Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Celá úvodní scéna Ghost in the Shell

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Ještě před 5 minutami jsem váhal, ale teď už vím, že si ten film dám :)
377667
Ještě před 5 minutami jsem váhal, ale teď už vím, že si ten film dám *:)*
0 0
reagovat

MarvinP

1. nadsazka
2. velky smajlik
3. obavam sa, ze ty uz z principu sa so mnou nechces chapat:)
377140
1. nadsazka 2. velky smajlik 3. obavam sa, ze ty uz z principu sa so mnou nechces chapat:)
MarvinP
0 0
reagovat

Gorecki

asi se fakt nechápem (jako obvykle). Fakt tomu filmu nevyčítám, že tam nejsou vidět Scarlettiny bradavky (od toho jmáme Under the skin). Ale to je fuk, že je potřeba snížit očekávání, na tom se shodneme a o to mi v zásadě šlo.
377039
asi se fakt nechápem (jako obvykle). Fakt tomu filmu nevyčítám, že tam nejsou vidět Scarlettiny bradavky (od toho jmáme Under the skin). Ale to je fuk, že je potřeba snížit očekávání, na tom se shodneme a o to mi v zásadě šlo.
Gorecki
0 0
reagovat
Ceska projekce je zitra, tak se vam ozveme s dojmy... pravdepodobne to budu psat ja (anime i serial a dalsi projekty jsem videl, ale nechci, aby to moc hralo roli. Navic Sandersovi fandim, vypada to, ze chce jit vlastni cestou).
377032
Ceska projekce je zitra, tak se vam ozveme s dojmy... pravdepodobne to budu psat ja (anime i serial a dalsi projekty jsem videl, ale nechci, aby to moc hralo roli. Navic Sandersovi fandim, vypada to, ze chce jit vlastni cestou).
0 0
reagovat
Jedna z prvych divackych recenzii, treba znizit ocakavania, stale je to Hollywood, ale ostavam pokojny8)
377031
Jedna z prvych divackych [link="https://www.reddit.com/r/movies/comments/61tllw/ghost_in_the_shell_2017_review/"]recenzii[/link], treba znizit ocakavania, stale je to Hollywood, ale ostavam pokojny*8)*
0 0
reagovat

arbiter

Tobe ty recenze moc nepomuzou kdyz neumis anglicky :DDD
377029
Tobe ty recenze moc nepomuzou kdyz neumis anglicky :DDD
arbiter
0 0
reagovat
Obávam sa, že ľudia čo nesledovali anime z toho budú popletení. No ale to sme boli všetci aj z matrixu na začiatku...
377027
Obávam sa, že ľudia čo nesledovali anime z toho budú popletení. No ale to sme boli všetci aj z matrixu na začiatku...
0 0
reagovat
Embargo na recenze moc k nadějím nepřidá
377026
Embargo na recenze moc k nadějím nepřidá
0 0
reagovat
Mě se to překvapivě líbilo hoooodně. Ale do kina nepůjdu. :D
376972
Mě se to překvapivě líbilo hoooodně. Ale do kina nepůjdu. *:D*
0 0
reagovat
OK, videl som co postol imf a v tom klipe ta jej "nahota" na mna funguje tak, ako ma aj bez bradaviek.:D
376958
OK, videl som co postol imf a v tom klipe ta jej "nahota" na mna funguje tak, ako ma aj bez bradaviek.*:D*
0 0
reagovat
Kdybyste se radsi divali na dalsi last minute trailer. 8)
376953
Kdybyste se radsi divali na dalsi [link="https://www.youtube.com/watch?v=G30ayLRqfEQ"]last minute trailer[/link]. *8)*
0 0
reagovat

:D

Prave som si vsimol ako vyzera v detaile na hlavnej stranke a som zmateny. Na tych screenoch, ktore som postoval to vyzera "uhladenejsie", toto je uz o krok dalej k tomu obleku.:o
376949
Prave som si vsimol ako vyzera v detaile na hlavnej stranke a som zmateny. Na tych screenoch, ktore som postoval to vyzera "uhladenejsie", toto je uz o krok dalej k tomu obleku.*:o*
:D
0 0
reagovat
Uz posledna poznamka:)
"ten obrázek pod "ja hovorim o tomto" je ze Stand alone complexu. Tam chodila většinou dost odvázaně oblíkaná, někdy třeba i s rozepnutým poklopcem. Ale to je hodně jiné pojetí Motoko než ve filmu."

