Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MoneyZone: Přepere Thor v kinech Justice League?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

TedGeorge

Sorry jako :D vím že je to tvá srdeční záležitost (proto sem si do ní taky kopnul :D), ale za to může KARLOS :D, přitom ten film ani neviděl.

Ale, když si vezmu že Temný rytíř je taky docela jako cednik a je to jeden z mych nej. filmů, tak dokážu pochopit že ty jakožto fanoušek hororu velice ocenujes víš jaký film :D
BvS mi fakt přijde jako téměř bezchybný, stejně tě ale nepřesvědčím, tak jako ostatní co neproniknuli dovnitř toho filmu, tenhle boj s větrnými mlýny už bych měl zakončit :D (nezakončim - co to o mě vypovídá?)
391555
Sorry jako :D vím že je to tvá srdeční záležitost (proto sem si do ní taky kopnul :D), ale za to může KARLOS :D, přitom ten film ani neviděl. Ale, když si vezmu že Temný rytíř je taky docela jako cednik a je to jeden z mych nej. filmů, tak dokážu pochopit že ty jakožto fanoušek hororu velice ocenujes víš jaký film :D BvS mi fakt přijde jako téměř bezchybný, stejně tě ale nepřesvědčím, tak jako ostatní co neproniknuli dovnitř toho filmu, tenhle boj s větrnými mlýny už bych měl zakončit :D (nezakončim - co to o mě vypovídá?)
TedGeorge
0 0
reagovat
Aj ked nemam rad Marvel a vseobecne genericke komix filmy (a furt na nich chodim do kina :D )tak si z JL vytrie zadok. Thor vyzera ze bude FUN zato JL...shajt. Asi tak ako BvS - wtf have I just watched.
391554
Aj ked nemam rad Marvel a vseobecne genericke komix filmy (a furt na nich chodim do kina *:D* )tak si z JL vytrie zadok. Thor vyzera ze bude FUN zato JL...shajt. Asi tak ako BvS - wtf have I just watched.
0 0
reagovat

Marvel down!

Není o čem debatovat! Už toho uslintanýho Marvelu/karamelu/ je vážně dost:D. Justice jede v nadčasových smyčkách, všechno to je perfektně načasovaný. Tohle nelze zastavit! TeamKryptońan:+
391553
Není o čem debatovat! Už toho uslintanýho Marvelu/karamelu/ je vážně dost*:D*. Justice jede v nadčasových smyčkách, všechno to je perfektně načasovaný. Tohle nelze zastavit! TeamKryptońan*:+*
Marvel down!
0 0
reagovat
Jeste jednou tu v diskuzi zazni 30 dni dlouha noc a banuju. Mam jenom jedny nervy :D
391552
Jeste jednou tu v diskuzi zazni 30 dni dlouha noc a banuju. Mam jenom jedny nervy *:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Spousta věcí obhájit nejde. Viz. Zmiňovaná 30 dní dlouhá noc (když si to neviděl neres to, odehrává se to v odlehlem městě a navíc se na rychlo schovali v jednom baraku ma půdě nebo kde, nemohli stihnout vzít si zásoby a ani tam nemeli zachody, ale nejvic nesmyslný je ten fight na konci)
a z poslední doby nesmyslný Snehulak.
Navíc v BvS je podle mě všechno jasně daný. Stačí jen přemýšlet. Martha by stačilo zaměnit za matka a význam by byl stejnej, ale když jim to náhodou tak vyšlo, tak proč to tak neudělat. Snyder a scenaristi si nejspíš neuvědomili že někteří lidi maji vážně dlouhy vedení.
A nevím co to placas o tom jak hodnotim filmy :D hodnotim podle toho jak dávají smysl to, je celé, tak by měl snad hodnotit každý.



