Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Harvey Weinstein končí. Otřese se Hollywood v základech?

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

olmikee

Tak za pár let může zkusit pozici kajícího se napravenýho člověka, ale nevím, jestli mu to veřejnost bude žrát.

Co se týče filmařiny, teď mi přijde zajímavý hlavně to, že se The Weinstein Company možná jenom přejmenuje a bude pokračovat dál bez Harveyho. Na jednu stranu chápu, že by kvůli jednomu člověku nemusely přijít o práci minimálně desítky lidí. Na druhou stranu ale přece všichni v Hollywoodu budou vědět, že jsou ta nová firma jenom rebrandovaný Weinsteini, a stejně s nima nebudou dělat, ne? Bude vcelku zajímavý sledovat, jakej okruh lidí Harvey vlastně potopí a jak se to, že lidi v jeho firmě prostě museli vědět, co se děje (a často mu ještě přihrávali), projeví v širším měřítku.
391164
Tak za pár let může zkusit pozici kajícího se napravenýho člověka, ale nevím, jestli mu to veřejnost bude žrát. Co se týče filmařiny, teď mi přijde zajímavý hlavně to, že se The Weinstein Company možná jenom přejmenuje a bude pokračovat dál bez Harveyho. Na jednu stranu chápu, že by kvůli jednomu člověku nemusely přijít o práci minimálně desítky lidí. Na druhou stranu ale přece všichni v Hollywoodu budou vědět, že jsou ta nová firma jenom rebrandovaný Weinsteini, a stejně s nima nebudou dělat, ne? Bude vcelku zajímavý sledovat, jakej okruh lidí Harvey vlastně potopí a jak se to, že lidi v jeho firmě prostě museli vědět, co se děje (a často mu ještě přihrávali), projeví v širším měřítku.
olmikee
0 0
reagovat
Tak s tím musel autor asi počítat když napíše článek o takovém kontroverzním tématu, že diskuze zde bude trošku ostřejší než obvykle a přijde mi velice úsměvné, když autor článku tady napíše "Ale teď už sem fakt nelezu..."

Ano Harvey je hovado a pokud je pravda vše co se píše po zahraničních webech i po těch českých tak by si to měl nějakým způsobem odpykat, ale na druhou stranu se dá považovat částečně trest i to jak ho propírají všechny světové media, vyhazují z firem atd. Já na jeho místě tak bych se tak na rok zavřel někde v jeho vile a nevylézal ven protože tak jak na něj momentálně budou všichni koukat si nedokážu ani představit. Druhá věc je že jak již zde bylo psáno tak spousta lidí si na tom snaží ohřát polívčičku. Všechny ty celebrity, producenti a další co tvrdí že o tom nevěděli... Jasně jasně. Je to jedno hovado z milionu co to v Hollywoodu dělá a vsadím se že po té moralizující vlně "Nebojte se a promluvte" tak nás překvapí určitě nejedno další jméno než jenom Harvey Weinstein.

