Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti: Recenze

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek

ch3vr0n

Mohl říct matka nebo jen jakékoliv ženské jméno, třeba Sára ;). A to mohlo Batmana zastavit, protože si uvědomil, že i Supík je jen člověk, i když z jiného světa. Ve všech ostatních komiksovkách, včetně samotného BvS, byly mnohem větší kraviny, ale ty se stále chytáš Marthy.
393585
Mohl říct matka nebo jen jakékoliv ženské jméno, třeba Sára *;)*. A to mohlo Batmana zastavit, protože si uvědomil, že i Supík je jen člověk, i když z jiného světa. Ve všech ostatních komiksovkách, včetně samotného BvS, byly mnohem větší kraviny, ale ty se stále chytáš Marthy.
ch3vr0n
2 0
reagovat

DarkrayCZ

Marta ti nestacila? 
393583
Marta ti nestacila? 
DarkrayCZ
1 0
reagovat

Cival

Co je trapný příběh? 
Jestli do sekce trapný patří i BvS, tak to čumim. Jako chápu že se ti nelíbilo pojetí toho filmu a styl, ale psát že je to trapnej film už je moc. 
A nudne postavy. Lex je podle mě jedna z nejzajimavejsich postav. Zkus se jen zamyslet nad tím, že kdyby nebylo Supermana Lex by sice byl dál sociopat, ale nebyl by zločinec. Byl by to jen jeden z mnoha sociopatickych majitelů firem.
Celá jeho motivace je sama  o sobě zajímavá. A je to jen jednoducha motivace a to je bezmoc.
393582
Co je trapný příběh?  Jestli do sekce trapný patří i BvS, tak to čumim. Jako chápu že se ti nelíbilo pojetí toho filmu a styl, ale psát že je to trapnej film už je moc.  A nudne postavy. Lex je podle mě jedna z nejzajimavejsich postav. Zkus se jen zamyslet nad tím, že kdyby nebylo Supermana Lex by sice byl dál sociopat, ale nebyl by zločinec. Byl by to jen jeden z mnoha sociopatickych majitelů firem. Celá jeho motivace je sama  o sobě zajímavá. A je to jen jednoducha motivace a to je bezmoc.
Cival
1 -1
reagovat
DCR: tak aby nemela trapny pribeh, nudne postavy a osklive vizualni reseni - variant je milion: a la Logan, prvni X-Meni, Temny rytiri, prvni Avengers, Capove 2 a 3, Burtonovi Batmani, Raimiho prvni dva Spider-Mani... Solidnich comicsovek je tuna, jen je musi delat v rozumnem studiovem prostredi schopny tvurce...
393573
DCR: tak aby nemela trapny pribeh, nudne postavy a osklive vizualni reseni - variant je milion: a la Logan, prvni X-Meni, Temny rytiri, prvni Avengers, Capove 2 a 3, Burtonovi Batmani, Raimiho prvni dva Spider-Mani... Solidnich comicsovek je tuna, jen je musi delat v rozumnem studiovem prostredi schopny tvurce...
1 0
reagovat
Docela by mě zajímalo, jak by měl podle redakce MZ, vypadat dobrý film od DC ?
(když jste měli i velké výhrady k Watchmenům).

Připomněl bych filmový vývoj Supermana. Po výborné Donnerově jedničce přišla chvalitebná dvojka a pak šla celá série do hajzlu. Čtyřka může s Barmanem a Robinem soupeřit o nejhorší komiksový film všech dob. Obvyklí podezřelí devianti vytvořili po čase předražený nepovedený produkt Superman se vrací. Snyder tedy Supermana odrazil ode dna. Možná ne tak, jak jsme si představovali, ale odrazil.

