Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Infinity War: Recenze

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: Mack.
Moje teorie je, že Star-Lord po nápravě všeho půjde vrátit Soul Stone na Vormir a dostane za něj zpátky Gamoru. Ale možná je to úplná blbost :D Každopádně si myslím, že ji vzkřísej nějak separátně (nebo za ní položí život sám Thanos?), hodně bych se divil, kdyby zůstala mrtvá a nebyla ve trojce Strážců Galaxie.
681953
Moje teorie je, že [spoiler]Star-Lord po nápravě všeho půjde vrátit Soul Stone na Vormir a dostane za něj zpátky Gamoru. Ale možná je to úplná blbost *:D* Každopádně si myslím, že ji vzkřísej nějak separátně (nebo za ní položí život sám Thanos?), hodně bych se divil, kdyby zůstala mrtvá a nebyla ve trojce Strážců Galaxie.[/spoiler]
681952
4 -1
reagují: Tadoch, Mack.
reagovat
Na to, jak se vyvrbí čtyřka mám taky teorie, ale kupodivu co jsem nečekal:

Star-Lordovo chování celý film. Jak vůl. A následná smrt Gamory a jak to Star-lord celé podělal. Jsem hodně zvědav, jak tohle celé dopadne, protože zatím to vypadá, že Gamora je fakt kaput, což je divný.
681952
Na to, jak se vyvrbí čtyřka mám taky teorie, ale kupodivu co jsem nečekal: [spoiler]Star-Lordovo chování celý film. Jak vůl. A následná smrt Gamory a jak to Star-lord celé podělal. Jsem hodně zvědav, jak tohle celé dopadne, protože zatím to vypadá, že Gamora je fakt kaput, což je divný.[/spoiler]
0 0
reagují: KarelR
reagovat
Motiv, který Thanose pohání, je naprosto nedomyšlený, kromě samotného provedení by totiž vyžadoval i následnou "vševesmírnou" kontrolu porodnosti à la Čína, jinak by se během pár desítek let dostala populační čísla na původní úroveň...
Jinak film OK, 8/10.
681948
Motiv, který Thanose pohání, je naprosto nedomyšlený, kromě samotného provedení by totiž vyžadoval i následnou "vševesmírnou" kontrolu porodnosti à la Čína, jinak by se během pár desítek let dostala populační čísla na původní úroveň... Jinak film OK, 8/10.
1 -4
reagují: Robur
reagovat
Štafeta, pochodeň, jako ze : teď je to na vás, my budem hrát druhy housle? To snad ne. Vyjádření úcty. To jo. 
681907
Štafeta, pochodeň, jako ze : teď je to na vás, my budem hrát druhy housle? To snad ne. Vyjádření úcty. To jo. 
2 0
reagovat
reaguje na: malern
Ti předají Infinity Gauntlet ;)
681897
Ti předají Infinity Gauntlet *;)*
681894
8 0
reagovat
reaguje na: okkac
Takže Lightsaber je pochodeň, ktorú majú teraz Avengeri.  A až nejaký film prekoná tržby Infinity War, tak im Avengeri dajú na plagáte lightsaber, lebo je to pochodeň?
681894
Takže Lightsaber je pochodeň, ktorú majú teraz Avengeri.  A až nejaký film prekoná tržby Infinity War, tak im Avengeri dajú na plagáte lightsaber, lebo je to pochodeň?
681892
1 -7
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: malern
Však právě to je účel. Lighsaber prostě symbolizuje pochodeň nebo štafetový kolik který se předává nástupci.
681892
Však právě to je účel. Lighsaber prostě symbolizuje pochodeň nebo štafetový kolik který se předává nástupci.
681884
5 0
reagují: malern
reagovat
reaguje na: pepo
No vidíš to, a já zase nemusím ty Star Wars. Prostě je momentálně na špici něco jiného. S věkem to nesouvísí. :)
681891
No vidíš to, a já zase nemusím ty Star Wars. Prostě je momentálně na špici něco jiného. S věkem to nesouvísí. *:)*
681888
2 0
reagovat
To sme to dopracovali. Svojho casu sa striedali celuste so star wars, et so star wars,  star wars s titanicom a teraz tu mame zaprdene infinity war. Ach jo. Uz som stary
681888
To sme to dopracovali. Svojho casu sa striedali celuste so star wars, et so star wars,  star wars s titanicom a teraz tu mame zaprdene infinity war. Ach jo. Uz som stary
3 -15
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Takéto gratulácie sú bežné. link

Táto ale vyzerá zvláštne. Ako keby tá ruka podávala lightsaber Iron Manovi, čo nedáva zmysel.
681884
Takéto gratulácie sú bežné. https://imgur.com/gallery/lhYoT Táto ale vyzerá zvláštne. Ako keby tá ruka podávala lightsaber Iron Manovi, čo nedáva zmysel.
681880
1 -4
reagují: okkac
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
:D:D
681882
*:D**:D*
681880
2 -1
reagovat
Kevin Feige děkuje fanouškům.