Ps: jsem úplně v p*či z tebe.
391551
Spousta věcí obhájit nejde. Viz. Zmiňovaná 30 dní dlouhá noc (když si to neviděl neres to, odehrává se to v odlehlem městě a navíc se na rychlo schovali v jednom baraku ma půdě nebo kde, nemohli stihnout vzít si zásoby a ani tam nemeli zachody, ale nejvic nesmyslný je ten fight na konci) a z poslední doby nesmyslný Snehulak. Navíc v BvS je podle mě všechno jasně daný. Stačí jen přemýšlet. Martha by stačilo zaměnit za matka a význam by byl stejnej, ale když jim to náhodou tak vyšlo, tak proč to tak neudělat. Snyder a scenaristi si nejspíš neuvědomili že někteří lidi maji vážně dlouhy vedení. A nevím co to placas o tom jak hodnotim filmy :D hodnotim podle toho jak dávají smysl to, je celé, tak by měl snad hodnotit každý. Ps: jsem úplně v p*či z tebe.
KARLOS
0 0
reagovat

Memphis

Dobrý vtip, protože vím, že těch máš dost díky Civalovi. Ale teď vážně, podle mě bys měl zkusit si dát během dvou dnů Muže z oceli a pak BvS. Třeba se Ti to bude líbit a uvidíš v tom to my, kteří z filmů byly nadšení.
391548
Dobrý vtip, protože vím, že těch máš dost díky Civalovi. Ale teď vážně, podle mě bys měl zkusit si dát během dvou dnů Muže z oceli a pak BvS. Třeba se Ti to bude líbit a uvidíš v tom to my, kteří z filmů byly nadšení.
Memphis
0 0
reagovat
Asi je moc brzo se ptát, ale jak to vidí Ted příští rok, kdy budou v podobné situaci Infinity War a Han Solo. Oba jsou to počiny Disney a byli by hlupáci, kdyby je pustili proti sobě. Neskončí Solo nakonec v prosinci, který Star Wars svědčí? A bude vůbec dav zajímat Han Solo bez Hana Sola (Harrison Ford)?
391547
Asi je moc brzo se ptát, ale jak to vidí Ted příští rok, kdy budou v podobné situaci Infinity War a Han Solo. Oba jsou to počiny Disney a byli by hlupáci, kdyby je pustili proti sobě. Neskončí Solo nakonec v prosinci, který Star Wars svědčí? A bude vůbec dav zajímat Han Solo bez Hana Sola (Harrison Ford)?
0 0
reagovat
Nechte to na fanboyích, aby se diskuze svezla do debaty o hovně:D
391546
Nechte to na fanboyích, aby se diskuze svezla do debaty o hovně*:D*
0 0
reagovat
Darkray: Byť si nepochopil pointu mého komentu, zkusím to ještě jednou...
Za a) me je jak 30 dlouhá noc (kterou sem ani neviděl), tak BvS úplně a jejich nelogicnosti, fakt úplně u zadele. Takovych blbostí najdeš v každém filmu kvantum, jak si sam dobře řekl. Když chceš, tak si obhajis vsechno - od vykriku "Martha!", přes to, že v hororu na začátku filmu vystrihli nakup v Albertu v akci "nakup co můžeš" až po to to, že barak, ve kterém se horor odehrává, má skrytý a plne funkční hajzlík...
Za b) ty tvé úvahy,že neco musíš hodnotit nad tím, co v daném vesmíru filmu funguje dle logiky a jinem to dle jiné logiky úplně jineho vesmíru nefunguje, je úplně hloupá...

Ale tak když chceš - BvS je naprostá slátanina a debilni film, protože v něm Superman lítá. Zato v 30 dni dlouhá noc nikdo nelita, proto je to bezkonkurenční film a zcela nedocenena kvalitka.

ps: Bacha, ať ti nebouchne hlava, protože jsem osočil BvS.
pps: Diky takovým, jako seš ty, ten film začínám mít rad furt min a míň. A ano, představ si to, li u se mi a jmenovaný horor kvuli tvým blabolum nepovažuji za o nic míň hloupý, než doteď.
391545
Darkray: Byť si nepochopil pointu mého komentu, zkusím to ještě jednou... Za a) me je jak 30 dlouhá noc (kterou sem ani neviděl), tak BvS úplně a jejich nelogicnosti, fakt úplně u zadele. Takovych blbostí najdeš v každém filmu kvantum, jak si sam dobře řekl. Když chceš, tak si obhajis vsechno - od vykriku "Martha!", přes to, že v hororu na začátku filmu vystrihli nakup v Albertu v akci "nakup co můžeš" až po to to, že barak, ve kterém se horor odehrává, má skrytý a plne funkční hajzlík... Za b) ty tvé úvahy,že neco musíš hodnotit nad tím, co v daném vesmíru filmu funguje dle logiky a jinem to dle jiné logiky úplně jineho vesmíru nefunguje, je úplně hloupá... Ale tak když chceš - BvS je naprostá slátanina a debilni film, protože v něm Superman lítá. Zato v 30 dni dlouhá noc nikdo nelita, proto je to bezkonkurenční film a zcela nedocenena kvalitka. ps: Bacha, ať ti nebouchne hlava, protože jsem osočil BvS. pps: Diky takovým, jako seš ty, ten film začínám mít rad furt min a míň. A ano, představ si to, li u se mi a jmenovaný horor kvuli tvým blabolum nepovažuji za o nic míň hloupý, než doteď.
0 0
reagovat

