Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Infinity War: Recenze

příspěvky 221 - 240 Napsat příspěvek
reaguje na: Mr_Melounek
Avatar podle mě nepadne..ale Titanic by mohl (měl).
681346
Avatar podle mě nepadne..ale Titanic by mohl (měl).
681324
2 -2
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Souhlasím s tím, že to měl celé Strange vymyšlené, když viděl budoucnost. Taky když umíral, řikal Tonymu, že to byla jediná možnost. Ale myslím si, že o tom, co viděl, nikomu neřekl. Např.  S-L se chlubí, že to byl jeho plán. => Tím, že by mu rukavici sebrali, by ho neporazili, to nebyla ta jedna jediná možnost, kterou Strange viděl. Quill je ale furt kokot, co neudrží nervy na uzdě a všechny sobecky potopil.
681343
[spoiler]Souhlasím s tím, že to měl celé Strange vymyšlené, když viděl budoucnost. Taky když umíral, řikal Tonymu, že to byla jediná možnost. Ale myslím si, že o tom, co viděl, nikomu neřekl. Např.  S-L se chlubí, že to byl jeho plán. => Tím, že by mu rukavici sebrali, by ho neporazili, to nebyla ta jedna jediná možnost, kterou Strange viděl. Quill je ale furt kokot, co neudrží nervy na uzdě a všechny sobecky potopil.[/spoiler]
681339
2 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
souhlas.. taky mě napadlo, že viděl, že v těch 14 milionech budoucností vyhráli jen když mu ten kámen dali.. sice to moc nesedí do toho jak se snažili ho fakt sundat a jak tomu byli blízko, ale tak napětí musí být;))
681342
souhlas.. taky mě napadlo, že viděl, [spoiler]že v těch 14 milionech budoucností vyhráli jen když mu ten kámen dali.. sice to moc nesedí do toho jak se snažili ho fakt sundat a jak tomu byli blízko, ale tak napětí musí být;))[/spoiler]
681339
2 0
reagovat

10/10

Je to absolutní splnění mých fanouškovských snů a víc :) Já čekal blockbuster, kde se sejde Tony se Stephenem, Thor s Guardians atd. to by mi stačilo. Navíc o je to ale ještě narvané emocema a jak píše mimomisu, tak zaražené kino během titulků, kdy se lidi obtížně rozmlouvali, co se to ku*va vlastně stalo jsem neviděl dlouho..

Překvapuje mě, že v recenzi není vůbec zmíněn Black Order a zejména hodně luxusní Ebony Maw, chápu, že byl zastíněn Thanosem, ale i tak to byl rozhodně jeden z těch lepších záporáků.

Pro mě nejlepší Marvel, ano i před Winter Soldierem. 

Jinak moje teorie je, že jestli už část hrdinů zemřela, určitě ne ta co se rozpadla na prach, ale naopak ta co ne. Protože Thor, Cap, Tony měli všichni 3 filmy, Scarlet a Ruffalo mít nebudou a peníze hrajou určitě taky roli. Naopak se rozplynuly přesně ty postavy se kterýma se imho ještě počítá, tj. Spidey, Strange, Panther, Drax+Quill, Capa zastane buď Bucky nebo Falcon.. jediné co mě zarazilo byl Rocket.. ale tak uvidíme, co na to capt. Marvel :)
681340
Je to absolutní splnění mých fanouškovských snů a víc :) Já čekal blockbuster, kde se sejde Tony se Stephenem, Thor s Guardians atd. to by mi stačilo. Navíc o je to ale ještě narvané emocema a jak píše mimomisu, tak zaražené kino během titulků, kdy se lidi obtížně rozmlouvali, co se to ku*va vlastně stalo jsem neviděl dlouho.. Překvapuje mě, že v recenzi není vůbec zmíněn Black Order a zejména hodně luxusní Ebony Maw, chápu, že byl zastíněn Thanosem, ale i tak to byl rozhodně jeden z těch lepších záporáků. Pro mě nejlepší Marvel, ano i před Winter Soldierem.  Jinak moje teorie je,[spoiler] že jestli už část hrdinů zemřela, určitě ne ta co se rozpadla na prach, ale naopak ta co ne. Protože Thor, Cap, Tony měli všichni 3 filmy, Scarlet a Ruffalo mít nebudou a peníze hrajou určitě taky roli. Naopak se rozplynuly přesně ty postavy se kterýma se imho ještě počítá, tj. Spidey, Strange, Panther, Drax+Quill, Capa zastane buď Bucky nebo Falcon.. jediné co mě zarazilo byl Rocket.. ale tak uvidíme, co na to capt. Marvel :)[/spoiler]
10/10
8 0
reagovat
reaguje na: Salix8
(prosím, na spoiler tag klikejte jen v případě, že už jste viděli IW) Hele jako já si myslím, že tohle bylo celé na Thanose nahrané. Strange viděl jedinou variantu, jak ho porazit. Z náznaků mi vychází, že se musel dostat ke všem kamenům, aby se utěšil výhrou. Oni věděli, že musí hodně obětovat, aby měli šanci ho porazit. Strange by takhle "levně" kámen nedal. A Quill byl odhodlaný k velké oběti, takže jeho následné chování mohlo být součást plánu.
681339
(prosím, na spoiler tag klikejte jen v případě, že už jste viděli IW) Hele jako já si myslím, že tohle [spoiler]bylo celé na Thanose nahrané. Strange viděl jedinou variantu, jak ho porazit. Z náznaků mi vychází, že se musel dostat ke všem kamenům, aby se utěšil výhrou. Oni věděli, že musí hodně obětovat, aby měli šanci ho porazit. Strange by takhle "levně" kámen nedal. A Quill byl odhodlaný k velké oběti, takže jeho následné chování mohlo být součást plánu.[/spoiler]
681335
7 0
reagují: Dm683, shv
reagovat

