Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Temná věž porazila Dunkerk, ale nikdo nejásá

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Z teto diskuze mi plyne, ze Temna vez je tak nezajimavy film, ze je lepsi se bavit o vychove deti. 

Tak abych prispel troskou do mlyna. Rovnez ja jsem toho nazoru, ze neni treba vodit deticky na kazdy film jen pro to ze se to hybe a je to barevne. Na sracky typu Smajlici urcite ne. Ale treba nejake dily Medidka Pu byly fajn. Ve smyslu kratkosti a zabavnosti pro ty  nejmensi. Obecne neni nikdy brzy formovat vkus. Vzdy bude na vyber neco "lepsiho" pro decka. Kdyz dlouho ne, je tady domaci kino..
386935
Z teto diskuze mi plyne, ze Temna vez je tak nezajimavy film, ze je lepsi se bavit o vychove deti.  Tak abych prispel troskou do mlyna. Rovnez ja jsem toho nazoru, ze neni treba vodit deticky na kazdy film jen pro to ze se to hybe a je to barevne. Na sracky typu Smajlici urcite ne. Ale treba nejake dily Medidka Pu byly fajn. Ve smyslu kratkosti a zabavnosti pro ty  nejmensi. Obecne neni nikdy brzy formovat vkus. Vzdy bude na vyber neco "lepsiho" pro decka. Kdyz dlouho ne, je tady domaci kino..
0 0
reagovat

John1000

No z tejto diskusie mi skor vychadza, ze "aby si byl dobrý ve výchově dítěte, stačí ti", ze to dieta mas.

A ten moj "odpor" tam bol zamerne s nadsazkou, ale to zase ty radsej neries.;)

Btw, to uz by som tvoje dieta radsej zveril do vychovy KARLOSovi, v jeho vlastnom zaujme:D (wink wink, opat nadsazka:)
386934
No z tejto diskusie mi skor vychadza, ze "aby si byl dobrý ve výchově dítěte, stačí ti", ze to dieta mas. A ten moj "odpor" tam bol zamerne s nadsazkou, ale to zase ty radsej neries.*;)* Btw, to uz by som tvoje dieta radsej zveril do vychovy KARLOSovi, v jeho vlastnom zaujme*:D* (wink wink, opat nadsazka:)
John1000
0 0
reagovat
Gorecki: Odporuješ si dost, ale to neřeš ;)

Já jsem strašně rád, že se ta debata takhle hodně rozjela. Protože ať vlezeš do jakékoliv recenze, traileru, příspěvku, tak jsou tam nejmenovaní experti na všechno a když pak člověk vidí, že aby si byl dobrý ve výchově dítěte, stačí ti 2x pohlídat vnouče nebo pokecat s prckem na zahradě, tak teda opravdu jenom čumim.
Takže klasika, fyzický věk 37, mentální věk 14. Vědomosti všeho a o všem 100%.
386933
Gorecki: Odporuješ si dost, ale to neřeš *;)* Já jsem strašně rád, že se ta debata takhle hodně rozjela. Protože ať vlezeš do jakékoliv recenze, traileru, příspěvku, tak jsou tam nejmenovaní experti na všechno a když pak člověk vidí, že aby si byl dobrý ve výchově dítěte, stačí ti 2x pohlídat vnouče nebo pokecat s prckem na zahradě, tak teda opravdu jenom čumim. Takže klasika, fyzický věk 37, mentální věk 14. Vědomosti všeho a o všem 100%.
0 0
reagovat
Som rodic (takze mam co sa tyka vychovy patent na pravdu, vsakze8)), John1000 trepe arogantne p*coviny, suhlasim s KARLOSOM a dokonca aj s tym jeho Ryanom pre 11-12 rocneho.

V tom veku (5.-6. trieda) som uz teda pozeral ine divociny pre dospelakov a boli to tie najlepsie filmove zazitky, ktore formovali moj vkus. Ale ako obycajne, vzdy je to individualne a kazde dieta je na tom mentalne vyvinovo inde a je cisto na zodpovednosti rodica to spravne zhodnotit a pripadne dohliadnut.

Predpokladam, ze ti dnesni rodicia su aj zasadne proti Dobsinskeho rozpravkam, lebo sa tam jezibaby upaluju za ziva, zeravymi kliestami im strhavaju pasy koze z chrbta, lamu v kolese a lisuju na kolomaz.

