Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Liga spravedlnosti: Recenze

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek

BvS

Jsem neskutečně rád že patřím k tý skupině lidi co se BvS dost líbilo a je v moji Top 10 8)

KarelR
Kdyby u toho zůstal Snyder vypadal by ten film jinak . Určitě by jako skladatel zůstal Junkie a ne ten blbec Elfman . Ve filmu by nebyly veci jako "úvod s mobilním videem" a podobně. Ten film by byl si myslim vic vážnější . 
393612
Jsem neskutečně rád že patřím k tý skupině lidi co se BvS dost líbilo a je v moji Top 10 *8)* KarelR Kdyby u toho zůstal Snyder vypadal by ten film jinak . Určitě by jako skladatel zůstal Junkie a ne ten blbec Elfman . Ve filmu by nebyly veci jako "úvod s mobilním videem" a podobně. Ten film by byl si myslim vic vážnější . 
BvS
1 -3
reagovat
Butthurt DC fans are butthurt fans :D
393611
Butthurt DC fans are butthurt fans *:D*
5 0
reagovat

Darkray

:D fanaticti fanousci to budou mit vzdycky tezke...

priste, opravdu priste uz film bude kvalitni...vydrzme ;)

WW je taky sracka 8)
393609
*:D* fanaticti fanousci to budou mit vzdycky tezke... priste, opravdu priste uz film bude kvalitni...vydrzme *;)* WW je taky sracka *8)*
Darkray
5 0
reagovat
Jj, natočil akorát 85% filmu, jasný ;)
393607
Jj, natočil akorát 85% filmu, jasný *;)*
6 0
reagovat

Redakce

Doufám že si aspoň uvědomujete, že Snyder s výslednou podobou JL neměl moc společného. 
393606
Doufám že si aspoň uvědomujete, že Snyder s výslednou podobou JL neměl moc společného. 
Redakce
1 -3
reagovat

Cival

Prosím dokaž mi že nemám. 
393605
Prosím dokaž mi že nemám. 
Cival
2 -4
reagovat

DCR

Nolan od DCček reálně odešel po Muži z oceli. Možná někam pořád zahrabávaj jeho jméno, ale reálně s těma filmama nemá nic společnýho ;)

Co teď bude se Snyderem... kdo ví. Měl točit The Last Photograph link , ale nic se kolem toho neděje ?)
393604
Nolan od DCček reálně odešel po Muži z oceli. Možná někam pořád zahrabávaj jeho jméno, ale reálně s těma filmama nemá nic společnýho *;)* Co teď bude se Snyderem... kdo ví. Měl točit The Last Photograph http://www.imdb.com/title/tt1124380/ , ale nic se kolem toho neděje *?)*
DCR
1 0
reagovat
Darkray: mas urcite pravdu a ted me omluv, jdu koukat z okna
393603
Darkray: mas urcite pravdu a ted me omluv, jdu koukat z okna
2 0
reagovat
KarelR
Asi máš pravdu. Ale nemyslím si, že by Snyder odešel do důchodu. A je, stejně jako Nolan, věrný Warnerům. Otřepe se a třeba zase natočí nějaké dobré erko. WB pojedou dál a hoděj JL za hlavu. Mimochodem Nolan je snad také jeden s producentů JL, ale je asi v DC malým pánem.
393602
[b]KarelR [/b]Asi máš pravdu. Ale nemyslím si, že by Snyder odešel do důchodu. A je, stejně jako Nolan, věrný Warnerům. Otřepe se a třeba zase natočí nějaké dobré erko. WB pojedou dál a hoděj JL za hlavu. Mimochodem Nolan je snad také jeden s producentů JL, ale je asi v DC malým pánem.
1 0
reagovat

Cival

Paradoxni je že do BvS jsem se všude oháněl MZ a jinymi kritiky.
Když jsem teda na to s kámošema šel, říkal jsem jim že jdeme pravděpodobně na blbost a pak se mi to líbilo nejvíc :D O komiksech jsem nic moc nevěděl a výsledek mě totálně rozsekal.
Ale chápu že to lidem nesedlo a když někomu něco nesedne, moc se mu o tom přemýšlet nechce, proto se tomu vyčítaj věci který tam nejsou.
393600
Paradoxni je že do BvS jsem se všude oháněl MZ a jinymi kritiky. Když jsem teda na to s kámošema šel, říkal jsem jim že jdeme pravděpodobně na blbost a pak se mi to líbilo nejvíc :D O komiksech jsem nic moc nevěděl a výsledek mě totálně rozsekal. Ale chápu že to lidem nesedlo a když někomu něco nesedne, moc se mu o tom přemýšlet nechce, proto se tomu vyčítaj věci který tam nejsou.
Cival
1 -2
reagovat

DCR

"Režisérská verze bez tlaku studia to trochu zvedne."

A odkud by se vzala, když je Snyder dávno fuč? Bude maximálně prodloužená, kterou daj dohromady kravaťáci, že jo :) Ale spíš bych tipoval, že nebude nic.
393599
"Režisérská verze bez tlaku studia to trochu zvedne." A odkud by se vzala, když je Snyder dávno fuč? Bude maximálně prodloužená, kterou daj dohromady kravaťáci, že jo *:)* Ale spíš bych tipoval, že nebude nic.
DCR
3 0
reagovat

Cival

Když srovnám finále Matrixu s finále MoS, tak hůř vypadá finále Matrixu a jak jinak chceš udělat souboj dvou ,,bohů"?
A souboj se spoustou Smithu není digibordel?
Chceš teda napsat, kdyby vznikl Matrix v dnešní době, tak by to byl digibordel ale v té době to byla revoluce? 
Nevím jak ty ale já u filmů neprihlizim na donu vzniku.

PS: Matrix je podle mě nejlepší trilogie :) a 3 je prostě a jednoduše famózní. 


Až mi někdo vyvráti moje argumenty, proč je to dobrý, rak uznám že je BvS slabej film.

A ještě mimochodem. V Temným rytíři je mnohem víc chyb a Jokeruv plán je totální nonsense. Přesto je to můj oblíbený film ;) 
V BvS moc chyb není, ale docela mě zajímá jestli to není náhoda a nebo si to Snyder fakt dobře pohlidal :)
393598
Když srovnám finále Matrixu s finále MoS, tak hůř vypadá finále Matrixu a jak jinak chceš udělat souboj dvou ,,bohů"? A souboj se spoustou Smithu není digibordel? Chceš teda napsat, kdyby vznikl Matrix v dnešní době, tak by to byl digibordel ale v té době to byla revoluce?  Nevím jak ty ale já u filmů neprihlizim na donu vzniku. PS: Matrix je podle mě nejlepší trilogie :) a 3 je prostě a jednoduše famózní.  Až mi někdo vyvráti moje argumenty, proč je to dobrý, rak uznám že je BvS slabej film. A ještě mimochodem. V Temným rytíři je mnohem víc chyb a Jokeruv plán je totální nonsense. Přesto je to můj oblíbený film ;)  V BvS moc chyb není, ale docela mě zajímá jestli to není náhoda a nebo si to Snyder fakt dobře pohlidal :)
Cival
1 -4
reagovat
Leavit: ja se s tim umim smirit ;)
393597
Leavit: ja se s tim umim smirit ;)
1 0
reagovat

Cival

Nám klaunům nejde vysvětli, že je BvS slabé, protože si to nemyslíme a holt se nám to líbí. Asi tak jako vám šaškům nejde vysvětlit, že to slabé není. ;)
393596
Nám klaunům nejde vysvětli, že je BvS slabé, protože si to nemyslíme a holt se nám to líbí. Asi tak jako vám šaškům nejde vysvětlit, že to slabé není. *;)*
Cival
1 -1
reagovat
Ne... je to ucelovy. Protoze vam klaunum nejde vysvetlit, ze je BvS slabej NIJAK! Tak to zkousim skrze dalsi ukazatele, ale je to marny, je to marny, je to marny... Dneska se koneckoncu najdou obhajci vseho.

Matrixy jsou mistrovsky, o jejich kvalitach vypovida mj to ze ratingy obou sequelu stouply napr na csfd o 10%, tj vypozovany hejtri a nepripraveny lidi pochopili. Digibordel to neni ani v nejmensim, naopak revolucni triky
393593
Ne... je to ucelovy. Protoze vam klaunum nejde vysvetlit, ze je BvS slabej NIJAK! Tak to zkousim skrze dalsi ukazatele, ale je to marny, je to marny, je to marny... Dneska se koneckoncu najdou obhajci vseho. Matrixy jsou mistrovsky, o jejich kvalitach vypovida mj to ze ratingy obou sequelu stouply napr na csfd o 10%, tj vypozovany hejtri a nepripraveny lidi pochopili. Digibordel to neni ani v nejmensim, naopak revolucni triky
4 0
reagovat

Cival

Není to trošku pokritecky? Ohánět se malinama, když zde na webu tu několikrát zaznělo, že maliny snad nikdo nebere vážně. :) 
Docela mě překvapuje že máš rád Matrix. Tam ti digibordel (tohle slovo nepoužívám, ikdyz ve dvojce Matrixu to bylo fakt prepaleny v souboji se spoustou Smithu) nevadil?
393591
Není to trošku pokritecky? Ohánět se malinama, když zde na webu tu několikrát zaznělo, že maliny snad nikdo nebere vážně. :)  Docela mě překvapuje že máš rád Matrix. Tam ti digibordel (tohle slovo nepoužívám, ikdyz ve dvojce Matrixu to bylo fakt prepaleny v souboji se spoustou Smithu) nevadil?
Cival
1 -1
reagovat

Robur

nop, jen to krasne vystihovalo jak marny jsou tvurci/scenaristi.
potrebujem tuhle scenu, tak proste udelame z postav uplny kokoty... 
393590
nop, jen to krasne vystihovalo jak marny jsou tvurci/scenaristi. potrebujem tuhle scenu, tak proste udelame z postav uplny kokoty... 
Robur
1 0
reagovat
Trapné vyznění příběhu je určitě dané hlavně drastickými střihy. Jinak filozofický přesah z ranku Watchmen asi nikdo nečekal. Vizuální pojetí je bohužel ve finále zcela odporné, hlavně ta rudá záře a fialový hnus vylézající ze země (triky na úrovni Mortal Combat 2). Do té doby mi nevadil. Postavy bych nepovažoval za nudné. Spíš je problém, že většina z nich byla bez sólovek hozena do vody. Vyzvedl bych význam Batmana a jeho role, coby jediného člověka v týmu metalidí. Scéna s modřinami na zádech a vykloubeným ramenem byla výborná. Rovněž přímé bitky a jejich choreografie mi přišla super. Prostě hodně věcí plus i mínus. Režisérská verze bez tlaku studia to trochu zvedne. A jestli to dá 700 nebo 900 mega Worldwide to je jedno. Jak zmínil v jednom tématickým příspěvků Ted George Warneři pojedou dál. 
393589
Trapné vyznění příběhu je určitě dané hlavně drastickými střihy. Jinak filozofický přesah z ranku Watchmen asi nikdo nečekal. Vizuální pojetí je bohužel ve finále zcela odporné, hlavně ta rudá záře a fialový hnus vylézající ze země (triky na úrovni Mortal Combat 2). Do té doby mi nevadil. Postavy bych nepovažoval za nudné. Spíš je problém, že většina z nich byla bez sólovek hozena do vody. Vyzvedl bych význam Batmana a jeho role, coby jediného člověka v týmu metalidí. Scéna s modřinami na zádech a vykloubeným ramenem byla výborná. Rovněž přímé bitky a jejich choreografie mi přišla super. Prostě hodně věcí plus i mínus. Režisérská verze bez tlaku studia to trochu zvedne. A jestli to dá 700 nebo 900 mega Worldwide to je jedno. Jak zmínil v jednom tématickým příspěvků [b]Ted George [/b]Warneři pojedou dál. 
2 0
reagovat
Zaprvy jsem se ted bavil o JL. Zadruhy nechapu svet, kde se ani o filmu co dostal ctyri Zlaty maliny, nemuze rict, ze ma trapnej pribeh ;) Pribeh BvS si nastesti nepamatuju, jen vim ze na pomery nekolik desitek let ocekavanyho blockbusteru to byla obludna sracka.
393588
Zaprvy jsem se ted bavil o JL. Zadruhy nechapu svet, kde se ani o filmu co dostal ctyri Zlaty maliny, nemuze rict, ze ma trapnej pribeh ;) Pribeh BvS si nastesti nepamatuju, jen vim ze na pomery nekolik desitek let ocekavanyho blockbusteru to byla obludna sracka.
6 -1
reagovat

BvS

Upřímně považuji BvS taky za dobrej film. Hlavně v Ultimate Edition to je paráda a za mě jeden z TOP komiks filmů . Společně s MoS . Navíc u mě je už odmalička nejoblíbenější hrdina Superman , vyrůstal sem
na kresleném serialu na Cartoon Network, a na hraných seriálech jako byl Lois a Clark nebo Smallville ,plus samozřejmě počítám i staré filmy se Supermanem . Osobně ale považuji Supermana který je v MoS a BvS za nejpovedenějšího a mě nejbližšího . ;)
393586
Upřímně považuji BvS taky za dobrej film. Hlavně v Ultimate Edition to je paráda a za mě jeden z TOP komiks filmů . Společně s MoS . Navíc u mě je už odmalička nejoblíbenější hrdina Superman , vyrůstal sem na kresleném serialu na Cartoon Network, a na hraných seriálech jako byl Lois a Clark nebo Smallville ,plus samozřejmě počítám i staré filmy se Supermanem . Osobně ale považuji Supermana který je v MoS a BvS za nejpovedenějšího a mě nejbližšího . *;)*
BvS
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se