Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dunkerk je výhra na všech frontách, Valerian se nechytá

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

over

Jo, vim, jsou to sraci
386297
Jo, vim, jsou to [spoiler]sraci[/spoiler]
over
1 0
reagovat

TedGeorge

Btw. Na Boxofficemojo (a Wikipedii) už změnili rozpočet Dunkerku na 100mega.
386290
Btw. Na Boxofficemojo (a Wikipedii) už změnili rozpočet Dunkerku na 100mega.
TedGeorge
1 0
reagovat
ja bych se aji vsadil, ze Baby Driver tech 100M da
386289
ja bych se aji vsadil, ze Baby Driver tech 100M da
1 0
reagovat
Před nějakou dobou redakce MZ objevila nový slova a to se pak objevovalo skoro všude. Netrvalo dlouho a pomalu zase vymizelo.
Díky Tede, že se kudos zase na chviličku zaskvěl. :D
386288
Před nějakou dobou redakce MZ objevila nový slova a to se pak objevovalo skoro všude. Netrvalo dlouho a pomalu zase vymizelo. Díky Tede, že se kudos zase na chviličku zaskvěl. *:D*
1 0
reagovat
Jeste peknej clanek k Valerianu a kdo na tom prodela kalhoty... link
386248
Jeste peknej clanek k Valerianu a kdo na tom prodela kalhoty... http://deadline.com/2017/07/valerian-who-loses-luc-besson-europacorp-fundamental-films-stx-1202134583/
1 0
reagovat
nechce se mi pracovat, tak dam s dovolenim 3 dotazy, ktere me zajimaji. treba mi nekdo pomuzete
1) pred mesicem se vsude psalo, ze mumie bude brutalne v cervenych cislech. pod trzbama transformers jsem napsal, ze transformers by meli mit obdobnou ztratu. Ted napsal, ze ne, coz mi moc nesedi (nezajimaji me hracky, jen trzby filmu):
Transformers - US 140, China 220, Svet 200.......film 217, reklama 150
Mumie - US 80, China 90, Svet 220.......film 125, reklama 150

mumie bude mit jeste japonsko, transformers nevim.
transformers propad svetovych trzeb proti ctyrce o 50 %, zatim

proste mi pripada, ze transformers to prohrali uplne
386230
nechce se mi pracovat, tak dam s dovolenim 3 dotazy, ktere me zajimaji. treba mi nekdo pomuzete 1) pred mesicem se vsude psalo, ze mumie bude brutalne v cervenych cislech. pod trzbama transformers jsem napsal, ze transformers by meli mit obdobnou ztratu. Ted napsal, ze ne, coz mi moc nesedi (nezajimaji me hracky, jen trzby filmu): Transformers - US 140, China 220, Svet 200.......film 217, reklama 150 Mumie - US 80, China 90, Svet 220.......film 125, reklama 150 mumie bude mit jeste japonsko, transformers nevim. transformers propad svetovych trzeb proti ctyrce o 50 %, zatim proste mi pripada, ze transformers to prohrali uplne
1 0
reagovat

Valerian

Tede, tak jsem si pobrouznal po netu a přečetl i ten odkaz, co jsi dával.

EuropaCorps je minus 135 mega za loňský fiskální rok (březen 2016 - 17). Dalších několik zdrojů shodně uvádí, že Valeriana si Luc a spol. "nechali" pro Ameriku, Francii a Holandsko. A zároveň, že přeprodej do jiných zemí pokryli asi 90% nákladů (Besson někde mluvil dokonce o 96%). Ač Mojo nově uvádí rozpočet 177 m dolarů, s dvoustovkou se bude takle po ránu líp operovat. :) S 20 milionovýma nákladama a tržbama 40 mega z US a něco dalšího od Frantíků, by to měl být ziskový projekt.

A to je to, co mi přijde hustý! 8) (film jsem zatím neviděl)
Besson někde sežene asi pět a půl miliardy korun na příběh, který má rád, natočí si (vizuálně) nevídaný film a ještě z toho má nějaký miliony eur zisk.