Jo a Smajlici su peklo a na kazdeho rodica, ktory na to DOBROVOLNE vezme svoje dieta by som poslal socialku.
(trosku si teraz oporujem, viem:)
386932
Som rodic (takze mam co sa tyka vychovy patent na pravdu, vsakze*8)*), John1000 trepe arogantne p*coviny, suhlasim s KARLOSOM a dokonca aj s tym jeho Ryanom pre 11-12 rocneho. V tom veku (5.-6. trieda) som uz teda pozeral ine divociny pre dospelakov a boli to tie najlepsie filmove zazitky, ktore formovali moj vkus. Ale ako obycajne, vzdy je to individualne a kazde dieta je na tom mentalne vyvinovo inde a je cisto na zodpovednosti rodica to spravne zhodnotit a pripadne dohliadnut. Predpokladam, ze ti dnesni rodicia su aj zasadne proti Dobsinskeho rozpravkam, lebo sa tam jezibaby upaluju za ziva, zeravymi kliestami im strhavaju pasy koze z chrbta, lamu v kolese a lisuju na kolomaz. Jo a Smajlici su peklo a na kazdeho rodica, ktory na to DOBROVOLNE vezme svoje dieta by som poslal socialku. (trosku si teraz oporujem, viem:)
0 0
reagovat

x_ander_jc

taky bych byl nas*anej, kdybych musel s dětma na kdejakou sra*ku
386929
taky bych byl nas*anej, kdybych musel s dětma na kdejakou sra*ku
x_ander_jc
0 0
reagovat

John1000

Ty musíš mít aktuálně hodně vyhrocenou rodinnou situaci, jinak ty tvé útočné příspěvky fakt nechápu..
386927
Ty musíš mít aktuálně hodně vyhrocenou rodinnou situaci, jinak ty tvé útočné příspěvky fakt nechápu..
John1000
0 0
reagovat
John: OK ?)
386920
John: OK *?)*
0 0
reagovat
Chermy: Jestli to tam nevidíš, tak si znova přečti jeho příspěvky a trochu se nad tím zamysli, pokud stále nic, tak si znova přečti jeho příspěvky a trochu se nad tím zamysli, zkus to několikrát opakovat a pokud stále nic, bude chyba u tebe . Jenže diskuze od Karlosových příspěvků dávno není kolem kvalit filmu, ty musíš mít hodně přistřihnutý vedení chlape .

KARLOS: Pokud by tvoje zajímaní o dítě probíhalo, tak jak si ho tady popsal, tak asi ano... Jinak myšleno to ovšem bylo jinak.
386917
Chermy: Jestli to tam nevidíš, tak si znova přečti jeho příspěvky a trochu se nad tím zamysli, pokud stále nic, tak si znova přečti jeho příspěvky a trochu se nad tím zamysli, zkus to několikrát opakovat a pokud stále nic, bude chyba u tebe . Jenže diskuze od Karlosových příspěvků dávno není kolem kvalit filmu, ty musíš mít hodně přistřihnutý vedení chlape . KARLOS: Pokud by tvoje zajímaní o dítě probíhalo, tak jak si ho tady popsal, tak asi ano... Jinak myšleno to ovšem bylo jinak.
0 0
reagovat
to je asi nejhorsi debata o trzbach v historii, ale zase jsem usetril hodne casu
386915
to je asi nejhorsi debata o trzbach v historii, ale zase jsem usetril hodne casu
0 0
reagovat

KARLOS

Myslím, že spíš naráží na to, že je to Private Ryan a ne Rayen :D
386913
Myslím, že spíš naráží na to, že je to Private Ryan a ne Rayen *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Cival: ? Že sem viděl, nebo že ho chci údajně "pustit pětiletému"? To druhé mi prosím do úst nevkládejte, to sem nenapsal. ;)
John: Takže mi radíš, samozřejmně jako zodpovědný rodič, se o to, co mé potencionální dítě bude sledovat, se nezajímát? OK.
386912
Cival: ? Že sem viděl, nebo že ho chci údajně "pustit pětiletému"? To druhé mi prosím do úst nevkládejte, to sem nenapsal. *;)* John: Takže mi radíš, samozřejmně jako zodpovědný rodič, se o to, co mé potencionální dítě bude sledovat, se nezajímát? OK.
0 0
reagovat

John1000

To je zase slovo do pranice :D

Do dětí tady nikdo nekope, ten animák je troufám si říct všem úplně volný... až na těch pár rodičů, kteří tu div nebojují za právo dětí na to vidět v kině nejapné blbosti :D

Nikdo tu nikomu nebrání na to do kina chodit... ale co takhle nechat na filmově publicistickém webu vyjádřit se k nekvalitě filmu, to by nešlo??)

