Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Solo: Star Wars Story: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Perfektny post, aj ked mi na Solovi vadili viac ine veci.:+:+:+

Ad MZ Live:
Ja som spatne fakt rad, ze som dal na intuiciu a ze som sa do tej debaty nepustal. Ten premrhany cas by strasne bolel, to radsej este niekolkokrat pojdem na Sola.8)
685372
Perfektny post, aj ked mi na Solovi vadili viac ine veci.*:+**:+**:+* Ad MZ Live: Ja som spatne fakt rad, ze som dal na intuiciu a ze som sa do tej debaty nepustal. Ten premrhany cas by strasne bolel, to radsej este niekolkokrat pojdem na Sola.*8)*
685356
5 -5
reagují: Cival
reagovat

long post, byli jste varováni

Jako s tou diskuzí v MZ live mi kluci neudělali radost. Byl jsem přesvědčenej, že ten film je fakt smutná ukázka tvůrčí marnosti, ale Cival to nenávidí takovým způsobem, že mám náhle chuť na to jít znova a najít si tam něco dobrýho, za co bych to mohl mít rád. :D Nicméně tak, jak se věci mají teď, tak jsem na 6/10 a hrozně mě se*e, že mě ten film začal zajímat až v posledních 10-15 minutách. Tam to totiž konečně chytlo koule, a začalo to připomínat lehce ty Star Wars, co mám rád. Najednou už postavy trochu věděly, co dělají, přišly tam nějaký podrazy, hrálo se tam s nějakým větším plánem, jasně - přidalo se na fan service, ale prostě to nějak "chutnalo", když to mám říct blbě. Do té doby to bylo jen tak fádní, tak bezpohlavní, nemělo to žádnej drive a vlastně jsem si jen odškrtával věci, co tam dali, protože tam být musely (Chewie se pere, Lando podvádí, Han umí lítat). 

Jo, taky už mi chybí světelný meče, to že tomu chyběla nějaká epičnost, mi ale pořád nevadí tolik, jako že to prostě nemělo šmrnc. A nejspíš se shodneme, že za tohle prostě může Howard. Dvojku bych furt bral, špinavý spin-offy alá Fett pořád imho mají potenciál, ale musí se jich chopit prostě někdo, kdo si s tím umí pohrát. SW nemusí být nutně události typu Avengers, ale zase se nesmí propadnout na úroveň nevýrazných jednohubek se špatným obsazením, protože na to jich je prostě škoda. A btw. nesouhlasím, že by celý universum bylo nutně nějak v prdeli, stačí jeden dobrej Kenobi, jedná dobrá epizoda IX a miliardy už se zase sypou. Ale nesmí takhle usínat na vavřínech a myslet si, že jim každej druhej řemeslník vykouzlí pecku, z které se všichni počůrají. 

