Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MoneyZone: Proč dá Kráska a zvíře miliardu?

příspěvky 241 - 260 Napsat příspěvek
Pauzicky v praci, voe ;)
375689
Pauzicky v praci, voe ;)
1 0
reagovat
Z příspěvků níže se lze dopátrat, že dnes TedGeorge spal pouhé 3 hodiny. Viděl bych to tak, že už si tou mld nejni tak jistej a buděj ho noční můry :))
375688
Z příspěvků níže se lze dopátrat, že dnes TedGeorge spal pouhé 3 hodiny. Viděl bych to tak, že už si tou mld nejni tak jistej a buděj ho noční můry *:))*
1 0
reagovat
Jinak az budete spekulovat nad trzbama mimo USA, tak vezte, ze tenhle vikend otevira Kraska vsude krome...

Belgium 22 March 2017
France 22 March 2017
Australia 23 March 2017
Hungary 23 March 2017
Israel 23 March 2017
Netherlands 29 March 2017
Chile 30 March 2017
South Africa 14 April 2017
Japan 21 April 2017

Uz tenhle vikend bude hodne dulezity, jak Kraska otevre v Cine, kde jsou trzby posledni mesice hodne nevypocitatelny (viz skoro 100 mega otvirak Resident Evil, ale treba zase necelejch 5 mega Lego Batmana atd...) Dobry by bylo otevrit tam za 40+....

Z tech pozdejsich premier samozrejme stoji za zminku hlavne Francie, Australie a Japonsko...

Kdyz se podivate na trzby podobnejch filmu, tak v kazdy z tech zemi to dalo 20-30 mega. Francie to cislo imho zdvojnasobi (ne-li vic), takze je realny predpokladat, ze jenom z tehle zemi bude dobre 100 mega.

Cina pocitam dalsi kilo. Zbyvaji 3 kila, kde nejaktivnejsi bude UK, Nemecko, Korea a dalsi klasicky podezrely.

Stay tuned, ceka me ted v praci 8 noci v kuse a jak budu mit nad ranem chvilku casu, tak vas budu otravovat kazdym novym prdem :D
375687
Jinak az budete spekulovat nad trzbama mimo USA, tak vezte, ze tenhle vikend otevira Kraska vsude krome... Belgium 22 March 2017 France 22 March 2017 Australia 23 March 2017 Hungary 23 March 2017 Israel 23 March 2017 Netherlands 29 March 2017 Chile 30 March 2017 South Africa 14 April 2017 Japan 21 April 2017 Uz tenhle vikend bude hodne dulezity, jak Kraska otevre v Cine, kde jsou trzby posledni mesice hodne nevypocitatelny (viz skoro 100 mega otvirak Resident Evil, ale treba zase necelejch 5 mega Lego Batmana atd...) Dobry by bylo otevrit tam za 40+.... Z tech pozdejsich premier samozrejme stoji za zminku hlavne Francie, Australie a Japonsko... Kdyz se podivate na trzby podobnejch filmu, tak v kazdy z tech zemi to dalo 20-30 mega. Francie to cislo imho zdvojnasobi (ne-li vic), takze je realny predpokladat, ze jenom z tehle zemi bude dobre 100 mega. Cina pocitam dalsi kilo. Zbyvaji 3 kila, kde nejaktivnejsi bude UK, Nemecko, Korea a dalsi klasicky podezrely. Stay tuned, ceka me ted v praci 8 noci v kuse a jak budu mit nad ranem chvilku casu, tak vas budu otravovat kazdym novym prdem *:D*
1 0
reagovat
Nemyslim si ,ze milarda padne.
Dory aj Zootopia boli animaky a ledva prekonali miliardu. Tie filmy boli pre siroke spektrum divakov, malicke deti s rodicmi, skolaci, chlapci aj dievcata, teeneageri a dospeli co zazili Nema a maju radi animaky. Trailerova kampan mi tiez prisla lepsia, hlavne na Zootopiu.
Ale Kraska a zviera je cisto film pre dievcata, navyse to neni pre uplne male deti pod 8 rokov, teeneageri viac menej vynechaju a dospeli a geekovia co maju radi animaki taktiez budu chybat. Tipujem, ze tam bude chybat 50% muzskych divakov co boli pri tych dvoch animakoch a to moze zavazit.
375685
Nemyslim si ,ze milarda padne. Dory aj Zootopia boli animaky a ledva prekonali miliardu. Tie filmy boli pre siroke spektrum divakov, malicke deti s rodicmi, skolaci, chlapci aj dievcata, teeneageri a dospeli co zazili Nema a maju radi animaky. Trailerova kampan mi tiez prisla lepsia, hlavne na Zootopiu. Ale Kraska a zviera je cisto film pre dievcata, navyse to neni pre uplne male deti pod 8 rokov, teeneageri viac menej vynechaju a dospeli a geekovia co maju radi animaki taktiez budu chybat. Tipujem, ze tam bude chybat 50% muzskych divakov co boli pri tych dvoch animakoch a to moze zavazit.
1 0
reagovat
Narazil sem na zajimavou myslenku, ze Francie bude vetsi jak Cina. Jednak Frantici disneyovky uctivaji, jednak je Kraska z tama. A neco mi rika, ze Japonsko taky prekvapi.
375684
Narazil sem na zajimavou myslenku, ze Francie bude vetsi jak Cina. Jednak Frantici disneyovky uctivaji, jednak je Kraska z tama. A neco mi rika, ze Japonsko taky prekvapi.
1 0
reagovat