8/10

7-8/10Za mňa  jedna z najlepších marveloviek, ktorá má KONEČNE dobre vykresleného záporáka.
Ja som Thanosovy fandil viac než Avengers a Guardianom  s tím kreténom StarLordom, ktorý keby sa nechoval ako šulin mohli v pohode Thanosa poraziť. Samozrejme sú tam isté plot-holes ale dá sa ato prehltnúť. Celkový dojem je asi za tých 8/10 s prižmúrenými očami.
TO čo mi tu veľmi vadilo bol ten neustále predhadyovaný humor, ktorý mi vadí už od IM2. Ten chvalabohu zmizne po prvej polke filmu. A aby som nezabudol - dejová linka vo Wakande ma absolútne nezaujímala, až dokým neprišiel Thor. Proste už len to, že ideme na smrť ale nám je to jedno - bez mihnutia oka "wheeey wakanda" či aký to majú ten pipovsky pokrik.
681338
7-8/10Za mňa  jedna z najlepších marveloviek, ktorá má KONEČNE dobre vykresleného záporáka. Ja som Thanosovy fandil viac než Avengers a Guardianom[spoiler]  s tím kreténom StarLordom, ktorý keby sa nechoval ako šulin mohli v pohode Thanosa poraziť. [/spoiler]Samozrejme sú tam isté plot-holes ale dá sa ato prehltnúť. Celkový dojem je asi za tých 8/10 s prižmúrenými očami. TO čo mi tu veľmi vadilo bol ten neustále predhadyovaný humor, ktorý mi vadí už od IM2. Ten chvalabohu zmizne po prvej polke filmu. A aby som nezabudol - dejová linka vo Wakande ma absolútne nezaujímala[spoiler], až dokým neprišiel Thor. Proste už len to, že ideme na smrť ale nám je to jedno - bez mihnutia oka "wheeey wakanda" či aký to majú ten pipovsky pokrik.[/spoiler]
8/10
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jop, do toho ticha někdo v okamžiku, kdy naskočily titulky, řekl: "Do prdele!" Až pak následoval sborový výdech.
681336
Jop, do toho ticha někdo v okamžiku, kdy naskočily titulky, řekl: [spoiler]"Do prdele!"[/spoiler] Až pak následoval sborový výdech.
681327
5 -1
reagovat
reaguje na: Cival
Jo no, ze Star- Lorda udělali uplnýho blbečka, to jsem moc nepochopil.
A taky moc nechápu, proč DR. Strange neudělal portál a neuříznul mu tím ruku, když se mu snažili sundat rukavici.  Jinak film byl velká jízda, mě odobně bavila víc první půlka než druhá, v té druhé jsem se občas přistihl jak se nudím a hlavně jsem nečekal, že už v prvním filmu schromáždí všechny kameny a vymaže půlku vesmíru. Jsem hodně zvědavý co se bude dít v duhém filmu, podle mě tam nastoupí Adam Warlocka a taky ant-man bude hrát velkou roli.
681335
Jo no, ze Star- Lorda udělali uplnýho blbečka, to jsem moc nepochopil. [spoiler]A taky moc nechápu, proč DR. Strange neudělal portál a neuříznul mu tím ruku, když se mu snažili sundat rukavici. [/spoiler][spoiler] [/spoiler]Jinak film byl velká jízda, mě odobně bavila víc první půlka než druhá, v té druhé jsem se občas přistihl jak se nudím a [spoiler]hlavně jsem nečekal, že už v prvním filmu schromáždí všechny kameny a vymaže půlku vesmíru. Jsem hodně zvědavý co se bude dít v duhém filmu, podle mě tam nastoupí Adam Warlocka a taky ant-man bude hrát velkou roli.[/spoiler]
681328
5 0
reagují: mkubalikova
reagovat