Ted má asi pravdu, že z dlouhodobýho hlediska to EuropaCorps tak jako tak zabolí, ale vždycky si můžeš založit novou obchodní firmu. :)
386183
Tede, tak jsem si pobrouznal po netu a přečetl i ten odkaz, co jsi dával. EuropaCorps je minus 135 mega za loňský fiskální rok (březen 2016 - 17). Dalších několik zdrojů shodně uvádí, že Valeriana si Luc a spol. "nechali" pro Ameriku, Francii a Holandsko. A zároveň, že přeprodej do jiných zemí pokryli asi 90% nákladů (Besson někde mluvil dokonce o 96%). Ač Mojo nově uvádí rozpočet 177 m dolarů, s dvoustovkou se bude takle po ránu líp operovat. *:)* S 20 milionovýma nákladama a tržbama 40 mega z US a něco dalšího od Frantíků, by to měl být ziskový projekt. A to je to, co mi přijde hustý! *8)* (film jsem zatím neviděl) Besson někde sežene asi pět a půl miliardy korun na příběh, který má rád, natočí si (vizuálně) nevídaný film a ještě z toho má nějaký miliony eur zisk. Ted má asi pravdu, že z dlouhodobýho hlediska to EuropaCorps tak jako tak zabolí, ale vždycky si můžeš založit novou obchodní firmu. *:)*
Valerian
1 0
reagovat

oVer

Baby Driver je pro nej suverene nejvetsi dosavadni uspech v kariere. Co se financniho hlediska tyce.

Nejsem si jistej, jestli mel dosud nejaky dvere zavreny.

U Sony mu kazdopadne libaji vsechy udy.
386172
Baby Driver je pro nej suverene nejvetsi dosavadni uspech v kariere. Co se financniho hlediska tyce. Nejsem si jistej, jestli mel dosud nejaky dvere zavreny. U Sony mu kazdopadne libaji vsechy udy.
oVer
1 0
reagovat

TedGeorge

Takže.. jak moc dobře je na tom teď Baby Driver? Je to fakt úspěch pro Edgara a otevře mu to cestu novym zajímavym projektům? Jen mě to zajímá. :) 
386170
Takže.. jak moc dobře je na tom teď Baby Driver? Je to fakt úspěch pro Edgara a otevře mu to cestu novym zajímavym projektům? Jen mě to zajímá. :) 
TedGeorge
1 0
reagovat
Jeste abych to doplnil - ty americky trzby proste porad vladnou a pro studia jsou  naprosto zasadni. Nejenom kvuli tem vysokejm procentum,
ktery studia dostavaji z kin, ale i z tech naslednejch penezovodu.

Pokud v USA film uspeje v kinech, prodaji se za vysoky penize
televizni prava a hlavne je v Americe porad kultura nakupovani ve Wall
Martech atd. S tim je samozrejme spojenej i merchandising. Vse je na
jednom miste a vetsina trzeb z klesajiciho prodeje DVD a Blu-ray pochazi
prave z tehle zdroju. Naproti tomu ve svete je zvykem spis
predobjednavat z Amazonu a spol.

Delalo se velky halo, ze Mumie vydelala obri penize v Cine, ale realitou
je, ze porad jim tech zpatecnich 25% zaplati maximalne tak ultradrahy
US tvspoty a film je porad neskutecne ztratovej.

Na druhou stranu - Vyznam Ciny samozrejme porad roste, byt uz strasne
dlouho trva onen 25% status quo. For je v tom koprodukovani a faktu, ze
kdyz se na filmu podili cinska spolecnost, zapomente na 25%. Pohybujeme
se trochu jinde. Coz zachranuju krk treba Warcraftu a Great Wall.

Tematem na samostatnej clanek pak je fakt, ze oficialne prodelecny filmy
jako treba Pacific Rim, nebo Edge of Tommorow se dockaji pokracovani.
Proc? Protoze si vedli paradne v Asii a na dvojce se budou spolupodilet
prave nadrzeny cinsky Wandy a spol. Ty potrebujou investovat do filmu a
Hollywood je samozrejme k Marvelovkam, Star Wars apod. nepusti.

