Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Infinity War: Recenze

příspěvky 201 - 220 Napsat příspěvek
Justice League byla lepší 8)...
Pak KarelR použil kámen času, Karlos si v tichosti nafackoval a... uznal, že Justice League vážně lepší není.
Teď vážně:
Bylo to fajn. Na větvi z toho nejsem a jak mnozí říkali už přede mnou, rezonovalo by to víc, kdybych věděl, že jsme u Marvelu a... věci se dějí a dít se budou. Ale pořád je to jeden z nejsilnějších kousků a to má film blíž spíš k těm, které (znova) vidět nepotřebuju.
Imo si to užije i člověk, co neviděl/nepamatuje si většinu filmů. Osobně jsem ale viděl minimálně jeden předchozí film s každým z hrdinů a pořád moc nechápu ty nadšené výkřiky, že "jsou všichni pohromadě". I díky tomu, že tady pohromadě nejsou a ani za mák nepůsobí jako ta partička z prvých dvou Avengerů, mi to ale sedlo víc, než bych byl před kinem schopný uznat.7-8/10*.
____________________________________
3D je fajn, velmi fajn. Sice jsou tam scény, kdy mi formát přišel slabší (imo nezkušenější studio, StereoD na tom očividně nedělalo samo) a je tam několik "tmavých scén", ale bývá to podstatně horší.
Zbytek je pak silný nadstandart, filmaři dokáží s formátem pracovat i z něj těžit a dokonce jsou tam drobné, ale vysloveně zábavné pop-up efekty - jednou vám přímo do oka vletí mini troska do pravého oka, podruhé zase kolem levého ucha proletí šíp. Oboje tak hezky přirozeně, že to není samoúčelná 3D onanie, ale důkaz, že i tyhle efekty se používat dají.

Vizuálně mi to přišlo zbytečně při zemi, ale to asi po druhých strážcích a (asi) třetím Thorovi je spíš pro většinu zdejších výhra. Úplně stejné pocity jsem měl i z Pantera. Ale není to taková tragédie, jak naznačovaly trailery.

Zde několikrát zmiňovaný "výborný" soundtrack mi přišel pouze funkční.

Zvuk se taky mohl víc odvázat. Řachá to sice permanentně, ale už je to rutinní. Zvlášť ve vesmíru si mohli vyhrát víc.
681396
Justice League byla lepší *8)*... [spoiler]Pak KarelR použil kámen času, Karlos si v tichosti nafackoval a... uznal, že Justice League vážně lepší [b]není[/b].[/spoiler] Teď vážně: Bylo to fajn. Na větvi z toho nejsem a jak mnozí říkali už přede mnou, rezonovalo by to víc, kdybych věděl, že jsme u Marvelu a... věci se dějí a dít se budou. Ale pořád je to jeden z nejsilnějších kousků a to má film blíž spíš k těm, které (znova) vidět nepotřebuju. Imo si to užije i člověk, co neviděl/nepamatuje si většinu filmů. Osobně jsem ale viděl minimálně jeden předchozí film s každým z hrdinů a pořád moc nechápu ty nadšené výkřiky, že "jsou všichni pohromadě". [spoiler]I díky tomu, že tady pohromadě nejsou a ani za mák nepůsobí jako ta partička z prvých dvou Avengerů[/spoiler], mi to ale sedlo víc, než bych byl před kinem schopný uznat.7-8/10*. ____________________________________ 3D je fajn, velmi fajn. Sice jsou tam scény, kdy mi formát přišel slabší (imo nezkušenější studio, StereoD na tom očividně nedělalo samo) a je tam několik "tmavých scén", ale bývá to podstatně horší. Zbytek je pak silný nadstandart, filmaři dokáží s formátem pracovat i z něj těžit a dokonce jsou tam drobné, ale vysloveně zábavné pop-up efekty - jednou vám přímo do oka vletí mini troska do pravého oka, podruhé zase kolem levého ucha proletí šíp. Oboje tak hezky přirozeně, že to není samoúčelná 3D onanie, ale důkaz, že i tyhle efekty se používat dají. Vizuálně mi to přišlo zbytečně při zemi, ale to asi po druhých strážcích a (asi) třetím Thorovi je spíš pro většinu zdejších výhra. Úplně stejné pocity jsem měl i z Pantera. Ale není to taková tragédie, jak naznačovaly trailery. Zde několikrát zmiňovaný "výborný" soundtrack mi přišel pouze funkční. Zvuk se taky mohl víc odvázat. Řachá to sice permanentně, ale už je to rutinní. Zvlášť ve vesmíru si mohli vyhrát víc.
3 -4
reagovat