Ked som si dal googlit obrazky Motoko, musel som scrollovat az uplne dolu kym som narazil na jej nahy screen z filmu.
376945
Uz posledna poznamka:) "ten obrázek pod "ja hovorim o tomto" je ze Stand alone complexu. Tam chodila většinou dost odvázaně oblíkaná, někdy třeba i s rozepnutým poklopcem. Ale to je hodně jiné pojetí Motoko než ve filmu." Ked som si dal googlit obrazky Motoko, musel som scrollovat az uplne dolu kym som narazil na jej nahy screen z filmu.
0 0
reagovat
Btw, je to nieco podobne ako toto:)
376943
Btw, je to nieco podobne ako [link="https://www.cosmiccomics.vegas/wp-content/uploads/2013/11/X-Men-Mystique-comparison.jpg"]toto:)[/link]
0 0
reagovat
Ved v pohode, rozumiem ti, suhlasim s tou temou co ako vnima nas mozog a o tom nepolemizujem, ani nevyvraciam tvoju interpretaciu.

Len preferujem taky ten ambivalentnejsi pristup, kedy si na prvy pohlad uvedomujes, ze je to stroj, ale sucasne aj to, ze je vlastne "naha", co mi lepsie funguje na ten rozpor vo vnimani.

A to pre mna Scarlett podla tych screenov splna, navyse sa to sikovne vysporiadava s pristupnostou. Aka bola prvotna motivacia neriesim, ked to funguje. Takze kritizovanie tvorcov za to, ze tam nebeha s bradavkami sa mi zdalo nefer a ani to neznamena, ze by tuto temu vo filme nezdoraznili nejako inak, uz len preto, ze hrany film je trosku ine medium. S hodnotenim by som pockal na film:)

Na zaklade tejto fotky by som si bez znalosti detailov myslel, ze ide o cloveka, preto sa mi to zdalo prvoplanove. Keby nebola ruzovej farby a nemala by bradavky, uz by to na teba nefungovalo?

Ad nase vnimanie studu. Je to v podstate rovnaky pripad, ako ci je spolocensky vhodne/pripustne zobrazovat dokonale repliky penisov alebo nahych silikonovych realistickych babik. To ze to nie je "skutocne" v nasom ponimani nehra rolu, tak ako ani obrazovy zaznam niecoho podobneho nie je "skutocny". Myslim, ze tieto otazky si spolocnost zodpoveda a definuje intuitivne, neustale a v ramci svojho vyvoja. Ale ci by sa umela inteligencia hanbila za svoj umely penis by mohlo byt celkom podnetne na zamyslenie:)
376942
Ved v pohode, rozumiem ti, suhlasim s tou temou co ako vnima nas mozog a o tom nepolemizujem, ani nevyvraciam tvoju interpretaciu. Len preferujem taky ten ambivalentnejsi pristup, kedy si na prvy pohlad uvedomujes, ze je to stroj, ale sucasne aj to, ze je vlastne "naha", co mi lepsie funguje na ten rozpor vo vnimani. A to pre mna Scarlett podla tych screenov splna, navyse sa to sikovne vysporiadava s pristupnostou. Aka bola prvotna motivacia neriesim, ked to funguje. Takze kritizovanie tvorcov za to, ze tam nebeha s bradavkami sa mi zdalo nefer a ani to neznamena, ze by tuto temu vo filme nezdoraznili nejako inak, uz len preto, ze hrany film je trosku ine medium. S hodnotenim by som pockal na film:) Na zaklade [link="http://4.bp.blogspot.com/-w73UFe9L_jY/VGpTaTkFGYI/AAAAAAAAB0I/K0teEt9zT70/s1600/vlcsnap-2014-11-17-14h54m28s72.png"]tejto[/link] fotky by som si bez znalosti detailov myslel, ze ide o cloveka, preto sa mi to zdalo prvoplanove. Keby nebola ruzovej farby a nemala by bradavky, uz by to na teba nefungovalo? Ad nase vnimanie studu. Je to v podstate rovnaky pripad, ako ci je spolocensky vhodne/pripustne zobrazovat dokonale repliky penisov alebo nahych silikonovych realistickych babik. To ze to nie je "skutocne" v nasom ponimani nehra rolu, tak ako ani obrazovy zaznam niecoho podobneho nie je "skutocny". Myslim, ze tieto otazky si spolocnost zodpoveda a definuje intuitivne, neustale a v ramci svojho vyvoja. Ale ci by sa umela inteligencia hanbila za svoj umely penis by mohlo byt celkom podnetne na zamyslenie:)
0 0
reagovat
ten obrázek pod "ja hovorim o tomto" je ze Stand alone complexu. Tam chodila většinou dost odvázaně oblíkaná, někdy třeba i s rozepnutým poklopcem. Ale to je hodně jiné pojetí Motoko než ve filmu.