Bože já jen koukám, jak někdo dokáže mluvit úplně mimo mísu...
končím
386911
To je zase slovo do pranice *:D* Do dětí tady nikdo nekope, ten animák je troufám si říct všem úplně volný... až na těch pár rodičů, kteří tu div nebojují za právo dětí na to vidět v kině nejapné blbosti *:D* Nikdo tu nikomu nebrání na to do kina chodit... ale co takhle nechat na filmově publicistickém webu vyjádřit se k nekvalitě filmu, to by nešlo?*?)* Bože já jen koukám, jak někdo dokáže mluvit úplně mimo mísu... končím
John1000
0 0
reagovat

KARLOS

Ještě maličkost: Až to dítě budeš mít, teda jestli budeš chtít. Projeď si znova co si tady napsal, vsadím obě ruce a levou kouli k tomu, že si řekneš, proboha co jsem to tady plácal... ;)
386909
Ještě maličkost: Až to dítě budeš mít, teda jestli budeš chtít. Projeď si znova co si tady napsal, vsadím obě ruce a levou kouli k tomu, že si řekneš, proboha co jsem to tady plácal... *;)*
KARLOS
0 0
reagovat
Sony: Je snad logické, že narážím na jeho názor na děti (kterej jasně vypodívá v tom, že děcka viděl max. na ulici přes plot) a né na to, že lidé co nemají nebo nemůžou mít děti nemají právo vychovávat, na co si to jako hraješ moralisto???

Chermy: Tak radši ještě všude vylep plakáty ať na to nikdo nechodí, protože jak píšeš snad jim to tolik neublíží :D :D 

Bože lidi, já jenom koukám co s váma dokáže udělat jeden animák, kterej nesplňuje vaše požadavky dobrého filmu. Ale ono to je klasika v romantice si kopneme do mokrejch patnáctek a tady do dětí. A co takhle si jít na co chcete a nechat ostatní ať jdou na to, co chtějí oni, to by nešlo ?? 
386907
Sony: Je snad logické, že narážím na jeho názor na děti (kterej jasně vypodívá v tom, že děcka viděl max. na ulici přes plot) a né na to, že lidé co nemají nebo nemůžou mít děti nemají právo vychovávat, na co si to jako hraješ moralisto??? Chermy: Tak radši ještě všude vylep plakáty ať na to nikdo nechodí, protože jak píšeš snad jim to tolik neublíží :D :D  Bože lidi, já jenom koukám co s váma dokáže udělat jeden animák, kterej nesplňuje vaše požadavky dobrého filmu. Ale ono to je klasika v romantice si kopneme do mokrejch patnáctek a tady do dětí. A co takhle si jít na co chcete a nechat ostatní ať jdou na to, co chtějí oni, to by nešlo ?? 
0 0
reagovat

Karlos:

"Rayen" WTF? :D
386906
"Rayen" WTF? *:D*
Karlos:
0 0
reagovat
Jistě, člověk nemá dítě, takže o tom ví kulové. Pravděpodobně nebyl vychován, ty vzory v detství nezažil. Pravděpodobně ani nepřišel v dospělosti do dlouhodobějšího kontaktu s dětma, ať už v rodině a u přátel, nebo v širším okruhu bydliště. Po ulici asi chodí s klapkama na očích.
Takže jo, jsem blbec, že sem se do téhle diskuze vůbec pouštěl. John mě může nazývat blbcem zastávající bláboly a Mr. Kev sebestředně povýšeného  mystického hrdinu v začarované realitě. Já se odporoučím i se svými zlými názory, abych náhodou někoho něčím neohrozil.
386905
Jistě, člověk nemá dítě, takže o tom ví kulové. Pravděpodobně nebyl vychován, ty vzory v detství nezažil. Pravděpodobně ani nepřišel v dospělosti do dlouhodobějšího kontaktu s dětma, ať už v rodině a u přátel, nebo v širším okruhu bydliště. Po ulici asi chodí s klapkama na očích. Takže jo, jsem blbec, že sem se do téhle diskuze vůbec pouštěl. John mě může nazývat blbcem zastávající bláboly a Mr. Kev sebestředně povýšeného  mystického hrdinu v začarované realitě. Já se odporoučím i se svými zlými názory, abych náhodou někoho něčím neohrozil.
0 0
reagovat
Jsme tady jeste na Moviezone nebo uz na emimino? 
386904
Jsme tady jeste na Moviezone nebo uz na emimino? 
0 0
reagovat

john1000

"přenech výchovu dětí, alespoň lidem, kteří nějaké mají"

hele, jsi totalne mimo...jen ve zkratce: znam spoustu lidi, co pracuji v DETSKYCH DOMOVECH, VYCHOVNYCH USTAVECH a vychovavaji deti, mladistve, aniz by meli sve vlastni - a svou "praci" delaji velmi kvalitne! 