7-8/10

Už k tomu taky musím něco napsat. Byl jsem dnes podruhé, a musím říct, že to spíš ublížilo. Těšil jsem se prakticky jen na vybrané momenty, a ten zbytek mě buď unavoval, nebo vyloženě trápil. Specificky linka Gamorra x Thanos. První půlka filmu je pořád super, nejlíp na tom filmu funguje humor (už jsem si na ten styl asi navykl a tady mi přišel vytěžený úplně na maximum). Akce je slušná, ale nijak ohromující, a opět mě baví spíš v úvodu než na konci. Co mi tam ale vyloženě chybí jsou emoce a nějaká výraznější hudba. Opakování motivů u představovaček hrdinů je fajn, ničím jiným to ale nezaujme. Posledních pět minut sice i napoprvé dost předvídatelných, ale pořád mi to udělalo radost, protože i když je to jen první půle, tak to aspoň není tak odporný cliffhanger, jako na konci dvojky Hobbita. Jsem spokojenej, znova si to ale dám až před čtyřkou, pak se teprve uvidí. :)

Nejlepší marvelovkou pro mě zůstává Spider-Man Homecoming 8) 
681395
Už k tomu taky musím něco napsat. Byl jsem dnes podruhé, a musím říct, že to spíš ublížilo. Těšil jsem se prakticky jen na vybrané momenty, a ten zbytek mě buď unavoval, nebo vyloženě trápil. Specificky linka [spoiler]Gamorra x Thanos[/spoiler]. První půlka filmu je pořád super, nejlíp na tom filmu funguje humor (už jsem si na ten styl asi navykl a tady mi přišel vytěžený úplně na maximum). Akce je slušná, ale nijak ohromující, a opět mě baví spíš v úvodu než na konci. Co mi tam ale vyloženě chybí jsou emoce a nějaká výraznější hudba. Opakování motivů u představovaček hrdinů je fajn, ničím jiným to ale nezaujme. [spoiler]Posledních pět minut sice i napoprvé dost předvídatelných, ale pořád mi to udělalo radost, protože i když je to jen první půle, tak to aspoň není tak odporný cliffhanger, jako na konci dvojky Hobbita.[/spoiler] Jsem spokojenej, znova si to ale dám až před čtyřkou, pak se teprve uvidí. *:)* Nejlepší marvelovkou pro mě zůstává Spider-Man Homecoming *8)* 
7-8/10
3 -8
reagují: DarkrayCZ
reagovat
reaguje na: emilio121
Aj podla ma to tak bude
681393
Aj podla ma to tak bude
681392
1 0
reagovat

8/10

Souhlasím tady mnoha názory ...

toto je stoprocentně plán od Strange

také si myslím že hrdinové co teď přežili nepřežijou druhý díl, jedná se o herce kterým končí smlouvy, a tak si myslím že Avengers 4 budou posledním velkým rendez-vous původních Avengerů a nekteří z nich umřou plus možná vedlejší postavy co teď zmizely (Bucky, Falcon)

ti co umřeli teď jsou důležitými články Fáze 4 takže se určitě vrátí

upřímně minimálně Cap a Iron man jsou podle mě už vyždímané postavy a nemají co nabídnout měli by jít od válu