S tou provoplánovostí je to právě otázka. Podle mě tam ve skutečnosti o to vyhnutí se Rku jde, ale ta jejich snaha to okecat jak je to promyšlený měla spíš opačný účinek. Ve filmu to, že Motoko je a) stroj, za b) má na sobě termomaskovací oblek, ale na něm jsou vyvedené bradavky, takže ji ač obojí víme stejně vnímáme jako nahou funguje skvěle. Mate to diváka a nutí ho to přemýšlet jak vlastně jeho mozek rozhoduje co vnímá jako lidské tělo, na co vztahuje kategorie studu a soukromí atd. Nepřipadá mi to provoplánový.
376935
ten obrázek pod "ja hovorim o tomto" je ze Stand alone complexu. Tam chodila většinou dost odvázaně oblíkaná, někdy třeba i s rozepnutým poklopcem. Ale to je hodně jiné pojetí Motoko než ve filmu. S tou provoplánovostí je to právě otázka. Podle mě tam ve skutečnosti o to vyhnutí se Rku jde, ale ta jejich snaha to okecat jak je to promyšlený měla spíš opačný účinek. Ve filmu to, že Motoko je a) stroj, za b) má na sobě termomaskovací oblek, ale na něm jsou vyvedené bradavky, takže ji ač obojí víme stejně vnímáme jako nahou funguje skvěle. Mate to diváka a nutí ho to přemýšlet jak vlastně jeho mozek rozhoduje co vnímá jako lidské tělo, na co vztahuje kategorie studu a soukromí atd. Nepřipadá mi to provoplánový.
0 0
reagovat
Uz chapem, ze si to myslel ako "kostym". V tom pripade mi to dava este mensi zmysel.
376929
Uz chapem, ze si to myslel ako "kostym". V tom pripade mi to dava este mensi zmysel.
0 0
reagovat
Posobis, ako keby si ten film uz videl:)

To co hovoria tvorcovia je jedna vec, ja som zvedavy na to, ako to bude interpretovane vo filme. Ad rozvijanie vpred, mozno sa film rozhodol primarne venovat niecomu inemu, mozno to tam bude len nacrtnute rovnako ako v povodnom filme a ponechane interpretaciam. Podstatne je, ze remake nie je v tomto uplne puritansky a pracuje s jej "nahotou". Teda, nejde na to tak ostentativne a prvoplanovo s bradavkami a pod., aspon podla fotiek, trailery nepozeram:
link
link
link
link