btw myslíte že ještě někdy bude produkovat nějaký film? Nedivil bych se kdyby se o něm pár let neslyšelo a pak by se ukázal znova jak se změnil bla bla bla...
391163
Tak s tím musel autor asi počítat když napíše článek o takovém kontroverzním tématu, že diskuze zde bude trošku ostřejší než obvykle a přijde mi velice úsměvné, když autor článku tady napíše "Ale teď už sem fakt nelezu..." Ano Harvey je hovado a pokud je pravda vše co se píše po zahraničních webech i po těch českých tak by si to měl nějakým způsobem odpykat, ale na druhou stranu se dá považovat částečně trest i to jak ho propírají všechny světové media, vyhazují z firem atd. Já na jeho místě tak bych se tak na rok zavřel někde v jeho vile a nevylézal ven protože tak jak na něj momentálně budou všichni koukat si nedokážu ani představit. Druhá věc je že jak již zde bylo psáno tak spousta lidí si na tom snaží ohřát polívčičku. Všechny ty celebrity, producenti a další co tvrdí že o tom nevěděli... Jasně jasně. Je to jedno hovado z milionu co to v Hollywoodu dělá a vsadím se že po té moralizující vlně "Nebojte se a promluvte" tak nás překvapí určitě nejedno další jméno než jenom Harvey Weinstein. btw myslíte že ještě někdy bude produkovat nějaký film? Nedivil bych se kdyby se o něm pár let neslyšelo a pak by se ukázal znova jak se změnil bla bla bla...
0 0
reagovat
Weinstein bol zrejme hovado opité vlastnou mocou a povedzme si na rovinu, na jeho mieste by niečo podobné časom skúšal každý druhý chlap. A dosť možno aj žena. Len o tom sa zrejme tak skoro hovoriť nebude, veď ktorý chlap by niekoho verejne žaloval zo znásilnenia a sexuálnych narážok. 
Pokiaľ to celé zašlo do takého bodu že nejakú herečku fakt znásilnil, dúfam že ho čaká basa ( úprimne pochybujem podobné zločiny sa dokazujú pomerne ťažko, zvlášť ak k činu došlo dávno) alebo si ho aspoň niekto odchytí v uličke a dá mu riadne cez tlamu. 

Afflecka rozoberať nemusím to už pekne vystihol Merlin.

K narážkam na Zemana a Trumpa sa vyjadrovať nebudem, politika a veci okolo nej sú o hodne zložitejšie ako sa prezentuje v médiach. Osobne predpokladám že to ich buranské chovanie (hlavne u Trumpa)  je z časti ich politická maska ktorá ich má urobiť "bližších k voličom" ale to je len moja teória. 
 
391162
Weinstein bol zrejme hovado opité vlastnou mocou a povedzme si na rovinu, na jeho mieste by niečo podobné časom skúšal každý druhý chlap. A dosť možno aj žena. Len o tom sa zrejme tak skoro hovoriť nebude, veď ktorý chlap by niekoho verejne žaloval zo znásilnenia a sexuálnych narážok.  Pokiaľ to celé zašlo do takého bodu že nejakú herečku fakt znásilnil, dúfam že ho čaká basa ( úprimne pochybujem podobné zločiny sa dokazujú pomerne ťažko, zvlášť ak k činu došlo dávno) alebo si ho aspoň niekto odchytí v uličke a dá mu riadne cez tlamu.  Afflecka rozoberať nemusím to už pekne vystihol Merlin. [b]K narážkam na Zemana a Trumpa[/b] sa vyjadrovať nebudem, politika a veci okolo nej sú o hodne zložitejšie ako sa prezentuje v médiach. Osobne predpokladám že to ich buranské chovanie (hlavne u Trumpa)  je z časti ich politická maska ktorá ich má urobiť "bližších k voličom" ale to je len moja teória.   
0 0
reagovat
Nemám pocit, že celej web někam padá kvůli tomu, že se jednou řeší něco kolem nevhodnýho chování a sexuálního obtěžování.

A samozřejmě promázávám všechny mimózní a sprostý posty z ranku "všechny ženský jsou vypočítavý mrchy a můžou si za to samy" atd. Vím, že jsme si to sem přitáhli sami, ale to neznamená, že to sem patří a budeme to tu držet ;)
391158
Nemám pocit, že celej web někam padá kvůli tomu, že se jednou řeší něco kolem nevhodnýho chování a sexuálního obtěžování. A samozřejmě promázávám všechny mimózní a sprostý posty z ranku "všechny ženský jsou vypočítavý mrchy a můžou si za to samy" atd. Vím, že jsme si to sem přitáhli sami, ale to neznamená, že to sem patří a budeme to tu držet *;)*
0 0
reagovat
Závěr článku pobavil. Až se Moviezone přesune do pražské kavárničky dejte vědět. Jestli se tedy již nestalo.
391157
Závěr článku pobavil. Až se Moviezone přesune do pražské kavárničky dejte vědět. Jestli se tedy již nestalo.
0 0
reagovat