P.S. taky vám připadal strašně cool ten sépiový záporák? :)
681392
Souhlasím tady mnoha názory ... toto je [spoiler]stoprocentně plán od Strange také si myslím že hrdinové co teď přežili nepřežijou druhý díl, jedná se o herce kterým končí smlouvy, a tak si myslím že Avengers 4 budou posledním velkým rendez-vous původních Avengerů a nekteří z nich umřou plus možná vedlejší postavy co teď zmizely (Bucky, Falcon) ti co umřeli teď jsou důležitými články Fáze 4 takže se určitě vrátí upřímně minimálně Cap a Iron man jsou podle mě už vyždímané postavy a nemají co nabídnout měli by jít od válu P.S. taky vám připadal strašně cool ten sépiový záporák? :)[/spoiler]
8/10
6 0
reagují: pepo
reagovat
Takze ani po desiatich rokoch a takmer dvadsiatich filmoch nedokazal marvel spravit masterpiece. Ale inak velmi dobre. Pobavilo, nenudilo, druhykrat to nepotrebujem vidiet. Zaver fantasticky......teda az do prveho teasru na stvorku.  Viac zajtra. 8/10
681388
Takze ani po desiatich rokoch a takmer dvadsiatich filmoch nedokazal marvel spravit masterpiece. Ale inak velmi dobre. Pobavilo, nenudilo, druhykrat to nepotrebujem vidiet. Zaver fantasticky......teda az do prveho teasru na stvorku.  Viac zajtra. 8/10
4 -3
reagovat

10/10

Pecka. Bitva ve Wakandě a nástup Thora naprosto epická záležitost, kterou těžko ve světě Marvelu něco někdy překoná. Líp už to natočit nešlo.

Jinak mě hrozně těší, že Thanos "vymazal" všechny novější postavy, takže v pokračování dostanou ještě naposled pohromadě větší prostor Cap, Tony, Thor a tahle "stará garda" (protože pochybuju, že se jim podaří oživit zbytek na začátku filmu). To je od tvůrců moc fajn záměr. 

Jinak můžete mi někdo do zprávy, nebo sem, napsat, co se dělo po příletu Capa a spol. na základnu Avangers a než odletěli do Wakandy? Musel jsem si odskočit na hajzl, takže jsem asi 3 minutky prošvihl:D Vím, že tam zmiňovali Ant-mana, ale už nevím, co o něm říkali.
681387
Pecka. Bitva ve Wakandě a [spoiler]nástup Thora[/spoiler] naprosto epická záležitost, kterou těžko ve světě Marvelu něco někdy překoná. Líp už to natočit nešlo. Jinak mě hrozně těší, že [spoiler]Thanos "vymazal" všechny novější postavy, takže v pokračování dostanou ještě naposled pohromadě větší prostor Cap, Tony, Thor a tahle "stará garda" (protože pochybuju, že se jim podaří oživit zbytek na začátku filmu). To je od tvůrců moc fajn záměr.[/spoiler]  Jinak můžete mi někdo do zprávy, nebo sem, napsat, [spoiler]co se dělo po příletu Capa a spol. na základnu Avangers a než odletěli do Wakandy? Musel jsem si odskočit na hajzl, takže jsem asi 3 minutky prošvihl*:D* Vím, že tam zmiňovali Ant-mana, ale už nevím, co o něm říkali.[/spoiler]
10/10
2 -3
reagovat
Právě jsem se vrátil z hradu a musím říct, že tedy epické. Škoda, že jen to nemělo větší stopáž. A mělo to i vcelku koule, což je fajn.

Akorát si člověk říká, jak vážně brát ty smrti (ve vesmíru, kde se dá vracet čas). Některým bych i věřil: Falcon, Fury, Bucky atd. prostě už odehráli své party, tak vyklidili místo novým (i když skrz takové deus ex machina; na jedné straně to byla nářezová scéna, na druhé straně si někteří možná zasloužili osobitější smrt...). Ale, že by zabili Spider-mana či Dr. Strange? To bych se divil. No, nezbývá než počkat na rozuzlení.
681386
Právě jsem se vrátil z hradu a musím říct, že tedy epické. Škoda, že jen to nemělo větší stopáž. A mělo to i vcelku koule, což je fajn. [spoiler]Akorát si člověk říká, jak vážně brát ty smrti (ve vesmíru, kde se dá vracet čas). Některým bych i věřil: Falcon, Fury, Bucky atd. prostě už odehráli své party, tak vyklidili místo novým (i když skrz takové deus ex machina; na jedné straně to byla nářezová scéna, na druhé straně si někteří možná zasloužili osobitější smrt...). Ale, že by zabili Spider-mana či Dr. Strange? To bych se divil. No, nezbývá než počkat na rozuzlení.[/spoiler]
4 0
reagovat
V kinech (lezu do THX sálu Cinestar Anděl) jsou opět obsazená i velmi málo využívaná místa , např. v druhé řadě. Krom toho, že tam nikdy není vysypaný popcorn a vlivem nepoužívání jsou sedadla měkká jako v gold classu, jsou úplně na hov.o...

