Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Infinity War: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Dobre mne tak... :D

Vnitrni logika filmoveho sveta je na urovni nafukovavci rakety vladi smolika, misty jde o nechtenou sebeparodii, za kterou by se nemusel stydet ani monthy pythooh.
Akce:  podprumerny genericky digibordel... Kde je fyzicka akce z druheho kapitana ameriky? Utok priserek na mesto o nekolik trid horsi nez rok stara velka zed, tam byly alespon zajimave kostymy.
A to nejhorsi - film je velmi nudny.
Mimochodem v komiksu Thanos chce vyvrazdit pulku vesmiru (kdyz tato veta ve filmu zaznela prvne vyprskl jsem smichy) aby se zavdecil sve lasce - pani smrti. Chvilku jsem si myslel ze je to ta kape (jedine prekvapeni filmu) na te planete XY kde zabil Gamoru.

Pratele,  ja Vam preji at se Vam film libi, ale opravdu to nechapu...  Vzdyt jste chytri lide se vkusem, jak Vas TO mohlo bavit je mne zahadou. A nejsmutnejsi na tom je, ze kdyz jde do kina originalni popcorn - Kral artus tak je to propadak.
682272
[spoiler]Vnitrni logika filmoveho sveta je na urovni nafukovavci rakety vladi smolika, misty jde o nechtenou sebeparodii, za kterou by se nemusel stydet ani monthy pythooh. Akce:  podprumerny genericky digibordel... Kde je fyzicka akce z druheho kapitana ameriky? Utok priserek na mesto o nekolik trid horsi nez rok stara velka zed, tam byly alespon zajimave kostymy. A to nejhorsi - film je velmi nudny. Mimochodem v komiksu Thanos chce vyvrazdit pulku vesmiru (kdyz tato veta ve filmu zaznela prvne vyprskl jsem smichy) aby se zavdecil sve lasce - pani smrti. Chvilku jsem si myslel ze je to ta kape (jedine prekvapeni filmu) na te planete XY kde zabil Gamoru. Pratele,  ja Vam preji at se Vam film libi, ale opravdu to nechapu...  Vzdyt jste chytri lide se vkusem, jak Vas TO mohlo bavit je mne zahadou. A nejsmutnejsi na tom je, ze kdyz jde do kina originalni popcorn - Kral artus tak je to propadak.[/spoiler]
Dobre mne tak... :D
3 -16
reagují: John, Robur
reagovat
reaguje na: DCR
Ebony Maw fakt bomba? tá podstava je v komiksoch Thanosov najlepší poskok  a naozaj nemá ďaleko silovo od Thanosa, zatiaľ čo tu bol úplne nevyužitý a dokonca ho nechali zomrieť prvého. 

Avengers 4 natáčanie
unikli už isté fotky z natáčania a podľa nich je vysoko pravdepodobné že sa vrátime veľmi ďaleko do minulosti, (thor mal mjorlin) . Naviac IM a Cap mali oblečenie z Avengers 1.  A odohrávalo sa to v NY, + tam bol Ant-man a IM s dákymi hodinkami na rukách. (cestovanie v čase ktoré nám bude ukázané v antman wasp) 
682244
Ebony Maw fakt bomba? [spoiler]tá podstava je v komiksoch Thanosov najlepší poskok  a naozaj nemá ďaleko silovo od Thanosa, zatiaľ čo tu bol úplne nevyužitý a dokonca ho nechali zomrieť prvého. [/spoiler] [b]Avengers 4 natáčanie[/b] unikli už isté fotky z natáčania[spoiler] a podľa nich je vysoko pravdepodobné že sa vrátime veľmi ďaleko do minulosti, (thor mal mjorlin) . Naviac IM a Cap mali oblečenie z Avengers 1.  A odohrávalo sa to v NY, + tam bol Ant-man a IM s dákymi hodinkami na rukách. (cestovanie v čase ktoré nám bude ukázané v antman wasp) [/spoiler]
682225
1 -3
reagují: DCR, malern, Robur
reagovat
Captain byl zcela nevyužit. Těšil jsem se na jeho zdrsněnou podobu Nomáda, ale v celkovém sestřihu tam měl jen pár strkaček ve finální bitvě. Vždycky jsem žral jeho vychytaný pičičinky se štítem a tady ty vibrániový náloketníky skoro nevyužil. Myslím, že nám Cap a Hulk dluží velký reparát v A4. Jinak Thanos, Thor, Gamora a obzvláště vydařený Ebony Maw fakt bomba. 
Pahejl88 Ta tvá teorie je scénáristický kastrát. To je jako kdyby se Sygourney Weawer na začátku Vetřelce čtyřky probudila a zjistila, že se jí celá ta Fincherova trojka jenom zdála. :D
682225
Captain byl zcela nevyužit. Těšil jsem se na jeho zdrsněnou podobu Nomáda, ale v celkovém sestřihu tam měl jen pár strkaček ve finální bitvě. Vždycky jsem žral jeho vychytaný pičičinky se štítem a tady ty vibrániový náloketníky skoro nevyužil. Myslím, že nám Cap a Hulk dluží velký reparát v A4. Jinak Thanos, Thor, Gamora a obzvláště vydařený Ebony Maw fakt bomba.  Pahejl88 Ta tvá teorie je scénáristický kastrát. To je jako kdyby se Sygourney Weawer na začátku Vetřelce čtyřky probudila a zjistila, že se jí celá ta Fincherova trojka jenom zdála. *:D*
2 -2
reagují: Hexen_129
reagovat
reaguje na: Gonzi
Proste bol malo nasraty;)
682184
Proste bol malo nasraty*;)*
682176
2 0
reagovat