Jeste naposledy k Americe. Nadherne je to videt na Godzille a Kongovi.
Oba stali skoro 200 mega, celosvetove byli radi kdyz prekonali pul
miliardy a oba jsou povazovany za ziskovy a uspesny projekty. Prave
kvuli tem americkejm cislum, na ktery je toho plno navazanyho.
386151
Jeste abych to doplnil - ty americky trzby proste porad vladnou a pro studia jsou  naprosto zasadni. Nejenom kvuli tem vysokejm procentum, ktery studia dostavaji z kin, ale i z tech naslednejch penezovodu. Pokud v USA film uspeje v kinech, prodaji se za vysoky penize televizni prava a hlavne je v Americe porad kultura nakupovani ve Wall Martech atd. S tim je samozrejme spojenej i merchandising. Vse je na jednom miste a vetsina trzeb z klesajiciho prodeje DVD a Blu-ray pochazi prave z tehle zdroju. Naproti tomu ve svete je zvykem spis predobjednavat z Amazonu a spol. Delalo se velky halo, ze Mumie vydelala obri penize v Cine, ale realitou je, ze porad jim tech zpatecnich 25% zaplati maximalne tak ultradrahy US tvspoty a film je porad neskutecne ztratovej. Na druhou stranu - Vyznam Ciny samozrejme porad roste, byt uz strasne dlouho trva onen 25% status quo. For je v tom koprodukovani a faktu, ze kdyz se na filmu podili cinska spolecnost, zapomente na 25%. Pohybujeme se trochu jinde. Coz zachranuju krk treba Warcraftu a Great Wall. Tematem na samostatnej clanek pak je fakt, ze oficialne prodelecny filmy jako treba Pacific Rim, nebo Edge of Tommorow se dockaji pokracovani. Proc? Protoze si vedli paradne v Asii a na dvojce se budou spolupodilet prave nadrzeny cinsky Wandy a spol. Ty potrebujou investovat do filmu a Hollywood je samozrejme k Marvelovkam, Star Wars apod. nepusti. Jeste naposledy k Americe. Nadherne je to videt na Godzille a Kongovi. Oba stali skoro 200 mega, celosvetove byli radi kdyz prekonali pul miliardy a oba jsou povazovany za ziskovy a uspesny projekty. Prave kvuli tem americkejm cislum, na ktery je toho plno navazanyho.
1 0
reagovat

TedGeorge

to je pravda, som si neuvedomil :)
386149
to je pravda, som si neuvedomil *:)*
TedGeorge
1 0
reagovat

gaboo

Kdyby dal 70 v Americe a 400 ve svete (vcetne 150 z Ciny), tak ne.

Ale kdyz to da skoro 200 jenom z Ameriky, tak je to pro studio lepsi, nez vydelat 600 celkem, ale v tom mit zapocitanejch jenom to necely americky kilo. Klicem je Amerika. Podivej se na Mumii.
386148
Kdyby dal 70 v Americe a 400 ve svete (vcetne 150 z Ciny), tak ne. Ale kdyz to da skoro 200 jenom z Ameriky, tak je to pro studio lepsi, nez vydelat 600 celkem, ale v tom mit zapocitanejch jenom to necely americky kilo. Klicem je Amerika. Podivej se na Mumii.
gaboo
1 0
reagovat

TedGeorge

inak ked dunkirk dá "len" 500mil a rozpocet bol 150 to moc v pluse nebude, ci šecko v pohode
386147
inak ked dunkirk dá "len" 500mil a rozpocet bol 150 to moc v pluse nebude, ci šecko v pohode
TedGeorge
1 0
reagovat
Valerianu je mi hrozně líto, takovýhle scifi se prostě moc nedělaj a Besson by si zasloužil pořádnej úspěch v tomhle žánru. Ale podělal si to sám obsazením Delevigne a Dehaana, ti maj prostě star power 0. Navíc nic moc marketing a divný jméno filmu.
386145
Valerianu je mi hrozně líto, takovýhle scifi se prostě moc nedělaj a Besson by si zasloužil pořádnej úspěch v tomhle žánru. Ale podělal si to sám obsazením Delevigne a Dehaana, ti maj prostě star power 0. Navíc nic moc marketing a divný jméno filmu.
1 0
reagovat

