Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rychle a zběsile 8: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
24.07.2017 18:52:36
No ja som sa bavil, slusna akcna jazda a Statham z tym deckom na palube lietadla jak to kosil tak som nemohol smial som sa neskutocne :D:D
0 0
reagovat
19.07.2017 00:08:56
Co to sakra bylo? Dyť to nedávalo vůbec žádnej smysl. Jakože absolutně vůbec žádnej. :D

Za mě asi nejslabší díl.
0 0
reagovat
30.04.2017 10:55:19
...tak tentokrát bych se klidně obešel bez tý přepálený akce, která šokovala spíš mírou digi (akce na ledu)a digitálního Diesela vidět nemusím.
Ještě jsem skousl akci ve městě, ale tohle trochu pošlapalo tu kulervoucí kaskadéřinu z minulých dílů.
Statham za Briena - to rozhodně beru (i když mi tam chybí), s Rockem a některými dalšími táhnou film do popcornu víc než cokoliv jiného.
Přimlouvám se za pár duelů do příštích dílů a pár padesátníků navíc do party :-)
např. Donnieho, Jeta apod.
0 0
reagovat
23.04.2017 22:14:28
Koukam 908M po druhem vikendu. Za kolik udelala miliardu E7? 12 dni?
0 0
reagovat
23.04.2017 21:51:19
Opět fajn blbina, která celou dobu baví, jak moc je přepálená a až za hranicí dobrého vkusu. Poprvé mě v této sérii bavili více vtipy než akční scény. GP jak vyšité a Statham si to neskutečně dává. 7/10
0 0
reagovat
23.04.2017 21:21:15
0 0
reagovat
20.04.2017 08:41:22
Trailery jsem samozrejme videl, takze me v kine nic neprekvapilo, co se tykalo tech velkych scen, ze kterych jsem se mel zrejme odvarit, ale bohuzel ne, protoze jsem to vesmes vse videl prave v traileru a to, co tam bylo navic, uz byla jen tresnicka na dortu demence :D Naopak me prave prakvapila ta vata mezi jednotlivymi akcemi a jednotlive detaily a to teda bylo nemile prekvapko. Spis se musim priste podivat na sve hodnoceni predchoziho dilu, nez si necham zacit mazat med kolem huby od recenzentu a bezneho lidu :)
0 0
reagovat
20.04.2017 08:33:53

MAJkLSON

...priste mrkni na trailery, at nejsi v kine (nemile) prekvapeny ;) :) :+ :))
0 0
reagovat
20.04.2017 08:18:44

2/10

Poradny sranec teda. Odporne cgi auta (jeden zaber na realna auta, cvak a dalsi zaber na ta stejna auta, ale cgi a to dost hnusne, wtf!, bleju!), postavy zase o trochu vic zdementnely a jeste vice se zaskatulkovaly, slovo "family", akce je jen bordel, cernosi zase o kus otravnejsi, hackovani trololo... No proste hruza. Co bylo vcelku dobre, byly ty zadky na zacatku a Jason Statham a jeste i Rock ve vezeni, ale pak uz jeho lidmihazejici postava byla meeeh. Nevim, co tu vsichni berete, ale meli byste s tim prestat :D anebo s necim na lekarsky predpis zacit :D 
0 0
reagovat
19.04.2017 01:00:42

7/10

celkově spokojenost :)) Statham se mi zdál ale vtipnější ve Spy, Gibson byl taky dobře zábavnej a Charlize zatraceně chytrá a sexy (kdyby se tam prošla v plavkách, bylo by to ještě lepší). Akce super, lepší než minule, ale trailery vykecaly skoro všechno.
0 0
reagovat
18.04.2017 22:15:03
9/10

Neuvěřitelně over the top ultra-akční taškařice se superhrdiny. A místy hodně vtipná. Respektive prakticky konstantně hodně vtipná. Chci devítku 8)
0 0
reagovat
16.04.2017 00:40:14

8/10

Statham s Rockem tomu nasadili korunu a naprosto v tomto pokračování vládli. Tyrese opět hláškoval a Charlize si tu mrchu užívala. Z kina jsem odešel naprosto spokojen a spolu s pětkou nejlepší díl série.
0 0
reagovat
16.04.2017 00:11:15
Dlouho sem nevidel v kine takovejhle kickass klystyr. Zaslouzenej uspech. Statham v zivotni forme. Akce, humor, metahumor. 
0 0
reagovat
15.04.2017 21:07:11
Další dva týdny to v USA nemá konkurenci, tak bych to s tím rychlým propadem neviděl až tak bledě. IMHO jak se spekulovalo, že na F&F 7
se to bude dívat z hodně velký dálky na záda, tak aby to nakonec nedalo
ještě víc...
0 0
reagovat
15.04.2017 20:58:26
Vin Diesel vs. Force Awakens?
Vin Diesel: "No problem, I got this."
0 0
reagovat
15.04.2017 19:45:49

Svarec

Aktuálny spresnený odhad je 534. Rekord v kategórii celosvetový víkend asi fakt padne. A navdory riadnemu poklesu tržieb v USA miliarda celosvetovo padne tiež.  V pohode. 
0 0
reagovat
15.04.2017 19:35:44
No ty pi*o :o
"Once the dust settles, we could be looking at a $530+ million worldwide opening for the eighth film in the global franchise, a number that would
serve as a record, topping the $529 million worldwide opening for Star Wars: The Force Awakens"
0 0
reagovat
15.04.2017 15:11:30
Určitě nejlepší díl série. Statham naprosto famózní. Vtipy výborný a po dlouhý době jsem se fakt zasmál. Při několika scénách jsem se dokonce přiblbě usmíval. 8/10
0 0
reagovat
14.04.2017 20:27:38
  • Najlepší Stathamov film
  • je to záhadne najtemnejší aj najkomedickejší film série
  • slabšia prvá polka ale skvelé finále
  • geniálne cameo (pre tých, ktorí vedia prečo)
  • neuškodilo by filmu byť o tých 20 minút kratší, dá sa tam hodne "tuku" odstrihať aby to lepšie ubehlo
  • 8,5/10?
0 0
reagovat
14.04.2017 19:23:52

Výdělek

8/10, ultrapřestřelené, ale zároveň si je právě toho vědomé! Skvělá zábava. Kolik tipujete výdělek v USA a celosvětově?? Já 420 ve Státech a 1,25 miliardy celosvětově...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se