Filmový vývoj Batmana je barvitější. Adam West v elasťákách, vynikající Burtonův ponurý gotický Batman. Pak nastoupil Schumacher a vše posral, poslal netopýra na dno.
Nolanova všemi zbožňovaná, trilogie TDK vše zachránila a řadí se ke špičce žánru. Do jaké míry je to ale komiksová adaptace. Mistr z toho rafinovaně vytvořil výborný thriller, postavy zbavil klasické komiksové ikonovitosti. Vzpomeňte jak zabil potenciál Catwoman ve třetím filmu. Snyder chtěl vrátit Batmana zpět do komiksového světa. 

Toť vše na malou obhajobu nového DC vesmíru. Nepatřím mezi vyhraněné fandy Marvelu ani DC. A převážně s vámi souhlasím. Justice League u mě asi tak 6/10 zatím.

Ještě na závěr k vašemu oblíbenému výrazu Digibordel v komiksových filmech. Možná to má ten samostatný Batmanův vesmír jednoduší v tom, že bojuje s pozemskými nepřáteli a psychopaty. Ostatní hrdinové (v obou stájích) se bohužel musí potýkat s vesmírnými vyvrhely a bohy (Ronan, Malekith, Ares, Ultron a další). Jak chcete udělat všechny ty okostýmované panáky a rohaté píčuse co metaj blesky, bez digitálních triků, bez digibordelu? 
393572
Docela by mě zajímalo, jak by měl podle redakce MZ, vypadat dobrý film od DC ? (když jste měli i velké výhrady k Watchmenům). Připomněl bych filmový vývoj [b]Supermana. [/b]Po výborné Donnerově jedničce přišla chvalitebná dvojka a pak šla celá série do hajzlu. Čtyřka může s Barmanem a Robinem soupeřit o nejhorší komiksový film všech dob. Obvyklí podezřelí devianti vytvořili po čase předražený nepovedený produkt Superman se vrací. Snyder tedy Supermana odrazil ode dna. Možná ne tak, jak jsme si představovali, ale odrazil. Filmový vývoj [b]Batmana [/b]je barvitější. Adam West v elasťákách, vynikající Burtonův ponurý gotický Batman. Pak nastoupil Schumacher a vše posral, poslal netopýra na dno. Nolanova všemi zbožňovaná, trilogie TDK vše zachránila a řadí se ke špičce žánru. Do jaké míry je to ale komiksová adaptace. Mistr z toho rafinovaně vytvořil výborný thriller, postavy zbavil klasické komiksové ikonovitosti. Vzpomeňte jak zabil potenciál Catwoman ve třetím filmu. Snyder chtěl vrátit Batmana zpět do komiksového světa.  Toť vše na malou obhajobu nového DC vesmíru. Nepatřím mezi vyhraněné fandy Marvelu ani DC. A převážně s vámi souhlasím. Justice League u mě asi tak 6/10 zatím. Ještě na závěr k vašemu oblíbenému výrazu Digibordel v komiksových filmech. Možná to má ten samostatný Batmanův vesmír jednoduší v tom, že bojuje s pozemskými nepřáteli a psychopaty. Ostatní hrdinové (v obou stájích) se bohužel musí potýkat s vesmírnými vyvrhely a bohy (Ronan, Malekith, Ares, Ultron a další). Jak chcete udělat všechny ty okostýmované panáky a rohaté píčuse co metaj blesky, bez digitálních triků, bez digibordelu? 
4 0
reagovat

csfd

film najpr hodnotili kritici a par fans cize skore nizsie, potom fans co isli na premieru cize vyzsie, casom ked to uvidia aj ostatní to pojde dole ;)
393571
film najpr hodnotili kritici a par fans cize skore nizsie, potom fans co isli na premieru cize vyzsie, casom ked to uvidia aj ostatní to pojde dole *;)*
csfd
1 0
reagovat
David 92
Když se poprvé Cavill zjevil na plátně, neustále jsem mu čuměl pod ten nos. Jestli mu byl v polovině scén digitálně odstraněn ten knír, proto možná měl takové ty divné tiky v té mimice. Anebo je to opravdu takové herecké dřevo, jak tady říkají kluci z MZ. 
393570
[b]David 92 [/b]Když se poprvé Cavill zjevil na plátně, neustále jsem mu čuměl pod ten nos. Jestli mu byl v polovině scén digitálně odstraněn ten knír, proto možná měl takové ty divné tiky v té mimice. Anebo je to opravdu takové herecké dřevo, jak tady říkají kluci z MZ. 
1 0
reagovat