Á propos, nedá mi to a musím se ještě jednou zastat Rogue One. Jasně, že všichni věděli, jak to dopadne, ale přece ty vole, ty postavy a jejich problémy v tom filmu byly desetkrát tak zajímavější jak to, co se dělo v Solovi. Celá ta hlavní linka mezi Jyn a jejím tátou byla úplně awesome a ten druhej akt, kdy se ho vydává zachránit, zatímco Luna je na misi ho vyřídit, byl napínavější jak všechny ty heisty v Solovi dohromady. Sorry, ale R1 je pro mě prostě příkladem, jak se z papírově zbytečnýho filmu dá udělat velká pecka, která těm Star WARS přináší něco navíc. V Solovi jsem měl pocit, že to nejlepší si nechali až do pokračování, který ani nemusí dorazit. A to je podle mě ten největší fail. 
685356
Jako s tou diskuzí v MZ live mi kluci neudělali radost. Byl jsem přesvědčenej, že ten film je fakt smutná ukázka tvůrčí marnosti, ale Cival to nenávidí takovým způsobem, že mám náhle chuť na to jít znova a najít si tam něco dobrýho, za co bych to mohl mít rád. *:D* Nicméně tak, jak se věci mají teď, tak jsem na 6/10 a hrozně mě se*e, že mě ten film začal zajímat až v posledních 10-15 minutách. Tam to totiž konečně chytlo koule, a začalo to připomínat lehce ty Star Wars, co mám rád. [spoiler]Najednou už postavy trochu věděly, co dělají, přišly tam nějaký podrazy, hrálo se tam s nějakým větším plánem, jasně - přidalo se na fan service, ale prostě to nějak "chutnalo", když to mám říct blbě.[/spoiler] Do té doby to bylo jen tak fádní, tak bezpohlavní, nemělo to žádnej drive a vlastně jsem si jen odškrtával věci, co tam dali, protože tam být musely [spoiler](Chewie se pere, Lando podvádí, Han umí lítat).[/spoiler]  Jo, taky už mi chybí světelný meče, to že tomu chyběla nějaká epičnost, mi ale pořád nevadí tolik, jako že to prostě nemělo šmrnc. A nejspíš se shodneme, že za tohle prostě může Howard. Dvojku bych furt bral, špinavý spin-offy alá Fett pořád imho mají potenciál, ale musí se jich chopit prostě někdo, kdo si s tím umí pohrát. SW nemusí být nutně události typu Avengers, ale zase se nesmí propadnout na úroveň nevýrazných jednohubek se špatným obsazením, protože na to jich je prostě škoda. A btw. nesouhlasím, že by celý universum bylo nutně nějak v prdeli, stačí jeden dobrej Kenobi, jedná dobrá epizoda IX a miliardy už se zase sypou. Ale nesmí takhle usínat na vavřínech a myslet si, že jim každej druhej řemeslník vykouzlí pecku, z které se všichni počůrají.  [url=https://www.online-slovnik.cz/slovnik-cizich-slov/a-propos]Á propos[/url], nedá mi to a musím se ještě jednou zastat Rogue One. Jasně, že všichni věděli, jak to dopadne, ale přece ty vole, ty postavy a jejich problémy v tom filmu byly desetkrát tak zajímavější jak to, co se dělo v Solovi. Celá ta hlavní linka mezi Jyn a jejím tátou byla úplně awesome a ten druhej akt, kdy se ho vydává zachránit, zatímco Luna je na misi ho vyřídit, byl napínavější jak všechny ty heisty v Solovi dohromady. Sorry, ale R1 je pro mě prostě příkladem, jak se z papírově zbytečnýho filmu dá udělat velká pecka, která těm Star [b]WARS [/b]přináší něco navíc. V Solovi jsem měl pocit, že to nejlepší si nechali až do pokračování, který ani nemusí dorazit. A to je podle mě ten největší fail. 
long post, byli jste varováni
8 -4
reagují: verbst, mecano, Gorecki
reagovat
5/10
Žiadny star wars som takto neprezyval. Zopár svetlých momentov, ale za kino to nestojí. 
684985
5/10 Žiadny star wars som takto neprezyval. Zopár svetlých momentov, ale za kino to nestojí. 
3 -5
reagovat