Hulk

Moc to řešíš. Já tam problém nevidím.
Kapitán dostal jednu pěstí a už nevstal. A Iron man bojoval převažně zdálky, proto tak dlouho vydržel. Jakmile ho měl Thanos na dosah, tak měl jasnou převahu (lehce mu ztrhl helmu). Hulk podle mě vydržel dost dlouho.
682177
Moc to řešíš. Já tam problém nevidím. [spoiler]Kapitán dostal jednu pěstí a už nevstal. A Iron man bojoval převažně zdálky, proto tak dlouho vydržel. Jakmile ho měl Thanos na dosah, tak měl jasnou převahu (lehce mu ztrhl helmu). Hulk podle mě vydržel dost dlouho.[/spoiler]
Hulk
4 -1
reagovat
reaguje na: Failarth

Hulk

Je to má jediná fakt velká výtka tomu filmu. Hulk je normálně řádově silnější než iron man - a tím myslím i ve filmovém vesmíru. Hulk jednou ranou rozloží vesmírnou housenku. Iron Man potřebuje hulkbustera... a tunu náhradních dílů... a celý barák... a 10 minut... na to aby jej porazil. Najednou ale Iron Man s Thanosem střídá rány (byť nakonec dostane na prdel) ale mnohem silnější hulk je zlikvidován v rámci sekund? Opravdu? To byla naprosto WTF scéna, protože Thanos je v ní MNOHEM silnější, než ve zbytku filmu - jak píšeš, Cap mu v pohodě zastaví ruku, Iron Man si s ním v podstatě dává férovku a Thor do něj zajebe sekeru i přes nějaký ten paprsek, jenom Hulk mu nesahá ani po kotníky.

Chápu, že chtěli ukázat, že Thanos je fakt silný (aka ani Hulk na něj nestačí), jenže po zbytek filmu je z Thanose prostě čajíček, pokud bych tu první scénu měl brát vážně. Ta scéna (v kontextu zbytku filmu) nedělá z Thanose nějakého frajera, ale z Hulka nějakého slabocha.
682176
[spoiler]Je to má jediná fakt velká výtka tomu filmu. Hulk je normálně řádově silnější než iron man - a tím myslím i ve filmovém vesmíru. Hulk jednou ranou rozloží vesmírnou housenku. Iron Man potřebuje hulkbustera... a tunu náhradních dílů... a celý barák... a 10 minut... na to aby jej porazil. Najednou ale Iron Man s Thanosem střídá rány (byť nakonec dostane na prdel) ale mnohem silnější hulk je zlikvidován v rámci sekund? Opravdu? To byla naprosto WTF scéna, protože Thanos je v ní MNOHEM silnější, než ve zbytku filmu - jak píšeš, Cap mu v pohodě zastaví ruku, Iron Man si s ním v podstatě dává férovku a Thor do něj zajebe sekeru i přes nějaký ten paprsek, jenom Hulk mu nesahá ani po kotníky. Chápu, že chtěli ukázat, že Thanos je fakt silný (aka ani Hulk na něj nestačí), jenže po zbytek filmu je z Thanose prostě čajíček, pokud bych tu první scénu měl brát vážně. Ta scéna (v kontextu zbytku filmu) nedělá z Thanose nějakého frajera, ale z Hulka nějakého slabocha.[/spoiler]
Hulk
682173
3 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: imf
Já bych se teda dost divil, kdyby tam přesně tohle nebylo :)
682175
Já bych se teda dost divil, kdyby tam přesně tohle nebylo *:)*
682076
0 0
reagovat

Hulk

Řečeno bylo mnoho, takže já bych rád spekuloval nad Hulkem...