Pacos

Nemůžu s tebou souhlasit, protože já vidím velký rozdíl mezi tím, oslovit a něco zkusit na hezkou herečku a mezi tím rovnou na ni vlítnout a k tomu jí vyhrožovat ukončením kariéry. A to, že Lionheart a Hartigan911111 to vidí stejně jako všichni voliči Trumpa, je největším problémem dnešní doby. Jednou někdo řekl, že k vítězství zla stačí, aby dobří lidé nedělali nic. Teď se jedná "jen" o moc nad několika ženami, ale na stejném principu vznikly třeba vyhlazovací tábory. Jasně, naprosto neporovnatelné, ale možné jen díky tomu, že všichni zavírají oči.

A když je dneska povolená politika, podívejme se na příští víkend. Skoro určitě vyhraje volby člověk, který opakovaně lže na kamery a lze to snadno prokázat. Přesto má nejlepší preference.
391156
Nemůžu s tebou souhlasit, protože já vidím velký rozdíl mezi tím, oslovit a něco zkusit na hezkou herečku a mezi tím rovnou na ni vlítnout a k tomu jí vyhrožovat ukončením kariéry. A to, že [b]Lionheart[/b] a [b]Hartigan911111[/b] to vidí stejně jako všichni voliči Trumpa, je největším problémem dnešní doby. Jednou někdo řekl, že k vítězství zla stačí, aby dobří lidé nedělali nic. Teď se jedná "jen" o moc nad několika ženami, ale na stejném principu vznikly třeba vyhlazovací tábory. Jasně, naprosto neporovnatelné, ale možné jen díky tomu, že všichni zavírají oči. A když je dneska povolená politika, podívejme se na příští víkend. Skoro určitě vyhraje volby člověk, který opakovaně lže na kamery a lze to snadno prokázat. [url=http://memecrunch.com/meme/AZLW/what-the-hell-is-that-shit/image.jpg]Přesto má nejlepší preference[/url].
Pacos
0 0
reagovat
Nic překvapivýho, já myslím, že takhle to v Hollywoodu chodí už od pleistocénu. Holky i kluci se chtějí stát slavnými a bohatými a jsou ochotní pro to udělat cokoliv. Pak jsou tu strýčkové, kteří toto mohou zařídit, za určitou cenu samozřejmě.
391154
Nic překvapivýho, já myslím, že takhle to v Hollywoodu chodí už od pleistocénu. Holky i kluci se chtějí stát slavnými a bohatými a jsou ochotní pro to udělat cokoliv. Pak jsou tu strýčkové, kteří toto mohou zařídit, za určitou cenu samozřejmě.
0 0
reagovat
celou touto kauzou vyslo len najavo ako to v tejto brandzi obcas funguje (resp. moc a peniaze vs ludia hladajuci uplatnenie). Ludi ktori takuto vec nahlasia je mozno aj menej ako tych, ktori sa tomu podvolia a beru to proste len ako dan zato dostat sa  dalej, popripade s tym dokonca rataju a cakaju kedy budu mat takyto  "boost" v kariere.
Nie s kazdym totiz taketo nieco otrasie, niekedy sa proste stane ze tam funguju obojstranne sympatie, mozno obojstranna  vypocitavost.
No a v takomto svete je potom jasne, ze zavetria prilezitost tito spinavci co nepoznaju rozdiel medzi flirtovanim a znasilnenim. 
Najvacsia sila ale je, ze absolutne totozny pripad dostal jednu takuto svinu do prezidentskeho kresla, zatial co druhy bude verejne pranierovany (pravom) v Hollywoode.
391153
celou touto kauzou vyslo len najavo ako to v tejto brandzi obcas funguje (resp. moc a peniaze vs ludia hladajuci uplatnenie). Ludi ktori takuto vec nahlasia je mozno aj menej ako tych, ktori sa tomu podvolia a beru to proste len ako dan zato dostat sa  dalej, popripade s tym dokonca rataju a cakaju kedy budu mat takyto  "boost" v kariere. Nie s kazdym totiz taketo nieco otrasie, niekedy sa proste stane ze tam funguju obojstranne sympatie, mozno obojstranna  vypocitavost. No a v takomto svete je potom jasne, ze zavetria prilezitost tito spinavci co nepoznaju rozdiel medzi flirtovanim a znasilnenim.  Najvacsia sila ale je, ze absolutne totozny pripad dostal jednu takuto svinu do prezidentskeho kresla, zatial co druhy bude verejne pranierovany (pravom) v Hollywoode.
0 0
reagovat
Oooo Hollywood je prolezly spinou a odpornyma osobnostma, normalne nevim, jak dlouho to budu jeste rozdychavat. Tenhleten Weinstein je jen jeden z tisíce. Aneb za me meh pristup k tematu a zbytecne to bude ted nafoukla medialni bublina. Vsichni drzeli hubu, soulozili s nim, nechali se od nej osahavat apod, ale najednou se nekdo rozhodl, ze je konecne uz nacase s tim neco udelat. Najednou. Asi uz maji vsechny ty obeti slusne nahrabano za ta leta, tak se ted nemusi bat, ze prijdou o praci, takze si mohli dovolit vznest nejakou poznamku vuci jeho chovani a jit s tim na verejnost, ze?

Tak nejak? Jen hadam.

Ale i tak, Hollywood moc osklive misto, fuj fuj.
391152
Oooo Hollywood je prolezly spinou a odpornyma osobnostma, normalne nevim, jak dlouho to budu jeste rozdychavat. Tenhleten Weinstein je jen jeden z tisíce. Aneb za me meh pristup k tematu a zbytecne to bude ted nafoukla medialni bublina. Vsichni drzeli hubu, soulozili s nim, nechali se od nej osahavat apod, ale najednou se nekdo rozhodl, ze je konecne uz nacase s tim neco udelat. Najednou. Asi uz maji vsechny ty obeti slusne nahrabano za ta leta, tak se ted nemusi bat, ze prijdou o praci, takze si mohli dovolit vznest nejakou poznamku vuci jeho chovani a jit s tim na verejnost, ze? Tak nejak? Jen hadam. Ale i tak, Hollywood moc osklive misto, fuj fuj.
0 0
reagovat
Už podle toho jak Weinstein vypadá je jasné, že to bude prase, se kterým by normálně žádná dobrovolně nešla. Osobně bych mu přál to nejhorší.
Na straně druhé se obávám, že když se někdo dostane k podobně velké moci, jen málokdo by ji časem nezačal zneužívat, ať už v jakékoliv formě. 
PS: Trump a Clintonová si nemají co vyčítat. Ovšem ona je mnohem horší. Vypovídá o tom i fakt, že ji Weinstein podporoval a doma má někoho podobného. 
391150
Už podle toho jak Weinstein vypadá je jasné, že to bude prase, se kterým by normálně žádná dobrovolně nešla. Osobně bych mu přál to nejhorší. Na straně druhé se obávám, že když se někdo dostane k podobně velké moci, jen málokdo by ji časem nezačal zneužívat, ať už v jakékoliv formě.  PS: Trump a Clintonová si nemají co vyčítat. Ovšem ona je mnohem horší. Vypovídá o tom i fakt, že ji Weinstein podporoval a doma má někoho podobného. 
0 0
reagovat
Nepodporoval Weinstein Clintonovou? To je pomalu ten jeho nejhorší prohřešek..
391147
Nepodporoval Weinstein Clintonovou? To je pomalu ten jeho nejhorší prohřešek..
0 0
reagovat
Diskuze se tu hezky rozjela, ale zas nevidím důvod, proč by na ni měl mít Ted zakázáno chodit, zvlášť když je to jeho článek (a celkově mám jeho články rád). Nevím, jestli tu ještě nějak reagoval na někoho a já si toho nevšiml, ale to jestli jsem prase a hovado, to je dost dobře možné, prostě jsem asi málo odsuzoval Weinsteina a špatně to napsal, Pacos to napsal mnohem lépe ;). Osobně se s Tedem neznáme, takže mě to nijak ani urážet nemůže. Přecejen by to tady měla být volná diskuze.
391146
Diskuze se tu hezky rozjela, ale zas nevidím důvod, proč by na ni měl mít Ted zakázáno chodit, zvlášť když je to jeho článek (a celkově mám jeho články rád). Nevím, jestli tu ještě nějak reagoval na někoho a já si toho nevšiml, ale to jestli jsem prase a hovado, to je dost dobře možné, prostě jsem asi málo odsuzoval Weinsteina a špatně to napsal, Pacos to napsal mnohem lépe *;)*. Osobně se s Tedem neznáme, takže mě to nijak ani urážet nemůže. Přecejen by to tady měla být volná diskuze.
0 0
reagovat
ehm, Clintonovou, já zas myslel na Eastwooda.:D

Jinak doufám, že se v Hollywoodu uklidní vášně ohledně toho, kdo všechno měl o těch incidentech vědět a proč to neřekl dřív. Myslím, že spousta lidí byla ve složitých situacích, o kterých my nevíme vůbec nic.

Navíc, když má někdo třeba jako Affleck sám od sebe začít chodit na soudy, za hlavouny nebo do médií a rozhlašovat, že Harvey obtěžuje nebo znásilňuje tu nebo tu herečku, tak bohužel taky musí chtě nechtě prásknout jméno dotyčné oběti.
391145
ehm, Clintonovou, já zas myslel na Eastwooda.*:D* Jinak doufám, že se v Hollywoodu uklidní vášně ohledně toho, kdo všechno měl o těch incidentech vědět a proč to neřekl dřív. Myslím, že spousta lidí byla ve složitých situacích, o kterých my nevíme vůbec nic. Navíc, když má někdo třeba jako Affleck sám od sebe začít chodit na soudy, za hlavouny nebo do médií a rozhlašovat, že Harvey obtěžuje nebo znásilňuje tu nebo tu herečku, tak bohužel taky musí chtě nechtě prásknout jméno dotyčné oběti.
0 0
reagovat
PepovoCZ  "čtení mezi řádky" kde našel Clintovou fakt cenu řešit nemá, Tede, už sem nelez, jdi radši do přírody;)
391144
PepovoCZ  "čtení mezi řádky" kde našel Clintovou fakt cenu řešit nemá, Tede, už sem nelez, jdi radši do přírody*;)*
0 0
reagovat

Moviezone

Ted očividně bere obtěžování žen velmi vážně. No a co? Kritikou se nenechte rozhodit, pište dál články s názorem. Kvůli nim na Moviezone chodíme, tohle není veřejnoprávní servis. Kdo to má v hlavě srovnané, byť má jiný názor, toho to nemůže rozhodit.

Zajímalo by mě, jestli Harveyho čekají ještě jiné následky, než odchod do předčasné penze...:)
391143
Ted očividně bere obtěžování žen velmi vážně. No a co? Kritikou se nenechte rozhodit, pište dál články s názorem. Kvůli nim na Moviezone chodíme, tohle není veřejnoprávní servis. Kdo to má v hlavě srovnané, byť má jiný názor, toho to nemůže rozhodit. Zajímalo by mě, jestli Harveyho čekají ještě jiné následky, než odchod do předčasné penze...*:)*
Moviezone
0 0
reagovat
TedGeorge
Skvělé, aspoň k něčemu je to dobré. :)
"V Americe je situace snad ještě horší. Prezidentem je Donald Trump..." Z toho mi vyplývá, ža aby v Americe situace tak špatná nebyla, Trump neměl být zvolen prezidentem. Klídně neodpovídej, ať si to u Karla nějak nerozházíš :), nemám potřebu se tady nějak dohadovat, jen vyzvětluju, kde jsem to vyčetl.
391142
[b]TedGeorge [/b]Skvělé, aspoň k něčemu je to dobré. :) "V Americe je situace snad ještě horší. Prezidentem je [b]Donald Trump[/b]..." Z toho mi vyplývá, ža aby v Americe situace tak špatná nebyla, Trump neměl být zvolen prezidentem. Klídně neodpovídej, ať si to u Karla nějak nerozházíš :), nemám potřebu se tady nějak dohadovat, jen vyzvětluju, kde jsem to vyčetl.
0 0
reagovat
Tarantino...uz se nemuzu dockat, az nejakz prasarny prasknou i na nej. Tam to bude vyzivny.
391141
Tarantino...uz se nemuzu dockat, az nejakz prasarny prasknou i na nej. Tam to bude vyzivny.
0 0
reagovat