9/10

Souhlas s recenzí.
Blockbusterovou jízdu od začátku do konce jsem čekal a taky dostal.
Akce paráda, vtipy fungují. A i když jsem fanoušek, tak mě vůbec netankovalo, že se všechny postavy konečně sešly, i když třeba Thor+Rocket (+S-L) funguje výborně.
Ale největší + filmu je Thanos. Trochu jsem se bál, aby z něj neudělali jen šílence, co se snaží ovládnout svět. Naopak, je to výborně propracovanej charakter s motivy a city, že mu člověk vlastně rozumí. (Btw. kam se hrabe všemi opěvovaný Killmongor).

P.S.: Mít Iron man tenhle oblek v jakymkoliv filmu, kde se objevil, tak film skončí do 10 minut. :D
P.S.S.: Star-Lord je fakt kokot. Jeho chování je jediný, co mě ve filmu nasralo.
681333
Souhlas s recenzí. Blockbusterovou jízdu od začátku do konce jsem čekal a taky dostal. Akce paráda, vtipy fungují. A i když jsem fanoušek, tak mě vůbec netankovalo, že se všechny postavy konečně sešly, i když třeba Thor+Rocket (+S-L) funguje výborně. Ale největší + filmu je Thanos. Trochu jsem se bál, aby z něj neudělali jen šílence, co se snaží ovládnout svět. Naopak, je to výborně propracovanej charakter s motivy a city, že mu člověk vlastně rozumí. (Btw. kam se hrabe všemi opěvovaný Killmongor). P.S.: Mít Iron man tenhle oblek v jakymkoliv filmu, kde se objevil, tak film skončí do 10 minut. *:D* P.S.S.: [spoiler]Star-Lord je fakt kokot. Jeho chování je jediný, co mě ve filmu nasralo.[/spoiler]
9/10
3 -1
reagovat
Spacilova inak nesklamala a pokracuje v tradicii 60-65% recenzii :D
681332
Spacilova inak nesklamala a pokracuje v tradicii 60-65% recenzii *:D*
7 -1
reagovat
Je fajn vědět, že i když se svět řítí do sraček, tak aspoň jednou stálou pozitivní konstantou je RainMakeRovo nadšení pro marvelovky.
681331
Je fajn vědět, že i když se svět řítí do sraček, tak aspoň jednou stálou pozitivní konstantou je RainMakeRovo nadšení pro marvelovky.
19 0
reagovat
Avengers Infinity war je úžasnej mega vesmírnej dobrodruznej film. Nečekal jsem to tak perfektní. Obavy byly. Ale taky obrovská natěšenost.
Ten film nemá slabý místo. Furt se něco děje. Pořád změna lokalit. Úžasný nový světy o kterých si v nových Star Wars můžou jen nechat zdát. 
THANOS naprosto ultimátní. Brolinuv hlas je úžasnej. Skvělé sedí.

A čekám že sem brzo Karel nahodí článek s vysvětlivkami hlavně ohledně konce a toho lusknuti 
Dám to určitě ještě 2x 
Iron Manuv oblek totální bomba!!!!A scéna z vetřelce nářezova :-D 
 soundtrack velice povedenej.
10/10 
681330
Avengers Infinity war je úžasnej mega vesmírnej dobrodruznej film. Nečekal jsem to tak perfektní. Obavy byly. Ale taky obrovská natěšenost. Ten film nemá slabý místo. Furt se něco děje. Pořád změna lokalit. Úžasný nový světy o kterých si v nových Star Wars můžou jen nechat zdát.  THANOS naprosto ultimátní. Brolinuv hlas je úžasnej. Skvělé sedí. A čekám že sem brzo Karel nahodí článek s vysvětlivkami hlavně ohledně konce a toho [spoiler]lusknuti  [/spoiler]Dám to určitě ještě 2x  Iron Manuv oblek totální bomba!!!!A scéna z vetřelce nářezova :-D   soundtrack velice povedenej. 10/10 
7 -3
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
jo...pak nesmely potleswk odnekud zezadu, nez tem lidem doslo, ze to neni uplne vhodny :)
681329
jo...pak nesmely potleswk odnekud zezadu, nez tem lidem doslo, ze to neni uplne vhodny :)
681327
7 0
reagovat
Btw ten film potrvzuje, že je Star-lord pupkatej debil a Loki marnej8)
681328
Btw ten film potrvzuje, že je Star-lord pupkatej debil a Loki marnej*8)*
13 -13
reagují: Salix8
reagovat
Během posledních 10 minut až do titulků snad nikdo v sále ani nedýchal. Měl to ještě někdo?
681327
Během posledních 10 minut až do titulků snad nikdo v sále ani nedýchal. Měl to ještě někdo?
11 -2
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Ja zas snad nikdy nezazil tak ztichly kino pri zaverecnych titulcich :)
681326
Ja zas snad nikdy nezazil tak ztichly kino pri zaverecnych titulcich :)
681325
11 -1
reagovat
Já s recenzí do puntíku souhlasím. Obrovské překvapení, jak to celé drží pohromadě. Za celou dobu jsem neměla pocit, že je tam nějaká scéna navíc, nebo že nějaká důležitá scéna skončila pod stolem ve střižně. Není to revoluce, ale výsledek předčil moje očekávání. Klobou dolů, palec nahoru. Plus reakce kina k nezaplacení - během představení se tleskalo i sborově diskutovalo. :+
681325
Já s recenzí do puntíku souhlasím. Obrovské překvapení, jak to celé drží pohromadě. Za celou dobu jsem neměla pocit, že je tam nějaká scéna navíc, nebo že nějaká důležitá scéna skončila pod stolem ve střižně. Není to revoluce, ale výsledek předčil moje očekávání. Klobou dolů, palec nahoru. Plus reakce kina k nezaplacení - během představení se tleskalo i sborově diskutovalo. *:+*
4 -2
reagují: mimomisu
reagovat
Jedno je jasné už teď,  Avengers: Infinity War jsou opravdu tím slibovaným milníkem! Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.8)

Židle pod Avatarem se už začíná otřásat...
681324
Jedno je jasné už teď,  Avengers: Infinity War jsou opravdu tím slibovaným milníkem! Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.*8)* Židle pod Avatarem se už začíná otřásat...
5 -3
reagují: shv
reagovat
Thanos bude asi najdiskutovanejšou vecou na celom filme - koncepčne inde ako by väčšina ľudí, vrátane mňa, po dekáde hypu čakala. Človek mu pomaly až fandí, alebo s ním sympatizuje. Nie so všetkým úplne súhlasím (napríklad za pomerne diskutabilné považujem drobnosti ako že Kapitán Amerika je schopný fyzicky Thanosovi vzdorovať), ale musím uznať, že Marvel si svojho arcizloducha ošéfoval dosť dobre. 

Vtípky fungujú (Drax rules), akcia epická, výprava veľkolepá, film nenudí a technická stránka state of the art. Neubránil som sa ale pocitu, že ešte nebol zaradený najvyšší rýchlostný stupeň a že aj tentokrát ideme vlastne v už rokmi zabehnutom rodinnom, komfortnom, neurážlivom a dokonale pre všetkých vyváženom tempe (žeby extra vrstva k Thanosovi? ;)). To nie je nevyhnutne kritika, ale dúfam a verím, že Marvel nás ešte v "dvojke" rozmetá. 

Každopádne ako rozohrávka či prvá časť veľkého finále veľmi dobré až výborné, som spokojný a už dlho som sa na pokračovanie nejakého filmu netešil ako teraz. 

8-9/10
681323
Thanos bude asi najdiskutovanejšou vecou na celom filme - koncepčne inde ako by väčšina ľudí, vrátane mňa, po dekáde hypu čakala. Človek mu pomaly až fandí, alebo s ním sympatizuje. Nie so všetkým úplne súhlasím ([spoiler]napríklad za pomerne diskutabilné považujem drobnosti ako že Kapitán Amerika je schopný fyzicky Thanosovi vzdorovať[/spoiler]), ale musím uznať, že Marvel si svojho arcizloducha ošéfoval dosť dobre.  Vtípky fungujú (Drax rules), akcia epická, výprava veľkolepá, film nenudí a technická stránka state of the art. Neubránil som sa ale pocitu, že ešte nebol zaradený najvyšší rýchlostný stupeň a že aj tentokrát ideme vlastne v už rokmi zabehnutom rodinnom, komfortnom, neurážlivom a dokonale pre všetkých vyváženom tempe (žeby extra vrstva k Thanosovi? *;)*). To nie je nevyhnutne kritika, ale dúfam a verím, že Marvel nás ešte v "dvojke" rozmetá.  Každopádne ako rozohrávka či prvá časť veľkého finále veľmi dobré až výborné, som spokojný a už dlho som sa na pokračovanie nejakého filmu netešil ako teraz.  8-9/10
6 0
reagovat
Já jsem nadšenej jak malej kluk. Nic víc nic míň. :P
681322
Já jsem nadšenej jak malej kluk. Nic víc nic míň. :P
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se