Jeho síla je v MCU limitovaná, to už divák pochopil a zvykl si na to (jeho ,,invaze'' na zem ve WWHulk byla pro Avengers větší peklo než s Thanosem ) , nicméně tady byl zregulován dle potřeby a i takový Cap. tu ustojí Thanose jako větší frajer o Starkovi a jeho nano zbroji nemluvě...wau !

Očividně dostane Hulk mnohem více prostoru v ,,Avengers 4'' včetně naroubovaného vývoje postavy, protože to co tam předváděl, měl být podle všeho asi strach a nakopnuté ego z toho, že dostal na prdel jak cvičená opice. 
Taky někdo čekal, že vystartuje z Hulkbusteru a ukradne si pro sebe nějaký wtf zásadní moment ? Na netu se objevila hračka jak Hulk leze z toho obleku. Vypadá to na změnu scénáře a dost možná se prohodili s Thorem, který vyžral (naprosto právem po zesměšňovačkách v T3) většinu guilty pl.
Hulk rozhodně je nejsilnější Avenger i v MCU a omluva tvůrců bude určitě výživná:) (Fuc. off Carol Denversová).
682173
Řečeno bylo mnoho, takže já bych rád spekuloval nad Hulkem... Jeho síla je v MCU limitovaná, to už divák pochopil a zvykl si na to (jeho ,,invaze'' na zem ve WWHulk byla pro Avengers větší peklo než s Thanosem ) , [spoiler]nicméně tady byl zregulován dle potřeby a i takový Cap. tu ustojí Thanose jako větší frajer o Starkovi a jeho nano zbroji nemluvě...wau ! Očividně dostane Hulk mnohem více prostoru v ,,Avengers 4'' včetně naroubovaného vývoje postavy, protože to co tam předváděl, měl být podle všeho asi strach a nakopnuté ego z toho, že dostal na prdel jak cvičená opice.  Taky někdo čekal, že vystartuje z Hulkbusteru a ukradne si pro sebe nějaký wtf zásadní moment ? Na netu se objevila hračka jak Hulk leze z toho obleku. Vypadá to na změnu scénáře a dost možná se prohodili s Thorem, který vyžral (naprosto právem po zesměšňovačkách v T3) většinu guilty pl. Hulk rozhodně je nejsilnější Avenger i v MCU a omluva tvůrců bude určitě výživná*:)* (Fuc. off Carol Denversová).[/spoiler]
Hulk
0 -2
reagují: Gonzi
reagovat
V nekterych spekulacich celkem hezky resi, proc se vrati Hawkeye a Ant-Man. V prvnim pripade muze jit o rozprasene deti, v druhem pripade o rozpraseneho Hanka/Wasp... pokud k tomu dojde v zaveru Ant-Man a Wasp, bude to hezkej cliffhanger do Avengers 4.
682076
V nekterych spekulacich celkem hezky resi, [spoiler]proc se vrati Hawkeye a Ant-Man. V prvnim pripade muze jit o rozprasene deti, v druhem pripade o rozpraseneho Hanka/Wasp... pokud k tomu dojde v zaveru Ant-Man a Wasp, bude to hezkej cliffhanger do Avengers 4.[/spoiler]
6 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Robur
Nenééé :D:D:D
Já půjdu podruhý asi v neděli až, OMG :D
682027
Nenééé *:D**:D**:D* Já půjdu podruhý asi v neděli až, OMG *:D*
682007
1 -1
reagovat
Jak myslite, ze dopadla Pepper? :)
682018
Jak myslite, ze dopadla Pepper? :)
2 0
reagovat
reaguje na: Robur
jj v IMAXu je to super:)
682009
jj v IMAXu je to super*:)*
682007
0 -1
reagovat
Dnes podruhé v IMAXu a je to pořád pecka. A potěšily mě některé detaily, které jsem napoprvé nechytil. Třeba když Tyrion Lannister říká "hold it Thor" (hold the door) :D
682007
Dnes podruhé v IMAXu a je to pořád pecka. A potěšily mě některé detaily, které jsem napoprvé nechytil. Třeba když Tyrion Lannister říká [spoiler]"hold it Thor" (hold the door)[/spoiler] *:D*
5 -1
reagují: verbst, remy
reagovat
reaguje na: Jerec
682001
[url=http://images.amcnetworks.com/blogs.amctv.com/wp-content/uploads/2009/12/no-country-jones-new-760-468x330.gif]link[/url]
681948
1 -1
reagovat
Do roku 2029 ještě nějaké filmy natočit stihne...
681992
Do roku 2029 ještě nějaké filmy natočit stihne...
4 0
reagovat