Pepo

Sem to říkal , včera to ještě mělo 66%, dneska uz 70%. A určitě to ještě poroste . 
Holt běžným lidem se to libi . Co sem tak různě zaslech tak je to prý "vtipný a odsejpá to" :D A co si budem povídat , běžný lidi vic ke štěstí nepotřebuji .
393569
Sem to říkal , včera to ještě mělo 66%, dneska uz 70%. A určitě to ještě poroste .  Holt běžným lidem se to libi . Co sem tak různě zaslech tak je to prý "vtipný a odsejpá to" *:D* A co si budem povídat , běžný lidi vic ke štěstí nepotřebuji .
Pepo
1 0
reagovat

pepo

Já se tomu až tak nedivím. Ten film je fakt až překvapivě zábavnej.
393568
Já se tomu až tak nedivím. Ten film je fakt až překvapivě zábavnej.
pepo
1 0
reagovat

DCR

Jo to je možný . To máš asi pravdu . Upřímně by mě fakt zajímalo co zůstalo po Snyderovi a co všecko bylo přetočený. Bohužel si myslim že se to asi nikdy nedozvíme .
393566
Jo to je možný . To máš asi pravdu . Upřímně by mě fakt zajímalo co zůstalo po Snyderovi a co všecko bylo přetočený. Bohužel si myslim že se to asi nikdy nedozvíme .
DCR
1 0
reagovat
Na csfd v cervenej:o:o:o
393564
Na csfd v cervenej*:o**:o**:o*
1 0
reagovat
David92
Ale ten souboj v Metropolisu byl dotočen Whendonem. Trochu jiná zpomalovačka než od Zacka. Spíše se to podobalo klasickému oblétávacímu Jossovu kolečku z finále obou Avengers.
393561
David92 Ale ten souboj v Metropolisu byl dotočen Whendonem. Trochu jiná zpomalovačka než od Zacka. Spíše se to podobalo klasickému oblétávacímu Jossovu kolečku z finále obou Avengers.
1 0
reagovat

David92

Ještě hůř?
393560
Ještě hůř?
David92
1 0
reagovat

DCR

Ta scéna v obilí by měla být  ještě původní od Snydera. Sám postoval tuhle scénu na net , měl ji v předběžném storyboardu. 

Jinak si upřímně myslim že kdyby ten film dělal čistě jen Snyder , dopadlo by to jinak . Myslim si že jeho původní vize byla trochu jiná . U Supermana určitě .
393556
Ta scéna v obilí by měla být  ještě původní od Snydera. Sám postoval tuhle scénu na net , měl ji v předběžném storyboardu.  Jinak si upřímně myslim že kdyby ten film dělal čistě jen Snyder , dopadlo by to jinak . Myslim si že jeho původní vize byla trochu jiná . U Supermana určitě .
DCR
1 0
reagovat

6/10 max so zavretymi ocami

ma to svoje momenty, kt ma velmi bavili. Ma to svoje momenty kedy som sa citil velmi trapne za tvorcov a ze to stoji 300mega a tych je podstatne viac:/ 
Strasne mam nervy/sklamanie... mat take postavy a moznosti a vy spravite toto :D
ps: zboznujem Snyderov vizual a vacsinu jeho filmov ...vlastne vsetky, tu ho moc neni podla mna a cisto produkt sefov WB.
ps2 BvS Dcut je super film :)
393555
ma to svoje momenty, kt ma velmi bavili. Ma to svoje momenty kedy som sa citil velmi trapne za tvorcov a ze to stoji 300mega a tych je podstatne viac:/  Strasne mam nervy/sklamanie... mat take postavy a moznosti a vy spravite toto :D ps: zboznujem Snyderov vizual a vacsinu jeho filmov ...vlastne vsetky, tu ho moc neni podla mna a cisto produkt sefov WB. ps2 BvS Dcut je super film :)
6/10 max so zavretymi ocami
1 0
reagovat
Je evidentní, že scéna se znovuzrozením vy-víte-hoho byla dotočena. V té scéně a poté i ve scéně v obilí, měl herec digitálně odstraněného kníra, kterého potřeboval na Mission Impossible 6. Asi to fakt bude dotáčka. Mně se ta scéna docela líbila, až na to nelogicky vylidněné město. 
393554
Je evidentní, že scéna se znovuzrozením vy-víte-hoho byla dotočena. V té scéně a poté i ve scéně v obilí, měl herec digitálně odstraněného kníra, kterého potřeboval na Mission Impossible 6. Asi to fakt bude dotáčka. Mně se ta scéna docela líbila, až na to nelogicky vylidněné město. 
1 0
reagovat
Tak ono naběhli do kina hned nadžení DC fanboyové, tak to hodnocení od toho tak vypadá:Da někdy hodnoti film aniž by ho viděli a zvedli hodnocení filmu.
393538
Tak ono naběhli do kina hned nadžení DC fanboyové, tak to hodnocení od toho tak vypadá*:D*a někdy hodnoti film aniž by ho viděli a zvedli hodnocení filmu.
1 0
reagovat
Fanusikom staci, ze sa tam pohybuju ich oblubene postavy .. ale casom to pojde dole ako kazdy film.
393537
Fanusikom staci, ze sa tam pohybuju ich oblubene postavy .. ale casom to pojde dole ako kazdy film.
1 0
reagovat

ČSFD

Ale na ČSFD hodnocení roste , už to ma 69 % s myslim ze to půjde ještě nahoru . Asi se to lidem celkem libi
393532
Ale na ČSFD hodnocení roste , už to ma 69 % s myslim ze to půjde ještě nahoru . Asi se to lidem celkem libi
ČSFD
1 0
reagovat

6/10

Čekal jsem to mnohem horší. Oproti BvS je to lepší, protože je to kratší a akčnější, takže jsem se s přibývající stopáží i docela začal bavit. Začátek je ale špatnej. Náhodné skákání od hrdiny k hrdinovi, přičemž těžko můžu být nějak nadšený z toho, že se tým dává dohromady, když půlku z nich neznám. Tomuhle filmu měla předcházet minimálně sólovka Aquamana, protože u něj to náhlé vržení do děje působí nejvíc jako pěst na oko. Flash je hodně hit/miss, některé pokusy o fór jsou trapné, jindy jsem se zasmál. Cyborg o ničem. Vizuál nudnej. Digišášula Steppenwolf trapnej.

Takže jsem se směrem ke konci bavil, ale celkově je to dost špatný, když něco takovýho beru jako úspěch.
393520
Čekal jsem to mnohem horší. Oproti BvS je to lepší, protože je to kratší a akčnější, takže jsem se s přibývající stopáží i docela začal bavit. Začátek je ale špatnej. Náhodné skákání od hrdiny k hrdinovi, přičemž těžko můžu být nějak nadšený z toho, že se tým dává dohromady, když půlku z nich neznám. Tomuhle filmu měla předcházet minimálně sólovka Aquamana, protože u něj to náhlé vržení do děje působí nejvíc jako pěst na oko. Flash je hodně hit/miss, některé pokusy o fór jsou trapné, jindy jsem se zasmál. Cyborg o ničem. Vizuál nudnej. Digišášula Steppenwolf trapnej. Takže jsem se směrem ke konci bavil, ale celkově je to dost špatný, když něco takovýho beru jako úspěch.
6/10
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se