DarkrayCZ

Stejně jako ve sportu nebo ve skutečném boji se to stát může. Náhoda a štěstí hrajou vždycky roli, i když samozřejmě zkušenosti, schopnosti a prostředky hrají mnohem větší roli. A já s tebou souhlasím.
Ale oni ti, co rádi vzpomínají na Martu, zapomínají na Sáru :D
391544
Stejně jako ve sportu nebo ve skutečném boji se to stát může. Náhoda a štěstí hrajou vždycky roli, i když samozřejmě zkušenosti, schopnosti a prostředky hrají mnohem větší roli. A já s tebou souhlasím. Ale oni ti, co rádi vzpomínají na Martu, zapomínají na Sáru *:D*
DarkrayCZ
0 0
reagovat
Thor 3 vypadá hodně dobře a má výbornou trailerovou kampaň. A já ho v kině podpořím. Celkově odhaduju pěkných 800 mega.
Liga spravedlnosti dá miliardu a u mě DC pořád vede. Už Batman se Supíkem strkají do kapsy většinu marvelovek a Wonder Woman byla ještě o fous lepší. Jsem rád, že DC nejede kopírku Marvelu. Třikrát Nolan a dvakrát Snyder byli v komiksech lepší, než ten nejlepší kousek pro Marvel 8)
391543
Thor 3 vypadá hodně dobře a má výbornou trailerovou kampaň. A já ho v kině podpořím. Celkově odhaduju pěkných 800 mega. Liga spravedlnosti dá miliardu a u mě DC pořád vede. Už Batman se Supíkem strkají do kapsy většinu marvelovek a Wonder Woman byla ještě o fous lepší. Jsem rád, že DC nejede kopírku Marvelu. Třikrát Nolan a dvakrát Snyder byli v komiksech lepší, než ten nejlepší kousek pro Marvel *8)*
0 0
reagovat

TedGeorge KARLOS

No a protože nejedli, umřeli by hlady. (Kde tam brali jidlo?) Ten film vypadá spíš hako 30 hodin dlouhá noc. Navíc i ten zaverecnej souboj je nesmysl, jak už jsem psal a KARLOS ignoroval, nově rozený upir zabije mnohem staršího v pestnim souboji jak už jsem psal, ten film má spoustu chyb.
Tohle mi vyvratit nemůžete, zato kdybyste napsali něco co vám přišlo nelogicke v BvS (jen ne nějakou banalitu kterych je skoro v každém filmu plno), tak já vám to vyvrátim 
391539
No a protože nejedli, umřeli by hlady. (Kde tam brali jidlo?) Ten film vypadá spíš hako 30 hodin dlouhá noc. Navíc i ten zaverecnej souboj je nesmysl, jak už jsem psal a KARLOS ignoroval, nově rozený upir zabije mnohem staršího v pestnim souboji jak už jsem psal, ten film má spoustu chyb. Tohle mi vyvratit nemůžete, zato kdybyste napsali něco co vám přišlo nelogicke v BvS (jen ne nějakou banalitu kterych je skoro v každém filmu plno), tak já vám to vyvrátim 
TedGeorge KARLOS
0 0
reagovat

Jerky

V tomhle směru by asi mohl konkurovat jenom ten Flashpoint no, kde by mohly přijít některý opravdu významný zvraty a především asi první představení multiverza na stříbrným plátně. Na druhou stranu, Marvel má prostě tu výhodu, že už za sebou má MCU 10 let, takže když se rozhodnou udělat nějaký megacrossover tak to prostě bude zákonitě nesrovnatelně velkolepější. Třeba jen představa návratu Red Skulla a dalších starých záporáků v Infinity War, o kterém se spekulovalo, mi přijde fakt nářezová.
391535
V tomhle směru by asi mohl konkurovat jenom ten Flashpoint no, kde by mohly přijít některý opravdu významný zvraty a především asi první představení multiverza na stříbrným plátně. Na druhou stranu, Marvel má prostě tu výhodu, že už za sebou má MCU 10 let, takže když se rozhodnou udělat nějaký megacrossover tak to prostě bude zákonitě nesrovnatelně velkolepější. Třeba jen představa návratu Red Skulla a dalších starých záporáků v Infinity War, o kterém se spekulovalo, mi přijde fakt nářezová.
Jerky
0 0
reagovat