Gamora

Já myslím, že Gamora zůstane mrtvá. Zoe Saldana má před sebou dlouhé natáčení několika Avatarů, myslím, že by to kolidovalo se třetími Guardians.
681989
Já myslím, že [spoiler]Gamora zůstane mrtvá. Zoe Saldana má před sebou dlouhé natáčení několika Avatarů, myslím, že by to kolidovalo se třetími Guardians.[/spoiler]
Gamora
0 0
reagovat
reaguje na: Pahejl88
:D:D:D:+:+:+
681965
*:D**:D**:D**:+**:+**:+*
681963
2 -1
reagovat
Napadla mě teorie: Thor zabil Thanose a ten nestihl lusknout prsty. Ale jako poslední věc si přál aby mu plán vyšel, a proto mu jeden z těch kamenů, co umí měnit realitu, vyčaroval konec, jaký jsme viděli :D
Takže na začátku čtyřky si všichni hrdinové zhluboka oddechnou a poplácaj Thora po ramenou :D Tudíž Avengers 4 opravdu nebudou muset navazovat na A3. Tak.
681963
Napadla mě teorie: [spoiler]Thor zabil Thanose a ten nestihl lusknout prsty. Ale jako poslední věc si přál aby mu plán vyšel, a proto mu jeden z těch kamenů, co umí měnit realitu, vyčaroval konec, jaký jsme viděli :D Takže na začátku čtyřky si všichni hrdinové zhluboka oddechnou a poplácaj Thora po ramenou :D Tudíž Avengers 4 opravdu nebudou muset navazovat na A3. Tak.[/spoiler]
3 -4
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: KarelR
já teda zase osobně doufám, že Gamoru nechají mrtvou. Ne že bych to chtěl, ale zase by IW mělo mít nějakej zásadnější dopad, což zabití Gamory určitě je. Zabití Lokiho, Heimdalla a Visiona mi nepřijde jako tak brutální, když Heimdall byl sice cool, ale zas nějakou zásadní roli neměl ani v Ragnaroku, s Visionem stejně moc nevěděli coby a i v CW byl spíš tak odklízenej do ústraní, a Loki byl sice taky jednou dobrej, ale už neměl co nabídnout. Další postavy sice umřou v A4, ale fakt bych byl rád, kdyby Gamoru už nezachraňovali, aby i v IW natrvalo umřela nějaká z hlavních a důležitých postav, která se už nikdy nevrátí...

jinak mi osobně docela dává smysl, že umřela, když si se Star-Lordem vyznají lásku, takže to je fakt smrt, která něco znamená.
681956
[spoiler]já teda zase osobně doufám, že Gamoru nechají mrtvou. Ne že bych to chtěl, ale zase by IW mělo mít nějakej zásadnější dopad, což zabití Gamory určitě je. Zabití Lokiho, Heimdalla a Visiona mi nepřijde jako tak brutální, když Heimdall byl sice cool, ale zas nějakou zásadní roli neměl ani v Ragnaroku, s Visionem stejně moc nevěděli coby a i v CW byl spíš tak odklízenej do ústraní, a Loki byl sice taky jednou dobrej, ale už neměl co nabídnout. Další postavy sice umřou v A4, ale fakt bych byl rád, kdyby Gamoru už nezachraňovali, aby i v IW natrvalo umřela nějaká z hlavních a důležitých postav, která se už nikdy nevrátí... jinak mi osobně docela dává smysl, že umřela, když si se Star-Lordem vyznají lásku, takže to je fakt smrt, která něco znamená.[/spoiler]
681953
4 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
To by dávalo smysl.

Kdyby zůstal mrtvý Vision, Loki a Heimdall, tak bych to asi nějak vzal, ale ta Gamora mi tam nesedí. Nejen kvůli trojce, jak říkáš, ale kvůli Star-Lordovi. Nedává mi to smysl, že by mu ji takhle zlikvidovali.
681955
To by dávalo smysl. [spoiler]Kdyby zůstal mrtvý Vision, Loki a Heimdall, tak bych to asi nějak vzal, ale ta Gamora mi tam nesedí. Nejen kvůli trojce, jak říkáš, ale kvůli Star-Lordovi. Nedává mi to smysl, že by mu ji takhle zlikvidovali.[/spoiler]
681953
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se