Bohuzel, vychova v techto pripadech musela byt predana do rukou statu, v nekterych pripadech k lidem, kteri nemaji deti, protoze osoby, ktere si je nadelaly, vychovu nezvladaji.

To, co jsi napsal, je ve vysledku hodne primitivni. Sorry. :(
386903
[b]"přenech výchovu dětí, alespoň lidem, kteří nějaké mají" [/b]hele, jsi totalne mimo...jen ve zkratce: znam spoustu lidi, co pracuji v DETSKYCH DOMOVECH, VYCHOVNYCH USTAVECH a vychovavaji deti, mladistve, aniz by meli sve vlastni - a svou "praci" delaji velmi kvalitne!  Bohuzel, vychova v techto pripadech musela byt predana do rukou statu, v nekterych pripadech k lidem, kteri nemaji deti, protoze osoby, ktere si je nadelaly, vychovu nezvladaji. To, co jsi napsal, je ve vysledku hodne primitivni. Sorry. *:(*
john1000
0 0
reagovat

John1000

To co jsi napsal je nesmyslně agresivní a pitomé. Karlos má poměrně logický argument, ale ty nemáš potřebu na něj reagovat, jen tu prskáš, nadáváš a snažíš se nás přesvědčit (a nejsi v tom sám), že ti co nemají děti tomu nerozumí. Je to podobně hloupý argument, jako "co kritizuješ film?! Zkusil jsi někdy nějaký natočit?" Tak já dítě mám a dovolím si s Karlosem souhlasit, raději mu přečtu nějakou pohádku, nebo mu zahraju na kytaru, než ho brát do kina a utácet za infantilní zhovadilost typu Emoji ve filmu. Jasně, že nezabráníš aby něco podobného viděl někde s někým jiným a jasně, že mu to zase tolik neublíží... ale celé to tu začlo pláčem "a na co mám brát děcka do kina" No, už to tu někdo inteligentní řekl... na nic, když není o co stát.... kvalitních pohádek je stále hromada a stěžovat, si že filmový web napíše o zhovadilosti, že je zhovadilost je také trochu hloupé ne?
386902
To co jsi napsal je nesmyslně agresivní a pitomé. Karlos má poměrně logický argument, ale ty nemáš potřebu na něj reagovat, jen tu prskáš, nadáváš a snažíš se nás přesvědčit (a nejsi v tom sám), že ti co nemají děti tomu nerozumí. Je to podobně hloupý argument, jako "co kritizuješ film?! Zkusil jsi někdy nějaký natočit?" Tak já dítě mám a dovolím si s Karlosem souhlasit, raději mu přečtu nějakou pohádku, nebo mu zahraju na kytaru, než ho brát do kina a utácet za infantilní zhovadilost typu Emoji ve filmu. Jasně, že nezabráníš aby něco podobného viděl někde s někým jiným a jasně, že mu to zase tolik neublíží... ale celé to tu začlo pláčem "a na co mám brát děcka do kina" No, už to tu někdo inteligentní řekl... na nic, když není o co stát.... kvalitních pohádek je stále hromada a stěžovat, si že filmový web napíše o zhovadilosti, že je zhovadilost je také trochu hloupé ne?
John1000
0 0
reagovat

KARLOS

Měl jsem připravený dlouhý příspěvek, kde tě asi 3x nazvu blbcem atd. ale když jsem si ho přečetl znovu, řekl jsem si, to nemá cenu. Asi už stárnu. :) Takže ve zkratce. Zůstaň u svého komentování filmůa nadále nás spamuj svými sálodlouhými a často nesmyslnými příspěvky, ale prosím tě, vážně tě prosím, nekomentuj věci o kterých víš naprostý kulový a přenech výchovu dětí, alespoň lidem, kteří nějaké mají. Protože tvoje představa o výchově dětí vypadá jako směs růžových poníků na louce, fanatismu a naprosto zkresleném úsudku a to je vážně na blití.
386900
Měl jsem připravený dlouhý příspěvek, kde tě asi 3x nazvu blbcem atd. ale když jsem si ho přečetl znovu, řekl jsem si, to nemá cenu. Asi už stárnu. :) Takže ve zkratce. Zůstaň u svého komentování filmůa nadále nás spamuj svými sálodlouhými a často nesmyslnými příspěvky, ale prosím tě, vážně tě prosím, nekomentuj věci o kterých víš naprostý kulový a přenech výchovu dětí, alespoň lidem, kteří nějaké mají. Protože tvoje představa o výchově dětí vypadá jako směs růžových poníků na louce, fanatismu a naprosto zkresleném úsudku a to je vážně na blití.
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se