla letos - je to ale pod jménem Rober Galbraith a jsou to detektivky. A docela dobrý, i když i tam jsou vztahové  zápletky někdy hodně divoké. Asi se v tom vyžívá :)
700810
Rowlingová knihy pořád píše. Poslední jí vyšla letos - je to ale pod jménem Rober Galbraith a jsou to detektivky. A docela dobrý, i když i tam jsou vztahové  zápletky někdy hodně divoké. Asi se v tom vyžívá *:)*
700801
2 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
20.11.2018 21:19:40
reaguje na: Raybit
Ono je to podla mňa dosť tým že scenár sa píše skrátka lahšie a hlavne rýchlejšie než klasická kniha k čomu si už (podla mňa) Rowlingová vybudovala mierny odpor. Na tomto filme je veľmi vidieť, že to písal niekto kto klasicky píše knihy. Na jednotke to tak  nepôsobí takže jej štúdio nechalo voľnú ruku až teraz. Vidíš to hlavne v tom konverzačnom strede filmu kde je všetko predstavované malými detailami a potom dlhými zábermi. 
700801
Ono je to podla mňa dosť tým že scenár sa píše skrátka lahšie a hlavne rýchlejšie než klasická kniha k čomu si už (podla mňa) Rowlingová vybudovala mierny odpor. Na tomto filme je veľmi vidieť, že to písal niekto kto klasicky píše knihy. Na jednotke to tak  nepôsobí takže jej štúdio nechalo voľnú ruku až teraz. Vidíš to hlavne v tom konverzačnom strede filmu kde je všetko predstavované malými detailami a potom dlhými zábermi. 
700664
1 0
reagují: Leela
reagovat
20.11.2018 20:55:50
Vyliezol som práve z kina a súhlasím s Karlovou recenziou. 7/10 - velmi ma tesil vážnejší tón filmu oproti jednotke. Depp aj Law sú vo svojich roliach super len škoda, len škoda že nemajú viac priestoru.  Podla mňa zle zvoli názov už pri jednotke - malo sa to volať WIZARD WORLD: Fantastic Beasts a dvojka  WIZARD WORLD: The Arrival of Grindenwald. 

Aj podľa mňa je to skôr syn Dumbledora než jeho brat. McGonagalová mala tuším v HP7 pred 90-tkou - takže to cca vychádza.
700799
Vyliezol som práve z kina a súhlasím s Karlovou recenziou. 7/10 - velmi ma tesil vážnejší tón filmu oproti jednotke. Depp aj Law sú vo svojich roliach super len škoda, len škoda že nemajú viac priestoru.  Podla mňa zle zvoli názov už pri jednotke - malo sa to volať WIZARD WORLD: Fantastic Beasts a dvojka  WIZARD WORLD: The Arrival of Grindenwald.  [spoiler]Aj podľa mňa je to skôr syn Dumbledora než jeho brat. McGonagalová mala tuším v HP7 pred 90-tkou - takže to cca vychádza.[/spoiler]
1 0
reagují: mr_maara
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se