TedGeorge

:+

Díky za link, fakt jsem měl za to, že Luc už je v suchu ;)
386144
*:+* Díky za link, fakt jsem měl za to, že Luc už je v suchu *;)*
TedGeorge
1 0
reagovat

DCR

Že udělá nový Spider-Man miliardu, jak jsem mu věštil, tu už moc opakovat nebudu, ale očekávat, že z Číny a Japonska bude sto míčů (pochopil jsem to tak, že myslíš dohromady..), to je zas hodně podhodnocený. V Jižní Korei to má asi pade, v Japonsku to nebude slabší a stovku v Číně udělal AS2 už před 3 rokama. Z tý země klidně může být další 200 mega.
386143
Že udělá nový Spider-Man miliardu, jak jsem mu věštil, tu už moc opakovat nebudu, ale očekávat, že z Číny a Japonska bude sto míčů (pochopil jsem to tak, že myslíš dohromady..), to je zas hodně podhodnocený. V Jižní Korei to má asi pade, v Japonsku to nebude slabší a stovku v Číně udělal AS2 už před 3 rokama. Z tý země klidně může být další 200 mega.
DCR
1 0
reagovat

Winnie_the_Pooh

Jasne :D link
386142
Jasne *:D* http://variety.com/2017/film/global/luc-bessons-europacorp-posts-record-losses-of-135-million-1202480813/
Winnie_the_Pooh
1 0
reagovat

Over-9000

To je sproch od nejakyho cloveka z WB. I na Hollywoodreporteru a dalsich se doctes neco ve smyslu: "According to our sources the budget was 150m although WB claims that it was much less".

Variety neobjevila Ameriku, akorat to jako jedina napsala jinak.

Jenom Nolan mel dostat za Dunkerk 20 mega predem a nasledne 20% ze zisků. Kilo je blbost.
386141
To je sproch od nejakyho cloveka z WB. I na Hollywoodreporteru a dalsich se doctes neco ve smyslu: "According to our sources the budget was 150m although WB claims that it was much less". Variety neobjevila Ameriku, akorat to jako jedina napsala jinak. Jenom Nolan mel dostat za Dunkerk 20 mega predem a nasledne 20% ze zisků. Kilo je blbost.
Over-9000
1 0
reagovat

Valerian

Jestli si dobře vzpomínám, co jsem četl, tak Besson je už v balíku :D
Jediný co si nechali na vlastní triko, tak je US, Francie a Nizozemí. 8)
386140
Jestli si dobře vzpomínám, co jsem četl, tak Besson je už v balíku *:D* Jediný co si nechali na vlastní triko, tak je US, Francie a Nizozemí. *8)*
Valerian
1 0
reagovat

Válka o planetu opic

Třetí Opice bohužel neúspěch/zklamání jsou. Nemít po druhým víkendu z Ameriky ani kilo je špatný. Těch 77 ze světa je taky dost bída, ale to je i tím, že po první vlně při minulým víkendu se teď neexpandovalo do dalších zemí.
A drobnou útěchou pro filmový fajnšmekry tady na moviezone může být, že tenhle letní blockbuster mají na svědomí lišáci od Foxů. A to je asi nejšetřivější studio současnosti (nejnabobtnanější rozpočet z poslední doby měl Assassins Creed 125 mega, Logan a Alien se vešly do stovky). Opice sice vyšly na 150, ale i tak mi přijde, že si drží rozpočty na úrovni 2/3 oproti konkurenci.
386139
Třetí Opice bohužel neúspěch/zklamání jsou. Nemít po druhým víkendu z Ameriky ani kilo je špatný. Těch 77 ze světa je taky dost bída, ale to je i tím, že po první vlně při minulým víkendu se teď neexpandovalo do dalších zemí. A drobnou útěchou pro filmový fajnšmekry tady na moviezone může být, že tenhle letní blockbuster mají na svědomí lišáci od Foxů. A to je asi nejšetřivější studio současnosti (nejnabobtnanější rozpočet z poslední doby měl Assassins Creed 125 mega, Logan a Alien se vešly do stovky). Opice sice vyšly na 150, ale i tak mi přijde, že si drží rozpočty na úrovni 2/3 oproti konkurenci.
Válka o planetu opic
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se