Máte upřímně někdo tip na sál (v Praze) co za něco stojí a dá se sednout např. do druhé nebo dokonce první řady a stále bude uspokojující přehlednost na plátně včetně čtení titulků ? Samozřejmě, že lze počkat, ale vždycky mě to zajímalo.

Recenze byla velmi šetrná k věcným informacím, za což díky, protože bylo těžké si ji nepřečíst . To jak konečně a zřejmě velmi dlouho plánovaně uchopili záporáka je veliká radost a taková menší odměna. 
 
Marvel ať je jakýkoliv tak občas donutí člověka omládnout tak o 20 let. 
681383
V kinech (lezu do THX sálu Cinestar Anděl) jsou opět obsazená i velmi málo využívaná místa , např. v druhé řadě. Krom toho, že tam nikdy není vysypaný popcorn a vlivem nepoužívání jsou sedadla měkká jako v gold classu, jsou úplně na hov.o... Máte upřímně někdo tip na sál (v Praze) co za něco stojí a dá se sednout např. do druhé nebo dokonce první řady a stále bude uspokojující přehlednost na plátně včetně čtení titulků ? Samozřejmě, že lze počkat, ale vždycky mě to zajímalo. Recenze byla velmi šetrná k věcným informacím, za což díky, protože bylo těžké si ji nepřečíst . To jak konečně a zřejmě velmi dlouho plánovaně uchopili záporáka je veliká radost a taková menší odměna.    Marvel ať je jakýkoliv tak občas donutí člověka omládnout tak o 20 let. 
4 0
reagovat
Myšák se zřejmě chystá na největší otvírák všech dob. Síla se probouzí otevřela v 4 134 kinech, Infinity War v 4 470 kinech. Jen Já, padouch 3 (wtf) otevřel ve více kinech, 4 529. Pokud by IW šla v stejném modelu jako Epizoda 7, tak může otevřít za 268 mega (!), ale to už je přehnané.

Avengers: Infinity War opened in 21 overseas markets on Wednesday, grossing a cumulative $39 million in its first day of release. Disney reports the film is pacing ahead of all other Marvel Cinematic Universe titles in most markets, with comprehensive results and comps to come on Sunday’s box office briefing.

Highlights from Wednesday’s global roll-out, provided by Disney, are included below:

Australia: Opening day is the 2nd highest opening day in industry history, behind only Star Wars: A Force Awakens, with a strong 77% market share. 
$6.7 Million

South Korea: Opening day is the highest opening day in industry history in admissions with an outstanding 95% market share.
$6.5 Million

France: Opening day is the highest April opening day of all-time as well as the highest MCU opening day of all-time.                                                 
$3.9 Million

Italy: Opening day is the 3rd highest opening day in industry history and highest superhero and Disney opening day of all-time.                                   
$3.9 Million

Philippines: Opening day is the highest opening day in industry history with an outstanding 97% market share.                                                                     
$2.7 Million

Thailand: Opening day is the highest opening day in industry history.         
$1.8 Million

Indonesia: Opening day is the highest opening day in industry history with an outstanding 96% market share.                                                                     
$1.8 Million

Taiwan: Opening day is the 2nd highest opening Wednesday in industry history and highest MCU opening day of all-time with an outstanding 94% market share.                                                                                                         
$1.8 Million

Malaysia: Opening day is the highest opening day in industry history with an outstanding 93% 4market share.                                                                         
$1.5 Million

Hong Kong: Opening day is the highest opening day in industry history with an outstanding 94% market share.                                                                       
$1.4 Million

Vietnam: Opening day is the highest opening day in industry history with a strong 73% market share.                                                                                       
$1.3 Million

New Zealand: Opening day is the 2nd highest opening day in industry history, behind only Star Wars: A Force Awakens.