Tým TedGeorge/Miliarda

Miliarda bude. I přesto, že jsem parkrát zapochyboval začínám zase pomalu věřit.
375683
Miliarda bude. I přesto, že jsem parkrát zapochyboval začínám zase pomalu věřit.
Tým TedGeorge/Miliarda
1 0
reagovat

Cival

"Jenomže ono mu to, dámy a pánové, bude dost možná na ten piedestal stačit. Nebudu zde znovu rozebírat očekávané miliardy (myšleno celkově) z pokračování Strážců Galaxie, Pirátů z Karibiku, Aut, Thora a Hvězdných válek"

Pravda, napsal sem to nestastne, ale v zivote by me fakt nenapadlo tipovat miliardy u Aut a Thora.

Koneckoncu v tom clanku o studiich taky jasne pisu: "Děti dobrodružství Bleska McQueena naprosto milují (viz obrovské tržby z domácích nosičů a Video On Demand) a těžko si představit čísla menší než půl miliardy jenom z kin. Pokud by mě však letos nějaký propadák v kinech potěšil, tak to budou právě, pro dospělého diváka značně nezajímavá, Auta."

A u Thora Marvel už před nějakou dobou najel na praxi dvou komiksovek ročně a na třetí díl Thora jsou kladeny velké nároky. Kromě obvyklých podezřelých Thora, Lokiho, Odina a Sif by se měli dostavit i Hulk a Doktor Strange. To vše v režii neznámého Taiky Waititiho. Bude z toho miliarda? Ne, ale 700 mega tohle obsazení rozhodně vydělá.

Takze se zahlavcem jeste brzdi, sefe :)
375681
"Jenomže ono mu to, dámy a pánové, bude dost možná na ten piedestal stačit. Nebudu zde znovu rozebírat očekávané miliardy (myšleno celkově) z pokračování Strážců Galaxie, Pirátů z Karibiku, Aut, Thora a Hvězdných válek" Pravda, napsal sem to nestastne, ale v zivote by me fakt nenapadlo tipovat miliardy u Aut a Thora. Koneckoncu v tom clanku o studiich taky jasne pisu: "Děti dobrodružství Bleska McQueena naprosto milují (viz obrovské tržby z domácích nosičů a Video On Demand) a těžko si představit čísla menší než půl miliardy jenom z kin. Pokud by mě však letos nějaký propadák v kinech potěšil, tak to budou právě, pro dospělého diváka značně nezajímavá, Auta." A u Thora Marvel už před nějakou dobou najel na praxi dvou komiksovek ročně a na třetí díl Thora jsou kladeny velké nároky. Kromě obvyklých podezřelých Thora, Lokiho, Odina a Sif by se měli dostavit i Hulk a Doktor Strange. To vše v režii neznámého Taiky Waititiho. Bude z toho miliarda? Ne, ale 700 mega tohle obsazení rozhodně vydělá. Takze se zahlavcem jeste brzdi, sefe :)
Cival
1 0
reagovat
Ja bych se vsadil ze to da min nez Pirati 5 a ze za hlasky o miliarde u Thora a Aut 3 by si mel dat Ted zahlavec ;)
375679
Ja bych se vsadil ze to da min nez Pirati 5 a ze za hlasky o miliarde u Thora a Aut 3 by si mel dat Ted zahlavec ;)
1 0
reagovat

Davies182

A proto sis už dopředu změnil ikonku. :))
375677
A proto sis už dopředu změnil ikonku. *:))*
Davies182
1 0
reagovat

