Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2017 - 1. část


ikona
KarelR
blade runner 2049dunkerkkral artusla la landloganmz nejrok v kostcestar warstémathor: ragnarokvetrelec: covenant
Nejlepší herci, nejbizarnější scény, nejvtipnější momenty, nejlepší bitky a spousta dalších věcí... 

Nejlepší a nejhorší filmy roku 2017 už jsme probrali, takže je nejvyšší čas jít trochu do hloubky. Kteří herce loni nejvíc bodovali, které soundtracky posloucháme pořád dokola a které scény nám vytřely zrak? To všechno zjistíte v tradičním roku v kostce, který se ohlíží za loňskými bestovkami a přihazuje i osobní tipy eMZáckých redaktorů.

NEJVTIPNĚJŠÍ SCÉNA

Redakční tip - Jack Black učí sexy pohyby v Jumanji

Vypadalo to na konec kariéry Jacka Blacka, když vyhořely jeho Gulliverovy cesty a krom Husí kůže se ani další nadějné projekty nechytly, ale účast v Jumanji ho nejspíš spasí. Už z trailerů bylo jasné, že si roli blondýny zavřené v těle obtloustlého chlápka náramně užije. A v samotném filmu je (minimálně) stejně zábavný jako v upoutávkách a vůbec se nenechává zastínit většími hvězdami. Pokud jste Jumanji viděli, dobře víte, že tam Black likviduje bránice hned několikrát. Nejvýraznějším momentem je ale bez pochyby jeho taneční lekce, během níž dojde i na sexy jazýček a na rady, jak by měla ztepilá Karen Gillan používat boky a další své mocné zbraně. (Cival)

Osobní tip Civala: Zavřený Spider-Man - Nový Spidey byl hravý, svěží a v pohodě a moc se mi líbil. A celá scéna na samotce ve skladu trefně vystihuje jeho roztomilé teen kouzlo.

Osobní tip Imfa: Flashbacky v Zabiják a bodyguard - Zabijáka a bodyguarda považuji za jednu z nejpodceňovanějších akčních komedií posledních let. A veškeré flashbacky, ať už Reynoldsovy nebo Jacksonovy, jsou nabité nápady a humorem tak ostrým, že by tenhle film z fleku mohl být prequelem Deadpoola. 

Osobní tip KarlaR: Drax a nejtemnější tajemství - Ano, propálily to trailery, ale stejně. Setkání Strážců Galaxie s mimozemšťankou, která umí číst emoce, se mohlo vydat mnoha směry. James Gunn se ale rozhodl hodit pod kola Petera Quilla, který (logicky!) cítí sexuální lásku k drsňačce Gamoře. Ve třech lidech by to byla vcelku normální komediální scéna. Účast Draxe jí ale posunula o level výš, protože se v ní Quillovi vysmívá tak upřímně, že mu člověk tu dětskou radost skoro závidí.

Osobní tip Mr. Hlada: Setkání Thora s Hulkem v Thor: Ragnarok - Ono se to sice povedlo propálit už v traileru, ale to je fuk. Ve chvíli, kdy moderátor gladiátorských zápasů na planetě Sakaar vyhecuje publikum na maximum a zelený obr Hulk stylově prorazí kovová vrata, se Thor zachová lehce nečekaně. A díky perfektnímu timingu jeho nadšený výkřik a následná vysvětlovačka o tom, že se znají z práce, prostě pobaví. A nekecejte, že jste se alespoň nepousmáli. 

Osobní tip Rimsyho: Žehlení ve Star Wars - Chudák Rian Johnson to nakonec docela schytal. A přitom se bezpochyby tak snažil a do svého neokoukaného pojetí hvězdnoválkovského světa přidal i tradiční prvky, které fanoušci světelných mečů očekávají a vyžadují – jako třeba humor. Se zvířátky to sice bylo místy trochu na sílu, ale třeba taková prádelna Prvního řádu je přesně jedním z těch nenápadných a nenucených vtípků, které vidět chceme.

Osobní tip TedGeorge: Gilotina v Pirátech z Karibiku 5 - Po tragických Pirátech z Karibiku 4 je skoro až zázrak, že se pětka takhle povedla. Byť to v prvních pár minutách nevypadalo, po půl hodině bylo jasné, že nás v kinech čeká zábavná dobrodružná jízda. Všechno odstartovala právě scéna na náměstí, ve které hrála prim jedna neposedná gilotina a geniální plán na záchranu (zase ožralého) Jacka. Opravdu se na plac tenkrát nepodíval režisér Gore Verbinski? Právě ten totiž takové originální a zábavné scény umí a já měl chvíli pocit, jako kdybych sledoval povedené Piráty dvojku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace