Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Affleck na první příčce, Max Steel katastrofou

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek

sirek

souhlas... dívka je průměr, fajn kočky, ale Zmizelá je o parník lepší a zajímavější a Sirotčinci jsou docela fajn, ten hejt je přehnaný
365056
souhlas... dívka je průměr, fajn kočky, ale Zmizelá je o parník lepší a zajímavější a Sirotčinci jsou docela fajn, ten hejt je přehnaný
sirek
0 0
reagovat
V kině jsem viděl filmy od 3. do 5. příčky, Dívka ve vlaku mi přišla jako průměr, takže ta si zaslouží nižší tržby - rozhodně nižší, než Zmizelá. Sirotčinci bych přál naopak tržby vyšší, protože každé povedené fantasy si zaslouží co nejlepší možný úspěch - na druhou stranu, propadák to není a naštěstí je děj ukončený uspokojivě - snad tedy dvojka nebude. A Deepwater Horizon si jednoznačně zaslouží vyšší tržby... Tam je to asi tím, že mnoho lidí o havárii ropné plošiny, která se stala, vůbec neví (!), to pak radši zajdou na atraktivnější San Andreas, než na tento skvělý film dle skutečných událostí...

Já jsem zvědavej příští týden jen na recenze a tržby Ouji 2, trailery vypadají lépe, než jednička...
365055
V kině jsem viděl filmy od 3. do 5. příčky, Dívka ve vlaku mi přišla jako průměr, takže ta si zaslouží nižší tržby - rozhodně nižší, než Zmizelá. Sirotčinci bych přál naopak tržby vyšší, protože každé povedené fantasy si zaslouží co nejlepší možný úspěch - na druhou stranu, propadák to není a naštěstí je děj ukončený uspokojivě - snad tedy dvojka nebude. A Deepwater Horizon si jednoznačně zaslouží vyšší tržby... Tam je to asi tím, že mnoho lidí o havárii ropné plošiny, která se stala, vůbec neví (!), to pak radši zajdou na atraktivnější San Andreas, než na tento skvělý film dle skutečných událostí... Já jsem zvědavej příští týden jen na recenze a tržby Ouji 2, trailery vypadají lépe, než jednička...
0 0
reagovat

sensej

bez nutnosti hrát, to si vystihnul :-) On je to sympaťák ale herec naprosto dřevěnej...
Jako režisér je výbornej s tím nelze nesouhlasit .-)
365052
bez nutnosti hrát, to si vystihnul :-) On je to sympaťák ale herec naprosto dřevěnej... Jako režisér je výbornej s tím nelze nesouhlasit .-)
sensej
0 0
reagovat

humphrey

jako herec je průměrný, do jeho rolí autistů a blbců bez nutnosti hrát se hodí, tam to je v pohodě

snad si ho budou hýčkat dále, jako rejža a scénarista je naprosto suprový
365051
jako herec je průměrný, do jeho rolí autistů a blbců bez nutnosti hrát se hodí, tam to je v pohodě snad si ho budou hýčkat dále, jako rejža a scénarista je naprosto suprový
humphrey
0 0
reagovat

sensej

ono nějakej BVS o jeho "starpower" nevypovídá naprosto nic....
ale souhlas, že si ho Warneři hýčkají, ale spíše jako režiséra.... a celkem se obávám že Pod rouškou noci herecky naprosto nedá..
365050
ono nějakej BVS o jeho "starpower" nevypovídá naprosto nic.... ale souhlas, že si ho Warneři hýčkají, ale spíše jako režiséra.... a celkem se obávám že Pod rouškou noci herecky naprosto nedá..
sensej
0 0
reagovat

Affleck

A to byl ještě za rok 2015 na 9. místě mezi nejpřeplácenějšími hvězdami roku.... :)

no a ze Zlatých malin se v kategorii "vykupitelské" vykoupil v roce 2015....

Uff :)
365048
A to byl ještě za rok 2015 na 9. místě mezi nejpřeplácenějšími hvězdami roku.... :) no a ze Zlatých malin se v kategorii "vykupitelské" vykoupil v roce 2015.... Uff :)
Affleck
0 0
reagovat
sirHumphrey: Sublog tady píše o tržbách už aspoň 10 let. Předtím pod nickem Indiana, pokud se nepletu. ;-)

Jinak čísla zajímavý. No, Sedm statečných novou franchise nebudou a to samé i Miss Peregrine, i když se to nějak tak čekalo už před premiérou že. To samé i neúspěch Deepwater Horizon. Sully hezky a když Warnerům zařídí dalších 4-5 nominací na Oscara, tak budou určitě moc spokojeni. Rozdíl v rozpočtech a propagaci mezi Sullym a Flightem nakonec beztak vyrovnají vyšší prodeje nosičů u Eastwooda. Accountant taky dobře (osobně jsem tipoval tak 15-17m), jen mrzí ty ohlasy. A Dívka ve vlaku v porovnání se Zmizelou pěknej fail. Hlavně jsem teď ale zvědav na Reachera - ono je to hrozně fajn odpočinkový čtení, takže budu doufat ve třetí díl. Jen se bojím, že už teď to vyloženě ke dvojce vytáhl jen Cruise a fakt, že Paramount kromě TF nic nemá. Jak zas nepadne aspoň 70M DOM a 120M OS plus vyšší Čína, tak asi na pár let pauza no. :(
365046
sirHumphrey: Sublog tady píše o tržbách už aspoň 10 let. Předtím pod nickem Indiana, pokud se nepletu. ;-) Jinak čísla zajímavý. No, Sedm statečných novou franchise nebudou a to samé i Miss Peregrine, i když se to nějak tak čekalo už před premiérou že. To samé i neúspěch Deepwater Horizon. Sully hezky a když Warnerům zařídí dalších 4-5 nominací na Oscara, tak budou určitě moc spokojeni. Rozdíl v rozpočtech a propagaci mezi Sullym a Flightem nakonec beztak vyrovnají vyšší prodeje nosičů u Eastwooda. Accountant taky dobře (osobně jsem tipoval tak 15-17m), jen mrzí ty ohlasy. A Dívka ve vlaku v porovnání se Zmizelou pěknej fail. Hlavně jsem teď ale zvědav na Reachera - ono je to hrozně fajn odpočinkový čtení, takže budu doufat ve třetí díl. Jen se bojím, že už teď to vyloženě ke dvojce vytáhl jen Cruise a fakt, že Paramount kromě TF nic nemá. Jak zas nepadne aspoň 70M DOM a 120M OS plus vyšší Čína, tak asi na pár let pauza no. :(
0 0
reagovat
divím se, že někdo stále pochybuje o Benově star poweru, navíc po BvS, kde ještě nabral víc fans

Live by night jede na oscara a The Batman je jedním z nejočekávanějších filmů

ten si může natočit, co se mu zachce a WB mu rádi vše zafinancují
365044
divím se, že někdo stále pochybuje o Benově star poweru, navíc po BvS, kde ještě nabral víc fans Live by night jede na oscara a The Batman je jedním z nejočekávanějších filmů ten si může natočit, co se mu zachce a WB mu rádi vše zafinancují
0 0
reagovat
Jak uz je zmineno ve clanku, Battfleck je pro Warnery hodne dulezitej a podle jednoho nejmenovanyho webu do propagace Ucetniho narvaly 2x vic penez, nez je na podobny filmy normalni. Stejne se to ale zaplati.
365041
Jak uz je zmineno ve clanku, Battfleck je pro Warnery hodne dulezitej a podle jednoho nejmenovanyho webu do propagace Ucetniho narvaly 2x vic penez, nez je na podobny filmy normalni. Stejne se to ale zaplati.
0 0
reagovat
jedendvatri hezky napsaný, Ben je mezi americkýma diváka vážen a v úctě, takže si taky myslím, že z toho bude trvalka a mohlo by to atakovat stovku. ;)

No a souhlasím i se Sublogem, jestli je to odborník nevím, ale Sully je vcelku úspěšný film, ale zase něco extra bych z toho nedělal. Pořád to studio s reklamou a provizema pro Hankse a Eastwooda vyšlo tak na 100 mega a o moc víc než 250 WW to podle mě nedá. 8)
365040
[b]jedendvatri[/b] hezky napsaný, Ben je mezi americkýma diváka vážen a v úctě, takže si taky myslím, že z toho bude trvalka a mohlo by to atakovat stovku. *;)* No a souhlasím i se [b]Sublogem[/b], jestli je to odborník nevím, ale Sully je vcelku úspěšný film, ale zase něco extra bych z toho nedělal. Pořád to studio s reklamou a provizema pro Hankse a Eastwooda vyšlo tak na 100 mega a o moc víc než 250 WW to podle mě nedá. *8)*
0 0
reagovat
fajn výsledok pre Afflecka a asi si trojicou Gone Baby Gone-The Town-Argo fakt vybudoval dosť dobrú reputáciu, ktorú mu nenaštrbil ani BvS.

Držím mu palce, nech sa mu ten comeback nepokazí. :+
365037
fajn výsledok pre Afflecka a asi si trojicou Gone Baby Gone-The Town-Argo fakt vybudoval dosť dobrú reputáciu, ktorú mu nenaštrbil ani BvS. Držím mu palce, nech sa mu ten comeback nepokazí. *:+*
0 0
reagovat

Sublog

pán je odborník? :-D
365033
pán je odborník? :-D
Sublog
0 0
reagovat
Ty tržby Sullyho mi zas tak impozantní nepřijdou. Pro srovnání Let s Denzelem Washingtonem měl k dispozici asi o 1500 kin méně, poloviční rozpočet a neopíral se o skutečný události + měl eRkovej rating a taky v USA vydělal sto mega. Sully při takový péči studia měl jít aspoň na 150. :)
365032
Ty tržby Sullyho mi zas tak impozantní nepřijdou. Pro srovnání Let s Denzelem Washingtonem měl k dispozici asi o 1500 kin méně, poloviční rozpočet a neopíral se o skutečný události + měl eRkovej rating a taky v USA vydělal sto mega. Sully při takový péči studia měl jít aspoň na 150. :)
0 0
reagovat

Accountant

Len doplním - recenzie na Účtovníka sú priemerné (okolo 50% na Rottenoch) ale reakcie publika nie. Tie sú naopak takmer nadšené a Cinemascore filmu je A. Gone Girl malo B a Town B+. Navyše to nie je rozhodne teenegerská alebo fanboyovská záležitosť (86% divákov nad 25 rokov), takže z toho pokojne môže byť aj trvalka.
Ešte jedna zaujímavosť sú tržby Inferna mimo USA - 50 miliónov za prvý víkend. Porovnávali to s posledným Bournom a v priemere to štartovalo o 8% lepšie (Jason Bourne dá nakoniec mimo USA cca. 250 mil.)
365031
Len doplním - recenzie na Účtovníka sú priemerné (okolo 50% na Rottenoch) ale reakcie publika nie. Tie sú naopak takmer nadšené a Cinemascore filmu je A. Gone Girl malo B a Town B+. Navyše to nie je rozhodne teenegerská alebo fanboyovská záležitosť (86% divákov nad 25 rokov), takže z toho pokojne môže byť aj trvalka. Ešte jedna zaujímavosť sú tržby Inferna mimo USA - 50 miliónov za prvý víkend. Porovnávali to s posledným Bournom a v priemere to štartovalo o 8% lepšie (Jason Bourne dá nakoniec mimo USA cca. 250 mil.)
Accountant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se