Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dokonalá loupež: Recenze

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
19.04.2018 20:36:11
V podstate souhlasim se vsim, co bylo v recenzi receno. Ale presto bych hodnoceni hodil spis nekam k 5-6/10, kdyz to vezmu tak nejak pomerove s tim, co za filmy bezne dostava tech 4/10, tak tohle proste bylo koukatelnejsi.
0 0
reagovat
18.04.2018 08:26:50
Za me taky 6/10, Mr. Hlad nejaky drsny :) Btw z Huricane heistu jsem zatim videl 20min a vypada to, ze Hlad jen hodnoceni s timto filmem prohodil 8)
1 0
reagovat
17.04.2018 23:11:23
4/10, to ne toto. Nadprůměr je to úplně v pohodě.  :):-
0 0
reagovat
17.04.2018 16:57:26

Souhlas s Creatif

Za mě film taky v pohodě stravitelnej a vůbec sem se nenudil. Vlastně mě i trošku mrzí, že nešel u nás do kin, protože za mě taky krásnejch 7/10.
1 0
reagovat
17.04.2018 14:22:20

Přísná recenze

Myslim ze recenze je poňekud prisna .. ja se pomerne dobre bavil celou dobu .. charaktery me alespon ty hlavni bavili .. pomale tempo mozna nesedne kazdymu ale ja s tim v ten moment nemel vubec problem .. par "zbytecnych a pritazenych" scen potom klidne odpustim .. 7/10 :+ .. 

ale samozrejme HEAT je jinde ..
2 0
reagovat
17.04.2018 13:53:26
reaguje na: fr3ak

fr3ak

Za pul roku to tam je :+
1 0
reagovat
17.04.2018 13:48:09
reaguje na: Godlike
Což o to, ta desítka tak nutná není, ale že není ve VIM, to už je problém :)
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
17.04.2018 13:15:20
Ja bych na to byl hodnejsi a dal silnejsich 6/10. Jo, je to becko vykradajici Heat a dalsi, ale pres silenou stopaz to imho porad slape a prave diky postavam sem nemel nejmensi problem to dokoukat. Zaver imho hodne sympaticky naslapanej.

Pred par dnama sem videl shodou okolnosti i Hurikán Heist a ten mi přišel o třídu horší - tak 3/10.

Den of Thieves bych opatrne doporucil jako neskodnej a zabvnej vyplach.
8 0
reagovat
17.04.2018 13:15:01
Z recenze mě nejvíc zaujala ta chybějící 10ka u Nelítostného souboje.:))
1 0
reagují: fr3ak
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se