7/10

Minusy: Zápletka v podstatě neexistuje (de facto jde o čistý fan service, kdy se jde od jednoho momentu ke druhému a mezi tím je jen vata), slabá dramaturgie (po prvním heistu, který imho měl být finále, jde zábava/napětí/eskalace do háje), finále vyšumělo do ztracena, droid je vysloveně na pěst, Sola jsem Ehrenreichovi do konce filmu nevěřil a zbytek ansáblu (vyjma Chewieho) je neurážející průměr (včetně Glovera), přičemž oblíbenou kočičku z M:I 2 jsem dokonce vůbec nepoznal (ok, my bad:)) plus jsem čekal Jabbu a Fetta a nedočkal se:-
Plusy: Bitevní scéna na začátku super, první polovina do konce prvního heistu, kdy akce střídá akci je hodně fajn, sem tam vtipné hlášky, první heist jako takový, fan service, Chewie, chemie mezi Ehrenreichem a Chewiem, cameo vy-víte-koho (sice vlastně zbytečné a pro příběh nepodstatné, ale nečekal jsem to (tipoval jsem Jabbu nebo Vadera), takže překvapilo) plus důkaz, že to v univerzu SW jde i bez Síly, jediů a impéria (více méně), byť třeba impéria bych osobně ocenil o něco (mnohem) více.
684969
Minusy: Zápletka v podstatě neexistuje (de facto jde o čistý fan service, kdy se jde od jednoho momentu ke druhému a mezi tím je jen vata), slabá dramaturgie (po prvním heistu, který imho měl být finále, jde zábava/napětí/eskalace do háje), finále vyšumělo do ztracena, droid je vysloveně na pěst, Sola jsem [url=https://www.csfd.cz/tvurce/67666-alden-ehrenreich/]Ehrenreich[/url]ovi do konce filmu nevěřil a zbytek ansáblu (vyjma Chewieho) je neurážející průměr (včetně Glovera), přičemž oblíbenou kočičku z M:I 2 jsem dokonce vůbec nepoznal (ok, my bad*:)*)[spoiler] plus jsem čekal Jabbu a Fetta a nedočkal se*:-*[/spoiler] Plusy: Bitevní scéna na začátku super, první polovina do konce prvního heistu, kdy akce střídá akci je hodně fajn, sem tam vtipné hlášky, první heist jako takový, fan service, Chewie, chemie mezi [url=https://www.csfd.cz/tvurce/67666-alden-ehrenreich/]Ehrenreich[/url]em a Chewiem, cameo vy-víte-koho (sice vlastně zbytečné a pro příběh nepodstatné, ale nečekal jsem to [spoiler](tipoval jsem Jabbu nebo Vadera)[/spoiler], takže překvapilo) plus důkaz, že to v univerzu SW jde i bez Síly, jediů a impéria (více méně), byť třeba impéria bych osobně ocenil o něco (mnohem) více.
7/10
1 0
reagovat
reaguje na: pepo
ja zas chápem, ludia čo na sw vyrastali ich hrozne precenujú :) ja som vyrastal na harrym potterovy, ktorý ma tiež dost fans, ale nebudem čakat, že sólovka so škriatkom dobbym dá miliardu :) 
684965
ja zas chápem, ludia čo na sw vyrastali ich hrozne precenujú *:)* ja som vyrastal na harrym potterovy, ktorý ma tiež dost fans, ale nebudem čakat, že sólovka so škriatkom dobbym dá miliardu *:)* 
684956
2 -1
reagovat
reaguje na: rush
Ani ja. Akurat stale mi hlava neberie financny fail sw
684956
Ani ja. Akurat stale mi hlava neberie financny fail sw
684944
0 -1
reagují: gaboo
reagovat
reaguje na: pepo
To si nemyslím že se stane:)):D
684944
To si nemyslím že se stane*:))**:D*
684941
1 -1
reagují: pepo
reagovat
Stale to moze kopirovat krivku greatest showmana:D:D
684941
Stale to moze kopirovat krivku greatest showmana*:D**:D*
1 -1
reagují: rush
reagovat
reaguje na: Cival
Tak to nejsi sám, jenom nechápu tu Hladovu 8mičku tady:D
684934
Tak to nejsi sám, jenom nechápu tu Hladovu 8mičku tady*:D*
684929
1 -5
reagovat
reaguje na: do_Od
Další spin-of má být Boba Fett, takže tady bude miliarda taky pouhým snem:D