Ruzovy kostym s bradavkami? Fakt si uz uplne nespominam, ja hovorim o tomto.
376927
Posobis, ako keby si ten film uz videl:) To co hovoria tvorcovia je jedna vec, ja som zvedavy na to, ako to bude interpretovane vo filme. Ad rozvijanie vpred, mozno sa film rozhodol primarne venovat niecomu inemu, mozno to tam bude len nacrtnute rovnako ako v povodnom filme a ponechane interpretaciam. Podstatne je, ze remake nie je v tomto uplne puritansky a pracuje s jej "nahotou". Teda, nejde na to tak ostentativne a prvoplanovo s bradavkami a pod., aspon podla fotiek, trailery nepozeram: [link="http://3.bp.blogspot.com/-p1_cQXj9RHY/VT51CRP3x9I/AAAAAAAAAwY/QpBVRF2ZNNw/s1600/Ghost.in.the.Shell.HD.PSNR_(00-01-43.571)_01.png"]link[/link] [link="https://i2.wp.com/static.ok.co.uk/media/images/625x417_ct/960201_Ghost_in_the_Shell_Scarlett_Johansson_2_aeac805303d6c795b51ea920f763a012.png?w=900"]link[/link] [link="https://i1.wp.com/static.ok.co.uk/media/images/625x417_ct/960198_ghost_in_the_shell_anime_v_live_action_313188630518f85aeb3da3b9c2a7a708.jpg?w=900"]link[/link] [link="https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--xTzQ8kCH--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/d5ucavvglgtnk5pcazxs.jpg"]link[/link] Ruzovy kostym s bradavkami? Fakt si uz uplne nespominam, ja hovorim o [link="https://static5.comicvine.com/uploads/original/11117/111175529/3978614-8536419927-37501.jpg"]tomto[/link].
0 0
reagovat
o to vůbec nejde, ve které verzi je Motoko víc nahá, jde o to jak to autoři zdůvodňují. V původním filmu byly scény s "nahou" Motoko využity k tomu, aby ukázali nakolik je vnímání nějakého objektu jako lidského těla věc interpretace, nakolik je to sociální konstrukce. Motoko stavěla svou identitu na tom, že její tělo je sice robotické, ale její duch je lidský. Ke svému tělu měla velmi macešský vztah a naprosto postrádala stud, protože ho brala jako přístroj. Ne tak Batou, který ji vždy zakrýval, nebo se koukal jinam. Vnímal ji jako člověka víc, než se vnímala ona sama. Prostě ji měl rád, tak ji nemohl brát jen jako figurinu. To, že měla na sobě vlastně kostým, ale růžový s bradavkami, takže ho divák vlastně nebyl schopen vnímat jako kostým, to byla jen třešnička na dortu. Nová verze některé tyhle motivy přebírá, ale edle toho rozhovoru a dle ukázek se mi zdá, že bez skutečného porozumění, natož nějakého rozvíjení vpřed, které by člověk po dvaceti letech očekával.
376925
o to vůbec nejde, ve které verzi je Motoko víc nahá, jde o to jak to autoři zdůvodňují. V původním filmu byly scény s "nahou" Motoko využity k tomu, aby ukázali nakolik je vnímání nějakého objektu jako lidského těla věc interpretace, nakolik je to sociální konstrukce. Motoko stavěla svou identitu na tom, že její tělo je sice robotické, ale její duch je lidský. Ke svému tělu měla velmi macešský vztah a naprosto postrádala stud, protože ho brala jako přístroj. Ne tak Batou, který ji vždy zakrýval, nebo se koukal jinam. Vnímal ji jako člověka víc, než se vnímala ona sama. Prostě ji měl rád, tak ji nemohl brát jen jako figurinu. To, že měla na sobě vlastně kostým, ale růžový s bradavkami, takže ho divák vlastně nebyl schopen vnímat jako kostým, to byla jen třešnička na dortu. Nová verze některé tyhle motivy přebírá, ale edle toho rozhovoru a dle ukázek se mi zdá, že bez skutečného porozumění, natož nějakého rozvíjení vpřed, které by člověk po dvaceti letech očekával.
0 0
reagovat

MarvinP

Scarlett je vo filme aj "naha", bez obleku. A ak si to dobre pamatam. v povodnom filme tiez nebola len naha a mala svoj "utilitarny kostym".

Navyse, z hladiska tem ktore si nacrtol nechapem, preco by robot nemal nosit oblecenie, ale ma mat vyrazne pohlavne znaky typu velke prsia, stojace bradavky a pod.
376924
Scarlett je vo filme aj "naha", bez obleku. A ak si to dobre pamatam. v povodnom filme tiez nebola len naha a mala svoj "utilitarny kostym". Navyse, z hladiska tem ktore si nacrtol nechapem, preco by robot nemal nosit oblecenie, ale ma mat vyrazne pohlavne znaky typu velke prsia, stojace bradavky a pod.
MarvinP
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se