Kathleen Kennedy a Lucasfilm gratulují k novému rekordu.


Disney: Blahopřeji.

Disney: Děkuji.
681880
[url=https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/31517066_438694653224819_8240440162388017152_n.jpg?_nc_cat=0&oh=c5b090c676e8973199f7ed4ebd0f4839&oe=5B5EF5EC]Kevin Feige[/url] děkuje fanouškům. [url=https://pbs.twimg.com/media/DcE4CFlXcAAziFm.jpg]Kathleen Kennedy a Lucasfilm[/url] gratulují k novému rekordu. Disney: Blahopřeji. Disney: Děkuji.
8 -1
reagují: malern, mkubalikova
reagovat
reaguje na: DarkSith
Opravdu jsi viděl Infinity War a nevíš jak se vrátit v čase? Který šutr pro to musí mít? Co se s kameny stalo prozatím nevíme, ale zřejmě ještě moc neztratily. A způsobů, jak v komiksovkách vrátit čas, respektive zvolit jinou realitu, je víc (viz. Budoucí minulost).
681877
[spoiler]Opravdu jsi viděl Infinity War a nevíš jak se vrátit v čase? Který šutr pro to musí mít? Co se s kameny stalo prozatím nevíme, ale zřejmě ještě moc neztratily. A způsobů, jak v komiksovkách vrátit čas, respektive zvolit jinou realitu, je víc (viz. Budoucí minulost).[/spoiler]
681871
2 -1
reagovat
Ten film podle mě nešlo udělat líp. Některé momenty byli vážně dost dobré. Asi všechny kde se objevil Thanos stáli vážně za to. Ani jsem nečekal, že se jim ta postava tak povede. Dokonce se musím přiznat, že jsem s ním začal v průběhu filmu sympatizovat, protože lidstvo je vážně přelidněné a jeho řešení není zase tak mimo realitu. A hlavně některé jeho oponenty bych označil za dost protivné. Nevím proč ale Star-Lord se choval vážně jako blbec. Naopak závěrečné zpopelňování jednotlivých postav mě dostalo. Hlavně u Spider-Mana to bylo vážně smutné. Je docela odvážné tohle provést děcku v Marvelovce.  Už teď se těším na další díl a doufám, že Thanos ještě neřekl poslední slovo. Jen nevím jak se chtějí vrátit v čase. 
681871
Ten film podle mě nešlo udělat líp. Některé momenty byli vážně dost dobré. Asi všechny kde se objevil Thanos stáli vážně za to. Ani jsem nečekal, že se jim ta postava tak povede. Dokonce se musím přiznat, že jsem s ním začal v průběhu filmu sympatizovat, protože lidstvo je vážně přelidněné a jeho řešení není zase tak mimo realitu. A hlavně některé jeho oponenty bych označil za dost protivné. Nevím proč ale Star-Lord se choval vážně jako blbec. [spoiler]Naopak závěrečné zpopelňování jednotlivých postav mě dostalo. Hlavně u Spider-Mana to bylo vážně smutné. Je docela odvážné tohle provést děcku v Marvelovce. [/spoiler][spoiler] [/spoiler]Už teď se těším na další díl a doufám, že Thanos ještě neřekl poslední slovo. Jen nevím jak se chtějí vrátit v čase. 
4 -2
reagují: Robur
reagovat
Tyjo, soundtrack zatím teda docela zklamání :(
Na spravení nálady jsem si musel pustit Winter Soldiera. Hodně by mě zajímalo, co by s tímhle udělal právě Henry Jackman...
681833
Tyjo, soundtrack zatím teda docela zklamání :( Na spravení nálady jsem si musel pustit Winter Soldiera. Hodně by mě zajímalo, co by s tímhle udělal právě Henry Jackman...
2 0
reagovat
Tak jsem včera byl a jop je to dobrý, ale má to pár ale linka Vision -Scarlet Witch podle me hrozná nuda o ničem, Strážci kolem Star Lorda taky nic moc (druhá půlka s Thorem byla super).Kapitán má jen takový cameo. A střed filmu byl takovej trochu natahovanej.  ten zbytek byl, ale super a bavil jsem se převelice (teda až na ten hroznej obraz a zvuk v Budejckym Cinestaru a neustále žvanící puberťáky).Takže za mě tak 8/10 je to fajn,ale AV1 je dle mého přece jen o něco lepší.
681797
Tak jsem včera byl a jop je to dobrý, ale má to pár ale [spoiler]linka Vision -Scarlet Witch podle me hrozná nuda o ničem, Strážci kolem Star Lorda taky nic moc (druhá půlka s Thorem byla super).Kapitán má jen takový cameo. A střed filmu byl takovej trochu natahovanej.  [/spoiler]ten zbytek byl, ale super a bavil jsem se převelice (teda až na ten hroznej obraz a zvuk v Budejckym Cinestaru a neustále žvanící puberťáky).Takže za mě tak 8/10 je to fajn,ale AV1 je dle mého přece jen o něco lepší.
1 0
reagovat
Napodruhe jsem se bohuzel jenom utvrdil v tech prvotnich dojmech. 
V Marvelu proste tak dlouho sazeli na humor, az nakonec zapomneli, jak delat emoce. 
681793
Napodruhe jsem se bohuzel jenom utvrdil v tech prvotnich dojmech.  V Marvelu proste tak dlouho sazeli na humor, az nakonec zapomneli, jak delat emoce. 
3 -4
reagovat
reaguje na: Tadoch
Souhlasím s Tadoch. Musel bych se na to podívat znova, abych v tom získal určitý přehled a líp si užil některé momenty. Hlavně, možná to bylo kinosálem, ale nízká hlasitost a tmavší scény nebyly dobře vidět. Já prostě začínám mít averzi na kvalitu promítání v Palace Cinemas v Olympii a Špalíčku, podle mě to mnohdy kazí zážitek :-(