Rest Of Europe: 2nd highest opening day in industry history in the Netherlands.  Biggest superhero opening day of all-time in Denmark, Finland, Norway, Portugal and Sweden.  Extremely strong market shares including Norway (92%), Finland (89%), Sweden (88%), Denmark (85%), Switzerland (80%), Netherlands (77%), Belgium (75%), Italy (73%), Portugal (65%) and France (55%).

Triumf bude skutečně triumfální.
681381
Myšák se zřejmě chystá na největší otvírák všech dob. Síla se probouzí otevřela v 4 134 kinech, Infinity War v 4 470 kinech. Jen Já, padouch 3 (wtf) otevřel ve více kinech, 4 529. Pokud by IW šla v stejném modelu jako Epizoda 7, tak může otevřít za 268 mega (!), ale to už je přehnané. [i]Avengers: Infinity War[/i] opened in 21 overseas markets on Wednesday, grossing a cumulative $39 million in its first day of release. Disney reports the film is pacing ahead of all other Marvel Cinematic Universe titles in most markets, with comprehensive results and comps to come on Sunday’s box office briefing. Highlights from Wednesday’s global roll-out, provided by Disney, are included below: Australia: Opening day is the 2nd highest opening day in industry history, behind only Star Wars: A Force Awakens, with a strong 77% market share.  $6.7 Million South Korea: Opening day is the highest opening day in industry history in admissions with an outstanding 95% market share. $6.5 Million France: Opening day is the highest April opening day of all-time as well as the highest MCU opening day of all-time.                                                  $3.9 Million Italy: Opening day is the 3rd highest opening day in industry history and highest superhero and Disney opening day of all-time.                                    $3.9 Million Philippines: Opening day is the highest opening day in industry history with an outstanding 97% market share.                                                                      $2.7 Million Thailand: Opening day is the highest opening day in industry history.          $1.8 Million Indonesia: Opening day is the highest opening day in industry history with an outstanding 96% market share.                                                                      $1.8 Million Taiwan: Opening day is the 2nd highest opening Wednesday in industry history and highest MCU opening day of all-time with an outstanding 94% market share.                                                                                                          $1.8 Million Malaysia: Opening day is the highest opening day in industry history with an outstanding 93% 4market share.                                                                          $1.5 Million Hong Kong: Opening day is the highest opening day in industry history with an outstanding 94% market share.                                                                        $1.4 Million Vietnam: Opening day is the highest opening day in industry history with a strong 73% market share.                                                                                        $1.3 Million New Zealand: Opening day is the 2nd highest opening day in industry history, behind only Star Wars: A Force Awakens. Rest Of Europe: 2nd highest opening day in industry history in the Netherlands.  Biggest superhero opening day of all-time in Denmark, Finland, Norway, Portugal and Sweden.  Extremely strong market shares including Norway (92%), Finland (89%), Sweden (88%), Denmark (85%), Switzerland (80%), Netherlands (77%), Belgium (75%), Italy (73%), Portugal (65%) and France (55%). Triumf bude skutečně triumfální.
7 -4
reagovat
