Diskuze k článku Králíček Petr: Recenze

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
27.03.2018 23:59:48
Pokud jde o hlodavce tak vede  Watership Down. 
0 0
reagovat
26.03.2018 13:44:20
reaguje na: LordOwl
ne, ne. je to myslené príbehovo, nie temporytmicky
0 0
reagovat
26.03.2018 12:33:14
reaguje na: pepo

Tempo

Dá se pod tím tempem myslet, že to není prostříhané na mega-beat-wow efekt, že než postavička dořekne dialog, tak se tam vymění 3 obrazy za 1
s ??
V poslední době dost častá choroba animáků (užvaněnost a kulometné
tempo). Angry birds už moje děti skoro nestíhaly vnímat, to bylo tak na
hraně....
0 0
reagují: pepo
reagovat
24.03.2018 22:08:14
Tempo uháňa od úvodnej scény, humor je dobre časovaný, pasce sú dostatočne nápadité, zvieratká roztomilé, ponaučenia nenásilné a budovanie charakterov úderné. Čas na nudu teda rozhodne nehrozí a striedma stopáž sa dorúti do finále veľmi efektívne. Navyše titulný hrdina vie byť totiž občas poriadny zmrd a tvorcovia s týmto faktom prekvapivo veľmi zaujímavo pracujú. Čo je balzam na dušu pre každého, kto občas v animovaných groteskách fandil kocúrovi Tomovi, prípadne mu bolo trošičku ľúto zlodejov zo Sám Doma. Nejde síce o nič svetoborné, no na poldruha hodinky dokáže výborne pobaviť aj nenásilne poučiť. Veľmi silných 7/10
1 0
reagují: LordOwl
reagovat
23.03.2018 08:55:12
reaguje na: Mr. Hlad
Souhlasím, že jsem během čtení recenze očekával alespoň 8/10. Pokud beru 7/10 v rámci žánru animovaných komedií, příjde mi to málo, nicméně budu li brát 7/10 v rámci kinematografie celkově, tak hodnocení asi sedí.
0 0
reagovat
22.03.2018 14:38:34
reaguje na: Davhav
Bezchybný neznamená nejlepší. Je to dobrý a zábavný dětský film s parádním přesahem pro dospělé. Ne Kmotr :) Ale ta osmička tomu utekla o chlup. 
1 0
reagují: Podbi
reagovat
22.03.2018 08:03:35
Jak jsem pochopil z recenze, film je v rámci svého žánru v podstatě bezchybný. Tak proč jen 7/10 ?
0 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
21.03.2018 09:58:09
Tak ja si tohle s klidem dam, uz po Friends with Benefits a Easy A (oba hodne slusny zanrovy filmy "tak trochu jinak") jsem si rikal, ze je proste strasne cejtit, ze Gluck je filmovej fanda a ocividne se to potvrzuje i tady, coz je fajn
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se