Taky si myslím, že humor mnohdy tlačil na pilu, některé vtípky jsem si neužil, jak kdyby tam ani nepatřily. Thanos je naprosto skvěle zpracovaná postava, která toho ještě má hodně co říct.

To postupné mizení hrdinů v naprostém tichu bylo drásající, nicméně mě to nenechalo v klidu, ani ne kvůli tomu, že by prostě napořád umřeli, ale protože mě fakt zajímá, jak ty postavy Marvel vrátí zpátky a jak z té tísnivé situace vyjdou "pozůstalí" hrdinové. Je tu předpoklad, že se opravdu zapojí trochu širší spektrum univerza, které vystoupí proti Thanosovi a možná bychom mohli vyčkávat na příchod paní Smrti, která by mu mohla dát podnět, ať svůj čin vrátí zpět...případně by se mohl objevit Galactus se svým týmem, protože upřímně Captain Marvel asi nemá schopnosti, které by zapříčinily návrat hrdinů...no, jsem velmi zvědav. Skvělý film.
681787
Souhlasím s Tadoch. Musel bych se na to podívat znova, abych v tom získal určitý přehled a líp si užil některé momenty. Hlavně, možná to bylo kinosálem, ale nízká hlasitost a tmavší scény nebyly dobře vidět. Já prostě začínám mít averzi na kvalitu promítání v Palace Cinemas v Olympii a Špalíčku, podle mě to mnohdy kazí zážitek :-( Taky si myslím, že humor mnohdy tlačil na pilu, některé vtípky jsem si neužil, jak kdyby tam ani nepatřily. Thanos je naprosto skvěle zpracovaná postava, která toho ještě má hodně co říct. [spoiler]To postupné mizení hrdinů v naprostém tichu bylo drásající, nicméně mě to nenechalo v klidu, ani ne kvůli tomu, že by prostě napořád umřeli, ale protože mě fakt zajímá, jak ty postavy Marvel vrátí zpátky a jak z té tísnivé situace vyjdou "pozůstalí" hrdinové. Je tu předpoklad, že se opravdu zapojí trochu širší spektrum univerza, které vystoupí proti Thanosovi a možná bychom mohli vyčkávat na příchod paní Smrti, která by mu mohla dát podnět, ať svůj čin vrátí zpět...případně by se mohl objevit Galactus se svým týmem, protože upřímně Captain Marvel asi nemá schopnosti, které by zapříčinily návrat hrdinů...no, jsem velmi zvědav. Skvělý film.[/spoiler]
681723
2 -2
reagovat
reaguje na: hroubek
díky
681727
díky
681726
0 0
reagovat
reaguje na: Alangor
Ve výsledku ani ne. Jen nebudeš znát pár postav a nepochopíš jak funguje Wakanda, ale není to žádný velký problém. Kamarádi to také zvládli v pohodě.
681726
Ve výsledku ani ne. Jen nebudeš znát pár postav a nepochopíš jak funguje Wakanda, ale není to žádný velký problém. Kamarádi to také zvládli v pohodě.
681724
1 0
reagují: Alangor
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se