čím viac nad tým filmom rozmýšľam, tým ho chcem viac vidieť znova. Thanos je úplne mega postava.
681377
čím viac nad tým filmom rozmýšľam, tým ho chcem viac vidieť znova. Thanos je úplne mega postava.
4 -2
reagovat
Kur** jo!!!
 Tonyho oblek Bleeding edge totální nářez, strašně mě to bavilo a vlastně s ním je hroznej uberhrdina
Thor jako z něj je tedka vůbec největší imba a hlavně mě s ním fakt strašně bavila ta dějová linka a navíc s peterem Diglejem nebo jak se píše to bylo fakt vtipný!
Thanos tak jako konečně záporák jak má být
Star-lord nejotravnější postava, a fakt mě tam štval, navíc to celý posr**
Konec jo taky jsem si řekl, že ten kdo umřel ted, tak obžije v pokračování a bude to přesně naopak
Soul Stone taky moc fajn dějová linka a celkově překvapení, že byl na nějaké neznáme planetě a né někde, kde byly jednotlivé spekulace
Aether jediný co mi vrtá hlavou, kde k tomu kamenu přišel? vždyt kolektor stále žvanil, že ho nemá, ani mu ho thanos neukradl, ani mu ho sám nedal. Pak umře a najednou ho má u sebe?
681375
Kur** jo!!!  Tonyho [spoiler]oblek[/spoiler] [spoiler]Bleeding edge totální nářez, strašně mě to bavilo a vlastně s ním je hroznej uberhrdina [/spoiler]Thor [spoiler]jako z něj je tedka vůbec největší imba a hlavně mě s ním fakt strašně bavila ta dějová linka a navíc s peterem Diglejem nebo jak se píše to bylo fakt vtipný! [/spoiler]Thanos tak jako konečně záporák jak má být Star-lord [spoiler]nejotravnější postava, a fakt mě tam štval, navíc to celý posr** [/spoiler]Konec [spoiler]jo taky jsem si řekl, že ten kdo umřel ted, tak obžije v pokračování a bude to přesně naopak [/spoiler]Soul Stone [spoiler]taky moc fajn dějová linka a celkově překvapení, že byl na nějaké neznáme planetě a né někde, kde byly jednotlivé spekulace [/spoiler]Aether [spoiler]jediný co mi vrtá hlavou, kde k tomu kamenu přišel? vždyt kolektor stále žvanil, že ho nemá, ani mu ho thanos neukradl, ani mu ho sám nedal. Pak umře a najednou ho má u sebe?[/spoiler]
1 -1
reagují: Dm683
reagovat
Za mě velká spokojenost. Rozdělení hrdinů do skupin výborný, interakce mezi těmi, kteří se ještě neviděli stály rozhodně za to. 
Thor se ukazuje jako neskutečný badass jeho linka s Rocketem a Grootem je výborná, jeho přílet do Wakandy bral dech. Když mu dal Rocket oko, dokázal jen, že je úchyl přes části lidského těla. Scéna kování nového kladiva byla velmi silná, ať už Thorovo držení portálu, tak Grootovo topůrko. . 
Spidey potěšil, hláškoval jako o život, což je tak nějak zatím jeho funkce. 
Jsme překvapený, že se nikde nemluví o návratu Johanna Schmidta, musím říct, že to mi v první chvíli úplně vzalo dech, ani jsem nečekal že by se ještě objevil. . 
Vtipy se vcelku povedly, mrzelo mě jen lehké zabití romantické chvíle mezi Quillem a Gamorou, jinak asi nic příliš nebylo až tak na sílu.
681369
Za mě velká spokojenost. Rozdělení hrdinů do skupin výborný, interakce mezi těmi, kteří se ještě neviděli stály rozhodně za to.  Thor se ukazuje jako neskutečný badass jeho linka s [spoiler]Rocketem a Grootem je výborná, jeho přílet do Wakandy bral dech. Když mu dal Rocket oko, dokázal jen, že je úchyl přes části lidského těla. Scéna kování nového kladiva byla velmi silná, ať už Thorovo držení portálu, tak Grootovo topůrko.[/spoiler] .  Spidey potěšil, hláškoval jako o život, což je tak nějak zatím jeho funkce.  Jsme překvapený, že se nikde nemluví o návratu[spoiler] Johanna Schmidta, musím říct, že to mi v první chvíli úplně vzalo dech, ani jsem nečekal že by se ještě objevil. .  [/spoiler]Vtipy se vcelku povedly, mrzelo mě jen lehké zabití romantické chvíle mezi [spoiler]Quillem a Gamorou[/spoiler], jinak asi nic příliš nebylo až tak na sílu.
2 0
reagovat