Davies182

Tohle si budu pamatovat. Priste te necham na policejni stanici samotnyho... :D
375675
Tohle si budu pamatovat. Priste te necham na policejni stanici samotnyho... *:D*
Davies182
1 0
reagovat
Miliarda nebude, sorry Tede :)
375674
Miliarda nebude, sorry Tede *:)*
1 0
reagovat
Tez soudim, ze miliarda nedorazi. Ne ze bych jim to nepral.....ale tak uplne jim to zase nepreju
375671
Tez soudim, ze miliarda nedorazi. Ne ze bych jim to nepral.....ale tak uplne jim to zase nepreju
1 0
reagovat
miliarda nepadne checheche 8)
375666
miliarda nepadne checheche *8)*
1 0
reagovat

disk

No no, takhle to u mě zatím nevypadá, ale poslouchat se musí. :D

375664
No no, [link="http://25.media.tumblr.com/e9db4d2501a4eb686ee7db6b570e7731/tumblr_mp5srhYMeD1s9ijcbo1_500.gif"]takhle[/link] to u mě zatím nevypadá, ale poslouchat se musí. *:D*
disk
1 0
reagovat
neviem. mne osobne Kráska a zviera tú miliardu neevokuje ani náhodou. Pri Knihe džunglí som to čakal ešte aj keď tomu ostatní neverili - trailery, vizuál a celkový feeling boli proste perfektne vyladené.

Kráska a zviera na druhú stranu pôsobí z trailerov nezáživne, chudokrvne a ako klasický polotovar. Pásová výroba bez srdca. A to pri takejto ober klasike, ktorá kedysi ako jediný animák bola nominovaná na Oscara za naj film a po našlapanej Knihe džunglí IMHO nestačí.

Stále to dá IMHO hocičo medzi 500 - 900, ale na miliardu bude film potrebovať excelentný word of mouth (ako Kniha džunglí). a na ten to zatiaľ nevyzerá.
375662
neviem. mne osobne Kráska a zviera tú miliardu neevokuje ani náhodou. Pri Knihe džunglí som to čakal ešte aj keď tomu ostatní neverili - trailery, vizuál a celkový feeling boli proste perfektne vyladené. Kráska a zviera na druhú stranu pôsobí z trailerov nezáživne, chudokrvne a ako klasický polotovar. Pásová výroba bez srdca. A to pri takejto ober klasike, ktorá kedysi ako jediný animák bola nominovaná na Oscara za naj film a po našlapanej Knihe džunglí IMHO nestačí. Stále to dá IMHO hocičo medzi 500 - 900, ale na miliardu bude film potrebovať excelentný word of mouth (ako Kniha džunglí). a na ten to zatiaľ nevyzerá.
1 0
reagovat

TG

Asie ti na Krásku a zvíře se*e :D alespoň doufám, tam si to fakt netroufám odhadnout. Amerika pojede hardcore, o tom už asi nemůže být pochyb (byť si myslím, že po prvním víkendu to HODNĚ spadne), ale ten zbytek světa, ten rozhodne. Kráska vydělá a Disney bude happy, miliardovej film z toho ale prostě nebude. No freakin way :D
375661
Asie ti na Krásku a zvíře se*e *:D* alespoň doufám, tam si to fakt netroufám odhadnout. Amerika pojede hardcore, o tom už asi nemůže být pochyb (byť si myslím, že po prvním víkendu to HODNĚ spadne), ale ten zbytek světa, ten rozhodne. Kráska vydělá a Disney bude happy, miliardovej film z toho ale prostě nebude. No freakin way *:D*
TG
1 0
reagovat
ocekavam pak dalsi dva clanky na tema: Proc to te Krasce (nemyslim Teda) nevyslo... ;)
375660
ocekavam pak dalsi dva clanky na tema: Proc to te Krasce (nemyslim Teda) nevyslo... ;)
1 0
reagovat
Potrebujeme ten otvirak 150 z Ameriky, protoze svet o moc vic nez 500 imho neprida. Spoleham na tebe, Asie :D

Imho jeste po vikendu o miliarde jasno nebude, budeme muset pockat...
375657
Potrebujeme ten otvirak 150 z Ameriky, protoze svet o moc vic nez 500 imho neprida. Spoleham na tebe, Asie :D Imho jeste po vikendu o miliarde jasno nebude, budeme muset pockat...
1 0
reagovat
To budu vesele diskusie pri vikendovych reportoch :D
375655
To budu vesele diskusie pri vikendovych reportoch :D
1 0
reagovat

mkubalikova

Nechtěl bych být vaším podřízeným. :D
375653
Nechtěl bych být vaším podřízeným. *:D*
mkubalikova
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se