30 dní dlouhá noc

BTW dneska je to 10 let o premiéry....to jen tak na okraj.;)
391531
BTW dneska je to 10 let o premiéry....to jen tak na okraj.*;)*
30 dní dlouhá noc
0 0
reagovat
Já v podstatě taky ne, ale taky ještě někomu přijdou ty poslední plakáty na JL naprosto tragický? :D 

Těším se ale furt docela dost. Na obojí.
391526
Já v podstatě taky ne, ale taky ještě někomu přijdou ty poslední plakáty na JL naprosto tragický? *:D*  Těším se ale furt docela dost. Na obojí.
0 0
reagovat

Marvel vs DC

Nejsem na žádné straně, to píšu předem.
Marvel má super filmy a i když už začíná trochu pokulhávat, tak pořád to umí bavit a občas i překvapovat.
DC u mě uspěl bohužel jen dvakrát a to Temný rytíř (kam se hrabe Winter Soldier ... možná je to i nejlepší komiksový film co jsem viděl) a Muž z oceli (pro mě první dobrý film se Supermanem protože toho skauta v modrém jsem jinak nikdy nemusel).
A teď k jejich souboji v kinech. Myslím si, že Thor prohraje s JL, Spiderman už byl takový nějaký, Thor láká jen díky Hulkovi (což mi přijde dost úsměvný) a budoucí Black Panther to bude podle mě největší rána pro Marvel. Pak ale přijdou Avengers a budou se přepisovat dějiny. 
Na to už DC nebude mít odpověď protože si zabili to nejlepší podle mě. BvS mohl být opravdu film roku. A co víc si tam vystřelili i druhou pecku a to Doomsdaye. 
391523
Nejsem na žádné straně, to píšu předem. Marvel má super filmy a i když už začíná trochu pokulhávat, tak pořád to umí bavit a občas i překvapovat. DC u mě uspěl bohužel jen dvakrát a to Temný rytíř (kam se hrabe Winter Soldier ... možná je to i nejlepší komiksový film co jsem viděl) a Muž z oceli (pro mě první dobrý film se Supermanem protože toho skauta v modrém jsem jinak nikdy nemusel). A teď k jejich souboji v kinech. Myslím si, že Thor prohraje s JL, Spiderman už byl takový nějaký, Thor láká jen díky Hulkovi (což mi přijde dost úsměvný) a budoucí Black Panther to bude podle mě největší rána pro Marvel. Pak ale přijdou Avengers a budou se přepisovat dějiny.  Na to už DC nebude mít odpověď protože si zabili to nejlepší podle mě. BvS mohl být opravdu film roku. A co víc si tam vystřelili i druhou pecku a to Doomsdaye. 
Marvel vs DC
0 0
reagovat
Já bych to neviděl jako překvapivý. Thor se prostě (bohužel) "tváří" z trailerů jako zábavnější a "krásnější" film. Otázka je, jaký bude výsledný produkt. Ale pokud dám své prepubertální dceři vybrat, na jaký film bude chtít jít, obávám se, že bude mít jasno brzy...
391521
Já bych to neviděl jako překvapivý. Thor se prostě (bohužel) "tváří" z trailerů jako zábavnější a "krásnější" film. Otázka je, jaký bude výsledný produkt. Ale pokud dám své prepubertální dceři vybrat, na jaký film bude chtít jít, obávám se, že bude mít jasno brzy...
0 0
reagovat

Memphis

So inside... :D
391520
So inside... *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Thor vydela vic nez JL. 
JL bude mit masivni start, ale pak to pujde do kytek. 
391516
Thor vydela vic nez JL.  JL bude mit masivni start, ale pak to pujde do kytek. 
0 0
reagovat
Vcera som videl trailer na JL v kine a na platne to posobi prekvapivo super. Zacal som sa tesit
391515
Vcera som videl trailer na JL v kine a na platne to posobi prekvapivo super. Zacal som sa tesit
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se