Dotaz

Je to podle redakce lepší než Civil War? 
681365
Je to podle redakce lepší než Civil War? 
Dotaz
1 -1
reagovat
Já zas nepochopím proč má někdo pořád potřebu psát sem něco o Spáčilový a Fukovi? Pokud existuje člověk kterého to zajímá, tak si to přeci najde....
681361
Já zas nepochopím proč má někdo pořád potřebu psát sem něco o Spáčilový a Fukovi? Pokud existuje člověk kterého to zajímá, tak si to přeci najde....
15 0
reagovat
Určite treba vyzdvihnúť prácu s postavou Thora. Momentálne najviac badass postava. Aj, keď sa mi nepáči spôsob, akým mu vrátili oko.
681354
Určite treba vyzdvihnúť prácu s postavou Thora. Momentálne najviac badass postava. [spoiler]Aj, keď sa mi nepáči spôsob, akým mu vrátili oko.[/spoiler]
6 0
reagovat
já sem teď hlavně zvědavej, co a koho předvedou trailery na IW2...to Marvelu nezávidim :D jinak teda je naprosto jasný, že to je celý součást plánu Tonyho a Strange, ale i tak jsem zvědavej jak z toho vybruslí...a pod názor, že ve finále zařvou přesně ty postavy, co teď přežily, se podepisuju taky 
681353
já sem teď hlavně zvědavej, co a koho předvedou trailery na IW2...to Marvelu nezávidim *:D* [spoiler]jinak teda je naprosto jasný, že to je celý součást plánu Tonyho a Strange, ale i tak jsem zvědavej jak z toho vybruslí...a pod názor, že ve finále zařvou přesně ty postavy, co teď přežily, se podepisuju taky [/spoiler]
2 0
reagovat
Spáčilová dala 60%
681352
Spáčilová dala 60%
5 -2
reagovat
Já jsem prvně na marvelovce zažil, že by celý kino vydrželo až do konce titulků, vždycky aspoň třetina odešla, což je na devatenáctej film docela úspěch. 
681351
Já jsem prvně na marvelovce zažil, že by celý kino vydrželo až do konce titulků, vždycky aspoň třetina odešla, což je na devatenáctej film docela úspěch. 
4 0
reagovat
Nepochopím jak někdo může v Thanosovi vidět psychologicky propracovanou postavu - on je ta ve filmu nejsměšnější věc, skoro nic co dělá nedává smysl. Obzvlášť jeho retardovaná motivace (takže po celém tom mnohaletém čekání je to nakonec jen šílený enviromentalista který nechápe jak se lidé rozmnožují?) a bizarní rádobyvztah s dcerou (wtf?). Hloubku mu dodává jen jeho sexy hlas, to je asi tak všechno.Takže on ve filmu spíš zdržuje, přitom nakonec stejně není ničím jiným než standartním monstrem které je zlé protože je zlé, a které svou blikající rukou vytváří digitální bordel. Ale jinak dobrý, je to jako moderní verze akčňáků z osmdesátých let - odlehčená zábava jak u kultovek s Chuckem Norrisem, Lundgrenem, a Van Damem, a užil jsem si to podobně.
681349
Nepochopím jak někdo může v Thanosovi vidět psychologicky propracovanou postavu - on je ta ve filmu nejsměšnější věc, skoro nic co dělá nedává smysl. Obzvlášť jeho retardovaná motivace (takže po celém tom mnohaletém čekání je to nakonec jen šílený enviromentalista který nechápe jak se lidé rozmnožují?) a bizarní rádobyvztah s dcerou (wtf?). Hloubku mu dodává jen jeho sexy hlas, to je asi tak všechno.Takže on ve filmu spíš zdržuje, přitom nakonec stejně není ničím jiným než standartním monstrem které je zlé protože je zlé, a které svou blikající rukou vytváří digitální bordel. Ale jinak dobrý, je to jako moderní verze akčňáků z osmdesátých let - odlehčená zábava jak u kultovek s Chuckem Norrisem, Lundgrenem, a Van Damem, a užil jsem si to podobně.
11 -25
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Vo Velkom Špalíčku to bolo rovnaké. Na konci Bolo cítit ako si celé kino vydychlo. A počas titulkov potom diskutovali co sa to vlastne stalo a co videli. 
681348
Vo Velkom Špalíčku to bolo rovnaké. Na konci Bolo cítit ako si celé kino vydychlo. A počas titulkov potom diskutovali co sa to vlastne stalo a co videli. 
681327
4 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se