Lidi zajímají ty postavy jako současti SW filmu a o filmy o postavach s SW trilogii nemají zájem, jediný kdo by mohl dát miliardu je možná tak Kenobi jestli vubec bude:+
684932
Další spin-of má být Boba Fett, takže tady bude miliarda taky pouhým snem*:D* Lidi zajímají ty postavy jako současti SW filmu a o filmy o postavach s SW trilogii nemají zájem, jediný kdo by mohl dát miliardu je možná tak Kenobi jestli vubec bude*:+*
684926
2 -1
reagovat
Já se tím filmem teda bolestivě pronudil. Alden marnej, příběh rozháraně tuctovej, coolervoucích nebo jakkoliv dechberoucích/ikonických momentů nula. Jen rutinní blockbusterový řemeslo. V kontextu Star Wars světa skoro ostuda.
684929
Já se tím filmem teda bolestivě pronudil. Alden marnej, příběh rozháraně tuctovej, coolervoucích nebo jakkoliv dechberoucích/ikonických momentů nula. Jen rutinní blockbusterový řemeslo. V kontextu Star Wars světa skoro ostuda.
3 -8
reagují: rush
reagovat
*těch dalších filmů, Solo bude rád za půl.
684926
*těch dalších filmů, Solo bude rád za půl.
1 -1
reagují: rush
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ano zatím je to celosvětově na 148 mega a miliarda je už jen sen:D
684925
Ano zatím je to celosvětově na 148 mega a miliarda je už jen sen*:D*
684921
1 -1
reagovat
Posune se to zpátky na prosincovej slot, pár let to nechají dýchat, než se vyloupnou všechny ty off-spinový trilogie a pak to Lucasfilm zkusí s létem znova. Tohle jsou Star Wars, miliardu bude atakovat každej z těch filmů.
684924
Posune se to zpátky na prosincovej slot, pár let to nechají dýchat, než se vyloupnou všechny ty off-spinový trilogie a pak to Lucasfilm zkusí s létem znova. Tohle jsou Star Wars, miliardu bude atakovat každej z těch filmů.
1 0
reagovat
reaguje na: rush
ze světa jen 65 mega ? Celkově cca 140 ? WOW
Tohle si někdo odskáče a to hodně ..
684921
ze světa jen 65 mega ? Celkově cca 140 ? WOW Tohle si někdo odskáče a to hodně ..
684917
7 -1
reagují: rush
reagovat
Tady to pujde horko těžko přes 500 mega celosvětově a miliarda už je pouhý sen paní K.K.:D
SW9 to budou mít příští rok na vánoce lehčí, ale taky bych začal spekulovat že už ani tam miliarda nepadne po The Last jedi odpadu:+
684919
Tady to pujde horko těžko přes 500 mega celosvětově a miliarda už je pouhý sen paní K.K.*:D* SW9 to budou mít příští rok na vánoce lehčí, ale taky bych začal spekulovat že už ani tam miliarda nepadne po The Last jedi odpadu*:+*
7 -3
reagovat
reaguje na: rush
Ty vole, pruser:o
684918
Ty vole, pruser*:o*
684917
5 -1
reagovat

Tržby

Tak fail Sola je ještě větší než se čekalo 83,3 mega za víkend a čtyřdenní víkend se odhaduje na 101 Mega a ze světa pouhých 65 mega:+
Tohle je mega fail na takovou značku jakou SW jsou:D
684917
Tak fail Sola je ještě větší než se čekalo 83,3 mega za víkend a čtyřdenní víkend se odhaduje na 101 Mega a ze světa pouhých 65 mega*:+* Tohle je mega fail na takovou značku jakou SW jsou*:D*
Tržby
1 -2
reagují: RainMakeR, pepo
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Jo, producenti u Disneyho jsou obecně schopnější. Eh wait, KK je vlastně producent u Disneyho.
684892
Jo, producenti u Disneyho jsou obecně schopnější. Eh wait, KK je vlastně producent u Disneyho.
684867
1 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Cítíš tam ten rozdíl LucasFilm vs. Disney ? 
684867
Cítíš tam ten rozdíl LucasFilm vs. Disney ? 
684859
1 -3
reagují: HAL
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se