xnewstedx

Trump machruje, že když je člověk hvězda tak se sním každá líba nebo ho i nechá sáhnout si na vagínu. To kde TedGeorge vzal nedobrovolné osahávání vagín misskám netuším. Když už chce moralizovat tak ať alespoň nepíše blbosti. :-
391140
Trump machruje, že když je člověk hvězda tak se sním každá líba nebo ho i nechá sáhnout si na vagínu. To kde TedGeorge vzal nedobrovolné osahávání vagín misskám netuším. Když už chce moralizovat tak ať alespoň nepíše blbosti. *:-*
xnewstedx
0 0
reagovat

PepaCZ

Já sem slíbil, že už sem do diskuze nepolezu a tak tu bohužel nemůžu rozporovat ani tu poslední větu, kterou fakt nevím, kde si ve článku vyčetl.

Nicméně pro vás mám dobrou zprávu. Jako terapii na tuto diskuzi jsem zvolil psaní a kromě nějakého toho traileru jsem napsal i jedno tržební témátko, pod kterým se zase klasicky budeme hádat jenom o nějaká ty procenta. A já už se nebudu muset trápit čtením týhle diskuze.

Sorry Karle, já to nevydržel :D

Ale teď už sem fakt nelezu...
391138
Já sem slíbil, že už sem do diskuze nepolezu a tak tu bohužel nemůžu rozporovat ani tu poslední větu, kterou fakt nevím, kde si ve článku vyčetl. Nicméně pro vás mám dobrou zprávu. Jako terapii na tuto diskuzi jsem zvolil psaní a kromě nějakého toho traileru jsem napsal i jedno tržební témátko, pod kterým se zase klasicky budeme hádat jenom o nějaká ty procenta. A já už se nebudu muset trápit čtením týhle diskuze. Sorry Karle, já to nevydržel *:D* Ale teď už sem fakt nelezu...
PepaCZ
0 0
reagovat
Líp než Pacos bych to nenapsal. Jasně, Harvey je asi prase a jestli někoho znásilníl, měl by pikat. Ale to moralizování nad každým, kdo tady vysloví trochu polemický názor, mi přijde fakt celkem nevhodné.
A odstavec o tom, že situace v Americe je strašná, protože demokratické volby dobře dopadly (byl zvolen kandidát, kterého chtěla většina určená podle předem daných pravidel) asi taky hodně říká. Sorry Tede, mám tvoje články rád, ale v tomhle ti fakt nerozumím. Bral bych, že nemáš rád Trumpa (já ho taky moc nemusím, ale jsem rád, že vyhrál), ale názor, že měly lidi raději volit Clinton z důvodů v odstavci uvedených, mi přijde celkem úsměvný.
391137
Líp než Pacos bych to nenapsal. Jasně, Harvey je asi prase a jestli někoho znásilníl, měl by pikat. Ale to moralizování nad každým, kdo tady vysloví trochu polemický názor, mi přijde fakt celkem nevhodné. A odstavec o tom, že situace v Americe je strašná, protože demokratické volby dobře dopadly (byl zvolen kandidát, kterého chtěla většina určená podle předem daných pravidel) asi taky hodně říká. Sorry Tede, mám tvoje články rád, ale v tomhle ti fakt nerozumím. Bral bych, že nemáš rád Trumpa (já ho taky moc nemusím, ale jsem rád, že vyhrál), ale názor, že měly lidi raději volit Clinton z důvodů v odstavci uvedených, mi přijde celkem úsměvný.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se